University of Hull Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mencari inspirasi dan cabaran untuk berjaya dalam ijazah anda? University of Hull Online adalah pilihan yang sempurna. Anda mendapat kecemerlangan pengajaran dan peluang peningkatan karier yang kami terkenal. Plus fleksibiliti belajar dalam talian.

Dengan University of Hull Online , anda mendapat pengajaran pakar, peluang dan inspirasi yang anda perlukan untuk berjaya.

Menikmati pengajian anda di sekitar kerja dan komitmen lain, kerana anda memperoleh kemahiran dan pengetahuan yang boleh dipindahkan yang dinilai oleh majikan.

Mengapa menyertai kami?

Diberikan perak untuk kecemerlangan pengajaran kami pada 2018 *
* Diberikan Perak dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran yang mengiktiraf kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran di UK Universities and colleges

Dinamakan di 50 universiti terkemuka di UK untuk kuasa penyelidikan oleh Times Higher Education

95.9% pelajar sedang bekerja atau melanjutkan pengajian enam bulan selepas tamat pengajian **
** UK domisil sepenuh masa lepasan ijazah pertama; Tujuan Lepasan dari tinjauan Pendidikan Tinggi, untuk tahun akademik 2016/17 yang diterbitkan oleh Agensi Perangkaan Pendidikan Tinggi 2018.

Ambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda

Mencari inspirasi dan cabaran untuk berjaya dalam ijazah anda? University of Hull Online adalah pilihan yang sempurna. Anda mendapat kecemerlangan pengajaran dan peluang peningkatan karier yang kami terkenal. Plus fleksibiliti belajar dalam talian.

Berikut adalah beberapa sebab untuk menyertai kami.

 • Dapatkan permulaan di perjalanan kerjaya anda. Semua kursus kami telah dirancang dengan keupayaan bekerja dalam minda. Sepanjang pengajian anda, anda mempelajari kemahiran yang relevan dan boleh pindah yang dinilai oleh majikan.
 • Buat CV anda menonjol. Kami mempunyai hubungan rapat dengan industri, kerajaan dan rakan kongsi yang lain. Ini memberi anda peluang untuk mengakses pengetahuan dunia sebenar untuk meningkatkan CV anda.
 • Berhubung dengan baik. Kursus dalam talian kami menghubungkan anda ke komuniti global pelajar yang berfikiran sama. Anda boleh berkongsi pengetahuan dan perspektif yang berharga dengan rakan sebaya anda semasa anda belajar.
 • Buat kawan sepanjang hayat. Hubungan yang anda bina semasa belajar dengan kami tidak berakhir apabila anda menamatkan kursus anda. Dengan kami, anda mempunyai bimbingan kerjaya sepanjang hayat. Dan akses kepada rangkaian alumni global 85,000 kami yang kuat.
 • Sertai senarai kami pencapaian, pemimpin, influencer dan pakar. Alumni kami termasuk Tom Watson, Timbalan Ketua Parti Buruh; Jeremy Darroch, Ketua Eksekutif Sky UK; dan Dame Eleanor King, hakim Mahkamah Rayuan England dan Wales.
 • Bantuan mengubah dunia. Di Universiti Hull, kami komited untuk memberikan anda pengajaran dan sokongan pakar yang anda perlukan untuk membantu membina dunia yang lebih baik. Itulah sebabnya moto kami adalah 'Lampadas Ferens' , diterjemahkan sebagai 'Membawa Cahaya Pembelajaran.' Datang dan sertai kami!Woman working by a windowAndrew Neel / Unsplash

Pembelajaran dalam talian yang fleksibel

Di University of Hull Online , pakar kami akan mendorong anda untuk mencapai matlamat anda.

Tidak perlu berehat dari kerja atau komitmen peribadi semasa anda belajar kursus paruh waktu kami.

Sebab untuk belajar dalam talian dengan kami

 • Belajar istilah anda sendiri. Anda mempunyai akses dalam talian yang mudah untuk semua bahan kursus anda dari desktop atau tablet anda, tanpa kos tambahan.
 • Mengekalkan keseimbangan kerja dan kehidupan anda. Dengan topik mingguan yang boleh diurus, anda boleh menjadualkan pengajian anda di sekitar kerja dan komitmen peribadi anda.
 • Menjadi sebahagian daripada komuniti global. Berkongsi pengetahuan dan perspektif dengan rakan-rakan di seluruh dunia dan membina rangkaian profesional global.
 • Sokongan berdedikasi. Anda mempunyai akses kepada penasihat pelajar yang berdedikasi untuk memberikan sokongan kepada kajian anda apabila anda memerlukannya.

Bagaimana ia berfungsi

 • Terlibat semasa anda belajar. Kajian anda termasuk campuran interaktif papan perbincangan dalam talian, kuliah atas permintaan dan webinar langsung.
 • Dapatkan bantuan dari tutor anda apabila anda memerlukannya. Melalui platform pembelajaran dalam talian kami, anda mempunyai akses mudah kepada sokongan dan maklum balas daripada tutor anda.
 • Hantar tugasan anda dalam talian. Tidak perlu bimbang tentang kos perjalanan, visa, atau masa kerja. Semua tugasan dihantar dan digredkan dalam talian.
 • Bermula dengan keperluan asas perkakasan dan perisian. Kami membuat pengalaman pembelajaran dalam talian anda sebagai percuma tanpa kerumitan.
 • Membayar seperti yang anda pergi atau membayar pendahuluan. Kami menawarkan pilihan pembayaran yang fleksibel supaya anda boleh menguruskan kewangan anda.

Lokasi

Hull

Alamat
Hull, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami