Read the Official Description

Business School Belanda (BSN), sekolah perniagaan Action Learning, telah terlibat secara aktif dalam pembangunan dan pendidikan profesional perniagaan di sekitar dua puluh lapan tahun. Tidak terhad kepada sempadan Belanda, BSN terus berkembang di peringkat antarabangsa dan telah mewujudkan perkongsian pendidikan di China, Republik Czech, Tanzania, Zambia, Algeria, Ghana, Suriname, Nigeria dan Mesir. Oleh kerana kehadiran antarabangsa ini, BSN telah dapat memperkasa komuniti Tindakan Pembelajaran profesional perniagaan, yang semua mempunyai, sikap matlamat berorientasikan cekap dan penyelesaian masalah ke arah perniagaan.

Tindakan Pembelajaran: Business School Belanda terus cemerlang dalam falsafah unik Tindakan Pembelajaran, kerana dipelopori oleh Dr. Reg Revans; menyediakan kursus dalam talian pendek, seminar, dan sambilan, dicampur pembelajaran program MBA kepada pemimpin-pemimpin perniagaan di seluruh dunia.

Mempercepatkan kerjaya dan pembangunan peribadi dengan BSN

 BSN ialah Belanda berdaftar Universiti Sains Gunaan  Akreditasi Triple (American ACBSP, Dutch NVAO dan Swiss eduQua)  fakulti yang berkelayakan dengan pengalaman perniagaan yang luas  ROI Penting: pengurus yang lebih baik dan pemimpin  Hubungan fokus: Small saiz kelas  rangkaian Antarabangsa dan perjalanan  Tamat Pengajian lebih 3,500 pengurus Action Learning dan pemimpin di seluruh dunia

Akreditasi: BSN menguatkan status antarabangsanya dengan terkemuka Amerika (ACBSP) dan status akreditasi Switzerland (eduQua). Organisasi akreditasi Amerika, Majlis Akreditasi untuk Sekolah Perniagaan dan Program (ACBSP) dan organisasi akreditasi Switzerland (eduQua), telah diiktiraf BSN dan program MBA. Tambahan pula, BSN merupakan institusi pendidikan tinggi Belanda pertama menerima akreditasi eduQua dari Persatuan Switzerland untuk Kualiti dan Pengurusan Sistem.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

DBA

Business School Netherlands

... [+]

The Online Eksekutif DBA adalah ijazah profesional yang mendedahkan profesional perniagaan peringkat kanan kepada teknologi inovatif perniagaan dan perkembangan dan konsep masyarakat, seperti Big Data, dan permohonan mereka.

The Online program DBA Eksekutif kini dalam status akreditasi pencalonan dengan Majlis Akreditasi Amerika untuk Sekolah Perniagaan dan Program (ACBSP).

Ini akan membawa kepada pembangunan dan mengemukakan cadangan penyelidikan yang terperinci secara rasmi diluluskan sebelum calon boleh memulakan disertasi penyelidikan utama mereka. Cadangan ini hendaklah dikemukakan dalam tempoh Fasa Dua, dengan bimbingan penyelia yang dilantik yang dilantik oleh BSN. ... [-]

Belanda Buren Afrika Selatan Cape Town
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Belanda
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Buren
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Afrika Selatan
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Cape Town
    )

)
1
October 2019
Part-time
40 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Post address
Business School Netherlands
Head Office
P.O. Box 709,

Buren, 4116 ZJ NL
Location address
Business School Netherlands
Head Office
Herenstraat 25

Buren, Gelderland, 4116 BK NL
Location address
8 Essenhout Cres
Plattekloof 3, Cape Town, 7506
South Africa

Cape Town, Western Cape, 7506 ZA
Location address
8 Essenhout Cres
Plattekloof 3, Cape Town, 7506
South Africa

Cape Town, Western Cape, 7506 ZA
Location address
8 Essenhout Cres
Plattekloof 3, Cape Town, 7506
South Africa

Cape Town, Western Cape, 7506 ZA