University of Liverpool Online Programmes

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pengenalan

Universiti Liverpool adalah universiti penyelidikan bertaraf dunia yang ditubuhkan pada tahun 1881 dan menduduki ranking 200 universiti teratas di seluruh dunia. * Universiti adalah salah satu daripada pusat penyelidikan, pengetahuan dan inovasi yang hebat, dan merupakan ahli kumpulan Russell Group yang berprestij di UK universiti yang diketuai penyelidikan. Reputasi perintisnya menarik pelajar dan fakulti dari seluruh dunia.

Sejak tahun 2000, Universiti telah menyampaikan pendidikan pascasiswazah - sepenuhnya dalam talian - untuk profesional yang bekerja di seluruh dunia, membolehkan mereka meningkatkan kerjaya mereka dan memberi kesan kepada komuniti mereka. Pada masa ini, dengan kerjasama Laureate Online Education, Universiti telah berkembang menjadi salah satu penyedia terbesar Eropah 100% ijazah lepasan dalam talian untuk profesional yang bekerja.

Hari ini sekitar 8,000 pelajar dari lebih 160 buah negara sedang belajar dalam talian untuk sarjana, doktor atau sijil pascasiswazah setahun dengan Universiti Liverpool. Lebih 10,000 lagi telah lulus, menyertai rangkaian alumni antarabangsa Universiti yang berkembang maju di lebih daripada 200,000 kampus dan graduan dalam talian.

* Universiti Liverpool secara konsisten berada di peringkat 200 universiti di seluruh dunia dalam beberapa jadual liga utama universiti:

Peringkat Tingkatan Pendidikan Tinggi Tahun 2017-2018 - 177; QS World University Rankings® 2017-18 - 173; Kedudukan Akademik Universiti Dunia (ARWU) 2017 - di atas 150.

Sebab utama memilih program Online University of Liverpool

Tiga aspek penting menjadikan University of Liverpool Online Programmes Tersendiri:

Reputasi kelas dunia Universiti

 • menduduki ranking 200 universiti teratas di seluruh dunia *
 • seorang ahli Russell Group yang berprestij di universiti penyelidikan terkemuka di UK
 • memegang akreditasi sekolah dan program dari institusi profesional terkemuka seperti AACSB, APHEA dan BPS

Pengalaman pembelajaran bersama

 • persekitaran pembelajaran yang menarik, interaktif dan kolaboratif
 • maklum balas langsung daripada fakulti dan rakan sebaya, sokongan daripada pasukan sokongan khusus kami
 • pengetahuan dan kemahiran yang anda boleh gunakan dengan segera untuk kesan profesional

Pendekatan antarabangsa yang diterajui oleh penyelidikan

 • program yang direka untuk meningkatkan pemikiran kritis dan kemahiran penyelidikan anda
 • kurikulum program antarabangsa dengan pelajar dan fakulti dalam talian dari lebih 160 buah negara
 • Akses 100% dalam talian, membolehkan anda belajar dari mana sahaja anda berada

University of Liverpool adalah universiti penyelidikan bertaraf dunia dengan warisan yang kaya di akademik dan reputasi global untuk inovasi yang diterajui penyelidikan. Ditubuhkan pada tahun 1881, Universiti adalah ahli Russell Group yang terkemuka di UK dan telah menghubungkan profesional yang bekerja di seluruh dunia dalam bilik darjah dalam talian yang inovatif sejak tahun 2000.

Hari ini, Universiti menawarkan serangkaian program ijazah sarjana dan kedoktoran dalam talian, menyediakan profesional yang bekerja dengan fleksibiliti untuk belajar dari seluruh dunia - tanpa mengganggu kerjaya mereka. Bersambung antara satu sama lain dalam persekitaran pembelajaran antarabangsa dan interaktif, pelajar dapat memperoleh pengetahuan, kemahiran dan pandangan untuk membantu mereka mencapai matlamat kerjaya mereka dan meningkatkan kesan profesional mereka.

Sekitar 8,000 orang sedang belajar dalam talian dengan Universiti dan 10,000 lagi telah lulus. Sertai mereka untuk membina pengetahuan dan rangkaian antarabangsa anda dan dapatkan ijazah yang boleh dibanggakan!

* Universiti Liverpool secara konsisten berada di peringkat 200 universiti di seluruh dunia dalam beberapa jadual liga utama universiti:

Peringkat Tingkatan Pendidikan Tinggi Tahun 2017-2018 - 177; QS World University Rankings® 2017-18 - 173; Kedudukan Akademik Universiti Dunia (ARWU) 2017 - di atas 150.

Belajar dari mana sahaja anda berada ...

Pelajar dari mana sahaja anda berada. Lulusan dari universiti bertaraf dunia dengan reputasi dan pendekatan global. Semua program ijazah dalam talian Universiti boleh didapati dari awal hingga akhir dalam talian. Anda boleh mengakses kelas maya dari rumah anda, dari pejabat anda, semasa perjalanan - di mana sahaja dan bila-bila masa anda mempunyai sambungan internet.

Kajian dalam talian dengan Universiti meletakkan anda bertanggungjawab ke atas pengajian anda. Anda boleh belajar di mana-mana, bila-bila masa dan bahkan berehat di antara modul program.

Menyokong Kisah

University of Liverpool adalah salah satu daripada penyedia terbesar Eropah 100% kursus sarjana pascasiswazah untuk profesional yang bekerja, dengan sekitar 8,000 pelajar belajar dalam talian dari lebih 160 negara di seluruh dunia.

University of Liverpool menduduki ranking 200 universiti teratas di seluruh dunia. *

* Seperti yang disenaraikan dalam Buku Panduan Antarabangsa Universiti, diterbitkan oleh Persatuan Antarabangsa Universiti (2014).

* Universiti Liverpool secara konsisten berada di peringkat 200 universiti di seluruh dunia dalam beberapa jadual liga utama universiti:

Peringkat Tingkatan Pendidikan Tinggi Tahun 2017-2018 - 177; QS World University Rankings® 2017-18 - 173; Kedudukan Akademik Universiti Dunia (ARWU) 2017 - di atas 150.

University of Liverpool adalah ahli Russell Group yang dikendalikan oleh penyelidikan UK dan berada di peringkat 200 universiti teratas di seluruh dunia dalam beberapa jadual liga universiti utama:

 • Tingkatan Dunia Pendidikan Tinggi Times 2017-2018 - 177
 • QS World University Rankings® 2017-18 - 173
 • Kedudukan Akademik Universiti Dunia (ARWU) 2017 - di atas 150.

University of Liverpool menduduki ranking 150 universiti di seluruh dunia oleh Ranking Akademik Universiti Dunia (ARWU) 2017.

The University of Liverpool menduduki tempat ke 177 dalam The Times Higher Education World Rankings Rankings pada 2017-2018.

University of Liverpool menduduki ranking 173 di dunia oleh Kedudukan Universiti QS World pada 2017-18.

Universiti Liverpool mempunyai lebih 222,000 kampus dan alumni dalam talian di seluruh dunia.

Lebih 10,000 orang telah lulus dari program ijazah dalam talian University of Liverpool.

The University of Liverpool Management School adalah ahli akreditasi AACSB International - Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah diberikan Akreditasi AACSB. *

* Banyak negara mempunyai badan akreditasi mereka sendiri, dan pengiktirafan darjah berbeza dari negara ke negara. Sekiranya anda berada di luar United Kingdom, sila semak keperluan negara anda untuk mengesahkan pengiktirafan program anda.

Akreditasi

Ijazah lepasan ijazah dalam talian untuk profesional yang bekerja

Maju dalam talian University of Liverpool mempunyai status dan kedudukan yang sama dengan ijazah setara yang diberikan kepada graduan yang belajar di kampus. Ini terpakai kepada semua program ijazah pascasiswazah dalam talian Universiti.

Status universiti sebagai institusi pengerah gelar UK bermula pada tahun 1903 apabila ia pertama kali diberikan Piagam Diraja.

Agensi Jaminan Kualiti untuk Pengajian Tinggi (QAA) - organisasi yang memantau dan memberi nasihat mengenai kualiti dan piawaian di pendidikan tinggi di UK - disahkan dalam 'Tinjauan Pendidikan Tinggi: University of Liverpool, November 2015', diterbitkan pada Februari 2016, bahawa Universiti Liverpool memenuhi semua jangkaan UK mengenai piawaian dan kualiti.

Sebagai darjah universiti di UK, kelayakan dalam talian kami diiktiraf secara meluas di peringkat antarabangsa. Anda boleh menyemak ini dengan menghubungi badan kerajaan yang sesuai di negara asal anda.

Akreditasi profesional

Akreditasi sekolah pengurusan - AACSB

University of Liverpool adalah ahli akreditasi AACSB International - Persatuan untuk Maju Sekolah Perniagaan Perniagaan (AACSB). Hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah diberikan Akreditasi AACSB. *

* Banyak negara mempunyai badan akreditasi mereka sendiri, dan pengiktirafan darjah berbeza dari negara ke negara. Sekiranya anda berada di luar United Kingdom, sila semak keperluan negara anda untuk mengesahkan pengiktirafan program anda. Menurut Panduan Data Sekolah Perniagaan 2017 seperti yang diterbitkan oleh AACSB, 786 sekolah perniagaan telah memperoleh akreditasi AACSB daripada anggaran 16,536 sekolah perniagaan di seluruh dunia. (Panduan Data Sekolah Perniagaan 2017 boleh didapati di www.aacsb.edu).

* Menurut Panduan Data Sekolah Perniagaan 2017 seperti yang diterbitkan oleh AACSB, 786 sekolah perniagaan telah memperoleh akreditasi AACSB daripada anggaran 16,536 sekolah perniagaan di seluruh dunia. (Panduan Data Sekolah Perniagaan 2017 boleh didapati di www.aacsb.edu).

Akreditasi program pengurusan

Sebagai tambahan kepada Akreditasi AACSB Sekolah Pengurusan Universiti Liverpool, dua program mempunyai akreditasi tertentu: *

 • Modul lima inti MBA dalam talian Liverpool telah dinilai dan disahkan oleh Sistem Persijilan Kursus Online EFMD (EOCCS). Ia adalah program MBA dalam talian penuh dengan kursus yang disahkan oleh EOCCS. Menjelang pertengahan 2017, hanya 10 institusi di seluruh dunia yang telah mencapai pensijilan.
 • Perolehan dan Bekalan Institut Perolehan dan Pembekalan (CIPS) Akreditasi untuk Pengurusan MSc Dalam Talian dan Pengurusan Rantaian Pembekalan. Akreditasi CIPS adalah kelayakan profesional yang diiktiraf. Apabila pelajar tamat pengajian secara automatik layak memohon untuk menyertai rangkaian 115,000 profesional perolehan dan pembekalan dari seluruh dunia yang mendapat manfaat daripada keahlian CIPS. *

* Banyak negara mempunyai badan akreditasi mereka sendiri, dan pengiktirafan darjah berbeza dari negara ke negara. Sekiranya anda berada di luar United Kingdom, sila semak keperluan negara anda untuk mengesahkan pengiktirafan program anda.

Akreditasi program kesihatan

Program Sarjana Kesihatan Awam University of Liverpool diiktiraf oleh APHEA, Agensi Akreditasi Pendidikan Kesihatan Awam. *

* Banyak negara mempunyai badan akreditasi mereka sendiri, dan pengiktirafan darjah berbeza dari negara ke negara. Sekiranya anda berada di luar United Kingdom, sila semak keperluan negara anda untuk mengesahkan pengiktirafan program anda.

Penyedia Pendidikan Berdaftar PMI

Universiti telah dikaji semula dan diluluskan sebagai penyedia latihan pengurusan projek oleh Institut Pengurusan Projek (PMI).

Akreditasi program psikologi

Universiti MSc dalam talian dalam program Psikologi diiktiraf oleh Persatuan Psikologi British (BPS). *

* Banyak negara mempunyai badan akreditasi mereka sendiri, dan pengiktirafan darjah berbeza dari negara ke negara. Sekiranya anda berada di luar United Kingdom, sila semak keperluan negara anda untuk mengesahkan pengiktirafan program anda. MSc in Psychology bukanlah program licensure dan tidak menyediakan individu untuk menjadi psikologi atau profesional kaunseling berlesen tanpa pendidikan tambahan. Sila semak peta kerjaya untuk maklumat lanjut.

This school offers programs in:
 • English

Lihat Online MBA » Lihat Online MSc » Lihat Online Sarjana » Lihat Health MSc » Lihat Health Sarjana » Lihat Law LLM »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom Liverpool UK Online + 1 lagi

Matlamat keseluruhan program MBA kami adalah untuk memberi anda pendidikan komprehensif dan kelayakan pascasiswazah dalam semua aspek pengurusan. [+]

Lengkapi diri anda dengan pengetahuan dan kemahiran strategik yang anda perlukan untuk menerajui dunia perniagaan yang mengganggu. Dengan MBA Online Liverpool, anda boleh terus memenuhi sasaran perniagaan anda semasa anda belajar secara digital dengan universiti bertaraf dunia dan mendapat kuasa untuk berinovasi dan memimpin. Anda akan berpeluang untuk membina hubungan baru semasa anda berinteraksi dengan ahli fakulti antarabangsa dan profesional perniagaan - bertukar pandangan, menemui penyelesaian kepada isu perniagaan dunia nyata, dan menguji idea baru di tempat kerja. Terokai gaya kepimpinan anda kerana anda belajar dengan universiti Russell Group yang telah menghubungkan para profesional perniagaan dalam kelas MBA 100% dalam talian sejak tahun 2001.... [-]


MSc

MSc dalam Analytics Data Big

Online Sambilan 58  August 2019 United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

Universiti MSc dalam talian di Big Data Analytics direka untuk memberi anda kemahiran untuk memanfaatkan potensi data dan analisis besar untuk mengubah keputusan dan perancangan perniagaan. [+]

Buka kunci potensi data besar untuk mengubah keputusan membuat keputusan dan perancangan dengan MSc dalam talian ini dalam Analytics Big Data. Membangunkan kepakaran pakar dalam bidang yang dicari kerana anda berinteraksi dengan profesional IT antarabangsa merentas platform pelayan berasaskan awan, meneroka kemajuan terkini, termasuk visualisasi komputer, penyimpanan diedar dan direplikasi, dan rangkaian berasaskan perisian. Lulusan dengan keyakinan dan keupayaan untuk menggunakan penyelesaian berasaskan data untuk kelebihan daya saing.

Kemasukan

Kriteria kemasukan am

Selaras dengan kedudukannya sebagai institusi berpangkat tinggi, Universiti Liverpool menetapkan piawaian tinggi untuk pemohon untuk program pascasiswazah dalam taliannya.... [-]


MSc dalam Kejuruteraan Perisian

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

Membangunkan kemahiran maju untuk memainkan peranan utama dalam pembinaan penyelesaian perisian berkualiti tinggi dengan MSc dalam talian ini dalam Kejuruteraan Perisian. Memperoleh pengetahuan terperinci tentang cara merancang, melaksanakan dan menguruskan produk perisian kompleks. [+]

Membangunkan kemahiran maju untuk memainkan peranan utama dalam pembinaan penyelesaian perisian berkualiti tinggi dengan MSc dalam talian ini dalam Kejuruteraan Perisian. Memperoleh pengetahuan terperinci tentang cara merancang, melaksanakan dan menguruskan produk perisian kompleks. Belajar dalam platform awan-pelayan yang inovatif yang mencerminkan persekitaran kerja IT dunia sebenar, anda akan membina penyelesaian perisian yang kompleks di seluruh program untuk mempamerkan pemahaman anda tentang kejuruteraan perisian dan banyak aplikasinya.

[-]

MSc dalam Keselamatan Siber

Online Sambilan 58  Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

University of Liverpool Online MSc dalam Cyber ​​Security adalah kelayakan pakar di salah satu bidang IT yang paling penting dan dalam permintaan. Program ini menawarkan anda peluang untuk mendapatkan pemahaman yang komprehensif dan kritikal mengenai teori dan teknik keselamatan siber kontemporari, dan bagaimana untuk menerapkannya sebagai tindak balas kepada masalah perniagaan dunia nyata. [+]

Memperoleh pengetahuan, keyakinan dan kepercayaan untuk melindungi organisasi daripada ancaman keselamatan siber dengan MSc dalam talian dalam Keselamatan Siber ini. Bina kepakaran pakar anda dalam bidang permintaan ini apabila anda berinteraksi dengan rakan-rakan profesional di platform pelayan berasaskan awan, bertukar amalan terbaik dan mengembangkan respons baru kepada isu-isu perniagaan kritikal - bersedia untuk menguji di tempat kerja anda. Tuan ini menggabungkan teori keselamatan siber yang maju dengan aplikasi praktikal dalam konteks komersial.

Sebagai organisasi menjadi semakin prihatin tentang kelemahan mereka terhadap serangan siber, anda boleh meletakkan diri anda dalam kedudukan untuk berkembang dengan mendalamkan pengetahuan anda mengenai teori dan strategi yang menopang keselamatan cybersecurity. Tuan ini adalah 100% dalam talian , memberikan anda peluang untuk berinteraksi dengan profesional yang berfikiran sama di seluruh dunia, tanpa berhenti kerja anda. Anda akan mempunyai peluang untuk berkongsi pandangan, bekerjasama dalam projek, bertukar pengalaman dan membincangkan amalan terbaik dari pelbagai persekitaran IT / IS yang berbeza di seluruh dunia, melalui forum perbincangan, seminar, kajian kes, dan tugasan berasaskan kemahiran. Anda juga akan mempunyai peluang untuk:... [-]


MSc dalam Kewangan Korporat

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

Program Master of Science dalam Program Korporat ini memberikan pengetahuan, kemahiran dan pandangan yang membolehkan anda beroperasi di peringkat kewangan korporat yang lebih tinggi dan pasaran modal. [+]

Memperoleh pemahaman yang mendalam tentang kewangan korporat dan pasaran modal, memberi tumpuan kepada trend dan amalan terkini. Program MSc dalam talian ini direka untuk meletakkan anda di hadapan lengkung dan melengkapkan anda untuk memberi kesan segera kepada organisasi anda.

Tumpuannya adalah antarabangsa dan berpandangan ke hadapan. Anda akan mempelajari keperluan syarikat dan organisasi di seluruh dunia sambil memperoleh pengetahuan masa nyata mengenai isu-isu topikal dalam analisis dan pelaporan kewangan. Modul termasuk Kewangan Keusahawanan dan Pelaporan dan Analisis Kewangan Antarabangsa.

Program MSc online dalam Program Korporat ditawarkan oleh University of Liverpool Management School, ahli akreditasi AACSB International-The Association ke Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah diberikan Akreditasi AACSB. *... [-]


MSc dalam Operasi dan Pengurusan Rantaian Bekalan

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

Melengkapi diri anda untuk jawatan pengurusan kanan sebagai strategi operasi, logistik dan strategi rantaian bekalan masa depan dengan MSc dalam talian yang berorientasikan secara global di Pengurusan Operasi dan Pengurusan Rantaian. Berhubungan dengan rakan profesional [+]

Lengkapi diri anda sebagai ahli strategi, operasi logistik dan rantaian bekalan dengan pengetahuan dan kemahiran untuk membantu perniagaan mencapai matlamat mereka dengan MTC yang terakreditasi, * MSc dalam talian di Operasi dan Pengurusan Rantaian Pembekalan. Berhubungan dengan rakan-rakan profesional di seluruh dunia sambil menambah ops khusus anda MSc yang sangat antarabangsa ini adalah salah satu tuan sarjana dalam talian yang pertama yang diiktiraf oleh Institut Perolehan dan Bekalan Bertauliah (CIPS). Akreditasi CIPS adalah kelayakan yang diiktiraf secara global. Apabila tamat pengajian, pelajar secara automatik layak memohon untuk menyertai rangkaian seluruh dunia CIPS '115,000 profesional perolehan dan pembekalan. Program Pengurusan MSc dalam Operasi dan Rantaian Pembekalan ditawarkan oleh University of Liverpool Management School, ahli akreditasi AACSB International-The Association untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Akreditasi AACSB * telah dianugerahkan kepada hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia. ** ... [-]


MSc dalam Operasi dan Pengurusan Rantaian Bekalan (Minyak

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

Pilih MSc dalam Operasi dan Pengurusan Rantaian Bekalan dengan pengkhususan dalam Minyak [+]

Pilih yang diiktiraf CIPS, * MSc talian dalam Operasi dan Pengurusan Rantaian Bekalan dengan pengkhususan dalam Minyak

MSc yang sangat antarabangsa ini adalah salah satu tuan sarjana dalam talian yang pertama yang diiktiraf oleh Institut Perolehan dan Bekalan Bertauliah (CIPS). Akreditasi CIPS adalah kelayakan yang diiktiraf secara global. Apabila tamat pengajian, pelajar secara automatik layak memohon untuk menyertai rangkaian seluruh dunia CIPS '115,000 profesional perolehan dan pembekalan.

Program Pengurusan Rangkaian MSc dalam Operasi dan Rantaian Pembekalan ditawarkan oleh University of Liverpool Management School, ahli akreditasi AACSB International-The Association ke Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Akreditasi AACSB * telah dianugerahkan kepada hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia. **... [-]


MSc dalam Pemasaran

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

Berdasarkan trend industri terkini, MSc dalam talian 100% dalam Pemasaran ini telah direka untuk memberikan kemahiran, pandangan. [+]

Berdasarkan arah aliran industri terkini, MSc dalam talian dalam Pemasaran 100% ini telah direka untuk memberikan kemahiran, pandangan dan pemahaman yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam dunia pemasaran digital yang berfokus pada masa kini. Berasaskan diri dengan perisian kewangan dan statistik yang digunakan dalam pengurusan pemasaran sambil belajar bersama rakan-rakan antarabangsa dari pelbagai latar belakang dan budaya sebelum menerapkan pembelajaran anda secara langsung dalam karier anda. Mempromosikan pemikiran dan analisis kritis, program ini akan memajukan kemahiran anda, dan mengasah kemampuan anda sebagai pengurus pemasaran atau pengamal. Modul termasuk Penyelidikan dan Analisis Pemasaran yang Dipacu Data, dan Komunikasi Pemasaran Bersepadu. MSc dalam Pemasaran ditawarkan oleh University of Liverpool Management School, ahli akreditasi dari AACSB International-The Association ke Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah diberikan Akreditasi AACSB. *... [-]


MSc dalam Pengurusan

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

100% dalam MSc dalam Pengurusan ini telah direka untuk memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk membuat perbezaan ketara ke prestasi anda sendiri sebagai pengurus dan pemimpin dalam mana-mana organisasi. Mengakses Sekolah Pengurusan yang diiktiraf oleh AACSB dari University of Liverpool, dan belajar sebagai sebahagian daripada bilik darjah global kerana anda membangunkan kemahiran berfikir kritis dan analitis, mengkaji aliran perniagaan semasa dan belajar menjadi profesional yang tegas, yang mampu berkembang dalam pelbagai sektor di tengah-tengah global hari ini ekonomi. [+]

100% dalam MSc dalam Pengurusan ini telah direka untuk memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk membuat perbezaan ketara ke prestasi anda sendiri sebagai pengurus dan pemimpin dalam mana-mana organisasi. Kajian sebagai sebahagian daripada bilik darjah global kerana anda mengembangkan kemahiran berfikir kritis dan analisis, mengkaji aliran perniagaan semasa dan belajar menjadi profesional yang tegas, yang mampu berkembang dalam pelbagai sektor dalam ekonomi global hari ini. Menyesuaikan ijazah anda dengan kerjaya anda dengan memilih dari pelbagai modul elektif termasuk Inovasi dan Keusahawanan, dan Reka Cipta dan Perubahan Organisasi. Program MSc in Management ditawarkan oleh University of Liverpool Management School, ahli akreditasi AACSB International-The Association untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah diberikan Akreditasi AACSB. *... [-]


MSc dalam Pengurusan (Minyak

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

Pilih MSc dalam Pengurusan dalam talian dengan trek khusus dalam Minyak [+]

Pilih MSc dalam Pengurusan dalam talian dengan trek khusus dalam Minyak

Di seluruh dunia kecuali di UK:

* Banyak negara mempunyai badan akreditasi mereka sendiri, dan pengiktirafan darjah berbeza dari negara ke negara. Sekiranya anda berada di luar United Kingdom, sila semak keperluan negara anda untuk mengesahkan pengiktirafan program anda. Menurut Panduan Data Sekolah Perniagaan 2017, seperti yang diterbitkan oleh AACSB, 786 sekolah perniagaan telah memperoleh akreditasi AACSB daripada anggaran 16,536 sekolah perniagaan di seluruh dunia. (Panduan Data Sekolah Perniagaan 2017 boleh didapati di www.aacsb.edu).

UK sahaja:

* Menurut Panduan Data Sekolah Perniagaan 2017 seperti yang diterbitkan oleh AACSB, 786 sekolah perniagaan telah memperoleh akreditasi AACSB daripada anggaran 16,536 sekolah perniagaan di seluruh dunia. (Panduan Data Sekolah Perniagaan 2017 boleh didapati di www.aacsb.edu).... [-]


MSc dalam Pengurusan Projek

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

MSc dalam Pengurusan Projek menyediakan kemahiran yang diperlukan untuk memimpin dan menyampaikan pengurusan projek yang maju dan berkesan, bersama dengan kelayakan akademik yang berharga. [+]

Teruskan dalam kerjaya anda kerana anda memperoleh kemahiran untuk menjadi peneraju projek yang sangat berkesan dengan MSc dalam talian kami dalam Pengurusan Projek. Mendapat manfaat dari pendekatan yang fleksibel untuk belajar dan dari hubungan dengan fakulti yang berpengalaman ketika anda menerapkan pemikiran kritikal dan konsep utama dari program ini secara langsung dalam karier anda. Direka oleh ahli akademik dan pengamal yang berpengalaman, program ini direka untuk melengkapkan anda dengan teori dan praktik industri terkini. Modul merangkumi Perancangan untuk Risiko, Ketidakpastian dan Kerumitan, dan Pasukan Projek Terkemuka dan Urusan.

Universiti Liverpool telah dikaji semula dan diluluskan sebagai penyedia latihan pengurusan projek oleh Institut Pengurusan Projek (PMI). Selain itu, MSc dalam talian dalam Pengurusan Projek ditawarkan oleh Universiti Pengurusan Liverpool University, ahli akreditasi AACSB International-The Association untuk Advance Sekolah Perniagaan Perniagaan (AACSB). Hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah diberikan Akreditasi AACSB. *... [-]


MSc dalam Pengurusan Projek (Minyak

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

Pilih MSc dalam talian dalam Pengurusan Projek dengan pengkhususan dalam Minyak [+]

Pilih MSc dalam talian dalam Pengurusan Projek dengan pengkhususan dalam Minyak Universiti Liverpool telah dikaji semula dan diluluskan sebagai penyedia latihan pengurusan projek oleh Institut Pengurusan Projek (PMI). Program MSc dalam program Pengurusan Projek ini ditawarkan oleh University of Liverpool Management School, ahli akreditasi AACSB International-The Association untuk Maju Sekolah Perniagaan Perniagaan (AACSB). Hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah diberikan Akreditasi AACSB. *

Di seluruh dunia kecuali di UK:

* Banyak negara mempunyai badan akreditasi mereka sendiri, dan pengiktirafan darjah berbeza dari negara ke negara. Sekiranya anda berada di luar United Kingdom, sila semak keperluan negara anda untuk mengesahkan pengiktirafan program anda. Menurut Panduan Data Sekolah Perniagaan 2017, seperti yang diterbitkan oleh AACSB, 786 sekolah perniagaan telah memperoleh akreditasi AACSB daripada anggaran 16,536 sekolah perniagaan di seluruh dunia. (Panduan Data Sekolah Perniagaan 2017 boleh didapati di www.aacsb.edu). ... [-]


MSc dalam Pengurusan Projek (Pembinaan

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

MSc dalam Pengurusan Projek (Pembinaan [+]

Memperoleh pengetahuan, kemahiran dan keyakinan untuk menguruskan pembinaan besar-besaran dan projek pembangunan infrastruktur awam yang kompleks dengan MSc dalam talian ini dalam Pengurusan Projek dengan pengkhususan dalam Pembinaan dan Infrastruktur. Anda akan meneroka implikasi pengurusan projek yang berkaitan dengan aspek teknikal, organisasi, kewangan, dan kerajaan projek-projek besar dan konteks luaran yang berubah. Modul termasuk Pasukan Projek Memimpin dan Pengurusan, Pengurusan Projek dalam Pembinaan, dan Pengurusan Projek Infrastruktur Bersepadu. Universiti Liverpool telah dikaji semula dan diluluskan sebagai penyedia latihan pengurusan projek oleh Institut Pengurusan Projek (PMI). Semua kursus MSc dalam program Pengurusan Projek ditawarkan oleh University of Liverpool Management School, ahli akreditasi AACSB International-The Association ke Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah diberikan Akreditasi AACSB. *... [-]


MSc dalam Pengurusan Projek (Teknologi Maklumat)

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

Maju kerjaya anda sebagai pemimpin pakar dalam projek IT yang kompleks dengan MSc dalam talian ini dalam Pengurusan Projek dengan pengkhususan dalam Teknologi Maklumat. Memfokuskan kepada aplikasi sistem maklumat kontemporari dunia sebenar, ijazah ini akan. [+]

Advance kepakaran anda sebagai pemimpin proyek IT yang kompleks dengan MSc dalam talian ini dalam Manajemen Projek dengan pengkhususan dalam Teknologi Informasi. Dengan memberi tumpuan kepada aplikasi sistem maklumat kontemporari dunia sebenar, ijazah ini akan menyediakan anda dengan kerangka teoretis untuk pengurusan projek Teknologi Maklumat / Teknologi Maklumat yang moden dan alat dan teknik untuk pelaksanaan. Anda akan mendapat pengetahuan dan kemahiran yang dicari di semua aspek pengurusan projek IS / IT dari siklus pembangunan teknologi, kesedaran senibina, kepada pengurusan pasukan maya dalam persekitaran global (luar pesisir / luar pesisir), dan dalam merundingkan dan menguruskan perubahan dalam kompleks , persekitaran perniagaan yang pelbagai budaya. Universiti Liverpool telah dikaji semula dan diluluskan sebagai penyedia latihan pengurusan projek oleh Institut Pengurusan Projek (PMI). Semua kursus MSc dalam program Pengurusan Projek ditawarkan oleh University of Liverpool Management School, ahli akreditasi AACSB International-The Association ke Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah diberikan Akreditasi AACSB. *... [-]


MSc dalam Pengurusan Sistem Maklumat

Online Sambilan 58  November 2018 United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

University of Liverpool Online MSc dalam Sistem Pengurusan Maklumat direka untuk memberi anda kemahiran dan pengetahuan untuk memacu pertumbuhan, inovasi dan perubahan dalam organisasi, dengan memanfaatkan kuasa teknologi. [+]

Belajar untuk memanfaatkan kuasa teknologi untuk membina kelebihan daya saing dalam perniagaan dan memacu inovasi dan pertumbuhan organisasi di seluruh dunia. Satu kajian dalam persekitaran dalam talian 100% kerana anda mengakses set data dan perisian, dan menjalankan simulasi melalui platform perkhidmatan berasaskan awan yang mencerminkan kehidupan sebenar. Anda akan berhubung dan berinteraksi dengan profesional antarabangsa yang berfikiran sama, meningkatkan pengetahuan dan kemahiran strategik anda semasa anda mempelajari aliran terkini dalam pengurusan sistem maklumat dan mendapatkan pengetahuan yang boleh anda gunakan dengan segera. Tuan ini membolehkan anda menyesuaikan pembelajaran anda sesuai dengan kerjaya anda, memilih dua modul elektif dari pelbagai modul - termasuk analisis keselamatan siber dan data besar.... [-]


MSc dalam Pengurusan Sumber Manusia

Online Sepenuh masa Sambilan August 2019 United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

Direka untuk mereka yang ingin menubuhkan atau membina kerjaya yang berjaya dalam Pengurusan Sumber Manusia, MSc talian 100% ini mencerminkan evolusi HR dari fungsi perniagaan yang didorong oleh proses kepada rakan organisasi strategik. [+]

Direka untuk mereka yang ingin menubuhkan atau membina kerjaya yang berjaya dalam pengurusan Sumber Manusia (HR), MSc dalam talian 100% ini mencerminkan evolusi HR dari fungsi perniagaan yang didorong oleh proses kepada rakan organisasi strategik. Teruskan dalam tugas anda semasa anda mengkaji kandungan kontemporari berdasarkan tren HR semasa yang bertujuan untuk melengkapkan anda dengan kemahiran, kefahaman dan keyakinan untuk berjaya dalam pelbagai peranan yang berkaitan dengan modal insan sama ada dalam HR, latihan atau pengurusan prestasi. MSc dalam Pengurusan Sumber Manusia ditawarkan oleh University of Liverpool Management School, ahli akreditasi AACSB International-The Association untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah diberikan Akreditasi AACSB. *... [-]


MSc dalam Perakaunan dan Kewangan Antarabangsa (Amalan Kewangan Strategik)

Online Sambilan 3 - 4  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Liverpool UK Online + 1 lagi

MSc dalam Perakaunan dan Kewangan Antarabangsa dengan pengkhususan dalam Amalan Kewangan Strategik mengajar pengurusan kewangan menerusi amalan penerapan dalam persekitaran kewangan korporat dan pasaran kewangan. Anda harus lulus dari ini [+]

MSc dalam Perakaunan dan Kewangan Antarabangsa dengan pengkhususan dalam Amalan Kewangan Strategik direka untuk melengkapkan pelajar sebagai pembuat keputusan kewangan dalam organisasi global. Ia memberi peluang untuk memperoleh pengetahuan mendalam mengenai prinsip kewangan dan perakaunan antarabangsa serta keseimbangan kemahiran pengurusan strategik dan taktikal. Program ini melihat pengurusan perbendaharaan, struktur modal, dan teori pasaran, dan bagaimana amalan kewangan strategik ini bersatu dengan kecekapan perakaunan teras. Modul elektif termasuk Kewangan Korporat Antarabangsa, Pengurusan Risiko dan Etika, dan Kewangan Keusahawanan. Semua kursus dalam talian MSc dalam Program Perakaunan dan Kewangan ditawarkan oleh University of Liverpool Management School, ahli akreditasi AACSB International-The Association untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah diberikan Akreditasi AACSB. *... [-]


MSc dalam Perakaunan dan Kewangan Antarabangsa (Pelaporan Kewangan Antarabangsa)

Online Sambilan 3 - 4  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Liverpool UK Online + 1 lagi

MSc dalam talian dalam Perakaunan dan Kewangan Antarabangsa dengan pengkhususan dalam Pelaporan Kewangan Antarabangsa adalah untuk profesional perakaunan yang ingin membangun kemahiran pelaporan dan analisis yang khusus yang diperlukan oleh organisasi global. Anda akan belajar cara menerapkan Piawaian Pelaporan Kewangan Antarabangsa (IFRS) dan menilai. [+]

MSc dalam talian dalam Perakaunan dan Kewangan Antarabangsa dengan pengkhususan dalam Pelaporan Kewangan Antarabangsa adalah untuk profesional perakaunan yang ingin membangun kemahiran pelaporan dan analisis yang khusus yang diperlukan oleh organisasi global. Anda akan belajar cara menerapkan Piawaian Pelaporan Kewangan Antarabangsa (IFRS) dan menilai kedua-dua kesan jangka pendek dan jangka panjang pada prestasi kewangan organisasi. Modul khusus termasuk Pelaporan Kewangan dan Analisis Antarabangsa Lanjutan dan pilihan antara Sistem Maklumat Perakaunan dan Teknologi atau Analisis Kewangan dan Penilaian.

Semua kursus dalam talian MSc dalam Program Perakaunan dan Kewangan ditawarkan oleh University of Liverpool Management School, ahli akreditasi AACSB International-The Association untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Hanya 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia yang telah diberikan Akreditasi AACSB. *... [-]


MSc dalam Psikologi

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom Liverpool UK Online + 1 lagi

Membuka prospek kerjaya baru dengan tuan penuh dalam talian yang mengambil pendekatan lintas budaya, antarabangsa, memberikan anda asas yang kukuh dalam psikologi - tanpa syarat yang tegas untuk memiliki psikologi sebagai ijazah sarjana muda. [+]

Terokai tingkah laku manusia, memperoleh pengetahuan dan kemahiran untuk pelbagai jalur kerjaya dengan MSc dalam talian dalam Psikologi dari universiti Inggeris bertaraf dunia. Diakreditasi oleh Persatuan Psikologi British (BPS), * tuan ini dirancang untuk orang tanpa ijazah sarjana muda dalam psikologi. Program ini mengambil pendekatan lintas-budaya, antarabangsa, menawarkan peluang kepada pelajar untuk mendapatkan asas yang kukuh dalam psikologi untuk digunakan dalam kerjaya dari pemasaran dan jualan kepada pendidikan dan hubungan masyarakat - di seluruh dunia. Anda juga boleh mengurus tuan sebagai persediaan untuk ijazah kedoktoran atau sebagai langkah untuk membina amalan kaunseling. **... [-]


MSc dalam Psikologi Organisasi dan Perniagaan

Online Sambilan 3 - 4  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Liverpool UK Online + 1 lagi

Meningkatkan prospek kerjaya anda sebagai pakar dan ahli strategi untuk penambahbaikan organisasi - bidang permintaan yang semakin meningkat di peringkat antarabangsa - atau mempersiapkan diri untuk kejayaan ijazah kedoktoran dengan master dalam talian ini dalam organisasi dan perniagaan [+]

Meningkatkan kepakaran anda sebagai ahli strategi untuk penambahbaikan organisasi - bidang permintaan yang semakin meningkat di peringkat antarabangsa - atau mempersiapkan diri untuk penyelidikan doktoral dengan psikologi organisasi dan perniagaan dari universiti UK yang bertaraf dunia ini. Program ini membina pengalaman kerja anda, tanpa memerlukan ijazah sarjana dalam psikologi, mengimbangi kemahiran praktikal dan penyelidikan dan menghubungkan anda dengan pelbagai profesional yang bekerja di dalam bilik darjah dalam talian dinamik. Memperoleh pengetahuan, kemahiran dan kepekaan budaya yang diperlukan untuk menggunakan psikologi sebagai alat untuk kejayaan organisasi dan kesejahteraan individu di tempat kerja di seluruh dunia. *... [-]


MSc dalam Sains Komputer Lanjutan

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Liverpool + 1 lagi

Membangunkan pengetahuan terperinci dalam penggunaan algoritma dan sistem pintar untuk mewujudkan penyelesaian yang lebih bijak dengan MSc dalam talian ini dalam Advanced Computer Science. Sebagai salah satu daripada satu-satunya sains komputer sains UK yang disampaikan sepenuhnya dalam talian, anda akan meneroka cara merancang, melaksanakan dan melaksanakan penyelesaian pengiraan kreatif. [+]

Membangunkan pengetahuan terperinci dalam penggunaan algoritma dan sistem pintar untuk mewujudkan penyelesaian yang lebih bijak dengan MSc dalam talian ini dalam Advanced Computer Science. Sebagai salah satu daripada satu-satunya sains komputer sains UK yang disampaikan sepenuhnya dalam talian, anda akan meneroka cara merancang, melaksanakan dan melaksanakan penyelesaian pengiraan kreatif. Mempelajari di platform pelayan awan yang mencerminkan persekitaran kerja IT dunia sebenar, anda akan dapat mengembangkan kemahiran praktikal untuk pelbagai kerjaya atau untuk pendidikan lanjut dalam mata pelajaran lanjutan seperti kecerdasan buatan dan robotik. Tuan ini membolehkan anda menyesuaikan 50% program anda dengan memilih pilihan dari data besar, keselamatan siber dan kejuruteraan perisian.... [-]


Sarjana

MSc dalam Perakaunan dan Kewangan Antarabangsa

Online Sepenuh masa 3 - 4  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Liverpool UK Online + 1 lagi

Meningkatkan prospek kerjaya anda dengan MSc dalam talian dalam Perakaunan dan Kewangan Antarabangsa yang direka untuk memberi anda pemahaman mendalam tentang dunia perakaunan dan kewangan antarabangsa. Program ini akan membantu anda memperolehnya. [+]

Dapatkan kemahiran lanjutan untuk kerjaya anda dengan MSc dalam talian dalam Perakaunan dan Kewangan Antarabangsa yang direka untuk memberi anda pemahaman mendalam mengenai dunia perakaunan dan kewangan antarabangsa. Program ini akan membantu anda memperoleh kemahiran perakaunan dan pengurusan strategi dan taktikal yang diperlukan untuk mengukur prestasi dan memastikan tujuan kewangan dipenuhi. Terletak dalam konteks organisasi global, MSc dalam talian bertujuan untuk membangunkan anda sebagai pembuat keputusan yang berpengetahuan yang memahami dinamik pasaran baru muncul dan boleh menilai pendekatan perakaunan yang paling sesuai untuk meletakkan organisasi global untuk kejayaan jangka panjang.... [-]