Baca keterangan rasmi

Kolej Pengurusan Kontrak di United Kingdom merupakan kolej kehadiran dalam talian untuk kursus Kejuruteraan, Pembinaan, Pengurusan, Bahasa Inggeris, dan Latihan dan CPD.

Sebagai sebuah organisasi global, ia menyediakan kursus Kehadiran Dalam Talian (Live Online) kepada pelajar di seluruh dunia. Ia menawarkan kursus peringkat diploma lanjutan, kursus amalan profesional, CPD dan Kursus Latihan kepada Industri Pembinaan kepada para profesional masa depan yang akan berusaha untuk mencapai kerjaya yang cerah dan mungkin menjadi pemimpin global yang bertenaga dalam industri pembinaan. Di samping itu, ia menawarkan program bahasa Inggeris yang berkesan yang dipanggil NESOL yang menyampaikan Bahasa Inggeris Asli untuk Penutur Bahasa Lain.

Kursus Kehadiran Dalam Talian bermaksud bahawa anda tidak semestinya perlu meninggalkan tempat kerja anda, anda tidak semestinya perlu meninggalkan rumah dan keluarga anda. Anda akan menghadiri ceramah dan tutorial dalam talian secara langsung dari rumah atau pusat pembelajaran luar negara kami. Kolej ini membawa peluang besar untuk mempelajari pendidikan Inggeris yang standard pada yuran kursus yang berpatutan. Anda akan merasa seolah-olah anda berada dalam persekitaran bilik darjah dengan kursus Kehadiran Dalam Talian.

Kolej ini berbangga dengan penubuhan Kontrak dan Pengurusan Komersial Kursus dan pencapaiannya melalui kursus tambah nilai dan standard. Kualiti dan nilai kursus tercermin dalam kejayaan graduan yang mengetuai pasaran kerja.

Anda mungkin menghadapi kesukaran memilih kursus yang sesuai dengan keperluan dan minat anda dan kolej ini mempunyai penasihat atau pusat kerjaya tempatan di Asia Selatan dan Timur dan Timur Tengah untuk membantu. Kolej ini merancang untuk melanjutkan khidmat nasihat kariernya ke Rusia dan Amerika Selatan pada masa akan datang juga. Penasihat kerjaya di sini untuk membimbing anda dan membantu anda memilih kursus yang paling sesuai dengan minat dan aspirasi kerjaya anda.

Kolej Pengurusan Kontrak menawarkan kelayakan dan set kemahiran yang diiktiraf, dan ini dapat membuka pintu kepada peluang dan perkembangan kerjaya masa depan.

Pengajaran dan Pembelajaran

Strategi pengajaran dan pembelajaran untuk setiap subjek diperoleh dari hasil kursus. Kaedah pengajaran kehadiran Online digunakan untuk mencapai matlamat program, termasuk kuliah dalam talian secara langsung, nota kursus, tutorial, latihan, perbincangan kumpulan, maklum balas mengenai penyerahan pelajar, dan persembahan dalam talian.

Model Kehadiran Dalam Talian yang menggalakkan kolaborasi dalam persekitaran pembelajaran interaktif mempunyai tumpuan tradisional terhadap penyampaian dan komunikasi kandungan, bersama-sama dengan penekanan pada dunia teknologi.

Pelbagai sumber pembelajaran dalam talian telah dibangunkan untuk menyokong pembelajaran bebas. Nota kuliah, senarai bacaan, tugasan dan taklimat tutorial menyokong pembelajaran dalam talian secara bebas. Pelajar akan dijangka membaca secara meluas. Membaca boleh digunakan untuk meneroka topik tertentu secara mendalam, untuk meneroka pelbagai sudut pandangan, untuk membangunkan soalan dan untuk mengenal pasti jawapan yang mungkin. Kerja kumpulan dirancang supaya pelajar belajar mengatur dan membina proses kerja kolektif atau koperasi.

Pelajar juga digalakkan menghadiri kuliah secara langsung dalam talian yang memudahkan interaksi audio dan video antara pensyarah dan pelajar. Kolej ini telah memperkenalkan strategi pembelajaran kehadiran dan pembelajaran dalam talian yang paling berkesan untuk memudahkan kuliah, tutorial dan perbincangan dalam talian dengan pensyarah dan mentor untuk meningkatkan jumlah interaksi antara pelajar dan pensyarah.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Lanjutan

The College of Contract Management (Online)

Diploma Lanjutan dalam Amalan Profesional dalam Pengurusan Kontrak akan memberi anda kemahiran yang kompeten untuk memulakan kerjaya anda sebagai Pengurus Kontrak / Pengu ... [+]

Kursus Amalan Profesional Pengurusan Kontrak Jumlah Bayaran Kursus £ 1,490 Jumlah Kredit 50 di bawah ECTS (Pemindahan dan Pengumpulan Kredit Eropah) Bilangan Modul 8 Anda boleh belajar semasa anda sedang bekerja

Diakreditasi oleh Institusi Berkanun Juru Bina Teknik Sipil, Institut Penimbang Tara Bertauliah, Institut Pengurusan Chartered dan Juruukur Bahan Antarabangsa

Pengenalan

Diploma Lanjutan dalam Amalan Profesional dalam Pengurusan Kontrak akan memberi anda kemahiran yang kompeten untuk memulakan kerjaya anda sebagai Pengurus Kontrak / Pengurus Projek / Pentadbir Kontrak / Perunding Tuntutan / Jurutera Kawalan Projek. Kursus ini direka untuk profesional yang bekerja sebagai Pengurus Tempat / Pengurus Pembinaan / Pengurus Projek / Jurutera Awam / Juruukur Bahan / Peguam dalam Industri Pembinaan dan Minyak dan Gas. Sekiranya anda telah mengikuti program sarjana muda dalam bidang Kejuruteraan, atau Ukur Bahan, atau Undang-undang, atau Pengurusan atau apa-apa Pengajian Pembinaan yang relevan, ia boleh membawa kepada kerjaya profesional yang bermanfaat dalam industri pembinaan, minyak dan gas.... [-]

United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 - 9 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The College of Contract Management (Online)

Dalam kursus ini, anda mempelajari cara paling mudah untuk lulus peperiksaan, pemeriksa apa yang akan dicari dalam ujian bertulis dan bercakap anda, kenapa anda telah gag ... [+]

Peperiksaan IELTS adalah satu cabaran

IELTS (Sistem Ujian Bahasa Inggeris Antarabangsa) adalah peperiksaan yang paling popular untuk menilai tahap bahasa Inggeris pemohon untuk masuk ke universiti di negara-negara berbahasa Inggeris, penghijrahan dan permohonan visa.

Pada masa ini, ujian IELTS boleh didapati di lebih dari 130 negara dan boleh diambil sehingga 48 kali setahun. Jadi di mana sahaja anda berada, akses mengikuti kursus IELTS Exam Online.

Ia penting untuk:

Kemasukan ke universiti di UK, Australia, Kanada, New Zealand dan Amerika Syarikat Aplikasi migrasi ke Australia, Kanada dan New Zealand Bergantung permohonan visa pemastautin tetap ke UK

Orang yang ingin mencapai mana-mana di atas memerlukan bantuan untuk mendapatkan skor penting melalui kursus dalam talian yang kos efektif dengan nilai tambah. Kolej Pengurusan Kontrak menawarkan kursus penyediaan peperiksaan IELTS untuk membantu anda mendapatkan gred terbaik dalam peperiksaan IELTS Academic atau Umum.... [-]

United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
276 - 900 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu