Read the Official Description


Pepperdine University Graduate School Pendidikan dan Psikologi (GSEP) menyediakan program akademik yang inovatif khusus untuk membina ulama-pengamal melalui tangan-on pembelajaran. Kami membentuk individu yang akan menjadi pemangkin untuk inspirasi dan perubahan.

Universiti Pepperdine Siswazah Sekolah Pendidikan dan Psikologi (GSEP) merupakan sebuah komuniti pembelajaran yang inovatif di mana fakulti, kakitangan dan pelajar pelbagai budaya dan perspektif bekerjasama untuk memupuk kecemerlangan akademik, tujuan sosial, perkhidmatan bermakna, dan kepuasan peribadi.

Sebagai sebuah sekolah siswazah dalam sebuah universiti Kristian, GSEP usaha untuk mendidik dan memberi motivasi kepada pelajar untuk mengambil alih peranan kepimpinan dalam profesion yang meningkatkan dan memperkayakan kehidupan individu, keluarga, dan masyarakat.

Pada GSEP kita menerima kepelbagaian-mana manusia yang kita percaya adalah ungkapan semula jadi Tuhan penciptaan dalam kerja kita untuk memajukan pembelajaran dan perkhidmatan. GSEP pendahuluan, mengekalkan dan menyokong untuk penguasaan pelbagai budaya.

Strategi untuk mencapai misi ini ialah:

 • Menggalakkan wacana yang menghargai latar belakang setiap ahli, pengalaman, dan perspektif;
 • Merekrut, mengekalkan, dan memajukan pelbagai pelajar, kakitangan dan fakulti;
 • Membangunkan model kurikulum untuk amalan dalam persekitaran pendidikan dan psikologi;
 • Dan mendekati komuniti yang lebih luas untuk menggalakkan persefahaman dan memudahkan penyelesaian kepada cabaran kepelbagaian.

semangat, tenaga, dan tindakan akan menjadi inspirasi kepada komuniti pendidikan dan psikologi.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Kurikulum menyediakan graduan untuk melanjutkan pengajian kedoktoran, lesen sebagai psikologi klinikal, atau kerjaya dalam bidang perkhidmatan manusia. ... [+]

Pepperdine University menawarkan Sarjana Seni dalam program Psikologi dalam talian, yang membolehkan pelajar di seluruh negara menerima pendidikan lepasan Pepperdine tanpa menghadiri kelas di kampus.

Bantuan kewangan

Bantuan kewangan, termasuk pinjaman dan biasiswa, ditawarkan untuk membantu pelajar membiayai program ijazah Psikologi @ Pepperdine . Calon-calon Sekolah Pengajian Siswazah Pepperdine Universiti Pendidikan dan Psikologi (GSEP) memohon bantuan pelajar persekutuan.

Pinjaman pendidikan swasta tersedia untuk pelajar yang memerlukan bantuan kewangan tambahan, dan pelajar juga digalakkan untuk mendapatkan pembiayaan biasiswa luar.

Sila ambil perhatian bahawa beberapa anugerah memerlukan kriteria tertentu dipenuhi untuk dipertimbangkan.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Los Angeles
    )

)
1
September 2019
Full-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

program Pepperdine University dalam talian psikologi sarjana menyediakan pelajar untuk kerjaya yang bermakna dalam bidang psikologi, perkhidmatan manusia, dan bidang-bida ... [+]

program Pepperdine University dalam talian psikologi sarjana menyediakan pelajar untuk kerjaya yang bermakna dalam bidang psikologi, perkhidmatan manusia, dan bidang-bidang berkaitan melalui kurikulum berasaskan nilai.

Psikologi @ Pepperdine adalah program psikologi master dalam talian dari Universiti Pepperdine. Dirancang untuk pelajar yang mahu meningkatkan kesejahteraan orang lain melalui pemahaman tentang tingkah laku manusia, program ini mengajar prinsip-prinsip psikologi menggunakan kurikulum yang sama seperti program di kampus. Pelajar menerima, pendidikan yang ketat berasaskan nilai kerana mereka belajar secara langsung daripada Pepperdine fakulti yang pengamal aktif dan pakar dalam bidang masing-masing.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerika Syarikat
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Los Angeles
    )

)
1
September 2019
Part-time
Online

Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu