The Learning People

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa belajar dengan kami?

Jadi apa yang membuat The Learning People berbeza?
 • Kami tahu pasaran pekerjaan di dalamnya

  Kerja kami dengan TotalJobs, Reed, Telegraph, Jobsite, Perpustakaan CV, dan The Guardian membolehkan kami mengetahui dengan tepat apa persijilan yang anda perlukan.

 • Rakan kongsi eksklusif

  Kami berbangga untuk menjadi penyedia eksklusif bagi Skillsofttraining di Eropah - yang mempunyai lebih daripada 45 juta pelajar di seluruh dunia. Kami juga merupakan pembekal terbesar DMItraining - disokong oleh Apple, Google dan Twitter.

 • Dipercayai oleh para gergasi

  Pensijilan utama industri kami menjadikan kami penyedia pembelajaran terakreditasi oleh LPI dan dipercayai oleh HMRC, Honda, BT, VISA, Bupa dan banyak lagi.

 • Sokongan pelanggan yang memenangi anugerah

  Pasukan StudentCare ™ yang telah memenangi anugerah kami di sini untuk meminjamkan tangan - dari memperkenalkan anda ke latihan, untuk membantu anda mendapatkan peperiksaan anda.

 • Detox CV anda

  Pasukan detox CV kami akan membantu anda mengubah CV anda dan memberi anda satu cadangan dalam satu karier. Nilai pada £ 399 tetapi PERCUMA untuk semua pelajar Orang Belajar.

 • Jangan hanya mengambil perkataan kami untuknya

  Adalah penting bagi kami sebagai syarikat yang telus dan jujur ​​dengan para pelajar kami, yang dicerminkan oleh ulasan TrustPilot kami yang sangat baik.

 • Simpanan NUS

  Semua pelajar UK kami akan menerima kad tambahan NUS yang boleh digunakan untuk penjimatan besar merentas pelbagai jenama yang berbeza.

 • Nilai untuk wang

  Kami dikawal oleh Pihak Berkuasa Tingkah Laku Kewangan dan akan memastikan kami mencari kursus terbaik untuk anda pada harga yang anda mampu.

 • Hidupilah kehidupan terbaik anda

  Dan sertai keluarga pembelajaran global kami yang terdiri daripada lebih daripada 150,000 orang.

This school offers programs in:
 • English

Lihat Online Sijil » Lihat Online Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma Profesional dalam Pemasaran Digital

Online 30  August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin Australia Sydney New Zealand Wellington + 5 lagi

jika anda ingin mengesahkan pengalaman anda, maka Diploma Profesional dalam Pemasaran Digital, dengan modul pada e-mel, mudah alih, PPC, SEO dan media sosial - adalah untuk anda. [+]

Jika anda sedang mencari kerjaya dalam pemasaran digital atau untuk mengesahkan pengalaman anda, maka Diploma Profesional dalam Pemasaran Digital , dengan modul pada e-mel, mudah alih, PPC, SEO dan media sosial - adalah untuk anda.

1. Lebih 30 jam latihan mendalam

Kandungan eksklusif disahkan oleh pakar dalam bidang, termasuk Facebook, Twitter, Google, Paypal, dan Microsoft.

2. Buktikan anda mempunyai apa yang diperlukan

Excel dalam perniagaan dengan belajar untuk menyampaikan kempen pemasaran teratas melalui perancangan, pelaksanaan dan mengukur strategi digital.

3. pensijilan diiktiraf di peringkat global

Piawaian antarabangsa dalam ekonomi digital melalui kelayakan bertaraf dunia dan industri.... [-]


Sijil

CEH Collection | Hacker Etika yang Disahkan

Online August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin Australia Sydney New Zealand Wellington + 4 lagi

Sekiranya anda ingin mendapatkan pensijilan untuk mencari kelemahan dan kelemahan dalam sistem sasaran, baik secara profesional maupun peribadi, maka Pentadbir Etika Bersertifikat - CEH - latihan, dan sertifikasi adalah untuk anda. [+]

Sekiranya anda ingin mendapatkan pensijilan untuk mencari kelemahan dan kelemahan dalam sistem sasaran, baik secara profesional maupun peribadi, maka Pentadbir Etika Bersertifikat - CEH - latihan , dan sertifikasi adalah untuk anda.

1. Sertai peperangan dalam cybersecurity

90% perniagaan telah mengalami hack komputer sejenis selama dua belas bulan terakhir, dengan 77% daripada ini telah digodam lebih dari sekali - pensijilan CEH akan membolehkan anda untuk memerangi statistik agresif seperti itu.

2. Latihan kelas dunia

Beratus-ratus pakar telah berunding untuk mewujudkan kursus latihan CEH dalam talian, memastikan bahawa alat terkini, trend, teknik rahsia dan eksploitasi yang ditemui dari komuniti bawah tanah dipaparkan.... [-]


Koleksi Awan

Online August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin Australia Sydney New Zealand Wellington + 4 lagi

Dengan gergasi seperti Amazon dan Google yang semakin meningkat dari penghijrahan mereka ke awan, pakar pengkomputeran awan sedang dalam permintaan tinggi. Dapatkan semua pengetahuan yang anda perlukan untuk memanfaatkan teknologi awan dengan koleksi awan kami yang disesuaikan. [+]

Dengan gergasi seperti Amazon dan Google yang semakin meningkat dari penghijrahan mereka ke awan, pakar pengkomputeran awan sedang dalam permintaan tinggi. Dapatkan semua pengetahuan yang anda perlukan untuk memanfaatkan teknologi awan dengan koleksi awan kami yang disesuaikan.

1. Pembelajaran Hands-on

Dengan bahan yang khusus disesuaikan dengan keperluan anda, pembelajaran hands-on kami akan menjadikan anda seorang ahli cybersecurity.

2. Disesuaikan dengan anda

Koleksi awan kami mengandungi latihan yang paling terkini, mengajar anda semua yang anda perlu tahu untuk bekerja dalam pengkomputeran awan.

3. Belajar dengan pantas

Semua kursus kami tersedia 24/7 dan boleh diakses dari mana saja di dunia.... [-]


Koleksi PMI / CAPM

Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 4  August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin Australia Sydney New Zealand Wellington + 7 lagi

Jika anda ingin membangunkan kemahiran pengurusan projek anda dengan kelayakan yang diiktiraf secara global dari PMI dan PRINCE2, dan menjadi pengurus projek utama, maka koleksi pengurusan projek kami adalah untuk anda. [+]

Jika anda ingin membangunkan kemahiran pengurusan projek anda dengan kelayakan yang diiktiraf secara global dari PMI dan PRINCE2 dan menjadi pengurus projek utama, maka koleksi pengurusan projek kami adalah untuk anda.

1. Disesuaikan untuk pengurus projek baru dan pertengahan

Associate Certified dalam Pengurusan Projek - CAPM - mengesahkan pengetahuan anda mengenai proses pengurusan projek dan membantu anda meningkatkan peluang pekerjaan anda di semua industri.

2.Akses ke buku 24x7

Termasuk tajuk oleh pakar-pakar industri terkemuka serta-merta yang tersedia kepada anda semasa dalam perjalanan.

3. Persekitaran praktikal

Satu persekitaran pembelajaran yang menarik membolehkan senario kehidupan sebenar dimainkan dalam konteks yang selamat supaya pelajar dapat menarik diri dari pengalaman.... [-]


Pemaju Stack Penuh

Online Sepenuh masa Sambilan 12 - 48  August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin Australia Sydney New Zealand Wellington + 7 lagi

Ketahui semua kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pro coder dan membina portfolio projek untuk menunjukkan majikan. [+]

Ketahui semua kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pro coder dan membina portfolio projek untuk menunjukkan majikan.Dari reka bentuk hadapan yang cantik dan elegan kepada proses back-end berstruktur dan dinamik - anda akan mempelajari semua yang anda perlukan untuk membuat aplikasi web dari awal.

1. Memenuhi permintaan

Dengan kekurangan 850,000 pekerjaan IT di Eropah sahaja menjelang 2020, tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk menjadi pro coder.

2. Dapatkan Diploma dalam Pembangunan Perisian

Latihan pemaju penuh kami menyediakan anda untuk memohon pelbagai jawatan pemaju junior dan silibus diluluskan oleh PayPal, Accenture, dan MasterCard.

3. Membina portfolio... [-]


Pengumpulan Data Besar

Online August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin Australia Sydney New Zealand Wellington + 4 lagi

Syarikat-syarikat dari semua saiz menuai faedah teknologi analisis data. Sekiranya anda ingin tahu bagaimana anda boleh mengekstrak data dari data anda, maka koleksi data kami yang besar adalah untuk anda. [+]

Syarikat-syarikat dari semua saiz menuai faedah teknologi analisis data. Sekiranya anda ingin tahu bagaimana anda boleh mengekstrak data dari data anda, maka koleksi data kami yang besar adalah untuk anda.

1. Pembelajaran Hands-on

Dengan bahan yang dipilih secara khusus untuk anda membina pengetahuan anda di sekeliling data besar dengan cepat dan cekap yang mungkin.

2. Disesuaikan dengan anda

Pengumpulan data besar kami mengajar anda semua yang anda perlukan untuk menjadi pakar data.

3. Belajar dengan pantas

Semua kursus kami tersedia 24/7 dan boleh diakses dari mana saja di dunia.

Panduan koleksi cepat andaVendor: Oracle, MicrosoftPenyedia: SkillsoftSokongan pelajar: StudentCare ™ dan mentor pakarPrasyarat: Lihat kursus individuPenilaian: Ujian berdasarkanSumber: Akses Internet dan e-melIdeal untuk: Pentadbir pangkalan data, pemaju pangkalan data, saintis data dan penganalisis dataApa yang ada dalam koleksiAsas Pangkalan Data MTAMCSA SQL Server 2012/2014MCSA SQL Server 2016 - Pentadbiran Pangkalan DataPengurusan Data MCSE dan AnalitisOracle 11g OCAOracle 11g OCPOracle 12c OCAOracle 12c OCPSAS Programmer BaseDapatkan cara yang diperakui The Learning PeopleKursus pembangunan profesional yang bekerja di sekitar andaPortal # 1 eLearning DuniaAkses 24x7Mentor pakarMakmal Latihan interaktif dalam tanganKomuniti komuniti globalUji peperiksaan pra ujianPasukan StudentCare yang memenangi anugerahBeratus-ratus buku dalam talian, panduan peperiksaan, dan video [-]

Pengumpulan PMI / PMP

Online Sepenuh masa Sambilan August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin Australia Sydney New Zealand Wellington + 6 lagi

Koleksi pengurusan projek kami mengandungi kursus, latihan, dan sumber yang anda perlukan untuk berjaya sebagai pengurus projek, dengan pensijilan yang diiktiraf secara global dari PMI dan PRINCE2. [+]

Koleksi pengurusan projek kami mengandungi kursus, latihan, dan sumber yang anda perlukan untuk berjaya sebagai pengurus projek, dengan pensijilan yang diiktiraf secara global dari PMI dan PRINCE2.

1. Disesuaikan untuk pengurus projek yang berpengalaman

Profesional Pengurusan Projek - PMP - mengiktiraf kecekapan seorang individu untuk melaksanakan dalam peranan pengurus projek apabila memimpin dan mengarahkan projek.

2. Akses ke buku 24x7

Termasuk tajuk oleh pakar-pakar industri terkemuka serta-merta yang tersedia kepada anda semasa dalam perjalanan.

3. Persekitaran amalan

Satu persekitaran pembelajaran yang menarik membolehkan senario kehidupan sebenar dimainkan dalam konteks yang selamat supaya pelajar dapat menarik diri dari pengalaman.... [-]


Pengumpulan Rangkaian

Online August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin Australia Sydney New Zealand Wellington + 4 lagi

Sekiranya anda ingin mengetahui cara melaksanakan, menyelenggara, menyokong dan membangunkan rangkaian komunikasi dalam organisasi, maka rangkaian rangkaian kami adalah untuk anda. [+]

Sekiranya anda ingin mengetahui cara melaksanakan, menyelenggara, menyokong dan membangunkan rangkaian komunikasi dalam organisasi, maka rangkaian rangkaian kami adalah untuk anda.

1. Pembelajaran Hands-on

Dengan bahan yang dipilih khusus untuk membantu anda membina kemahiran rangkaian anda secepat mungkin, pakej latihan anda akan disesuaikan dengan laluan kerjaya anda.

2. Disesuaikan dengan anda

Pengumpulan rangkaian kami mengajar anda semua yang anda perlu tahu untuk menjadi pakar rangkaian.

3. Belajar dengan pantas

Semua kursus kami tersedia 24/7 dan boleh diakses dari mana saja di dunia.

Apakah koleksi rangkaian?

Koleksi Networking merangkumi pelbagai persijilan untuk membantu anda memperoleh atau memajukan kerjaya anda sebagai profesional IT.... [-]


Sijil dalam CHFI | Penyiasat Forensik Hacking Komputer

Online Sepenuh masa Sambilan August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin Australia Sydney New Zealand Wellington + 6 lagi

Mahu latihan komprehensif yang meliputi senario siasatan forensik utama? Kemudian kursus Penyiasat Forensik Hacking Komputer adalah untuk anda. [+]

Mahu latihan komprehensif yang meliputi senario siasatan forensik utama? Kemudian kursus Penyiasat Forensik Hacking Komputer adalah untuk anda.

1. Latihan kerjaya yang siap

Menerima latihan yang diakui industri yang meliputi amalan yang berkaitan dengan organisasi hari ini.

2. Pengalaman tangan

Mendapatkan pengalaman bersalin melakukan penyiasatan forensik dalam senario yang berbeza.

3. Memenuhi permintaan

Dengan ramalan 850,000 pekerjaan IT di Eropah sahaja pada tahun 2020, tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk mendapatkan pekerjaan dalam keselamatan siber.

Panduan kursus cepat andaPersijilan: CHFI - Penyidik ​​Forensik Hacking KomputerWaktu belajar: Sepenuh masa - satu hingga dua minggu | Paruh waktu - dua hingga tiga bulanPenjual: Majlis SPRPenyedia: EC-CouncilSokongan pelajar: StudentCare ™Prasyarat: Latihan EC-Council yang diluluskan atau pengalaman dua tahun dalam keselamatan maklumatPenilaian: Peperiksaan berdasarkan - CHFI 312-49Sumber: Akses Internet dan e-melIdeal untuk: Penganalisis forensik, pemeriksa forensik digital, pakar pertahanan rangkaianTermasuk dalam modul andaForensik Komputer di Dunia KiniProses Penyiasatan Forensik KomputerMemahami cakera keras dan sistem failForensik Sistem PengendalianMengalahkan Teknik Anti-ForensikPengambilalihan Data dan DuplikasiForensik RangkaianMenyiasat Serangan WebForensik pangkalan dataForensik AwanForensik Perisian MalwareMenyiasat Jenayah E-melForensik Mudah AlihDapatkan cara yang diperakui The Learning PeopleKursus pembangunan profesional yang bekerja di sekitar andaLatihan EC-Majlis RasmiKomuniti global rakan sebayaMakmal interaktif dalam tanganAkses tanpa had 12 bulan [-]

Sijil PMI ACP IT

Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 12  August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin Australia Sydney New Zealand Wellington + 7 lagi

Jika anda menggunakan amalan tangkas dalam projek anda atau organisasi anda mengamalkan pendekatan tangkas untuk pengurusan projek, pengiktirafan PMI Agile Certified - ACP - adalah untuk anda. [+]

Jika anda menggunakan amalan tangkas dalam projek anda atau organisasi anda mengamalkan pendekatan tangkas untuk pengurusan projek, pengiktirafan PMI Agile Certified - ACP - adalah untuk anda.

