University of Essex Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke University of Essex Online . Jika anda ingin meningkatkan kerjaya profesional anda, gelar pembelajaran jarak jauh dalam talian dan kursus pascasiswazah adalah beberapa cara yang paling kos efektif, mudah dan fleksibel untuk melakukannya. Meningkatkan pendidikan dan kerjaya anda tanpa mengira lokasi geografi, kerja atau komitmen peribadi.

Dengan belajar di University of Essex Online , anda akan menerima kelayakan anda dari universiti Inggeris yang sangat dihormati dan mempunyai akses kepada semua sokongan akademik yang anda harapkan untuk diterima di kampus.

Mengapa belajar dengan University of Essex Online ?

  • Meningkatkan kerjaya dan potensi pendapatan dengan kemahiran yang boleh dipindah terus ke tempat kerja.
  • Pengajaran berkualiti dari profesional industri yang digabungkan dengan teknologi pendidikan dalam talian terkini.
  • Kami telah secara konsisten menerima penarafan kepuasan pelajar secara keseluruhan dari Suruhanjaya Pelajar Mahasiswa secara bebas, menerima skor 89% untuk kepuasan pelajar keseluruhan pada tahun 2019.

Tentang kita

Kami menawarkan kursus ijazah dan pascasiswazah dalam talian untuk kedua-dua pelajar UK dan antarabangsa yang membolehkan mereka mendapat manfaat daripada pendekatan yang fleksibel untuk belajar sambil mengekalkan kualiti dan sokongan yang anda harapkan dari sebuah universiti terkemuka di UK.

Kursus pembelajaran jarak jauh berstruktur kami membolehkan anda bekerja ke arah gelar anda menggunakan persekitaran pembelajaran maya yang unik dan masih mempunyai akses kepada semua sokongan dan kemudahan yang anda harapkan untuk diterima di kampus. Sama ada anda seorang pelajar yang ingin meningkatkan kerjaya profesional anda atau pencari sekolah yang telah memilih pendapatan dan pengalaman kerja berharga ketika belajar untuk ijazah, kajian dalam talian adalah cara yang kos efektif, mudah dan fleksibel untuk melakukannya.

Lokasi

Colchester

Alamat
University of Essex Online,
West Gate,
6 Grace Street

LS1 2RP Colchester, England, United Kingdom

Program-program

BA
BSc
Diploma Pascasiswazah