University of Sussex Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Cara baru untuk belajar, cara baru untuk membuat perubahan

Ditubuhkan pada tahun 1961, Universiti Sussex mempunyai reputasi lama untuk menyediakan pendidikan bertaraf dunia kepada semua orang. Kursus pembelajaran jarak jauh memberi anda peluang untuk belajar di Sussex, dari mana sahaja anda berada di dunia.

Kami adalah universiti yang berintensifkan penyelidikan, menarik akademik dan pelajar terkemuka dari lebih dari 100 buah negara di seluruh dunia. Kami mencabar konvensyen, memupuk idea-idea radikal dan progresif untuk menyediakan pelajar dengan pengalaman pendidikan tersendiri.

Matlamat kami adalah untuk meningkatkan kehidupan pelajar kami dan memberi mereka alat untuk membuat sumbangan dan perubahan mereka sendiri kepada dunia.

"Motivasi utama saya untuk mempelajari Masters Pemasaran Antarabangsa ialah untuk mendapatkan lebih banyak kemahiran profesional dan mengembangkan pengetahuan saya. Kemudahan dan fleksibiliti pembelajaran dalam talian benar-benar merayu kepada saya. Dengan belajar dalam talian saya boleh belajar dan bekerja dengan selesa. "

Kathryn Huang - Eksekutif Pemasaran Digital dan Pemasaran Antarabangsa MSc (dalam talian) pelajar, Vancouver, Kanada.

 • Kembangkan kerjaya anda
  Delve deeper ke dalam subjek yang mempesona anda, dan teruskan kerjaya anda dengan kemahiran yang diingini oleh majikan di seluruh dunia.
 • Pembelajaran dalam talian
  Dia mengajar 100% secara dalam talian dan dengan enam tarikh permulaan setahun, kursus kami memberikan anda kesempatan untuk memulakan kursus anda apabila anda suka dan belajar di zaman kita sendiri dari rumah anda sendiri.
 • Menyokong pelajaran anda
  Mendapat manfaat daripada Pasukan Sukses Pelajar dalam talian kami yang akan membantu anda dalam perjalanan dari pendaftaran hingga tamat pengajian.
  learn, student, laptopgeralt / Pixabay

Belajar dalam talian dengan Sussex

Kami faham ramai pelajar kami memilih untuk mengikuti kursus pascasiswazah untuk meningkatkan kerjaya mereka. Kursus Sarjana dalam talian kami direka dengan fokus pada kebolehpasaran. Kami memastikan pengajaran dan pembelajaran praktikal, memberi tumpuan kepada kajian kes dunia sebenar dan menyediakan kemahiran yang boleh anda ambil langsung ke tempat kerja.

Mengajar 100% secara dalam talian, kursus pembelajaran jarak jauh kami memberikan fleksibiliti untuk memenuhi kajian anda sepanjang hayat dan kerjaya anda. Modul disampaikan menggunakan model karusel, yang bermaksud jika anda perlu berehat dari pengajian anda pada bila-bila masa, anda hanya boleh 'melepaskan' kursus dan menyertai semula sebaik sahaja anda mempunyai masa untuk mendedikasikan kajian anda sekali lagi * .

Pengajaran disampaikan oleh ahli akademik dan pengamal yang mengetuai penyelidikan dan membina cara baru untuk berfikir tentang dunia. Seperti pada kursus kampus kami, gaya pembelajaran Sussex yang jelas berjalan melalui setiap kursus Masters. Anda akan digalakkan untuk berfikir lebih jauh dan mencabar norma.

Dengan mengkaji dalam lingkungan kelas maya, anda akan mendapat banyak kemahiran tambahan yang dinilai oleh majikan dalam dunia digital hari ini. Anda akan bekerjasama dengan projek maya dan dalam pasukan maya, dengan rakan-rakan pelajar yang terletak di zon masa yang berlainan di seluruh dunia. Anda yakin akan bekerja dalam platform digital dan menjadi juara digital dalam organisasi anda.

Dengan akses dalam talian yang kukuh, kursus kami dibina untuk pelajar semua kebolehan fizikal dan kognitif di semua geografi.

Dan dengan pengalaman manusia yang menggantikan pembelajaran jarak jauh yang tidak menonjol, kursus dalam talian kami membawa bersama rangkaian pelajar global melalui pembelajaran dan kumpulan perbincangan antara rakan sebaya.

Sarjana dalam talian kami di sini untuk pelajar di mana-mana yang ingin membuat perubahan mereka sendiri.

* Masa rehat maksimum terpakai untuk kursus.117651_notes-macbook-study-conference.jpgFoto / Peksel Stok Permulaan

Lokasi

London

Alamat
London, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami