Read the Official Description

59930_recording-buttons-720.jpg

Selamat datang ke Institut Muzik Dalam Talian Australia (AOMI), portal anda untuk kelayakan muzik dalam talian, pendidikan dan pembelajaran. Kami adalah sekumpulan profesional industri yang komited yang berkongsi minat untuk menyampaikan kelayakan berasaskan muzik di Australia. Tidak kira di mana anda tinggal, atau apa jadinya jadinya, jika anda mempunyai semangat untuk muzik dan mempunyai keinginan untuk mendapatkan kelayakan dan mengembangkan asas pengetahuan anda, AOMI boleh bekerjasama dengan anda untuk merealisasikan matlamat anda.

KENYATAAN VISI DAN NILAI

Nilai-nilai teras AOMI adalah apa yang memaklumkan amalan kita sekarang bersama-sama dengan memacu kemajuan kita ke masa hadapan. Nilai-nilai teras ini terdiri daripada tiga unsur falsafah utama: "Mengambil Pendidikan kepada Rakyat," "Inovasi dan Buat," dan "Jadilah Cemerlang."
Kami percaya bahawa apabila AOMI berkembang dan berkembang, falsafah teras kami akan memastikan kami berpusat, memastikan bahawa kami bertindak dengan integriti dan kecemerlangan.

 • Mengambil Pendidikan kepada Rakyat

Falsafah teras AOMI ialah pendidikan muzik adalah sesuatu yang SEMUA individu harus mempunyai akses kepada, tidak kira lokasi geografi, jadual kerja, atau sebaliknya. Struktur kursus dan inovasi pembelajaran yang inovatif kami telah dibentuk dari falsafah ini, dan akan terus memaklumkan amalan dan metodologi kami pada masa akan datang.

 • Inovasi dan Buat

Berfikir di luar kotak adalah apa yang telah dibangkitkan AOMI. Untuk terus berada di barisan hadapan dan canggih pendidikan muzik, kami akan berusaha untuk memeluk model baru dan teknologi baru muncul, dan mewujudkan laluan yang inovatif, sentiasa menjaga falsafah "Mengambil Pendidikan kepada Rakyat" di barisan hadapan kesedaran kolektif kami.

 • Jadilah Cemerlang

Memberikan kecemerlangan kepada pelajar kami adalah prinsip teras ketiga AOMI. Falsafah ini tidak hanya terpakai kepada kandungan kursus kami, tetapi cara kakitangan dan pelajar kami berinteraksi antara satu sama lain, cara kami memperlihatkan diri, dan banyak lagi. "Jadilah Cemerlang" adalah prinsip AOMI dan memberi maklumat nilai, etika dan amalan kami.

TEKNOLOGI e-PELAJARI

 • AOMI menggunakan pelbagai teknologi e-pembelajaran, untuk menyampaikan kandungan kursus dengan cara yang menarik dan fleksibel, menarik kepada pelbagai jenis pelajar pelajar. Teknologi-teknologi ini termasuk yang berikut: LMS (sistem pengurusan pembelajaran) audio, video, blog / sembang / forum, pengajaran webcam, pemutus skrin dan banyak lagi. Kami percaya bahawa kandungan kursus kami perlu menarik, menarik, menghiburkan dan sudah tentu, pendidikan!
 • Kami sentiasa berusaha untuk memperbaiki kaedah dan sumber kami. Pada penghujung hari, kami percaya bahawa pendidikan muzik harus menjadi sesuatu yang semua orang boleh mengakses, tidak kira lokasi geografi anda, atau jadual kerja anda.

"Kita perlu membawa pelajaran kepada orang bukannya orang belajar." Elliot Masie, Pusat Masie

STAF YANG DIIKTIRAFKAN KUALIFIKASI DAN INDUSTRI

Kakitangan kami mempunyai pengalaman industri yang terbukti, kelayakan pascasiswazah yang diiktiraf dan industri muzik dunia sebenar tahu bagaimana. Dari pengurusan label rekod, persembahan secara langsung (baik secara nasional dan antarabangsa) ke studio dan sesi rakaman langsung, anda boleh yakin anda mendapat yang terbaik apabila anda belajar dengan AOMI.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Australian Online Music Institute

Diploma Industri Muzik yang disampaikan oleh AOMI disesuaikan dengan komposisi muzik dan pengeluaran kontemporari dengan penekanan terhadap kerja dalam persekitaran kerja ... [+]

Diploma Industri Muzik yang disampaikan oleh AOMI disesuaikan dengan komposisi muzik dan pengeluaran kontemporari dengan penekanan terhadap kerja dalam persekitaran kerja audio digital (DAW). Pelajar merangkumi muzik seni dan kraf komposisi muzik kontemporari dan pengeluaran, pencampuran, aliran isyarat, pengeditan audio dan MIDI, asas audio digital, sintesis dan pensampelan, dan banyak lagi. Pelajar juga terdedah kepada keperluan undang-undang dan tempat kerja asas termasuk hak cipta, penerbitan, undang-undang, kontrak dan invois. Penyediaan dan promosi bahan-bahan pemasaran seperti EPK (akhbar akhbar elektronik) dan siaran akhbar juga diajar dan diterokai sebagai sebahagian kursus.... [-]

Australia Brisbane
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Australia
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Brisbane
    )

)
1
January 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu