Read the Official Description

Di dunia hari ini memilih pasangan yang boleh dipercayai boleh mencabar.

Marilah kita meyakinkan anda mengapa kita berbeza dan ini tidak sepatutnya berlaku.

TFXT menawarkan sistem pembelajaran yang hebat dalam arena dagangan FX. Itulah yang kita lakukan.

Kami memberi anda kaedah pengajaran yang terbaik dan menawarkan nasihat yang tidak berat sebelah dan tidak adil untuk memberi manfaat kepada anda.

Kami memberi perhatian peribadi kepada anda yang layak dan membawa anda semua perkhidmatan yang anda perlukan bersama di bawah satu bumbung, semuanya pada harga yang jujur.

Kami sentiasa mengikuti perkembangan terkini di dunia FX. Kami mengintegrasikan evolusi ini dalam platform pendidikan, produk dan perkhidmatan kami, menggabungkan perkembangan terkini hanya apabila mereka membuat ekonomi masuk kepada anda.

Kami benar-benar suka apa yang kami lakukan. Kami berminat dengan FX. Kami boleh dipercayai. Kami bersenang-senang dalam membantu setiap pelajar individu yang kami terima untuk meneruskan, menjadi berjaya melalui komitmen dan dedikasi kami yang bersemangat.

Kami percaya hubungan dan perkongsian semasa perjalanan ini. Kami tidak percaya untuk bekerja untuk pelajar kami. Kami lebih suka bekerja dengan anda untuk memenuhi keperluan anda dan mencapai potensi anda. Kami percaya kepada pelajar kehidupan.

Jika anda mencari pasangan sejati yang sangat peduli tentang anda, dan siapa yang selaras dengan keperluan anda, anda telah datang ke tempat yang betul. TFXT adalah rumah anda. Bersama TFXT dan anda tidak akan senang.

Kami mendengar keperluan anda dan memberi anda maklum balas yang jelas dan tidak adil. Kami mengambil perhatian tentang keperluan, pelan, dan objektif anda dan mengkaji semula mereka dalam rangka apa yang anda ingin capai. Di mana kita tidak bersetuju, kami akan jujur ​​tanpa syarat dengan anda dalam cara diplomatik yang memberikan anda alasan-alasan untuk perselisihan kami. Kami percaya keaslian.

Dengan kami, anda seorang, bukan nombor akaun. Di dunia perniagaan di mana nombor akaun dan urus niaga menjadi lebih penting daripada nama, kami berbangga untuk mengambil kepentingan peribadi dalam semua yang kami lakukan untuk anda. Kami juga bersumpah untuk memberi anda perhatian individu yang anda layak sebagai pelajar kami.

Dalam semua yang kami lakukan, kami berusaha untuk menyesuaikan pendekatan kami kepada keperluan dan keperluan individu anda kerana kami menghargai semua pemegang kepentingan kami.

Kami menawarkan produk dan perkhidmatan harga kompetitif berbanding persaingan. Penggunaan penyelesaian teknikal yang mengautomasikan proses di hujung belakang, dan pengurusan sistem kawalan kos yang cekap, membolehkan kami memasukkan harga kami selaras dengan cadangan nilai kami. Kami tidak berkompromi dengan kualiti produk atau pengalaman. Perkara penting. Apa yang kami lakukan mencerminkan nama kami untuk organisasi dan individu yang bekerja dalam tugasan. Kami tidak akan berkompromi dengan standard kualiti kami kerana kami menganggap reputasi kami sangat penting. Kami komited untuk menyampaikan janji kami. Integriti dan tanggungjawab diri.

Kami yakin bahawa setiap orang adalah individu unik yang berharga dengan mimpi, tahap bakat tanpa had, dan berpotensi untuk kejayaan dan kebesaran.

Tolong beri peluang kepada kami untuk menjadi sebahagian daripada perjalanan anda dalam mencapai potensi anda dan hidupkan impian anda.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:


ThatFXTrader

Formula pembelajaran yang serba canggih, sederhana dan tersusun dengan baik, dikuasai oleh beribu-ribu pelajar, memberi tumpuan kepada mengajar anda semua yang anda perlu ... [+]

20 orang pertama yang mendaftar di kursus ini akan menerima diskaun. Sila dapatkan maklumat lanjut mengenai perkara ini.

Formula pembelajaran yang serba canggih, sederhana dan tersusun dengan baik, dikuasai oleh beribu-ribu pelajar, memberi tumpuan kepada mengajar anda semua yang anda perlu tahu untuk menguasai dagangan FX dalam perjalanan anda untuk menjadi seorang peniaga yang berprestasi tinggi. Kandungan membolehkan semua peringkat peniaga mendapat manfaat, dari pemula hingga maju.

Kursus kami sentiasa relevan.

Kami sentiasa mengemas kini bahan kami untuk mencerminkan trend pasaran, pergerakan dan keadaan yang sentiasa berubah.

Pakej ini termasuk:

Alat dan sumber dalam talian yang ada 24-7Kursus Latihan Volum Penuh1200 Ahli Kumpulan Chat untuk menjawab dan menjelaskan soalan dan bahan.Analisis Pasaran yang Sangat Tepat Dengan Penjelasan Suara TerperinciThatFXTraderE-Book direka untuk menunjukkan cara untuk mengembangkan akaun kecilTambahan webinar mingguan dan sesi latihan mingguan yang perlu anda ketahui apabila ingin berdagang pasaran pertukaran asing.Akses kepada ruang sembang swasta untuk pelajar menanda aras terhadap peniaga lain.Platform... [-]
Amerika Syarikat New York
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => New York
    )

)
1
Pendaftaran Terbuka
15 
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ThatFXTrader

Bahagian atas kami, sesi latihan maya pertama yang diperuntukkan untuk mengajar anda semua yang anda perlu ketahui untuk menguasai dagangan FX dalam perjalanan anda untuk ... [+]

20 orang pertama yang mendaftar di kursus ini akan menerima diskaun. Sila dapatkan maklumat lanjut mengenai perkara ini.

Bahagian atas kami, sesi latihan maya pertama yang diperuntukkan untuk mengajar anda semua yang anda perlu ketahui untuk menguasai dagangan FX dalam perjalanan anda untuk menjadi pedagang yang berprestasi tinggi. Kursus ini membolehkan semua pedagang mendapat manfaat, dari pemula hingga maju.

Pakej ini termasuk:

Alat dan sumber dalam talian yang ada 24-7Kursus Latihan Volum Penuh1200 Ahli Kumpulan Chat untuk menjawab dan menjelaskan soalan dan bahan.Analisis Pasaran yang Sangat Tepat Dengan Penjelasan Suara TerperinciThatFXTraderE-Book direka untuk menunjukkan cara untuk mengembangkan akaun kecilTambahan webinar mingguan dan sesi latihan mingguan yang perlu anda ketahui apabila ingin berdagang pasaran pertukaran asing.Akses kepada ruang sembang swasta untuk pelajar menanda aras terhadap peniaga lain.Pelatih peribadi untuk strategi yang baik, kemahiran teknikal dan keupayaan.Platform... [-]
Amerika Syarikat New York
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => New York
    )

)
1
Pendaftaran Terbuka
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ThatFXTrader

Program 5-minggu di mana ThatFXTrader berada di sana setiap hari untuk membantu anda dengan apa sahaja yang anda perlukan bantuan. Ini mungkin termasuk bantuan carta, mem ... [+]

20 orang pertama yang mendaftar di kursus ini akan menerima diskaun. Sila dapatkan maklumat lanjut mengenai perkara ini.

Program 5-minggu di mana ThatFXTrader berada di sana setiap hari untuk membantu anda dengan apa sahaja yang anda perlukan bantuan. Ini mungkin termasuk bantuan carta, membantu pemahaman tentang topik pasaran serta menyediakan video mengenai topik tertentu yang mungkin diperlukan oleh pelanggan. Di samping itu, perancangan perdagangan tersuai, spreadsheet excel yang dikompaun, serta tip, trik dan banyak lagi dimasukkan.

Platform

Tempoh kursus Mentorship akan 5 minggu pada satu masa. Salah satu Kursus Mentorship berakhir, pelanggan boleh memutuskan sama ada mereka ingin meneruskan atau tidak.... [-]

Amerika Syarikat New York
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => New York
    )

)
1
Pendaftaran Terbuka
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Forex Weekly Webinar Key Highlights: Market Breakdown For The Week Of May 28th.