University of Aberdeen Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan

Ditubuhkan pada tahun 1495, University of Aberdeen adalah universiti tertua ketiga di Scotland dan sebahagian daripada kumpulan elit enam universiti British kuno, termasuk Oxford dan Cambridge.

University of Aberdeen Business School menikmati tajuk akademik berprestij dan reputasi yang baik untuk kecemerlangan dalam penyelidikan dalam Pengajian Perniagaan dan Pengurusan; meletakkannya di dalam tiga universiti teratas di UK.

Secara keseluruhannya, Universiti Aberdeen secara konsisten menduduki ranking 200 universiti teratas di dunia dan mempunyai 82,500 alumni yang terletak di seluruh 192 negara di seluruh dunia dengan rekod pekerjaan yang 92%. Alumni termasuk lima pemenang Hadiah Nobel dan beberapa pengamal terkemuka dalam bidang mereka.

Sekolah Perniagaan kini menjadi tuan rumah kepada pelajar dari 45 buah negara dan membanggakan pendekatan peribadi yang berpusatkan pelajar kepada kakitangan pengajarnya. Pelajar belajar dari tutor yang inovatif dan pakar terkemuka dengan kepakaran penyelidikan dan profesional yang berada di canggih amalan perniagaan global kontemporari.

Selain kecemerlangan akademik, Sekolah Perniagaan difokuskan untuk menjalin hubungan yang kuat dengan industri untuk memastikan para pelajar memperoleh pengetahuan khusus yang menuntut tuntutan pasaran dan pekerjaan yang berdaya saing.

Di University of Aberdeen Business School, anda akan memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk menjadi seorang profesional perniagaan sambil meningkatkan prospek kerjaya anda.

Kepakaran Profesional

Anda akan belajar dari beberapa tutor terbaik dalam pendidikan perniagaan dan mendapat manfaat daripada kaedah pengajaran yang menarik dan inovatif sepanjang pengajian anda, yang akan membolehkan anda meletakkan pengetahuan teoritis ke dalam praktik dalam pasaran perniagaan kontemporari. Kebanyakan ahli akademik kami mengetuai pihak berkuasa dalam bidang mereka dan terlibat secara aktif dalam penyelidikan antarabangsa.

Fellows Eksekutif

Sepanjang pengajian anda, anda akan mendapat manfaat daripada pandangan berharga dari Fellows Kehormat Eksekutif Aberdeen University yang ditubuhkan profesional yang bekerja di sektor perniagaan. Input mereka memastikan bahawa program ini selari dengan kecekapan dan kemahiran yang diperlukan oleh industri supaya kursus yang anda pelajari akan sentiasa relevan dengan industri.

Kerjaya

Di Universiti Aberdeen, pelajar membangun dan mempamerkan pelbagai kemahiran dan keazaman yang luar biasa yang membolehkan mereka mencapai kecemerlangan dalam dunia perniagaan yang berdaya saing hari ini. Kami berbangga dengan rekod prestasi alumni kami yang berjaya mencapai kejayaan cemerlang di tempat kerja global.

Pembelajaran dalam talian yang disokong

Anda boleh mempelajari program anda sepenuhnya dalam talian. Persekitaran pembelajaran kami yang canggih adalah serasi sepenuhnya dengan komputer riba, tablet dan setiap peranti mudah alih. Ini bermakna anda boleh mengakses bahan pembelajaran anda, mengemukakan kerja penilaian, berkomunikasi dengan tutor dan rakan-rakan anda, dan menghubungi pasukan sokongan kami dengan mudah; di mana sahaja anda berada di dunia.

Anda tidak perlu menghadiri kampus, dan tidak ada tutorial atau ceramah yang ditetapkan - anda belajar apabila anda mahu, di mana anda mahu. Dan anda akan lulus dengan kelayakan dan persijilan yang sama seperti pelajar yang belajar di kampus di universiti.

SOKONGAN KAJIAN LOKAL

Di mana sahaja kita boleh, kami akan menguruskan akses kepada pelbagai sesi sokongan belajar di dalam negara. Ini akan difasilitasi oleh ejen dan wakil kami di seluruh dunia. Sesi ini akan menjadi kemasukan tidak rasmi di mana anda boleh bertemu rakan-rakan dan mengambil bahagian dalam perbincangan dan kerja kumpulan.

Kami bekerjasama dengan Meridian Center for Leadership (MCL) untuk menawarkan bengkel wajah peringkat Masters di Teluk, China dan Hong Kong.

PERISTIWA ABERDEEN

Sekurang-kurangnya dua kali setiap tahun, Universiti Aberdeen akan menjadi tuan rumah acara istimewa di mana anda boleh bertemu tutor, rakan sekerja, dan pengamal perniagaan terkemuka secara peribadi. Menghadiri acara-acara ini tidak wajib, tetapi jika anda mempunyai masa untuk berbuat demikian, ia adalah satu peluang yang baik untuk bertemu muka dengan muka.

Pembelajaran dalam talian yang disokong

Program Universiti Aberdeen Online memberikan kelonggaran yang diperlukan untuk menyeimbangkan pembelajaran anda dengan kerjaya dan komitmen peribadi.

Sama seperti teknologi mengubah amalan perniagaan dan pasaran, jadi ia mengubah pembelajaran. Di University of Aberdeen Business School, kami memahami bahawa teknologi dapat meningkatkan pembelajaran di banyak peringkat, dan komited untuk memastikan para pelajar kami memanfaatkannya. Pada masa yang sama, kita berfikir bahawa teknologi sahaja tidak mencukupi dan bahawa di tengah-tengah pembelajaran terletak komunikasi dan interaksi di peringkat peribadi - orang bercakap dengan orang. Kami panggil teknologi terkini dengan peningkatan tahap komunikasi dan interaksi yang disokong pembelajaran dalam talian.

APAKAH MAKSUD INI?

  • Pengalaman pembelajaran yang menawarkan lebih banyak, tidak kurang daripada yang anda harapkan untuk diterima di kampus - lebih satu hingga satu sokongan, lebih banyak komunikasi dan interaksi; pengalaman pembelajaran yang lebih kaya
  • Komunikasi satu hingga satu tanpa had dengan tutor peribadi anda - pada bila-bila masa - dan akses untuk membuat sandaran dari pasukan sokongan pada bila-bila masa yang akan membantu anda dengan setiap aspek pengajian anda
  • Bahan pembelajaran yang kaya, interaktif dan direka khas untuk belajar dalam talian
  • Penglibatan berterusan dengan rakan-rakan pelajar yang merangsang kreativiti, perbahasan dan memperkayakan pengalaman pembelajaran setiap orang
  • Tiada sekatan pada masa atau di mana pembelajaran atau komunikasi berlaku; tidak perlu menghadiri kelas dan tidak mempunyai tutorial atau masa kuliah
  • Paling penting, semua ini dibawa kepada anda dalam persekitaran pembelajaran tunggal yang direka khas untuk memenuhi keperluan pelajar dalam talian - yang mudah digunakan dan boleh diakses dari mana-mana peranti, di mana-mana sahaja

Platform Kajian Sedunia

Persekitaran pembelajaran dalam talian yang inovatif memberikan tahap sokongan dan interaksi yang tidak dapat ditandingi oleh mana-mana sekolah perniagaan yang lain.

Laman kajian kami mengandungi semua bahan pembelajaran yang anda perlukan untuk pelajaran anda: hanya log masuk untuk bermula. Anda akan mendapat manfaat daripada tutorial intuitif, studio kolaboratif dan kawasan penilaian, di mana fungsian terkini membolehkan anda memuat naik kerja anda dengan cepat dan mudah, menerima maklum balas yang tidak ternilai daripada tutor, dan mengambil bahagian dalam perbincangan dengan rakan-rakan anda.

Anda juga akan mempunyai akses kepada pelbagai ciri papan pemuka untuk membantu anda mengatur pelajaran anda, yang boleh diselaraskan ke diari peribadi anda untuk terus berjalan dengan tarikh akhir dan peristiwa penilaian.

Memilih untuk belajar dengan Universiti Aberdeen Online meletakkan anda mengawal pembelajaran anda; laman kajian kami menyediakan antara muka.

Kandungan Interaktif Yang Inspiratif

Anda akan dicabar untuk meletakkan kemahiran, teknik dan pengetahuan anda yang baru diperoleh dari hari ke hari.

Bahan pembelajaran kami telah direka khusus untuk profesional perniagaan moden. Gaya kontemporari dan kefungsian intuitif membolehkan anda terlibat dengan kajian anda bila-bila masa dan di mana sahaja yang anda pilih.

Aktiviti termasuk kajian kes penyelidikan, membuat cadangan perniagaan yang inovatif, dan menyelesaikan latihan reflektif, yang membolehkan anda memperoleh pengetahuan mendalam tentang amalan perniagaan terbaik dalam persekitaran perniagaan global.

Anda juga akan menggunakan pelbagai teknologi standard industri, serta mengambil bahagian dalam simulasi bangunan pasukan yang menarik. Dengan bekerja secara bersama, anda akan muncul dari program ini dengan pemahaman yang luas tentang semua bidang perniagaan dari perspektif yang berbeza dari segi budaya.

Akhirnya, bahan pembelajaran kami akan memberi anda peluang untuk berkembang sebagai seorang profesional perniagaan; dilengkapi dan yakin dapat menangani cabaran perniagaan kontemporari di seluruh dunia.

Untuk pengecualian jenis kandungan interaktif yang boleh memberi inspirasi, anda boleh berharap untuk melihat sambil belajar di salah satu program kami, menonton animasi untuk gambaran keseluruhan sembilan teori kepimpinan dalam masa kurang dari lima minit.

Kajian Fleksibel

Universiti Aberdeen Online menawarkan pilihan terbaik untuk anda - belajar di mana sahaja dan bila-bila masa yang anda pilih.

Belajar dalam talian bermakna tiada tutorial, seminar atau ceramah yang ditetapkan. Anda boleh bekerja pada komitmen peribadi anda, log masuk ke tapak kajian pada masa yang sesuai dengan anda, dari mana-mana peranti, semasa bergerak, di tempat kerja atau di rumah.

Anda tidak akan perlu menghadiri peperiksaan, kerana semua penilaian adalah berdasarkan kursus.

Oleh kerana program kami terutamanya disampaikan melalui komunikasi asynchronous, anda akan mempunyai kebebasan untuk mempertimbangkan soalan dan ulasan anda sepenuhnya, dan tutor anda akan mempunyai masa yang mencukupi untuk memberi anda maklum balas yang terperinci dan bermakna. Anda juga akan berpartisipasi dalam perdebatan dan perbincangan secara langsung, yang akan dianjurkan pada masa yang sesuai untuk semua orang dalam kumpulan.

Sokongan yang tidak terhad

Belajar dalam talian tidak bermakna belajar secara berasingan.

Sebagai pelajar Universiti Aberdeen Online, anda akan menerima nasihat dan bimbingan yang tidak terhad, satu-satu-satu daripada tutor yang berpengalaman dan perkhidmatan sokongan pelajar yang komprehensif dari pasukan penasihat kami yang akan memberikan bantuan tambahan kepada sebarang masalah pentadbiran, pastoral dan teknikal yang mungkin anda pengalaman.

Sepanjang program ini, anda akan menerima tuisyen dari tutor pakar subjek yang pakar dalam bidang mereka. Tidak ada batasan bilangan mesej yang anda boleh hantar dan terima menerusi sistem pemesejan terbina dalam kami, dan tutor dan penasihat sokongan anda akan menjawab dalam masa 24 jam, Isnin hingga Jumaat.

Rangkaian Global

Dalam dunia perniagaan moden, mewujudkan rangkaian hubungan profesional global tidak ternilai untuk kejayaan anda.

