University of Birmingham Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

116285_logos3.png

Mencabar Pikiran Besar dan Membentuk Masa Depan Mereka

Menjadi pemimpin dalam bidang anda dengan ijazah pascasiswazah dari University of Birmingham . Salah satu institusi akademik terkemuka di UK , ia menggabungkan sejarah panjang ahli akademik yang ketat dan kepakaran maklumat fakulti kami dengan kaedah pendidikan inovatif.

Kursus pembelajaran dalam talian fleksibel University of Birmingham menghubungkan anda dengan fakulti antarabangsa dan rakan sebaya, jadi anda mendapat kemahiran kerjaya yang penting dan perspektif global yang dimaklumkan. Sebagai ahli Kumpulan Russell, Universiti Birmingham juga mengelilingi para pelajar dengan penyelidikan dan penyelidikan ilmiah teratas dalam sektor swasta dan awam.

Institusi '100 teratas' dunia (QS World University Rankings 2020) dan ahli Russell Group, University of Birmingham telah mencabar dan mengembangkan pemikiran terkemuka selama lebih dari satu abad. Tradisi itu berlanjutan hari ini, merangkumi pelajar dengan penyelidikan ilmiah dan hubungan profesional terbaik di sektor swasta dan awam - tidak kira di mana atau bagaimana anda belajar.

"Universiti Birmingham menggunakan pendekatan 'hands-on' yang hebat untuk mengajar dalam talian - sama ada melalui sesi dalam talian, melalui e-mel atau juga Skype. Terdapat juga peluang rangkaian hebat - paling berkesan saya percaya melalui pelbagai projek kumpulan."

Safiya Carroll, pelajar Pengurusan Antarabangsa MSc dalam talian (Jamaica)

Kami dengan sukacitanya menawarkan darjah ijazah dalam talian 100% berikut:

Mengadakan masa depan anda dengan pembelajaran dalam talian yang direka untuk pelajar pascasiswazah moden.

Ketahui lebih lanjut

Lokasi

UK Online

Alamat
UK Online, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami