Read the Official Description

Kelayakan Paling Berkaitan Industri Dunia

Ducere telah bekerjasama dengan University of Wales Trinity Saint David untuk menyampaikan darjah yang mengandungi sumber-sumber dunia perniagaan unik yang terkenal dengan Ducere, ditambah dengan kekuatan akademik yang disediakan oleh Royal Chartered University tertua di Wales dan England selepas universiti Oxford dan Cambridge .

Perkongsian ini telah menghasilkan Ducere dan University of Wales Trinity Saint David dengan bangga menawarkan ijazah paling inovatif - satu program sarjana yang unik yang membolehkan para pelajar bekerja pada projek-projek nyata dengan organisasi perniagaan terkemuka di UK.

Dūcere adalah perusahaan sosial moden yang berteknologi tinggi, yang membawa minda dunia yang paling menginspirasi dan teknologi paling maju ke pendidikan tinggi. Program pendidikan tinggi kami membiayai pembangunan penerbitan dan literasi yang meluas di seluruh 24 negara Afrika. Setakat ini Yayasan telah menerbitkan lebih 700 pengarang pelajar dalam 50 Koleksi Kisah Kanak-kanak Afrika.

Degree Universiti Untuk Ekonomi Inovasi Abad ke-21

Dengan kerjasama universiti dan syarikat-syarikat besar, Ducere menyampaikan darjah yang dirancang untuk memenuhi keperluan pelajar moden melalui kajian dalam talian yang fleksibel, projek perniagaan dunia sebenar dan sokongan pelajar yang tiada tandingannya.Study anywhere in the world with a Ducere online degree

Pendidikan Tinggi yang Praktikal dan Industri

Kursus Ducere dihantar dengan kerjasama organisasi terkemuka untuk menyediakan pendidikan universiti yang benar-benar menyediakan graduan untuk mengambil langkah kerjaya mereka yang seterusnya. Perkongsian industri Ducere menyokong penciptaan kandungan kursus praktikal dan relevan; projek industri sebenar yang menghubungkan pelajar dengan dunia perniagaan yang sebenar.

Melengkapkan ijazah dengan Dūcere dan UWTSD adalah pengalaman yang unik dan berharga yang anda tidak dapat di tempat lain. Sama ada anda memilih untuk memulakan perniagaan anda sendiri, membuat perniagaan sosial, atau bekerja dalam organisasi, anda akan belajar menerapkan kemahiran untuk cabaran perniagaan yang sebenar. Suatu ijazah yang diterapkan dengan kemahiran majikan mencari, akan memastikan bahawa anda berjaya dalam apa jua laluan yang anda pilih.

University of Wales Trinity Saint David historical Campus

Insight Real Daripada Pemimpin Global dan Inovator Perniagaan

Fakulti Pemimpin Global Ducere terdiri daripada lebih daripada 250 pemimpin industri dari eselon tertinggi dalam kehidupan awam, termasuk bekas Presiden, Perdana Menteri, CEO, usahawan dan dermawan.

Wawasan video dari para pemimpin ini ditenun sepanjang kandungan kursus dan kurikulum Ducere, merapatkan jurang antara kajian akademik dan pembelajaran praktikal, yang berkaitan dengan industri.

"Ijazah yang menangani masalah menjadi berkesan dan diterapkan di tempat kerja"

Sky News Live (Switzer Daily)

"Pemimpin Global ... menyampaikan kursus Kepimpinan Real-Life"

Majalah Mingguan Kajian Perniagaan

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Ducere Business School

Program MBA (Keusahawanan Terapan) (Keusahawanan) dirancang secara khusus untuk pelajar dengan semangat dan cita-cita untuk memulakan usaha mereka sendiri, atau mengemban ... [+]

MengenaiProgram MBA (Keusahawanan Terapan) (Keusahawanan) dirancang secara khusus untuk pelajar dengan semangat dan cita-cita untuk memulakan usaha mereka sendiri, atau mengembangkan lagi usaha yang telah dikaitkan dengan mereka.

Program ini menyediakan asas kemahiran perniagaan yang luas yang disesuaikan dengan keperluan usahawan dan pemimpin perniagaan yang mempunyai keinginan untuk mewujudkan masa depan yang lebih baik melalui kepimpinan perniagaan yang cemerlang sama ada sebagai usahawan, eksekutif kanan atau usahawan sosial.