Sepanjang program ini, anda akan memenuhi profesional berbakat dari industri, sektor dan budaya yang berlainan di seluruh dunia. Dengan bekerjasama dalam projek-projek kumpulan, latihan pasukan, dan perbahasan secara langsung di studio dalam talian anda, anda akan meluaskan pandangan dan pemahaman anda tentang semua bidang perniagaan dari perspektif yang berbeza-beza budaya, serta mengembangkan rangkaian hubungan global peribadi yang bertahan di luar pengalaman akademik.

Universiti Aberdeen Online menyediakan cara yang ideal untuk bekerja, menyambung dan berkomunikasi dalam dunia perniagaan global hari ini: rangkaian dengan pelajar di peringkat antarabangsa dan berkomunikasi merentas sempadan menggunakan teknologi amalan perniagaan kontemporari.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online MBA » Lihat Online MSc »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

MBA Global

Online Sambilan October 2018 United Kingdom Aberdeen

MBA (Global) dari University of Aberdeen adalah satu-satunya program MBA dalam talian yang ditawarkan oleh salah satu daripada enam universiti purba di UK. Terokai pendekatan berpandangan ke hadapan dan mengganggu perniagaan dengan rakan sejawat anda, sambil mendapatkan kemahiran penting dalam kepimpinan, inovasi, pengurusan perubahan, pembangunan strategi, jualan dan pemasaran. Program ini juga memberi anda peluang untuk memperibadikan MBA anda untuk memenuhi matlamat kerjaya anda sendiri, dengan menjalankan penyelidikan dan kajian kes di bidang yang menarik minat anda sebagai profesional. [+]

MBA (Global) dari University of Aberdeen adalah satu-satunya program MBA dalam talian yang ditawarkan oleh salah satu daripada enam universiti purba di UK.

Terokai pendekatan berpandangan ke hadapan dan mengganggu perniagaan dengan rakan sejawat anda, sambil mendapatkan kemahiran penting dalam kepimpinan, inovasi, pengurusan perubahan, pembangunan strategi, jualan dan pemasaran.

Program ini juga memberi anda peluang untuk memperibadikan MBA anda untuk memenuhi matlamat kerjaya anda sendiri, dengan menjalankan penyelidikan dan kajian kes di bidang yang menarik minat anda sebagai profesional.

MELANCARKAN INOVASI DAN PELUANG

Memperoleh wawasan tentang proses inovasi, dan meningkatkan keupayaan anda untuk berfikir secara tidak sengaja, membangunkan strategi pasaran dan meningkatkan idea anda.... [-]


MSc

MSc Finance

Online Sambilan October 2018 United Kingdom Aberdeen

The MSc Finance dari University of Aberdeen adalah satu-satunya program Master dalam talian Kewangan yang ditawarkan oleh salah satu daripada enam universiti purba di UK. Dapatkan semua kemahiran penting dalam kerjaya yang berjaya di dalam kewangan, kerana anda membangunkan pemahaman yang mendalam mengenai teori kewangan, andaian dan teknik - sebelum meneruskan usaha untuk meneroka khusus khusus seperti Fintech, Big Data, Peraturan dan Kewangan Antarabangsa. Program ini juga memberikan anda pilihan yang unik untuk mendapatkan kredit ke gelaran Sarjana dengan mengkaji kelayakan CFA®, memberikan anda kelebihan tambahan dalam pasaran kerja yang kompetitif. [+]

The MSc Finance dari University of Aberdeen adalah satu-satunya program Master dalam talian Kewangan yang ditawarkan oleh salah satu daripada enam universiti purba di UK.

Dapatkan semua kemahiran penting dalam kerjaya yang berjaya di dalam kewangan, kerana anda membangunkan pemahaman yang mendalam mengenai teori kewangan, andaian dan teknik - sebelum meneruskan usaha untuk meneroka khusus khusus seperti Fintech, Big Data, Peraturan dan Kewangan Antarabangsa.

Program ini juga memberikan anda pilihan yang unik untuk mendapatkan kredit ke gelaran Sarjana dengan mengkaji kelayakan CFA®, memberikan anda kelebihan tambahan dalam pasaran kerja yang kompetitif.

MASTER CORE DISCIPLINES ... [-]