Baca keterangan rasmi

116285_logos3.png

Mencabar Pikiran Besar dan Membentuk Masa Depan Mereka

Menjadi pemimpin dalam bidang anda dengan ijazah pascasiswazah dari University of Birmingham . Salah satu institusi akademik terkemuka di UK , ia menggabungkan sejarah panjang ahli akademik yang ketat dan kepakaran maklumat fakulti kami dengan kaedah pendidikan inovatif.

Kursus pembelajaran dalam talian fleksibel University of Birmingham menghubungkan anda dengan fakulti antarabangsa dan rakan sebaya, jadi anda mendapat kemahiran kerjaya yang penting dan perspektif global yang dimaklumkan. Sebagai ahli Kumpulan Russell, Universiti Birmingham juga mengelilingi para pelajar dengan penyelidikan dan penyelidikan ilmiah teratas dalam sektor swasta dan awam.

Institusi teratas dunia (QS World University Rankings 2018) dan ahli Russell Group, University of Birmingham telah mencabar dan mengembangkan minda utama selama lebih dari satu abad. Tradisi itu berterusan pada hari ini, pelajar-pelajar di sekelilingnya mempunyai penyelidikan ilmiah dan hubungan profesional dalam sektor swasta dan awam - tidak kira di mana atau bagaimana anda belajar.

"Universiti Birmingham menggunakan pendekatan 'hands-on' yang hebat untuk mengajar dalam talian - sama ada melalui sesi dalam talian, melalui e-mel atau juga Skype. Terdapat juga peluang rangkaian hebat - paling berkesan saya percaya melalui pelbagai projek kumpulan."

Safiya Carroll, pelajar Online Online MSc International Business (Jamaica)

Kami dengan sukacitanya menawarkan darjah ijazah dalam talian 100% berikut:

Mengadakan masa depan anda dengan pembelajaran dalam talian yang direka untuk pelajar pascasiswazah moden.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

University of Birmingham Online

Meningkatkan keupayaan anda untuk tampil di peringkat tertinggi dalam pengurusan perniagaan global dengan Universiti MBA Online Birmingham - 100% MBA dalam talian yang pe ... [+]

MBA dalam talian

Direka untuk profesional berpengalaman berpandangan ke hadapan dengan sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman pengurusan, MBBA Online 100% yang diiktiraf oleh AMBA dari University of Birmingham menggabungkan kedua-dua kualiti dengan kelenturan.

Dihantar 100% secara dalam talian, ia membolehkan para pelajar berpeluang untuk mempelajari kemahiran perniagaan kritikal terkini, prinsip operasi dan teknik pengurusan bersama-sama dengan kerja mereka - dan meletakkan pembelajaran ujian secara real-time untuk kejayaan tempat kerja yang lebih baik.

"Ia tidak mengambil masa untuk menyimpulkan bahawa University of Birmingham adalah pilihan yang tepat bagi saya kerana reputasi akademiknya, kedudukan dunia dan pencapaian penyelidikan. Saya yakin saya akan mendapat semua sokongan yang diperlukan semasa peralihan dan transformasi saya ke dunia perniagaan, "Kathirvel Balakrishnan, MBA Online.... [-]

United Kingdom UK Online
Mac 2020
English
Sambilan
30 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

University of Birmingham Online

Memberdayakan diri anda dengan kemahiran untuk mengatasi cabaran perniagaan global dan cemerlang dalam karier anda yang dipilih dengan Universiti Birmingham Online MSc In ... [+]

Perniagaan Antarabangsa MSc dalam talian

Direka untuk menyediakan graduan baru-baru ini (dan orang-orang di peringkat awal kerjaya mereka), untuk cabaran pengurusan dalam perniagaan, 100% MSc International Business Online yang diiktiraf oleh AMBA menyediakan pelbagai kemahiran praktikal untuk membantu terus maju dalam masa kini persekitaran perniagaan yang kompetitif.

Dihantar 100% secara dalam talian, ia membolehkan para pelajar mendapat peluang untuk mempelajari prinsip-prinsip perniagaan global bersama-sama mengembangkan kerjaya mereka - dan meletakkan pembelajaran ujian secara real-time untuk kejayaan tempat kerja yang lebih baik.

"Program ini membantu saya mempelajari pengalaman teoretikal dan praktikal yang saya perlukan untuk berjaya. Ia boleh mengambil masa tiga tahun untuk mengikuti pengajian tradisional. Mampu menggabungkan kedua-dua kerja dan pengajian telah memberi saya permulaan awal dalam kerjaya saya. "Roberto Lionti, Perniagaan Antarabangsa MSc Online.... [-]

United Kingdom UK Online
Mac 2020
English
Sambilan
30 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sarjana

University of Birmingham Online

Memimpin perubahan positif, mengkaji pemikiran antarabangsa terkini dan menguasai strategi sektor awam yang unik dengan Sarjana Pentadbiran Awam dalam talian 100% Univers ... [+]

Pentadbiran Awam dalam talian

Direka untuk melengkapkan profesional sektor awam dengan alat yang diperlukan untuk membantu membuat perbezaan yang positif dan membantu menguruskan perubahan dalam lingkungan mereka, Universiti 100% Sarjana Pentadbiran Awam dalam talian akan membantu anda menilai impak anda dalam tadbir urus tempatan dan pengurusan awam strategik .

Dihantar melalui Institut Pengajian Kerajaan Tempatan yang berprestij (INLOGOV) - pusat terkemuka United Kingdom untuk mengkaji pengurusan perkhidmatan awam, dasar dan tadbir urus awam - program ini sempurna diposisikan untuk menggalakkan idea-idea progresif dan pemikiran inovatif tanpa perlu mengetepikan di kampus .

"Program ini tanpa ragu adalah jalan akademik yang paling sesuai untuk saya. Saya boleh pergi ke banyak sekolah kompetitif yang lain untuk mendapatkan tuan saya, tetapi University of Birmingham menawarkan reputasi yang terkenal di dunia untuk kecemerlangan, fleksibiliti, kemampuan, staf akademik yang prihatin, dan yang paling penting; tempoh masa sambilan yang mudah. "(Vanna Curi, Sarjana Pentadbiran Awam Dalam Talian).... [-]

United Kingdom UK Online
Mac 2020
English
Sambilan
30 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Enrich your learning experience with an online programme

How does it feel to study 100% online?

Alamat lokasi
UK Online, GB