The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Perubatan dan Perubatan Veterinar terdiri daripada dua sekolah. Ini adalah Sekolah Perubatan Edinburgh dan Royal (Dick) School of Veterinary Studies.

Bersama-sama kita membentuk satu kumpulan yang unik di UK di mana doktor haiwan, doktor dan saintis bioperubatan bekerjasama dan mengkaji penyebab umum penyakit yang mempengaruhi populasi kita. Kampus kami, struktur kami, dan organisasi darjah kami memastikan bahawa kami mempunyai orang dari Royal School of Veterinary Studies (Sekolah Pengajian Veterinar) dan Sekolah Perubatan Edinburgh yang menghidupkan udara yang sama, mereka bentuk projek bersama, dan mengajar di kawasan pakar mereka.

Doktor haiwan

Royal (Dick) School of Veterinary Studies

Sekolah veterinar peringkat tertinggi di UK dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan 2014, The Royal (Dick) School of Veterinary Studies adalah pemimpin dunia dalam pendidikan, penyelidikan dan amalan veterinar. Kami menyediakan pendidikan veterinar yang cemerlang dengan menggunakan kurikulum pemenang anugerah, kaedah pengajaran yang inovatif dan persekitaran antara disiplin. Kami ditempatkan pertama di antara tujuh sekolah veterinar UK untuk kualiti penyelidikan dalam Latihan Penilaian Penyelidikan 2008, mengesahkan reputasi antarabangsa sekolah yang cemerlang. Perkhidmatan klinikal kami - Hospital untuk Haiwan Kecil dan Amalan Haiwan Besar - adalah antara pusat yang paling berpengaruh untuk penjagaan klinikal di UK.

Sekolah Perubatan Edinburgh

Sekolah Perubatan Edinburgh menganjurkan tiga Deaneries. Ini adalah Sains Bioperubatan, Sains Klinikal, dan Sains Kesihatan Molekul, Genetik dan Populasi.

Pengajaran untuk program MBChB dan program sarjana dan pascasiswazah biomedikal lain berlaku di ketiga-tiga Deaneries. Dengan membawa individu yang betul bersama-sama, kedua-dua klinikal dan bukan klinikal, kita memangkin dan mewujudkan peluang untuk membangunkan kerja menarik yang membuat perbezaan kepada kehidupan orang ramai. Sekolah Perubatan Edinburgh menyampaikan pendidikan kelas pertama di kemudahan kelas pertama dengan orang-orang yang teruja yang canggih.

Kami menawarkan pengalaman yang sangat baik dalam persekitaran di mana penyelidikan dihargai dan dituntut. Penyelidikan adalah komponen penting dalam kehidupan setiap pelajar sebagai cara memahami cara berfikir yang akan melengkapkan mereka untuk menyampaikan perubahan positif untuk kemanusiaan.

Edinburgh Medical School: Sains Bioperubatan

Mengendalikan penyelidikan pecah tanah, Sains Biomedikal menjadi tuan rumah Pusat Kognitif dan Sistem Neural, Pusat Fisiologi Integriti, Pusat Penyelidikan Neuroregenerasi, dan Bahagian Perubatan Jangkitan dan Laluan.

Kami juga menyumbang kepada penyelidikan antara disiplin dengan pusat-pusat gabungan ini: Edinburgh Penyakit Berjangkit, Neuroscience Edinburgh, Pusat Epilepsi Muir Maxwell, Pusat Wild Patrick, dan Farmakologi, Toksikologi dan Terapi.

Tema penyelidikan dalam Deanery termasuk:

  • Gen dan pembangunan
  • Biologi membran
  • Sistem kawalan saraf
  • Kognisi, pembelajaran dan kepekaan sinaptik
  • Neuropharmacology
  • Virologi asas dan klinikal
  • Patogenesis bakteria dan kemoterapi

Juga dalam Deanery adalah Pertubuhan Pengajaran Biomedikal (BMTO) yang memainkan peranan penting dalam pentadbiran, koordinasi dan pelaksanaan pengajaran sarjana muda.

BMTO bertanggungjawab untuk program Sains Perubatan BSc, bersama dengan pelbagai program Kepujian dalam Sains Biologi, Sains Perubatan, dan Sains Veterinar, serta empat belas Biomedical Sciences courses untuk mahasiswa.

Doktor haiwan

Edinburgh Medical School: Sains Klinikal

Dengan profil penyelidikan antarabangsa yang panjang, Sains Klinikal menganjurkan Pusat Ilmu Kardiovaskular, Pusat Sains Brain Klinikal, Pusat Penyelidikan Keradangan, Pusat Perubatan Regeneratif, Pusat Kesihatan Reproduktif, Institut Pergigian Pasca Siswazah Edinburgh dan Bahagian Sains Kesihatan.

Dalam Latihan Penilaian Penyelidikan UK yang paling terkini, Perubatan Klinikal telah dinilai paling tinggi daripada 28 penyertaan di seluruh UK.

Deanery didasarkan terutamanya di Little France.

Di Little France, Bangunan Canselor, Institut Penyelidikan Perubatan Queen dan Pusat Perubatan Regeneratif mempunyai kemudahan pengajaran dan penyelidikan seni bersebelahan dengan Edinburgh Royal Infirmary dan taman penyelidikan bioperubatan, Edinburgh BioQuarter.

Laman web Deanery yang lain adalah Hospital Kanak-kanak Kesakitan Edinburgh, Hospital Umum Barat, Hospital Royal Edinburgh dan Lauriston Place.

Sekolah Perubatan Edinburgh: Molekul, Genetik dan Populasi Sains Kesihatan

Sains Kesihatan Molekul, Genetik dan Penduduk merangkumi Institut Genetik Genetik dan Perubatan Molekul, Institut Usher Sains Kesihatan dan Informatika Usher, Unit Ujian Klinikal Edinburgh dan Bahagian Patologi.

Institut Genetik Genetik dan Perubatan Molekul terdiri daripada Unit Genetik Manusia MRC, Pusat Penyelidikan Kanser Edinburgh dan Pusat Genomik dan Perubatan Eksperimen.

Institut Sains Kesihatan dan Informatika Kepenggunaan Usher terdiri daripada Pusat Sains Kesihatan Penduduk, Pusat Informatika Perubatan dan Pusat Penyelidikan Kesihatan Global.

Deanery juga menjadi tuan rumah Unit Percubaan Klinikal Edinburgh (ECTU) yang baru-baru ini didaftarkan sepenuhnya dengan Konsortium Penyelidikan Klinikal UK dan telah dianugerahkan status hub metodologi klinikal MRC, dan Bahagian Patologi.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online MSc » Lihat Health MSc » Lihat Health Diploma » Lihat Health Certificates » Lihat Health Sarjana » Lihat MSc »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Biodiversiti, Hidupan Liar

Online Sambilan 1 - 6  September 2019 United Kingdom Edinburgh

Program pembelajaran dalam talian ini memberikan pendekatan interdisipliner kepada pengurusan pemuliharaan. Ia menggabungkan kepakaran dari dalam Akademi Kesihatan Global University of Edinburgh dan rakan kongsi global rakan kongsi, untuk menyampaikan pengajaran dan penyelidikan kelas pertama dalam bidang Biodiversiti, Hidupan Liar, dan Kesihatan Ekosistem. [+]

Penerangan Program

Program pembelajaran dalam talian ini memberikan pendekatan interdisipliner kepada pengurusan pemuliharaan.

Ia menggabungkan kepakaran dari dalam Akademi Kesihatan Global University of Edinburgh dan rakan kongsi global rakan kongsi, untuk menyampaikan pengajaran dan penyelidikan kelas pertama dalam bidang Biodiversiti, Hidupan Liar dan Kesihatan Ekosistem.

Anda akan menilai semua aspek ekosistem, yang bertujuan untuk memulihara dan mengekalkan kelestarian mereka dalam kedua-dua negara membangun dan maju.

Program ini bersekutu dengan Akademi Global Universiti.

Pembelajaran Dalam Talian

Teknologi pembelajaran dalam talian kami adalah interaktif penuh, memenangi anugerah dan membolehkan anda berkomunikasi dengan kakitangan pengajar kami yang berkelayakan dari keselesaan rumah atau tempat kerja anda sendiri.... [-]


Cabaran Global MSc: Kesihatan, Alam Sekitar, Pembangunan (pembelajaran dalam talian)

Online Sambilan September 2019 United Kingdom Edinburgh

Cabaran bagaimana tujuh bilion dapat hidup dengan baik di satu planet hanya dapat difahami dan ditangani dengan berkesan dengan mengambil pelbagai perspektif dan melukis pada pelbagai disiplin. [+]

Penerangan program

Cabaran bagaimana tujuh bilion dapat hidup dengan baik di satu planet hanya dapat difahami dan ditangani dengan berkesan dengan mengambil pelbagai perspektif dan melukis pada pelbagai disiplin.

MSc Global Challenges kami adalah program dalam talian pelbagai peringkat yang menawarkan kelayakan yang berbeza berikutan kejayaan setiap tiga peringkat.

Setiap peringkat, Sijil Pascasiswazah di dalamnya sendiri, mengambil pendekatan pelbagai disiplin terhadap cabaran global dari perspektifnya sendiri.

Mempelajari ketiga-tiga peringkat ini memberikan anda gambaran menyeluruh mengenai cabaran global dan mengembangkan dan meluaskan kemahiran dan pengetahuan anda untuk menangani mereka dengan berkesan. Semasa anda maju melalui program ini anda akan mengintegrasikan pembelajaran anda dari setiap sijil yang anda belajar, menambah kedalaman dan kekayaan kepada pengalaman anda.... [-]


Equine Science (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Pembelajaran Dalam Talian)

Online Sambilan 2 - 6  September 2019 United Kingdom Edinburgh

Program ini melibatkan pendekatan saintifik yang mendalam untuk mengurus kesihatan dan kebajikan, reproduksi, tingkah laku, pemakanan, dan senaman untuk kuda. Anda juga akan belajar cara praktikal menggunakan pendekatan saintifik untuk memberi manfaat kepada kesihatan kuda, kebajikan, dan prestasi. [+]

Penerangan program

Program ini melibatkan pendekatan saintifik mendalam untuk mengurus kesihatan dan kebajikan, pembiakan, tingkah laku, pemakanan dan latihan untuk kuda. Anda juga akan belajar cara praktikal menggunakan pendekatan saintifik untuk memberi manfaat kepada kesihatan, kebajikan dan prestasi kuda.

Program dalam talian kami adalah program Sains Equine yang pertama dan hanya akan dihoskan dalam pusat kecemerlangan veterinar antarabangsa. Ia memberikan pelajar pengetahuan dan pemahaman terperinci tentang sains kuda dan aplikasinya dan persiapan yang sangat baik untuk meningkatkan kerjaya kuda anda atau penyelidikan bebas masa depan seperti PhD.

Pembelajaran dalam talian

Teknologi pembelajaran dalam talian kami adalah interaktif penuh, memenangi anugerah dan membolehkan anda berkomunikasi dengan kakitangan pengajar kami yang berkelayakan dari keselesaan rumah atau tempat kerja anda sendiri.... [-]


Genetik Pemuliharaan Terapan dengan Forensik Hidupan Liar (MSc, Pg Dip, Pg Cert, PG Prof Dev - Pembelajaran Dalam Talian)

Online Sambilan 1 - 6  September 2019 United Kingdom Edinburgh

Program ini direka bentuk sebagai kerjasama institusi antara University of Edinburgh dan SASA (Sains dan Saran untuk Pertanian Scotland), sebuah kemudahan kerajaan yang menempatkan makmal forensik DNA satwa liar Inggeris. Pelajar akan mempunyai peluang yang unik untuk belajar daripada pakar-pakar yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam penerapan analisis genetik kepada pengurusan pemuliharaan dan forensik hidupan liar. [+]

Penerangan Program

Di dalam sains pemuliharaan terdapat peningkatan pengiktirafan nilai data genetik untuk menyokong keputusan pengurusan, bagaimanapun, saintis dan pengurus dengan kemahiran dan pengetahuan untuk menerapkan teori genetik penduduk kepada amalan pemuliharaan kurang. Di dalam arena ini, forensik hidupan liar merupakan bidang baru yang menarik yang menarik perhatian global yang semakin meningkat dalam memerangi perdagangan hidupan liar haram.

PPD / Cert / Dip / MSc dalam Genetik Pemuliharaan Gunaan dengan Forensik Hidupan Liar bertujuan untuk menyediakan campuran pendidikan teori dan praktikal dalam penerapan data genetik kepada pengurusan hidupan liar dan penguatkuasaan undang-undang pemuliharaan. Program ini akan merangkumi semua aspek penting, dari teori genetik penduduk, melalui analisis data, kepada pertimbangan yang terlibat dalam penafsiran dan pemindahan penemuan saintifik kepada pengurusan, dasar dan penyiasatan jenayah.... [-]


Kebajikan Haiwan, Etika dan Undang-undang Antarabangsa (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Pembelajaran Dalam Talian)

Online Sambilan 1 - 6  September 2019 United Kingdom Edinburgh

Objektif keseluruhan program pembelajaran jarak jauh dalam talian ini adalah menyediakan pengetahuan dan pemahaman sains kebajikan haiwan, dengan fokus kepada isu-isu antarabangsa yang timbul daripada penggunaan haiwan dalam semua bentuknya. Program ini disampaikan oleh penyelidik dan guru dari Pusat Pendidikan Kebajikan Haiwan Jeanne Macig (dalam Pusat Pengajian Veterinar Diraja (Dick)) dan Kolej Luar Bandar Scotland (SRUC) dengan serangkaian pensyarah tetamu dari seluruh dunia. [+]

Penerangan program

Objektif keseluruhan program pembelajaran jarak jauh dalam talian ini adalah menyediakan pengetahuan dan pemahaman sains kebajikan haiwan, dengan fokus kepada isu-isu antarabangsa yang timbul daripada penggunaan haiwan dalam semua bentuknya.

Program ini disampaikan oleh penyelidik dan guru dari Pusat Pendidikan Kebajikan Haiwan Jeanne Macig (dalam Pusat Pengajian Veterinar Diraja (Dick)) dan Kolej Luar Bandar Scotland (SRUC) dengan serangkaian pensyarah tetamu dari seluruh dunia.

Program ini menawarkan kursus dalam pelbagai bidang, termasuk:

sejarah, budaya dan konsep kebajikan haiwantingkah laku haiwanpenilaian kebajikan haiwanetika haiwancadangan dan dasarundang-undang, peraturan dan penguatkuasaankomunikasi sainskebajikan haiwan yang dipohon - pengeluaran, haiwan pendamping dan binatang liar... [-]

Kelakuan Haiwan Klinikal (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Pembelajaran Dalam Talian)

Online Sambilan 1 - 6  September 2019 United Kingdom Edinburgh

Program ini menyediakan kajian pascasiswazah yang fleksibel yang dirancang khusus untuk menangani permintaan untuk tingkah laku tingkah laku klinikal dalam talian dalam persekitaran pembelajaran yang disokong. Program ini akan menggunakan pendekatan berasaskan bukti untuk meneroka kemungkinan potensi motivasi, pengurusan dan rawatan untuk tingkah laku yang tidak normal dan / atau masalah yang lazimnya dinyatakan oleh spesies haiwan teman hidup yang berada dalam persekitaran domestik. [+]

Penerangan program

Program ini menyediakan kajian pascasiswazah yang fleksibel yang dirancang khusus untuk menangani permintaan untuk tingkah laku tingkah laku klinikal dalam talian dalam persekitaran pembelajaran yang disokong. Program ini akan menggunakan pendekatan berasaskan bukti untuk meneroka kemungkinan potensi motivasi, pengurusan dan rawatan untuk tingkah laku yang tidak normal dan / atau masalah yang lazimnya dinyatakan oleh spesies haiwan teman hidup yang berada dalam persekitaran domestik.

Subjek ini melibatkan pendekatan pelbagai disiplin, menggambarkan pengetahuan dan teknik dari bidang psikologi, etologi, neurobiologi, farmakologi dan sains veterinar. Program ini akan mengandungi pengajaran dan pembelajaran yang bertujuan untuk persiapan akademik anda untuk kerjaya profesional yang bekerja dengan haiwan kesayangan dalam pelbagai tetapan, termasuk kaunseling kelakuan haiwan klinikal.... [-]


Keselamatan dan Pemakanan Makanan Global (MSc / PgDip / PgCert - Pembelajaran Dalam Talian)

Online Sambilan 1 - 6  September 2019 United Kingdom Edinburgh

Keselamatan makanan adalah berkaitan dengan ketersediaan, akses dan penggunaan makanan yang selamat, berkhasiat dan mampan kepada semua, terutama kumpulan yang terdedah dalam masyarakat. [+]

Penerangan program

Keselamatan makanan adalah berkaitan dengan ketersediaan, akses dan penggunaan makanan yang selamat, berkhasiat dan mampan kepada semua, terutama kumpulan yang terdedah dalam masyarakat. Cabaran-cabaran yang berkaitan dengan makanan bukan sahaja mempunyai kira-kira 795 juta orang kurang berkhasiat di dunia (Food and Agricultural Organization (FAO)) tetapi juga peningkatan kehadiran penyakit yang tidak berkaitan dengan penyakit (contohnya diabetes dan penyakit jantung); sumbangan pertanian kepada pelepasan gas rumah hijau dan perubahan penggunaan tanah. Memahami interkoneksi makanan, kesihatan, dan alam sekitar, serta masalah dagangan mereka adalah penting untuk merangka dasar yang membolehkan kita mencapai keselamatan makanan dengan cara yang mampan.... [-]


Keselamatan Makanan (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Pembelajaran Dalam Talian)

Online Sambilan 1 - 6  September 2019 United Kingdom Edinburgh

Ini adalah program pembelajaran dalam talian yang bertujuan untuk pelajar yang mempunyai latar belakang berkaitan pertanian dan makanan yang berkaitan untuk memperoleh pengetahuan mendalam mengenai keselamatan makanan. MSc direka khusus untuk menyediakan pendekatan keselamatan makanan holistik yang benar kepada rantaian makanan yang menggabungkan ke peringkat pra dan pasca panen pengeluaran makanan, keselamatan tanaman, kebajikan haiwan dan ekonomi rantaian bekalan. Program ini akan sesuai untuk mereka yang mempunyai ijazah sarjana dalam bidang sains pertanian, sains biologi, sistem makanan, perubatan veterinar dan perubatan manusia, serta profesional dari pertanian, industri luar bandar, industri makanan, pegawai kerajaan, organisasi antarabangsa, penyelidik dalam makanan keselamatan dan sektor ketiga. [+]

Penerangan program

Penyakit bawaan makanan adalah kebimbangan kesihatan awam yang semakin meningkat di seluruh dunia. Pencemaran makanan dengan mikroorganisma atau bahan kimia boleh berlaku di mana-mana peringkat dalam proses dari penghasilan makanan kepada penggunaan ("ladang untuk garpu") dan akibat pencemaran alam sekitar, termasuk pencemaran air, tanah atau udara. Beban global penyakit bawaan makanan di seluruh dunia sangat tinggi yang menjejaskan setiap tahun sekitar 600 juta orang dengan 420,000 kematian. Oleh itu, Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) menekankan pentingnya menghasilkan makanan yang selamat yang menyelamatkan nyawa manusia, menjimatkan sumber dan memberi impak positif kepada ekonomi setiap negara.... [-]


Keselamatan Pesakit

Online Sambilan 1 - 3  September 2019 United Kingdom Edinburgh

Program MSc talian paruh waktu dalam masa 3 tahun ini dalam Faktor Manusia Keselamatan dan Klinik Manusia bertujuan untuk menyokong mana-mana profesional jagaan kesihatan siswazah (terdiri daripada jururawat kepada pakar bedah dan pakar anestetik) dalam menggunakan alat dan teknik berasaskan bukti untuk meningkatkan kebolehpercayaan dan keselamatan setiap hari sistem dan proses penjagaan kesihatan. [+]

Penerangan program

Program MSc talian paruh waktu dalam masa 3 tahun ini dalam Faktor Manusia Keselamatan dan Klinik Manusia bertujuan untuk menyokong mana-mana profesional jagaan kesihatan siswazah (terdiri daripada jururawat kepada pakar bedah dan pakar anestetik) dalam menggunakan alat dan teknik berasaskan bukti untuk meningkatkan kebolehpercayaan dan keselamatan setiap hari sistem dan proses penjagaan kesihatan.

Pemohon untuk ijazah ini akan mencari untuk membezakan diri mereka sebagai berpengalaman dalam keselamatan pesakit dan, dalam sesetengah mungkin, ingin bergerak ke arah pengkhususan atau mengambil petunjuk pengurusan dalam bidang ini. Program ini akan menarik bahan pengajaran dari rangkaian peminat global.... [-]


Mikrobiologi Klinikal

Online Sambilan 1 - 6  September 2019 United Kingdom Edinburgh

Program tiga tahun, separuh masa, pascasiswazah dalam talian diajar sepenuhnya dalam talian. Ditujukan kepada doktor junior yang sedang menjalani latihan atau latihan khusus dalam disiplin jangkitan, program ini terbuka kepada pelatih di UK dan di seluruh dunia. [+]

Penerangan program

Program pascasiswazah dalam talian tiga tahun, separuh masa, dalam talian ini membawa kepada ijazah Sarjana Sains dalam Mikrobiologi Klinikal dan Penyakit Berjangkit (CMID).

Ditujukan kepada doktor junior yang sedang menjalani latihan atau latihan khusus dalam disiplin jangkitan, program ini terbuka kepada pelatih di UK dan di seluruh dunia.

Tahap ini juga akan menarik bagi mereka yang telah menamatkan latihan mereka tetapi ingin memenuhi keperluan pendidikan perubatan yang berterusan atau mereka yang ingin mendapatkan kelayakan rasmi dalam Mikrobiologi Klinikal dan Penyakit Berjangkit.

Program ini selari dengan latihan JRCPTB dan RCPath dalam disiplin jangkitan: Latihan Jangkitan Gabungan dan Latihan Khas Khusus dalam Penyakit Berjangkit, Mikrobiologi Perubatan dan Virologi Perubatan.... [-]


Pendidikan Klinikal (MSc, Pg Dip, Pg Cert - Pembelajaran Dalam Talian)

Online Sambilan 1 - 6  September 2019 United Kingdom Edinburgh

Program Pendidikan Klinikal dalam talian kami mengambil kesempatan daripada kepakaran kami yang terkenal di dunia untuk meningkatkan keupayaan anda untuk mengajar dan menilai pelajar dalam persekitaran klinikal. Ini adalah program yang ideal bagi mereka yang mempunyai peranan pendidikan berhubung dengan profesional penjagaan kesihatan dan pengamal veterinar, termasuk doktor, jururawat, pengamal pergigian, yang terlibat dengan pendidikan veterinar atau saintis yang berkaitan (bioperubatan atau sosial). [+]

Penerangan program

Program Pendidikan Klinikal dalam talian kami mengambil kesempatan daripada kepakaran kami yang terkenal di dunia untuk meningkatkan keupayaan anda untuk mengajar dan menilai pelajar dalam persekitaran klinikal.

Ini adalah program yang ideal bagi mereka yang mempunyai peranan pendidikan berhubung dengan profesional penjagaan kesihatan dan pengamal veterinar, termasuk doktor, jururawat, pengamal pergigian, ahli psikologi klinikal, ahli terapi pekerjaan, yang terlibat dengan pendidikan veterinar atau saintis yang berkaitan (bioperubatan atau sosial).

Matlamat kami adalah untuk membantu anda merefleksikan, dan berkongsi pemikiran tentang, amalan anda sambil meningkatkan kefahaman anda tentang bagaimana untuk menerapkan teori pendidikan dan bukti dari kesusasteraan. Oleh itu, anda akan mempelajari pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk menyampaikan, membangun dan menyelidik pendidikan klinikal berkualiti tinggi dalam disiplin anda sendiri.... [-]


Sains Ayam Terapan (MSc, Pg Dip, Pg Cert, PG Prof Dev - Pembelajaran Dalam Talian)

Online Sambilan 1 - 6  September 2019 United Kingdom Edinburgh

Program ini menawarkan peluang penyelidikan yang unik untuk mengkaji aspek-aspek sains ternakan yang diterapkan dan bertujuan untuk melengkapkan para profesional semasa dan masa depan dengan kemahiran, pengetahuan dan pemahaman untuk menangani cabaran tempatan dan global dalam pengeluaran unggas yang berkekalan Ia direka untuk memenuhi keperluan mereka pekerjaan berterusan atau dengan komitmen lain. [+]

Penerangan program

Program ini menawarkan peluang penyelidikan yang unik untuk mengkaji aspek-aspek sains ternakan yang diterapkan dan bertujuan untuk melengkapkan para profesional semasa dan masa depan dengan kemahiran, pengetahuan dan pemahaman untuk menangani cabaran tempatan dan global dalam pengeluaran unggas yang berkekalan Ia direka untuk memenuhi keperluan mereka pekerjaan berterusan atau dengan komitmen lain.

Para peserta biasanya datang dari pelbagai latar belakang, termasuk ahli nutrisi, penternak, veteran dan pekerja sektor ternakan lain, yang semuanya ingin mengembangkan kerjaya dan perniagaan mereka.

Ia ditawarkan oleh separuh masa, pembelajaran jarak jauh dan merupakan campuran sepenuhnya fleksibel modul pembangunan teknikal, saintifik, pemakanan, dan alam sekitar dan kemahiran pengurusan sehingga anda dapat menyesuaikan diri dengan pengajaran dan pekerjaan anda dan komitmen lain. Yang disampaikan sebahagian besarnya oleh pakar unggas dari Kolej Pedesaan Scotland (SRUC), dan Pasukan Ayam St David (pakar bedah veterinar).... [-]


Sains Komunikasi

Online Sambilan 1 - 3  September 2019 United Kingdom Edinburgh

Program pembelajaran jarak jauh dalam talian separuh masa kami memberi peluang untuk mendapatkan kelayakan formal dalam komunikasi sains tanpa perlu meninggalkan pekerjaan anda atau berpindah ke lokasi lain. Anda boleh memilih untuk memulakan Sijil Pasca Siswazah dalam contoh pertama dan kemudian membuat keputusan untuk belajar Diploma dan / atau Ijazah Sarjana. Anda akan melibatkan diri dengan pelajar lain dari seluruh dunia, dari pelbagai latar belakang akademik dan profesional yang berbeza dan anda akan menikmati pengalaman belajar yang kaya sambil belajar mengenai program ini. [+]

Penerangan program

Bidang komunikasi sains dan penglibatan awam sedang menikmati pertumbuhan yang belum pernah terjadi sebelumnya. Ini dipacu oleh keperluan yang lebih besar untuk menunjukkan kesan penyelidikan awam yang dibiayai, keperluan untuk sains dinilai, meningkatkan pemerhatian kerajaan dan keinginan untuk bukti bukti yang lebih kuat untuk keputusan dasar. Banyak peluang kerjaya muncul di antara muka antara sains dan pelbagai kumpulan pemegang kepentingan dan metodologi yang lebih kreatif untuk penglibatan sains sedang diterokai.

Program pembelajaran jarak jauh dalam talian separuh masa kami memberi peluang untuk mendapatkan kelayakan formal dalam komunikasi sains tanpa perlu meninggalkan pekerjaan anda atau berpindah ke lokasi lain. Anda boleh memilih untuk memulakan Sijil Pasca Siswazah dalam contoh pertama dan kemudian membuat keputusan untuk belajar Diploma dan / atau Ijazah Sarjana. Anda akan melibatkan diri dengan pelajar lain dari seluruh dunia, dari pelbagai latar belakang akademik dan profesional yang berbeza dan anda akan menikmati pengalaman belajar yang kaya sambil belajar mengenai program ini.... [-]


Satu Kesihatan (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof Dev - Pembelajaran Dalam Talian)

Online Sambilan 2 - 6  September 2019 United Kingdom Edinburgh

Program One Health adalah sebahagian daripada Akademi Kesihatan Global dan kami berkongsi banyak kursus elektif dengan program lain di Akademi. Ini memberikan banyak kelonggaran yang membolehkan anda mempersonalisasikan pengajian anda untuk mencerminkan kepentingan profesional dan aspirasi kerjaya anda. Serta pembelajaran dari tutor pakar kami, anda akan menyertai pelajar dari seluruh dunia dalam beberapa program tuan yang berbeza untuk berkongsi pengalaman dan pengetahuan. [+]

Penerangan program

Satu Kesihatan terletak di antara muka antara kesihatan manusia, haiwan dan ekosistem. Oleh itu, ia adalah bidang subjek yang pantas berkembang, sesuai untuk menyediakan profesional yang ingin menangani pelbagai masalah kesihatan yang kompleks dan kompleks pada abad ke-21. Program ini sesuai untuk pelbagai profesional, yang latar belakang disiplinnya termasuk ilmu kesihatan, biologi, alam sekitar dan sosial. Program ini disampaikan secara dalam talian, menjadikan kebanyakan persekitaran pembelajaran dalam talian perintis, pemenang anugerah Universiti.

University of Edinburgh adalah Universiti UK pertama untuk menangani keperluan latihan profesional Satu Kesihatan dengan menyediakan program Sarjana yang berdedikasi. Dilancarkan pada tahun 2014, program MSc ini memanfaatkan banyak kekuatan University of Edinburgh dalam pelbagai bidang untuk menyampaikan pengajaran bertaraf dunia dalam One Health dan menyediakan latihan dan kemahiran penting yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam bidang yang baru muncul ini. Dalam Suruhanjaya Pelajar Sarjana Pengalaman Siswazah Kebangsaan (2018), kami menerima penilaian kepuasan pelajar sebanyak 92%, mencerminkan kerja keras pasukan yang dibina untuk membina dan menyokong komuniti pembelajaran yang datang bersama untuk mengajar dan belajar mengenai program ini.... [-]


Contact
Alamat lokasi
47 Little France Cres, Edinburgh EH16 4TJ, United Kingdom
Edinburgh, Scotland, GB
Media sosial