1. Kaedah tangkas digunakan dalam 80% daripada semua projek pembangunan

Penggunaan pendekatan yang tangkas untuk mengurus projek IT telah meningkat secara mendadak dalam tempoh tujuh tahun yang lalu, membantu mempercepatkan kitaran hayat pembangunan perisian - SDLC - dan menghilangkan peringkat yang tidak diperlukan.

2. Persijilan piawai industri standard

PMI ACP menguji spektrum metodologi yang lebih luas daripada kelayakan tangkas alternatif, termasuk Scrum XP, Lean dan Kanban.... [-]


Sijil Profesional Keselamatan Siber (Pengumpulan)

Online August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin Australia Sydney New Zealand Wellington + 4 lagi

Sekiranya anda ingin meningkatkan kemahiran keselamatan siber anda dan ingin mendapatkan pensijilan terkemuka industri dari CompTIA, Cisco, EC Council, Microsoft, ISACA dan ISC2 maka koleksi profesional keselamatan cyber kami adalah untuk anda. [+]

Sekiranya anda ingin meningkatkan kemahiran keselamatan siber anda dan ingin mendapatkan pensijilan terkemuka industri dari CompTIA, Cisco, EC Council, Microsoft, ISACA dan ISC2 maka koleksi profesional keselamatan cyber kami adalah untuk anda.

1. Pembelajaran Hands-on

Dengan bahan yang dipilih secara khusus kepada anda, anda akan menjadi ahli cybersecurity.

2. Disesuaikan dengan anda

Koleksi cybersecurity premium kami mengandungi semua yang anda perlukan untuk mendarat kerjaya dalam keselamatan siber.

3. Belajar dengan pantas

Semua kursus kami tersedia 24/7 dan boleh diakses dari mana saja di dunia.

Panduan koleksi cepat andaVendor: CompTIA, Cisco, Majlis EC, Microsoft, ISACA, ISC2Penyedia: SkillsoftSokongan pelajar: StudentCare ™ dan mentor pakarPrasyarat: Lihat kursus individuPenilaian: Ujian berdasarkanSumber: Akses Internet dan e-melSesuai untuk: Penganalisis keselamatan siber, arkitek keselamatan, dan pakar infosekApa yang ada dalam koleksiPembangunan profesional yang berfungsi di sekeliling andaRangkaian CompTIAKeselamatan CompTIAPenganalisis Cybersecurity CompTIACompTIA Advanced Security PractitionerCCNACCNA SecurityHacker Etika yang DisahkanCISSPSSCPDapatkan cara yang diperakui The Learning PeoplePembangunan profesional yang berfungsi di sekeliling andaPortal # 1 eLearning DuniaAkses 24x7Mentor pakarMakmal Latihan interaktif dalam tanganKomuniti komuniti globalUji peperiksaan pra ujianPasukan StudentCare yang memenangi anugerahBuku dalam talian, panduan peperiksaan, dan videoMajlis EC-Majlis CEH rasmi [-]

Sijil Sysadmin

Online August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin Australia Sydney New Zealand Wellington + 4 lagi

Sekiranya anda ingin memperluaskan pengetahuan IT anda dan dapatkan semua pensijilan yang diperlukan untuk menjadi pakar sysadmin, maka koleksi ini adalah untuk anda. [+]

Sekiranya anda ingin memperluaskan pengetahuan IT anda dan dapatkan semua pensijilan yang diperlukan untuk menjadi pakar sysadmin , maka koleksi ini adalah untuk anda.

1. Disesuaikan dengan anda

Pengumpulan admin sistem kami mengandungi kursus yang dipilih dengan teliti, mengajar anda semua yang anda perlukan untuk memulakan karier anda di IT.

2. Sokongan pemenang anugerah

Dengan mentor pakar, StudentCare ™ yang memenangi anugerah dan akses tanpa had untuk mengamalkan makmal, anda akan mempunyai semua bantuan yang anda perlukan untuk memastikan peperiksaan anda.

3. Belajar dengan pantas

Semua kursus kami tersedia 24/7 dan boleh diakses dari mana saja di dunia.... [-]


Video

Why enrol with the Learning People?