Sebagai pelajar bekerja melalui pengalaman pembelajaran yang unik yang termasuk aktiviti pembelajaran yang disesuaikan dan kandungan video eksklusif yang berdiri di bahu ratusan pemimpin dunia yang paling berjaya dan inspirasi, dari Presiden dan Perdana Menteri ke pemenang Hadiah Nobel dan akademik terkemuka, pelajar akan menjadi disokong dalam pembangunan ketajaman perniagaan mereka.... [-]

United Kingdom Swansea
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => United Kingdom
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Swansea
    )

)
1
May 2019
Full-time
2 - 3 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ducere Business School

Perniagaan (Perniagaan Pemasaran) BA (Hons) dalam talian (Pemasaran) menyediakan pelajar dengan asas kemahiran yang diperlukan untuk berkembang sebagai eksekutif pemasara ... [+]

MengenaiPerniagaan (Perniagaan Pemasaran) BA (Hons) dalam talian (Pemasaran) menyediakan pelajar dengan asas kemahiran yang diperlukan untuk berkembang sebagai eksekutif pemasaran dalam dunia perniagaan moden.

Sebagai tambahan kepada konsep utama pemasaran, pelajar akan diperkenalkan kepada perubahan yang telah berlaku dalam beberapa tahun kebelakangan ini dan akan mengembangkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjana dan menyampaikan kempen pemasaran moden yang luar biasa.

Pelajar akan diberi peluang untuk membangun dan melaksanakan strategi pemasaran ke dalam organisasi sebenar yang sedia ada, menyediakan mereka dengan pengalaman siswazah yang unik untuk melancarkan karier mereka.... [-]

United Kingdom Swansea
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => United Kingdom
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Swansea
    )

)
1
May 2019
Full-time
2 - 3 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ducere Business School

Perniagaan (Pengurusan) Gunaan (Hons) BA (Pengurusan) dalam talian menyediakan pelajar dengan kemahiran dan kefahaman yang diperlukan untuk cemerlang sebagai pengurus str ... [+]

MengenaiPerniagaan (Pengurusan) Gunaan (Hons) BA (Pengurusan) dalam talian menyediakan pelajar dengan kemahiran dan kefahaman yang diperlukan untuk cemerlang sebagai pengurus strategik dan operasi dalam persekitaran perniagaan moden.

Pelajar akan memahami prinsip-prinsip pengurusan yang klasik dan kaitannya dalam konteks hari ini, tetapi juga akan menilai cabaran dan peluang yang timbul dalam persekitaran perniagaan moden yang sangat global, digital, dan pelbagai.

Di samping itu, pelajar akan membangunkan set kemahiran keusahawanan yang akan membantu dalam pengurusan yang berkesan dalam ekonomi digital yang tinggi, serta memupuk keupayaan keusahawanan dalam organisasi yang ditubuhkan. Melengkapkan kursus ini akan memberi pelajar kuasa untuk mereka bentuk dan melaksanakan rangka kerja dan strategi pengurusan untuk memenuhi senario perniagaan yang unik di mana mereka mendapati diri mereka, tanpa mengira organisasi yang mereka bekerja.... [-]

United Kingdom Swansea
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => United Kingdom
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Swansea
    )

)
1
May 2019
Full-time
2 - 3 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA

Ducere Business School

Ia adalah MBA yang memukau dengan 6 modul yang dibangunkan dan disampaikan oleh salah satu universiti tertua di dunia. Di samping itu, sekolah Perniagaan Global Dūcere me ... [+]

MengenaiMBA Online disampaikan secara dalam talian dan tidak memerlukan kehadiran kampus.

Ia adalah MBA yang memukau dengan 6 modul yang dibangunkan dan disampaikan oleh salah satu universiti tertua di dunia. Di samping itu, sekolah Perniagaan Global Dūcere menyediakan kajian kes daripada beratus-ratus pemimpin dunia, bersama dengan Projek Industri utama.

Kenapa pilih kursus ini?Ijazah Sarjana disesuaikan dengan keinginan, matlamat, dan cita-cita anda.Membangunkan portfolio projek yang berkaitan dengan industri sebagai sebahagian darjah anda.Belajar dari pandangan dinamik daripada lebih 250 Pemimpin Global Ducere, termasuk bekas Presiden, Perdana Menteri, Pemenang Hadiah Nobel, Pemimpin Global, CEO dan Penginovasi Perniagaan.Membangunkan keperluan kemahiran majikan.Nikmati sokongan pelajar peribadi.Belajar apabila sesuai dengan anda dengan video HD, sokongan akademik yang tidak dapat ditandingi dan tiada peperiksaan.Bidang kajian utamaCabaran Perniagaan GlobalPengurusan Sumber ManusiaPengurusan pemasaranPengurusan kewanganKeusahawanan digitalPengurusan strategikProjek Industri Terapan UtamaPeluang kerjaya termasuk:PengurusPengarahPemilik perniagaanTukar Pengurus ProjekPerunding [-]
United Kingdom Swansea
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => United Kingdom
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Swansea
    )

)
1
September 2019
Full-time
15 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Bachelor degrees for the 21st Century

The UK MBA Student Experiences