Read the Official Description

Program pembelajaran jarak jauh kami menawarkan peluang untuk mengkaji kurikulum komprehensif dalam perniagaan dan menerima kelayakan profesional yang lebih tinggi dalam pentadbiran perniagaan dengan majoriti khusus. Semua pelajar memasuki program yang mengambil kursus inti dalam pentadbiran perniagaan dan kajian pengurusan. IIBMS berkembang mengikut kehendak industri untuk profesional yang dipersiapkan dengan baik.

Siapa yang akan mendapat manfaat dengan melakukan kursus tersebut?

Kursus ini akan memberi manfaat kepada profesional yang bekerja, golongan kelas perkhidmatan negara, orang yang bekerja sendiri, ahli perniagaan dan wanita buatan sendiri, pelajarnya. sesiapa sahaja dan semua orang yang mempunyai pekerjaan yang melibatkan orang, yang melibatkan interaksi individu yang mempunyai kepentingan yang sama atau berbeza dengan atau tanpa tujuan apa pun. Kajian pengurusan dengan sifatnya berpotensi untuk menambah sesuatu yang bermakna kepada kehidupan kita. Pelajar pengurusan mempunyai pelbagai alat dan teknik yang dapat membantu dalam setiap persekitaran yang dapat dibayangkan, dan di sini kita merujuk kepada keadaan tempat kerja dan juga tempat kerja.

IIBMS menawarkan kursus pengurusan yang selaras dengan keperluan profesional pengurusan sejak tahun 1999. Badan penasihat pengurusan IIBMS memastikan bahawa prinsip mudah ini diikuti sambil mengekalkan standard kursus. IIBMS adalah institusi bersertifikat ISO 9001: 2008.

Misi

Mengiktiraf keperluan pendidikan pengurusan untuk semua orang. IIBMS - institut di mana seseorang dapat mempelajari pengurusan secara fleksibel dari mana-mana sahaja - dikandung untuk memenuhi keperluan ini. Kami menyediakan akses kepada bahan pelajaran dan kecemerlangan pengajaran akademik dan salah satu ciri adalah kursus yang sama disampaikan di wilayah rumah. Pembelajaran Jarak Jauh IIBMS telah disediakan untuk semua peringkat kemahiran dan pengetahuan, sama ada latihan atau pendidikan. Kursus ini mungkin adalah yang terbaik untuk kemahiran praktikal apabila maklum balas terperinci mengenai peningkatan prestasi dan prestasi diperlukan. Kami menawarkan bidang pengajian baru yang menggalakkan anda untuk menangani pelbagai isu.

Visi

Memberi pendidikan pengurusan untuk mempromosikan pendidikan universal berasaskan nilai dengan keyakinan yang tegas bahawa mengejar ilmu pengetahuan adalah mengejar nilai tertinggi. Pendidikan pengurusan hendaklah menyediakan pendidikan kepada pemimpin, pencipta kekayaan.

Dasar Kualiti IIBMS

Kami di IIBMS komited untuk kecemerlangan dalam pembelajaran pengurusan. Kami berhasrat untuk menjalankan penyelidikan, perundingan dan latihan untuk memenuhi keperluan dan jangkaan pelajar, ibu bapa dan perniagaan dan masyarakat pada umumnya. Kami berhasrat untuk melakukan ini dengan kepekaan sosial yang tinggi melalui inovasi.

 • Memupuk bakat dan membina persekitaran pembelajaran, untuk mempromosikan kreativiti dan kepimpinan.
 • Penambahbaikan kurikulum kursus melalui penyelidikan dan dialog pendidikan dengan perusahaan perniagaan yang dicirikan oleh kepentingan, kaitan, kecemerlangan dan ketekunan.
 • Komitmen terhadap pembangunan peribadi dan profesional individu (kakitangan, pelajar dan fakulti) sepanjang keseluruhan kerjaya mereka.
 • Menarik teknologi terkini dan peningkatan infrastruktur yang kondusif untuk kecemerlangan dalam pembelajaran.
 • Mengkaji proses institusi dengan penglibatan fakulti, pelajar dan kakitangan.
 • Memberi peluang kepada pelajar untuk membincangkan dan memahami cabaran perniagaan dan mengatasi mereka melalui pandangan yang diberikan oleh pasukan pakar yang tidak berat sebelah.
 • Menyebarkan pendidikan dan latihan melalui penggunaan dan penyebaran pengetahuan dengan menumpukan kepada penerapan konsep pengurusan dalam pelbagai cara.
Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

IIBMS Business School

Jika anda seorang pemegang pekerjaan dan masih ingin melanjutkan pendidikan MBA, maka tidak perlu risau. Anda hanya boleh mendaftar dalam kursus MBA Online dan boleh mula ... [+]

Jika anda seorang pemegang pekerjaan dan masih ingin mengejar pendidikan MBA , maka tidak perlu risau. Anda hanya boleh mendaftar dalam kursus MBA Online dan boleh mula mempelajari kemahiran Pengurusan dari hari ini. Pada masa kini, hampir setiap individu yang melakukan pekerjaan lebih memilih untuk memilih pendidikan dalam talian / jarak jauh. Kerana peningkatan tuntutan untuk pendidikan dalam talian, institut terkenal juga mula menawarkan kursus dan modul dalam talian.

Dalam program MBA Online , anda boleh dengan mudah menguruskan kursus dari rumah anda. Anda tidak perlu menghadiri kelas di kolej. Terima kasih kepada perkembangan teknologi Internet, kini ia kini layak untuk mendapatkan ijazah Sarjana dari jauh. Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan prosedur kemasukan dalam talian, anda akan menerima kit pada alamat berdaftar anda. Kit mengandungi semua bahan kajian yang perlu, yang anda perlukan untuk tugasan anda.... [-]

India Mumbai
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => India
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Mumbai
    )

)
1
July 2019
10 - 24 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Why IIBMS Distance Learning?