Read the Official Description

Selamat datang ke Walden University

Impak dunia anda dengan ijazah dari Walden. Bermula hari ini! Program ijazah dan sijil Walden direka untuk profesional yang bekerja. Hantar borang di sebelah kanan untuk mengetahui bagaimana anda boleh membuat perubahan dan memajukan kerjaya anda. Selama lebih dari 40 tahun, Walden University , sebuah institusi yang diakreditasi, telah membantu para profesional yang bekerja mencapai matlamat pendidikan mereka. Program ijazah dan sijil Walden direka untuk membantu pelajar meneroka arah aliran pasaran semasa, mendapatkan kemahiran yang relevan yang boleh digunakan serta-merta di dunia nyata, dan mewujudkan perubahan sosial yang positif dalam kehidupan dan komuniti mereka. Pelajar diajar oleh ahli fakulti yang kedua-dua sarjana dan pengamal, membawa perspektif akademik dan pengalaman praktikal ke dalam bilik darjah dalam talian.

Mengapa Pilih Walden?

 • Pilihan: Walden kini menawarkan program lebih daripada 80 darjah, lebih daripada 370 kepakaran dan kepekatan, dan lebih daripada 50 program sijil, jadi anda boleh mencari program atau bidang pengajian yang anda perlukan.
 • Rangkaian rakan sekerja: Di dalam komuniti Walden, yang terdiri daripada lebih daripada 127,600 pelajar dan alumni, anda mempunyai rangkaian rakan sebaya yang boleh menyokong anda dalam perjalanan anda.
 • Banyak perspektif: badan pelajar Walden yang pelbagai berasal dari 50 negara Amerika Syarikat dan lebih daripada 150 negara.
 • Fakulti pakar: Lebih 3,000 ahli fakulti Walden adalah ahli dalam bidang mereka yang membawa pengalaman dunia ke dalam kursus mereka.
 • Kepuasan pelajar: 91% daripada siswazah Walden yang menanggapi kaji selidik Walden 2013 menunjukkan sangat puas atau berpuas hati dengan almamater mereka. *

* Sumber: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Kemasukan

Keperluan kemasukan Walden University berbeza mengikut program dan tahap ijazah. Penasihat pendaftaran Walden tersedia untuk membantu anda dengan setiap langkah proses permohonan dalam talian, dari menentukan program mana yang tepat untuk anda memohon bantuan kewangan. Penasihat pendaftaran juga boleh menerangkan dasar kredit pemindahan Walden untuk pengalaman pendidikan masa lalu.

Tuisyen dan Bantuan Kewangan

Membayar pendidikan anda boleh menjadi satu cabaran, tetapi Walden membantu anda mengenal pasti banyak pilihan pendanaan yang tersedia untuk anda, termasuk biasiswa, geran, dan pinjaman persekutuan dan swasta. Anda juga boleh menyemak dengan majikan anda untuk melihat jika mereka menawarkan bayaran balik tuisyen untuk kursus anda. Penasihat pendaftaran Walden dapat membantu anda menentukan pilihan pendanaan yang tersedia untuk anda. Di samping itu, anda dapat menjimatkan masa dan wang dengan memindahkan kredit yang diperoleh sebelumnya. Kebanyakan program siswazah Walden membenarkan anda memindahkan sehingga 50% daripada kredit yang anda perlukan.

Menyokong Kejayaan Anda

Matlamat Walden adalah untuk membantu anda mencapai matlamat anda. Dari siasatan pertama anda melalui setiap langkah pengajian anda, anda boleh mendapat manfaat daripada pelbagai perkhidmatan sokongan pelajar yang direka untuk membantu anda berjaya dalam perjalanan pendidikan anda. Walden menyediakan perkhidmatan berikut kepada pelajar: Penasihat Peribadi: Mendapatkan perhatian peribadi dari penasihat dalam pendaftaran, bantuan kewangan, ahli akademik, dan perkhidmatan sokongan lain untuk memanfaatkan sepenuhnya program dalam talian anda. Bantuan Teknikal: Jangan risau mengetahui bahawa anda mempunyai akses 24/7 ke sokongan teknikal Walden. Dukungan Khusus untuk Pelajar Online: Tersedia di mana saja dengan akses Internet, perpustakaan online Walden memegang lebih daripada 64,000 jurnal teks penuh, lebih dari 100 pangkalan data, dan lebih daripada 3 juta disertasi. Pelbagai perkhidmatan disesuaikan khusus kepada pelajar kedoktoran dalam talian, termasuk direktori kepakaran fakulti dan bantuan penyelidikan disertasi dan pertahanan lisan. Pusat Penulisan: Mengasah kemahiran bertulis anda dengan sokongan dari Pusat Penulisan Walden, yang menawarkan sumber dan tunjuk ajar dalam talian oleh editor dan tutor profesional sepenuh masa. Residensi Akademik: Rangkaian dengan fakulti, kakitangan, dan rakan sebaya di kediaman peribadi, yang direka untuk memberi anda penyelidikan dan sokongan penulisan tambahan untuk pengajian sains atau doktor anda. Perkhidmatan Kerjaya: Pusat Khidmat Kerjaya Walden menawarkan kaunseling satu-satu dan portfolio sumber dalam talian untuk membantu anda dengan tugas-tugas kritikal, seperti menulis resume, mencari kerja, dan strategi wawancara.

Pembelajaran Dalam Talian

Kelonggaran dan sokongan Walden meletakkan pendidikan anda dalam jangkauan. Anda akan mendapat manfaat daripada pengalaman pembelajaran secara dalam talian yang merangkumi:

 • Tarikh permulaan yang mudah sepanjang tahun.
 • Orientasi yang mempersiapkan anda untuk berjaya dalam persekitaran dalam talian.
 • Keupayaan untuk menyelesaikan kursus semasa dan di mana ia sesuai untuk anda.
 • Akses kepada kursus dan bahan pada telefon pintar atau tablet anda.
 • Sumber-sumber multimedia yang direka untuk menambah pembelajaran pelajar: video, kajian kes, simulasi, artikel, jurnal, dan topik perbincangan.
 • Komuniti fakulti, pelajar, dan alumni dalam talian global.

Kursus Walden memberi tumpuan kepada kemahiran dan strategi praktikal yang boleh anda gunakan segera di tempat kerja. Anda akan digalakkan untuk menggunakan apa yang anda pelajari untuk mempertimbangkan penyelesaian inovatif kepada masalah dunia sebenar, dan banyak program menawarkan peluang untuk menerapkan apa yang telah anda pelajari melalui pengalaman praktikum. Kursus mengambil kira penyelidikan dan kajian kes semasa untuk meningkatkan pemikiran kritikal. Format dalam talian kami menggalakkan kolaborasi dan perbincangan supaya anda boleh belajar daripada profesional lain dalam bidang anda.

Fakulti

Ahli fakulti Walden memberi tumpuan kepada kejayaan anda. Fakulti pakar kami termasuk para ulama, penyelidik, dan pemimpin yang terkenal yang dipilih untuk kelayakan akademik dan industri mereka serta kebolehan pengajaran mereka. Mereka bertindak sebagai mentor dan penasihat dan memupuk persekitaran pembelajaran yang menyokong dan inklusif. Berikut adalah nombor: 86% ahli fakulti Walden memegang sekurang-kurangnya satu gelar doktor, dan secara kolektif mereka telah menerima lebih daripada 900 anugerah untuk pencapaian profesional mereka dan sumbangan luar biasa kepada bidang mereka. Fakulti Walden juga merangkumi 26 orang Ulama atau Pakar Fulbright. Mereka mempunyai latar belakang pengalaman dan budaya yang luas dan cemerlang dalam mengintegrasikan kepakaran mereka ke dalam kelas.

Komuniti Alumni

Walden University mempunyai lebih daripada 79,800 alumni di seluruh 135 negara di seluruh dunia. Alumni kami disokong oleh persatuan alumni yang aktif, yang membolehkan graduan dihubungkan dengan pelajar, fakulti, dan alumni sesama komuniti Walden yang lebih besar. Alumni mengambil bahagian dalam aktiviti serantau dan terus terlibat melalui Program Duta Alumni, myWaldenAlumni-portal alumni kami-dan penerbitan tandatangan universiti, majalah Walden, yang menyoroti pencapaian alumni kami dua kali setahun.

Akreditasi

Walden University diiktiraf oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi dan ahli Persatuan Pusat Utara, www.ncahlc.org. Walden berbangga memperoleh pentauliahan khusus daripada organisasi berikut:

 • Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru (NCATE)
 • Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP)
 • Suruhanjaya Pendidikan Kejururawatan Kolej (CCNE)
 • Majlis Akreditasi Kaunseling dan Program Pendidikan Berkaitan (CACREP)
 • Pusat Pengurusan Akreditasi Global Institut Pengurusan Projek (PMAC) (GAC) untuk Program Pendidikan Pengurusan Projek
 • Lembaga Akreditasi untuk Kejuruteraan dan Teknologi, Inc. (ABET)

Akreditasi membuktikan bahawa universiti dan programnya berkualiti tinggi dan menawarkan kandungan yang relevan. Akreditasi Walden University bermaksud:

 • Program dan kursus adalah berkualiti tinggi.
 • Pelajar yang layak mendapat akses kepada bantuan pelajar persekutuan.
 • Credits yang diperoleh lebih mudah untuk dipindahkan daripada kredit yang diperolehi di institusi yang tidak terakreditasi.

Apabila menilai kepercayaan, majikan dan universiti sering mencari pemohon yang mendapat ijazah dari universiti terakreditasi. Cari maklumat tentang kos, jenis pekerjaan, kadar penyelesaian, dan hutang pinjaman median untuk program-program ini di http://www.waldenu.edu/programdata.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

DBA

Walden University

Dengan Doktor Pentadbiran Awam (DPA) dari Walden, anda boleh membawa perubahan sosial dan bekerja untuk menyelesaikan masalah tadbir urus. Program kedoktoran yang berorie ... [+]

Dengan Doktor Pentadbiran Awam (DPA) dari Walden, anda boleh membawa perubahan sosial dan bekerja untuk menyelesaikan masalah tadbir urus. Program kedoktoran yang berorientasikan karier, yang diarahkan oleh pengamal ini membantu menyediakan anda peranan utama dalam organisasi kerajaan, awam, dan bukan keuntungan. Dalam program kedoktoran profesional ini, anda akan menggunakan penyelidikan anda untuk membuat penyelesaian yang ketara dan menjadi pengurus yang berkesan. Melalui pembelajaran dengan kerelevanan dan kerahsiaan dunia nyata, anda akan bekerjasama dengan fakulti, pelanggan profesional, dan rakan-rakan dalam menangani isu-isu yang mempengaruhi orang dewasa hari ini.

Pengkhususan (sebagai tambahan kepada Program Am)Keadilan jenayahPengurusan KecemasanSistem Maklumat Geografi (GIS)Kepimpinan GlobalDasar KesihatanDasar Keselamatan dan Penyelarasan HomelandOrganisasi Bukan Kerajaan Antarabangsa (NGO)Undang-undang dan Dasar AwamPengurusan Kerajaan Tempatan untuk Komuniti MapanPengurusan Bukan Profesional dan KepimpinanAnalisis DasarKeganasan, Pengantaraan, dan Damai [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
4 - 8 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Adakah anda bersedia untuk mempengaruhi dan memajukan masa depan amalan perniagaan? Walden University Doktor Falsafah Pentadbiran Perniagaan (DBA) yang diiktiraf ACBSP Wa ... [+]

Adakah anda bersedia untuk mempengaruhi dan memajukan masa depan amalan perniagaan? Walden University Doktor Falsafah Pentadbiran Perniagaan (DBA) yang diiktiraf ACBSP Walden University mengkaji beberapa cabaran dan prospek yang kini wujud dalam dunia perniagaan dinamik, seperti globalisasi, etika, dan hubungan pihak berkepentingan. Terokai strategi baru dalam kepimpinan perniagaan dan membuat keputusan yang lebih maju sambil mendapatkan pemahaman yang mendalam tentang teori dan penyelidikan terpakai dalam lingkungan perniagaan.

PengkhususanPerakaunanPengurusan tenagaKeusahawananKewanganPengurusan Rantaian Bekalan GlobalPengurusan KesihatanKeselamatan Dalam NegeriPengurusan Sumber ManusiaPengurusan Sistem MaklumatPerniagaan AntarabangsaKepimpinanPemasaranPengurusan projekDireka sendiriPengurusan Impak SosialKeusahawanan Teknologi... [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
July 2019
Full-time
Part-time
4 - 8 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Doktor Falsafah

Walden University

Sebagai profesional kerja sosial maju, anda dipanggil untuk membantu masyarakat menangani cabaran yang paling mendesak yang. ... [+]

Sebagai profesional kerja sosial maju, anda dipanggil untuk membantu masyarakat menangani cabaran yang paling mendesak yang. Dengan Doktor Walden ini program Kerja Sosial (DSW), anda boleh menjadi seorang peguam bela yang lebih berwibawa untuk keadilan sosial dan mendapat kelayakan untuk diiktiraf sebagai peneraju dalam bidang anda.

Pilih daripada pelbagai pengkhususan untuk menyelaraskan pengajian dengan minat anda, termasuk Kerja Sosial Perubatan, Ketagihan dan Kerja Sosial, dan Kepakaran Klinikal.

Salah satu daripada beberapa ditawarkan dalam talian, program DSW yang mempunyai kurikulum yang mencabar yang boleh membantu anda memperoleh kemahiran untuk menilai, reka bentuk, dan melaksanakan program-program kebajikan sosial yang membuat perbezaan yang positif. Sarjana Kerja Sosial (MSW) diperlukan untuk mendaftar dalam program ini. ... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
4 - 8 
Online
Campus

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Adakah anda bercita-cita untuk memacu perubahan pendidikan transformatif di institusi dan komuniti anda? Direka untuk pengamal dan pentadbir dari P-12 hingga pengajian ti ... [+]

Adakah anda bercita-cita untuk memacu perubahan pendidikan transformatif di institusi dan komuniti anda? Direka untuk pengamal dan pentadbir dari P-12 hingga pengajian tinggi, program Doctor of Education (EdD) dalam talian Walden University menawarkan fleksibiliti dan pilihan untuk memenuhi keperluan anda-walaupun keperluan tersebut berubah sepanjang jalan.

Sertai lebih dari 100 guru negeri tahun ini yang telah memilih Walden University untuk mendapatkan ijazah pendidikan mereka.

Dengan Pathway Pembelajaran Sepanjang Hayat Walden, para pelajar dalam kebanyakan program PhD dalam Pendidikan, Doktor Pendidikan (EdD), dan Pakar Pendidikan (EdS) mengambil banyak kursus awal yang sama. Anda boleh mula dalam salah satu program pasca tuan atau doktoral kami dalam pendidikan dan berpindah ke program ijazah lain, yang menjimatkan masa dan wang anda.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
4 - 8 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Program ijazah kedoktoran yang digunakan ini direka untuk meningkatkan kepakaran teknikal anda sambil membantu anda mengembangkan kemahiran kepemimpinan yang anda perluka ... [+]

Program ijazah kedoktoran yang digunakan ini direka untuk meningkatkan kepakaran teknikal anda sambil membantu anda mengembangkan kemahiran kepemimpinan yang anda perlukan untuk membimbing organisasi anda dalam pasaran yang semakin kompetitif. Sediakan jawatan peringkat senior di industri dan akademik-seperti ketua pegawai maklumat, ketua pegawai teknologi, pengurus IS, ahli strategi IT, dan ahli fakulti pendidikan tinggi atau pentadbir-melalui simulator kepimpinan, kediaman berwajah muka, kursus seminar, dan kerja kursus yang berkaitan.

[-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
4 - 8 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Dengan Ph.D. dalam Dasar Awam dan Pentadbiran dari Walden, anda boleh mengambil peranan aktif dalam mewujudkan penyelesaian yang mampan terhadap masalah yang dihadapi Ame ... [+]

Dengan Ph.D. dalam Dasar Awam dan Pentadbiran dari Walden, anda boleh mengambil peranan aktif dalam mewujudkan penyelesaian yang mampan terhadap masalah yang dihadapi Amerika Syarikat dan negara-negara di seluruh dunia. Program doktoral dalam talian ini akan memberi anda pemahaman terperinci tentang teori, penyelidikan, dan amalan dasar awam dalam konteks global untuk secara efektif dan berkesan menganjurkan perubahan yang memberi kesan positif kepada individu dan komuniti. Ditunjuk oleh pengamal sarjana, program ini dapat menempatkan anda untuk mencapai tahap kredibiliti dan pengaruh baru dalam bidang anda dan untuk menerima peluang karir baru yang menarik sebagai penyelidik, pendidik peringkat kolej, atau pemimpin pentadbiran di swasta, orang awam atau bukan keuntungan sektor.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
4 - 8 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

PhD Walden dalam program Kerja Sosial boleh menyediakan anda untuk langkah seterusnya dalam kerjaya kerja sosial anda sebagai penyelidik, kolej-tahap pendidik, atau pemim ... [+]

PhD Walden dalam program Kerja Sosial boleh menyediakan anda untuk langkah seterusnya dalam kerjaya kerja sosial anda sebagai penyelidik, kolej-tahap pendidik, atau pemimpin pentadbiran.

Kurikulum mencabar membolehkan anda untuk menganalisis teori maju dan meneroka beberapa isu-isu yang paling mendesak dan canggih dalam kerja-kerja sosial hari ini. Face-to-face residensi akademik menyokong pengalaman pembelajaran, membolehkan anda untuk bekerjasama dengan profesor dan rakan-rakan, membina komuniti sosial dan profesional anda, dan meningkatkan keupayaan anda untuk membawa perubahan sosial yang positif.

Anda juga akan mendapat kemahiran dalam penulisan ilmiah yang boleh membantu anda memajukan peranan anda sebagai pemimpin. Mencapai kelayakan tertinggi dalam profesion anda dengan program PhD ini dalam kerja-kerja sosial.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
4 - 8 
Online
Campus

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Program PhD dalam Pendidikan Walden menawarkan pendidik dan pentadbir peluang untuk berkembang sebagai ulama dan inovator dalam pendidikan tinggi. Mendapat manfaat daripa ... [+]

Walden's Ph.D. dalam program Pendidikan menawarkan pendidik dan pentadbir peluang untuk berkembang sebagai ulama dan inovator dalam pendidikan tinggi. Mendapat manfaat daripada akses kepada ahli fakulti dan perkhidmatan sokongan pelajar yang berbeza. Menjalankan penyelidikan asli di bidang minat anda, memperdalam kemahiran penyelidikan anda, dan bersedia untuk menyumbang sebagai pemimpin pendidikan, pentadbir, ahli fakulti, atau pembuat kebijakan. Sertai lebih dari 100 guru negeri tahun ini yang telah memilih Walden University untuk mendapatkan ijazah pendidikan mereka.

Pengkhususan

Kurikulum, Arahan, Penilaian, dan PenilaianKepimpinan dan Advokasi Kanak-kanak AwalPendidikan Khas Kanak-Kanak Awal (Bukan Lesen)Dasar Pendidikan, Kepimpinan, dan PengurusanTeknologi Pendidikan dan RekabentukKepimpinan, Pengurusan dan Dasar Pendidikan TinggiPembelajaran, Arahan, dan InovasiPenyelidikan, Penilaian, dan Penilaian OrganisasiBacaan, Literasi, Penilaian dan Penilaian (Bukan Lesen)... [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
4 - 8 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Sama ada anda ingin berkongsi kepakaran anda sebagai seorang pendidik, seorang perunding, atau seorang pemimpin perniagaan, PhD terakreditasi ACBSP Walden dalam program P ... [+]

Sama ada anda berusaha untuk berkongsi dan mengembangkan kepakaran anda sebagai pendidik, perunding, atau pemimpin perniagaan, program PhD terakreditasi ACBSP Walden dalam program Pengurusan dapat membantu anda memperoleh kemahiran yang anda perlukan untuk mencapai matlamat profesional anda. Periksa pengaruh pengurusan terhadap pekerja dan organisasi dan belajar teori, konsep, dan teknik untuk membuat keputusan yang lebih berkesan. Melalui pilihan pengkhususan, anda boleh bersedia untuk memenuhi cabaran dan peluang yang berterusan yang ada dalam profesion anda semasa menjalankan penyelidikan asli di kawasan yang melengkapi minat anda.

PengkhususanKewanganPengurusan Sumber ManusiaPengurusan Sistem MaklumatKepimpinan dan Perubahan OrganisasiDireka sendiri... [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
4 - 8 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Buat kesan positif dalam komuniti dan organisasi anda sambil anda meneroka strategi untuk membantu mereka yang menghadapi masalah seperti penyakit, ketagihan, keganasan, ... [+]

Buat kesan positif dalam komuniti dan organisasi anda sambil anda meneroka strategi untuk membantu mereka yang menghadapi masalah seperti penyakit, ketagihan, keganasan, dan kemiskinan. Melalui simulasi maya, kajian kes animasi, dan pendekatan interprofessional, PhD Walden dalam Program Perkhidmatan Manusia dan Sosial dapat meluaskan pemahaman anda tentang bidang perkhidmatan manusia dalam konteks global.

Program ini menawarkan pelbagai spesialisasi yang direka untuk memenuhi keperluan dan minat anda. Ketahui seberapa berkesan dasar dan amalan dapat meningkatkan kualiti hidup untuk populasi yang kurang mendapat liputan. Melalui penyelidikan asli, anda boleh meneroka teori, konsep, dan strategi yang berpengaruh di dalam bidang hari ini.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
4 - 8 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

PhD dalam program Psikologi Walden University menggabungkan ahli akademik yang ketat dan penyelidikan asal supaya anda dapat mencapai tahap kepakaran tertinggi dalam teor ... [+]

PhD dalam program Psikologi Walden University menggabungkan ahli akademik yang ketat dan penyelidikan asal supaya anda dapat mencapai tahap kepakaran tertinggi dalam teori dan amalan terbaik dalam psikologi. Program online 100% ini mengikuti model sarjana-pengamal yang mendorong anda untuk mengintegrasikan penyelidikan ilmiah dengan pengetahuan praktikal anda. Ditunjuk oleh penyelidik dan pakar yang dihormati di lapangan, kursus dalam program ini akan mempersiapkan anda untuk membuat perubahan dalam kehidupan orang lain sebagai seorang pengamal, profesor, perunding, atau penyelidik untuk kerajaan, bukan untung, dan organisasi swasta.

PengkhususanPsikologi klinikalPsikologi PendidikanPsikologi ForensikPsikologi Am (Pilihan Penyelidikan)Psikologi Am (Pilihan Pengajaran)Psikologi KesihatanPsikologi sosial... [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
4 - 8 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Dapatkan pengetahuan khusus yang anda perlukan untuk maju dalam bidang psikologi forensik yang menarik dan pelbagai. ... [+]

Dapatkan pengetahuan khusus yang anda perlukan untuk maju dalam bidang psikologi forensik yang menarik dan pelbagai.

Dalam program dalam talian ini, anda akan memperoleh pemahaman yang lebih mendalam tentang sistem keadilan jenayah serta isu kesihatan mental yang boleh mendorong tingkah laku jenayah. Terokai cara untuk menilai program yang dirancang untuk populasi forensik seperti pesalah yang dilepaskan, pesalah yang baru dilepaskan, pesakit mental, dan pesalah juvana.

Mempercepat jalan anda menerusi program dengan Pilihan Pantas Pantas kami, dan pilih dari lima spesialisasi yang membolehkan penerokaan intensif bidang psikologi forensik yang sejajar dengan matlamat kerjaya anda. Sediakan untuk peranan sebagai guru, penyelidik, atau perunding dalam sektor penguatkuasaan undang-undang, kerajaan, pendidikan, atau bukan keuntungan.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
4 - 8 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Dengan PhD dalam Psikologi Pembangunan dari Walden University , anda boleh mendorong perubahan positif dalam kehidupan individu, keluarga, dan masyarakat. ... [+]

Dengan PhD dalam Psikologi Pembangunan dari Walden University , anda boleh mendorong perubahan positif dalam kehidupan individu, keluarga, dan masyarakat.

Dalam program yang tepat pada masanya, anda menerapkan pemahaman anda tentang pertumbuhan dan perkembangan manusia kepada topik semasa seperti teknologi dalam era digital dan keperluan populasi seperti komuniti LGBTQ dan pelarian.

Pengkhususan (sebagai tambahan kepada Program Am)Pentadbiran dan KepimpinanPembangunan Anak dan RemajaKesihatan dan Kemajuan ManusiaPerspektif Antarabangsa dalam Psikologi PembangunanPenyelidikanDiri DirekaPerhatikan Pelesenan

PhD dalam Psikologi Pembangunan tidak merupakan program lesen dan tidak menyediakan individu untuk menjadi profesional psikologi berlesen.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
4 - 8 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Sebagai salah satu program doktoral dalam talian yang pertama dalam psikologi perindustrian dan organisasi (IO), program PhD Walden dalam Program Psikologi Perindustrian ... [+]

Sebagai salah satu program doktoral dalam talian yang pertama dalam psikologi perindustrian dan organisasi (IO), program PhD Walden dalam Program Psikologi Perindustrian dan Organisasi membolehkan anda memperdalam pengetahuan anda tentang tempat kerja dan tingkah laku organisasi. Semasa anda membangunkan kemahiran maju dalam pengurusan perubahan, psikologi kakitangan, dan teori penyelidikan dan reka bentuk, anda boleh mempersiapkan diri untuk menjadi pemangkin untuk perubahan dalam pendidikan tinggi, korporat, kerajaan, dan tempat kerja yang lain. Pilih daripada pelbagai kepakaran untuk menyesuaikan pengajian anda untuk minat kerjaya dan kerjaya tertentu anda.

PengkhususanPerundingan PsikologiLatihan umumPengurusan Sumber ManusiaPerniagaan AntarabangsaPembangunan Kepimpinan dan KejurulatihanPerhatikan Pelesenan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
4 - 8 
Online
Campus

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA

Walden University

Bersedia untuk memajukan kerjaya anda dan membuat kesan yang lebih besar dalam tenaga kerja global hari ini. Mendapat Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan p ... [+]

Bersedia untuk memajukan kerjaya anda dan membuat kesan yang lebih besar dalam tenaga kerja global hari ini. Mendapat Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan pengkhususan dalam Pengurusan Projek melalui Tempo Learning ™, pilihan pendidikan berasaskan kompetensi Walden Universiti. Dalam kendiri program dalam talian ini, anda boleh:

Bebas mempelajari kemahiran kepimpinan kritikal yang anda boleh memohon segera. Explore trend perniagaan dan topik yang relevan kepada majikan dan industri hari ini. Tetapkan harga anda dengan menetapkan kelajuan anda-lebih cepat anda belajar, semakin kurang anda membayar.

program MBA berasaskan kompetensi Walden ini diiktiraf oleh Majlis Akreditasi untuk Sekolah Perniagaan dan Program (ACBSP), sebuah persatuan akreditasi khusus terkemuka yang mengenal pasti dan menyokong kecemerlangan dalam pendidikan perniagaan.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Dapatkan kepakaran perniagaan dunia yang anda perlukan untuk memenuhi potensi profesional anda-dan terus maju dalam tenaga kerja yang berdaya saing-dengan program Master ... [+]

Dapatkan kepakaran perniagaan dunia yang anda perlukan untuk memenuhi potensi profesional anda-dan terus maju dalam tenaga kerja yang berdaya saing-dengan program Master of Business Administration (MBA) yang diiktiraf oleh ACBSP Walden University . Dengan program ijazah dalam talian 100% ini, anda boleh mendapatkan kemahiran perniagaan dan kepimpinan untuk menangani cabaran perniagaan unik organisasi anda. Pilih daripada pelbagai kepakaran dalam bidang yang pelbagai dan dinamik ini, termasuk kewangan korporat, keusahawanan, perniagaan antarabangsa, kepimpinan, dan pengurusan projek. Apa yang anda pelajari di bilik darjah boleh digunakan dengan serta-merta dalam perniagaan anda pada hari berikutnya. MBA kami juga boleh didapati melalui Tempo Learning® oleh Walden, yang membolehkan anda menyesuaikan tahap anda dan menggunakan pengalaman profesional anda sebelum mempercepatkan kemajuan anda.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Walden University

Tinggal di barisan hadapan dalam bidang yang berkembang ini semasa anda mempelajari teori terkini dan meneroka isu keadilan jenayah yang semakin canggih hari ini. Mempero ... [+]

Tinggal di barisan hadapan dalam bidang yang berkembang ini semasa anda mempelajari teori terkini dan meneroka isu keadilan jenayah yang semakin canggih hari ini. Memperoleh pendedahan yang meluas ke bidang keadilan jenayah, termasuk cara penguatkuasaan undang-undang, mahkamah, dan fungsi pembetulan dan berinteraksi dengan peringkat tempatan, negeri, dan persekutuan. Di MS dalam Program Keadilan Jenayah di Walden University , anda dapat meneroka kurikulum unik yang menggabungkan teori tingkah laku jenayah dengan teknologi, keamanan tanah air, dan kemahiran pengurusan yang dapat diterapkan dengan segera pada pekerjaan atau penggunaan untuk memajukan kerjaya anda.

Pengkhususan (sebagai tambahan kepada Program Am)... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
March 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Belajar strategi untuk menjadi pemimpin yang lebih berkesan yang dapat menjana kepercayaan, memberdayakan orang lain, dan memberi kesan positif kepada masa depan organisa ... [+]

Belajar strategi untuk menjadi pemimpin yang lebih berkesan yang dapat menjana kepercayaan, memberdayakan orang lain, dan memberi kesan positif kepada masa depan organisasi anda. Program MS in Leadership Walden University menawarkan pendekatan komprehensif kepada kepimpinan yang menyediakan anda untuk menghadapi cabaran yang berkembang dalam dunia perniagaan yang dinamik dan untuk memupuk falsafah kepimpinan peribadi anda. Melalui pelajaran dunia nyata, anda dapat memperkuat keupayaan membuat keputusan anda sebagai pemimpin etika dalam persekitaran global.

Pengkhususan (sebagai tambahan kepada Program Am)Kepimpinan Sumber ManusiaPembangunan PemimpinDireka sendiri [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

MS dalam Kepimpinan Keadilan Jenayah dan Pengurusan Eksekutif Sediakan untuk membawa perubahan dalam organisasi anda dan mempengaruhi penggubal dasar dalam komuniti anda. ... [+]

Bersedia untuk membawa perubahan dalam organisasi anda dan mempengaruhi pembuat dasar dalam komuniti anda. Jika anda seorang penguatkuasa undang-undang atau profesional keadilan jenayah, Walden University dapat membantu anda memperoleh pengetahuan dan pengalaman untuk menyediakan peranan pengurusan eksekutif dalam keadilan jenayah atau peralihan ke dalam karir dalam pendidikan atau perundingan. Program Pengurusan Kepimpinan dan Pengurusan Eksekutif Walden MS menggabungkan teori tingkah laku jenayah dengan kajian-kajian dalam perkhidmatan manusia, teknologi, dan keamanan tanah air untuk membantu meluaskan kemahiran pengurusan anda.

[-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Buka pintu untuk peluang kerjaya baru yang menarik dengan MS dalam talian dalam Komunikasi dari Walden University . ... [+]

Buka pintu untuk peluang kerjaya baru yang menarik dengan MS dalam talian dalam Komunikasi dari Walden University . Terokai amalan dan teori komunikasi terkini; menguasai seni persaingan yang persuasif; dan belajar untuk membangunkan, melaksanakan, dan mengukur rancangan komunikasi yang berkesan menggunakan media tradisional dan digital. Program ini juga termasuk sijil profesional tertanam, yang mana anda layak mendapat ijazah sebelum ini.

[-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Adakah anda ingin mendapatkan kemahiran pemasaran digital dan strategi semasa mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang asas-asas pemasaran? ... [+]

Adakah anda ingin mendapatkan kemahiran pemasaran digital dan strategi semasa mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang asas-asas pemasaran? Sebagai pelajar di Walden MS dalam program Marketing, anda akan meneroka:

topik pemasaran tradisional dan canggih, dari jenama pembezaan strategi media digital. Kepentingan memahami pelanggan dan pemasaran perhubungan dalam pengekalan pelanggan dan peranan pujukan dan bercerita dalam membangunkan kandungan. Proses menganalisis metrik pemasaran sebagai satu cara untuk memberitahu membuat keputusan strategik.

Dalam program ijazah pemasaran ini master dalam talian, anda juga akan mempunyai peluang untuk mensintesis pengetahuan anda dengan membangunkan pelan pemasaran strategik untuk perniagaan yang sebenar atau palsu. ... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Dapatkan kemahiran untuk menyediakan peranan kepimpinan dalam pembelajaran persekitaran untuk semua kanak-kanak. ... [+]

Dapatkan kemahiran untuk menyediakan peranan kepimpinan dalam pembelajaran persekitaran untuk semua kanak-kanak. Dapatkan MS dalam Pengajian Awal Kanak-kanak dengan pengkhususan dalam Pentadbiran, Pengurusan dan Kepimpinan melalui Tempo Learning® oleh Walden, pilihan pendidikan berdasarkan kecekapan kami. Melalui program online tanpa lesen ini anda boleh:

Memperdalam pemahaman anda terhadap perkembangan dan pembelajaran anak.Memperluaskan pengetahuan anda tentang program dan perkhidmatan yang berkesan.Meningkatkan keupayaan anda untuk menghubungkan isu ekuiti dan kemasukan ke arah bagaimana pelajar belajar dan berkembang.Terokai isu dunia nyata untuk mendapatkan kemahiran, kemahiran dan kepakaran yang praktikal.... [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Membangunkan kepakaran untuk membantu kanak-kanak berkembang dengan MS Walden dalam program Pengajian Awal Kanak-kanak. Memperbaiki pemahaman anda tentang peringkat perke ... [+]

Membangunkan kepakaran untuk membantu kanak-kanak berkembang dengan MS Walden dalam program Pengajian Awal Kanak-kanak. Memperbaiki pemahaman anda tentang peringkat perkembangan kanak-kanak, meneroka trend dan teori terkini di zaman kanak-kanak, dan mendapatkan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk mewujudkan persekitaran di mana kanak-kanak belajar dan berkembang. Pilih daripada pengkhususan yang boleh mempersiapkan anda untuk bekerja sebagai pentadbir dalam program atau pusat penjagaan kanak-kanak, memberi kesan kepada dasar awam, mengajar sesama pendidik awal kanak-kanak, atau mendidik populasi yang pelbagai dengan lebih berkesan.

PengkhususanPentadbiran, Pengurusan, dan KepimpinanDasar dan Advokasi Awam Awal Kanak-KanakMengajar Orang Dewasa di Bidang Awal Kanak-KanakPengajaran dan Kepelbagaian Pendidikan Awal Kanak-kanak... [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Direka untuk mereka yang ingin mengikuti pelbagai kerjaya di institusi pengajian tinggi, dari fakulti dan jawatan staf ke pekerjaan pentadbiran utama, program MS dalam Pr ... [+]

Direka untuk mereka yang ingin mengikuti pelbagai kerjaya di institusi pengajian tinggi, dari fakulti dan jawatan staf ke pekerjaan pentadbiran utama, program MS dalam Program Pengajian Tinggi Walden memfokuskan pada menggalakkan kejayaan organisasi dan pelajar. Memperoleh pemahaman tentang perniagaan, tadbir urus, dan budaya organisasi dalam pendidikan tinggi. Terokai amalan terbaik untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang berfokus kepada pelajar. Pilih dari pelbagai kepakaran yang direka untuk memenuhi keperluan dan kepentingan individu anda.

Anda boleh bekerja ke arah gelar anda pada kelajuan yang tepat untuk anda.

Tradisional: Mengambil satu kursus pada satu masa. Melanjutkan program dengan mantap sambil menguruskan komitmen lain.Track Fast: Mengambil dua kursus sekaligus. Tumpukan lebih banyak masa pada program dan lengkapkan tahap anda lebih awal.... [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Tingkatkan kerjaya anda dalam perniagaan, bukan keuntungan, atau sektor awam dengan mengembangkan lagi kemahiran pengurusan anda melalui program Pengurusan MS Walden Univ ... [+]

Tingkatkan kerjaya anda dalam perniagaan, bukan keuntungan, atau sektor awam dengan mengembangkan lagi kemahiran pengurusan anda melalui program Pengurusan MS Walden University . Program ini menyediakan anda untuk mencapai matlamat profesional anda dengan memberi anda pengetahuan dunia sebenar yang dapat membantu anda berjaya menguruskan projek dan memimpin pasukan secara berkesan. Belajar untuk mengintegrasikan dan menyelaraskan proses dan sistem organisasi serta memotivasi pekerja untuk memenuhi dan melampaui cabaran dan matlamat yang relevan dengan persekitaran kerja dinamik hari ini.

Pengkhususan (sebagai tambahan kepada Program Am)Pengurusan KesihatanPengurusan Sumber ManusiaKepimpinanPemasaranPengurusan projekStrategi dan Operasi [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Terokai strategi untuk berjaya menguruskan organisasi bukan untung dalam program MS Pengurusan Walden University . ... [+]

Terokai strategi untuk berjaya menguruskan organisasi bukan untung dalam program MS Pengurusan Walden University . Dari pengumpulan dana untuk pengambilan sukarelawan, program ini membahas keperluan dan kebimbangan dari pertubuhan bukan keuntungan kontemporari. Memperluaskan pengetahuan anda mengenai pertubuhan bukan untung melalui tema dan konsep antarabangsa yang digabungkan sepanjang kursus anda dan meneroka kemahiran pengurusan termasuk belanjawan-yang bukan berasaskan keuntungan untuk menjalankan misi mereka. Ketahui bagaimana anda boleh mempromosikan perubahan sosial positif dengan ijazah sarjana dalam talian ini.

Pengkhususan (sebagai tambahan kepada Program Am)

Kepimpinan GlobalOrganisasi Bukan Kerajaan AntarabangsaPengurusan Kerajaan Tempatan untuk Komuniti MapanDireka sendiriKeusahawanan Sosial dan Inovasi [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
Online
Campus

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Beberapa profesion memerlukan kedalaman dan keluasan pengetahuan, kemahiran, dan keupayaan pengurus kecemasan, yang boleh dipanggil untuk bekerjasama dengan responden per ... [+]

Beberapa profesion memerlukan kedalaman dan keluasan pengetahuan, kemahiran, dan keupayaan pengurus kecemasan, yang boleh dipanggil untuk bekerjasama dengan responden pertama, mempengaruhi dasar awam, atau melindungi kawasan kejiranan dari bencana. Dalam program Pengurusan Kecemasan MS di Walden, anda dapat memperoleh kemahiran latihan dan kepemimpinan yang diperlukan untuk memimpin usaha tindak balas kecemasan dan membangunkan rancangan pencegahan dan pelan bencana. Program ini menawarkan pelbagai spesialisasi serta peluang untuk mempersiapkan untuk mendapatkan sijil dari Institut Pengurusan Kecemasan FEMA.

Pengkhususan (sebagai tambahan kepada Program Am)Diri Direka [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Adakah anda bersedia untuk memenuhi kompleks logistik dan keperluan teknikal yang banyak permintaan projek hari ini? MS Walden Universitidalam Projek program Pengurusan m ... [+]

MS dalam Pengurusan Projek

Adakah anda bersedia untuk memenuhi kompleks logistik dan keperluan teknikal yang banyak permintaan projek hari ini? MS Walden University dalam program Pengurusan Projek membolehkan anda untuk mendapatkan analisis, teori, dan praktikal kemahiran untuk menguruskan projek di beberapa domain dan industri secara membina. Meneroka strategi pengurusan tradisional dan lebih baru-baru ini dan belajar bagaimana untuk menguruskan risiko dan berkesan memohon apa yang anda belajar untuk menonjolkan tugas pengurusan dalam organisasi anda.

[-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Memperoleh strategik, organisasi, pengurusan, dan analisis kemahiran yang mendorong dan memandu tempat kerja hari ini. ... [+]

Memperoleh strategik, organisasi, pengurusan, dan analisis kemahiran yang mendorong dan memandu tempat kerja hari ini. Sama ada anda baru bermula atau mencari untuk maju ke peranan eksekutif yang lebih tinggi, MS Walden University dalam Pengurusan Sumber Manusia memberikan anda pengetahuan praktikal yang boleh membantu anda menjadi HR profesional yang lebih berkesan.

Dibangunkan oleh pakar-pakar dalam bidang ini, program ini adalah selari sepenuhnya dengan kurikulum yang disyorkan Persatuan bagi Pengurusan Sumber Manusia (SHRM) dan menawarkan Program Besar dan tiga pengkhususan kerjaya berfokuskan untuk melengkapkan matlamat profesional anda.

Pengkhususan (Sebagai tambahan kepada Program Umum)... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Sama ada anda baru bermula, bersedia untuk peperiksaan CPA anda, atau berminat untuk melanjutkan kerjaya perakaunan anda, program MS dalam Perakaunan Walden University da ... [+]

Sama ada anda baru bermula, bersedia untuk peperiksaan CPA anda, atau berminat untuk melanjutkan kerjaya perakaunan anda, program MS dalam Perakaunan Walden University dapat membantu anda mengukuhkan kemahiran anda dalam analisis dan membuat keputusan kewangan. Direka untuk membantu anda maju dalam profesion yang berubah dengan pantas ini, kurikulum yang mencabar merangkumi perakaunan pengurusan, pengurusan kewangan, topik semasa, dan isu perakaunan undang-undang dan etika.

PengkhususanPerakaunan untuk ProfesionalPerakaunan Dengan Penekanan CPADireka sendiri

Walden University MS Walden University diiktiraf oleh ACBSP dan telah memperoleh Akreditasi Perakaunan Khusus.

Kebanyakan negeri memerlukan individu untuk melengkapkan 150 semester (225 suku) jam di kawasan subjek tertentu agar layak untuk menduduki peperiksaan Akauntan Awam Bertauliah (CPA) dan / atau mendapatkan lesen CPA. Program perakaunan Walden dapat membantu graduan maju ke arah memenuhi keperluan tersebut. BS dalam Perakaunan menawarkan jam kredit 120 suku (80 semester) yang meliputi kursus peringkat atas dalam topik seperti perakaunan kewangan, pengauditan, percukaian, dan perakaunan pengurusan. MS dalam Perakaunan menawarkan jam kredit 30 semester (45 suku), manakala pengkhususan Perakaunan MBA menawarkan jam kredit sembilan semester (13.5 suku). Program ini termasuk kursus siswazah dalam topik seperti perakaunan kewangan, perakaunan pengurusan, dan amalan perakaunan undang-undang dan etika. Ini akan menghendaki pelajar melengkapkan kursus tambahan untuk memenuhi keperluan negara.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
July 2019
Full-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Bersedia untuk memasuki bidang psikologi perindustrian dan organisasi (IO) yang pesat berkembang sebagai pengamal, perunding, jurulatih korporat, atau pengurus sumber man ... [+]

Bersedia untuk memasuki bidang psikologi perindustrian dan organisasi (IO) yang pesat berkembang sebagai pengamal, perunding, jurulatih korporat, atau pengurus sumber manusia IO dalam program Psikologi Perindustrian dan Organisasi Walden. Dengan memberi tumpuan kepada aplikasi praktikal di tempat kerja, anda akan meneroka topik seperti dinamika, kepimpinan, pengurusan prestasi, dan latihan pekerja kerana anda memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk membina lebih banyak organisasi yang produktif dan berkesan.

PengkhususanPerundingan PsikologiLatihan umumPengurusan Sumber ManusiaPerniagaan AntarabangsaPembangunan Kepimpinan dan KejurulatihanPerhatikan Pelesenan

MS dalam Psikologi Perindustrian dan Organisasi bukanlah program lesen dan tidak menyediakan individu untuk menjadi profesional psikologi berlesen.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Online
Campus

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Selanjutnya komitmen anda terhadap perubahan sosial dengan MS dalam Perkhidmatan Manusia dan Sosial dari Walden. Melalui kurikulum online yang tertumpu secara profesional ... [+]

Selanjutnya komitmen anda terhadap perubahan sosial dengan MS dalam Perkhidmatan Manusia dan Sosial dari Walden. Melalui kurikulum online yang tertumpu secara profesional, kajian kes interaktif dan simulasi, dan pendekatan interprofessional, anda boleh bersedia untuk menangani keperluan individu, masyarakat, dan organisasi dalam konteks global. Konsep dan teori dibawa ke kehidupan melalui penggunaan kajian kes animasi dan komuniti simulasi. Anda akan menyiasat masalah yang menjadi ciri sokongan manusia dan sosial, mengakses beberapa organisasi untuk memahami strategi dan penyelesaian yang mungkin.

Dengan pelbagai pengkhususan untuk dipilih, anda boleh memfokuskan kajian anda tentang minat dan matlamat anda dan mengembangkan kemahiran untuk unggul dalam bidang anda.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Program MS dalam Psikologi Walden University membolehkan anda meneliti aspek sosial, budaya, dan kognitif dari tingkah laku manusia dan memberikan anda pemahaman asas pri ... [+]

Program MS dalam Psikologi Walden University membolehkan anda meneliti aspek sosial, budaya, dan kognitif perilaku manusia, memberikan anda pemahaman asas prinsip psikologi dan membantu anda mempersiapkan untuk menyelesaikan masalah dunia nyata dalam pelbagai tetapan. Dapatkan pemahaman yang lebih kuat mengenai perspektif psikologi multikultural dan pilih dari pelbagai pakar untuk memenuhi minat dan matlamat individu anda.

PengkhususanPsikologi GunaanPsikologi PendidikanPsikologi AmPsikologi KesihatanPembangunan Kepimpinan dan KejurulatihanPsikologi sosialPerhatikan Pelesenan

MS in Psychology bukanlah program licensure dan tidak menyediakan individu untuk menjadi profesional psikologi berlesen.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
Online
Campus

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Walden University MS Psikologi MS Walden University mempersiapkan anda untuk menggunakan pengetahuan, kemahiran, dan perspektif baru yang kuat untuk pelbagai peranan buka ... [+]

Walden University MS Psikologi MS Walden University mempersiapkan anda untuk menggunakan pengetahuan, kemahiran, dan perspektif baru yang kuat untuk pelbagai peranan bukan klinikal di kawasan seperti jenayah siber, analisis penyiasatan jenayah dan profil, keganasan, dan advokasi mangsa. Terokai faktor biologi, psikologi, dan sosial yang memberi kesan kepada tingkah laku jenayah. Terapkan pendekatan dan konsep psikologi apabila anda mengenal pasti pesalah, termasuk juvana, dalam pelbagai tetapan forensik. Kepelbagaian spesialisasi kami boleh memberikan anda kepakaran yang anda perlukan untuk mendorong perubahan positif dalam sistem perundangan. Pengkhususan

Keadilan Jenayah (Diri Direka)Jenayah siberKeganasan KeluargaIsu-isu Undang-Undang dalam Psikologi ForensikTenteraPolis PsikologiDireka sendiriKelakuan Pesalah SeksKeganasanVictimologyPerhatikan Pelesenan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Dalam program MS Psikologi dalam talian Walden, anda akan menerapkan teori, penyelidikan, dan amalan dalam bidang psikologi perkembangan kepada tetapan dunia sebenar. ... [+]

Dalam program MS Psikologi dalam talian Walden, anda akan menerapkan teori, penyelidikan, dan amalan dalam bidang psikologi perkembangan kepada tetapan dunia sebenar. Meneroka kerja kursus yang memberi tumpuan kepada topik semasa seperti kesan teknologi digital mengenai pembangunan manusia dan isu-isu kritikal yang dihadapi oleh penduduk seperti komuniti LGBTQ dan pelarian, anda akan memperkuat pemahaman anda tentang interaksi di kalangan kognitif, fizikal, emosi, sosial, kesihatan , dan aspek pembangunan budaya untuk membantu orang lain mengatasi cabaran kritikal. Anda juga boleh memilih dari enam spesialisasi untuk menyesuaikan pelajaran anda ke matlamat kerjaya anda.

Pengkhususan (sebagai tambahan kepada Program Am)... [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Belajarlah untuk membuat kursus berasaskan teknologi dan program pengajaran yang berkesan untuk pelbagai persekitaran, termasuk pendidikan tinggi; pendidikan kolej komuni ... [+]

Belajarlah untuk membuat kursus berasaskan teknologi dan program pengajaran yang berkesan untuk pelbagai persekitaran, termasuk pendidikan tinggi; pendidikan kolej komuniti; pembangunan tenaga kerja korporat dan bukan keuntungan; dan penjagaan kesihatan, ketenteraan, dan pendidikan kerajaan. Leverage teknologi pembelajaran canggih Walden sendiri semasa anda meneroka teori pembelajaran, proses reka bentuk pengajaran, dan strategi yang berkesan untuk melibatkan pelajar abad ke 21.

Anda boleh bekerja ke arah gelar anda pada kelajuan yang tepat untuk anda.

Tradisional: Mengambil satu kursus pada satu masa. Melanjutkan program dengan mantap sambil menguruskan komitmen lain.Track Fast: Mengambil dua kursus sekaligus. Tumpukan lebih banyak masa pada program dan lengkapkan tahap anda lebih awal.... [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Dari teras pengaturcaraan dan rangkaian kursus untuk latihan lanjutan dalam permintaan tinggi pengkhususan IT, MS Walden dalam program Teknologi Maklumat direka untuk mem ... [+]

Dari teras pengaturcaraan dan rangkaian kursus untuk latihan lanjutan dalam permintaan tinggi pengkhususan IT, MS Walden dalam program Teknologi Maklumat direka untuk membantu anda memasukkan dan maju dalam bidang yang berkembang pesat IT. Seorang pemimpin dalam pendidikan dalam talian, Walden menawarkan bercita-cita dan berpengalaman profesional IT peluang untuk belajar dalam persekitaran yang state-of-the-art maya menampilkan makmal maya dan teknologi MobileLearn® eksklusif Walden ini.

format kerjaya-bangunan ini program ini membolehkan anda untuk mendapatkan Sijil Siswazah anda di dalam Sistem Maklumat selepas menyiapkan empat kursus pertama * dan kemudian meneruskan pengajian lanjutan dalam salah satu daripada pengkhususan dalam permintaan:... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Direka oleh pendidik untuk pendidik, program Walden's MS in Education (MSEd) dapat membantu anda mengembangkan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk membantu ... [+]

Direka oleh pendidik untuk pendidik, program 100% dalam talian MS dalam Pendidikan (MSEd) Walden membolehkan anda mengembangkan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk membantu pelajar berjaya hari ini. Program ini meneroka amalan terbaik dan penyelidikan terkini dalam pendidikan dan memberi anda kesempatan untuk memerhatikan guru besar di bilik darjah mereka untuk mempelajari teknik yang telah terbukti untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang berkesan.

Pilih daripada pengkhususan dalam talian tradisional serta mempercepatkan pengkhususan MS dalam Pendidikan (MSEd). Direka untuk profesional pendidikan motivasi diri, MSEd dipercepatkan pengkhususan membolehkan anda menyelesaikan ijazah tuan anda dalam masa 12 bulan untuk tuisyen serendah $ 10,000. * Spesialisasi... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sarjana

Walden University

Ikuti kerjaya anda dengan lebih cepat, dengan program Pendidikan Pakar dalam talian Walden University (EdS). Program EdS ini menyediakan anda untuk meneruskan peranan kep ... [+]

Mengambil kerjaya anda dengan lebih cepat, dengan mendapatkan ijazah Pendidikan Pendidikan (EdS) dalam talian dari Walden University . Program EdS kami boleh menyediakan anda untuk meneruskan peranan kepimpinan baru semasa anda meletakkan asas untuk mengikuti doktor jika anda memilih.

Sertai lebih dari 100 guru negeri tahun ini yang telah memilih Walden University untuk mendapatkan ijazah pendidikan mereka. Dengan Pathway Pembelajaran Sepanjang Hayat Walden, pelajar dalam kebanyakan PhD kami. dalam Pendidikan, Doktor Pendidikan (EdD), dan program Pakar Pendidikan (EdS) mengambil banyak kursus awal yang sama. Anda boleh mula dalam salah satu program pasca tuan atau doktoral kami dalam pendidikan dan berpindah ke program ijazah lain, yang menjimatkan masa dan wang anda.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
39 - 96 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Walden University Sarjana Dasar Awam (MPP) Walden University dapat membantu mempersiapkan anda untuk membawa perubahan sosial melalui dasar awam yang berkesan. ... [+]

Walden University Sarjana Dasar Awam (MPP) Walden University dapat membantu mempersiapkan anda untuk membawa perubahan sosial melalui dasar awam yang berkesan. Terokai cara untuk menilai, melaksanakan dan mewujudkan perubahan dasar yang berkesan dalam sektor swasta dan awam. Program ini menawarkan pelbagai pengkhususan supaya anda boleh menyelaraskan kursus dengan matlamat profesional anda. Sediakan kerjaya di agensi kerajaan tempatan, negeri atau persekutuan atau di entiti bukan keuntungan atau korporat.

Pengkhususan (sebagai tambahan kepada Program Am)

Keadilan jenayahPengurusan KecemasanKepimpinan GlobalDasar KesihatanDasar Keselamatan dan Penyelarasan HomelandOrganisasi Bukan Kerajaan Antarabangsa (NGO)Undang-undang dan Dasar AwamKerajaan Tempatan Mgmt untuk Komuniti MapanPengurusan Bukan Profesional dan KepimpinanPengurusan Awam dan KepimpinanKeganasan, Pengantaraan, dan Damai [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Sediakan sistem maklumat peringkat senior dan kedudukan kepimpinan teknologi dalam pelbagai tetapan korporat, kerajaan, pendidikan, dan bukan keuntungan. ... [+]

Sediakan sistem maklumat peringkat senior dan kedudukan kepimpinan teknologi dalam pelbagai tetapan korporat, kerajaan, pendidikan, dan bukan keuntungan. Menggabungkan kerja kursus pengurusan dan latihan IT yang lebih maju, program Pengurusan Sarjana Pengurusan Sistem Maklumat (MISM) Walden mempersiapkan anda untuk:

Menilai, merekabentuk dan menguruskan sistem maklumat yang penting untuk perniagaan hari ini.Memimpin pasukan berganda dan inisiatif IT untuk memenuhi objektif utama organisasi.Berpangkat ke kedudukan kepimpinan.

Direka untuk membina kerjaya IT anda dengan cepat dan berpatutan, program ini juga membolehkan anda memperoleh Sijil Siswazah dalam Sistem Maklumat setelah menyelesaikan empat kursus pertama anda. *... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Walden University

Terokai strategi untuk membuat dan melaksanakan program dan projek yang menggalakkan perubahan sosial positif melalui program Sarjana Pentadbiran Awam Walden University ( ... [+]

Terokai strategi untuk membuat dan melaksanakan program dan projek yang menggalakkan perubahan sosial positif melalui program Sarjana Pentadbiran Awam Walden University (MPA). Keupayaan pengurusan dan kemahiran organisasi semasa anda mengkaji bagaimana pentadbiran dasar dapat memberi kesan positif kepada penduduk yang kurang mendapat liputan. Semak penyelidikan semasa dalam bidang semasa anda meletakkan diri anda untuk mempromosikan kerjasama di seluruh agensi dan jabatan.

Pengkhususan (sebagai tambahan kepada Program Am)

Keadilan jenayahPengurusan KecemasanKepimpinan GlobalDasar KesihatanDasar Keselamatan dan Penyelarasan HomelandOrganisasi Bukan Kerajaan Antarabangsa (NGO)Undang-undang dan Dasar AwamPengurusan Kerajaan Tempatan untuk Komuniti MapanPengurusan Bukan Profesional dan KepimpinanAnalisis DasarPengurusan Awam dan KepimpinanKeganasan, Pengantaraan, dan DamaiKeusahawanan Sosial dan Inovasi [-]
Amerika Syarikat USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
August 2019
Full-time
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education