Baca keterangan rasmi

Kenapa Teesside

  • TOP 200 Kedudukan di atas 200 universiti global yang berumur 50 tahun ke bawah. *
  • Lebih 1,000 pelajar mendaftar di kursus pembelajaran terbuka kami
  • Pendidikan berkualiti tinggi, berdiri sendiri, terbuka untuk lebih 30 tahun

Mengkaji kursus dalam talian yang fleksibel dengan universiti di UK yang disenaraikan dalam senarai 200 universiti muda dunia.

Adakah anda seorang profesional yang sibuk mencari kelayakan formal untuk mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya? Adakah anda ingin meneruskan semangat anda untuk belajar tetapi fikir anda tidak boleh meluangkan masa? Fikir semula.

Di Teesside University , kami menawarkan pelbagai kursus pembelajaran fleksibel, dalam talian dan terbuka yang direka untuk memenuhi keperluan anda dan komitmen anda yang lain, menjadikan anda mengawal kadar dan tempat.

Kami telah menyampaikan pendidikan pembelajaran yang berkualiti tinggi, berdiri sendiri, terbuka selama lebih dari 30 tahun supaya kami mempunyai rekod kejayaan yang dapat anda percayai.

Anda tidak perlu menghadiri kuliah di kampus, jadi tidak ada kos penginapan atau pengangkutan, dan anda tidak memerlukan visa pelajar.

* Teesside University berada di kedudukan dalam 151-200 kumpulan daripada 250 universiti global berusia 50 tahun atau di bawah pada Peringkat Universiti Young Higher Education.

Pembelajaran Teesside University dalam talian

Pembelajaran dalam talian membolehkan anda mendapatkan kelayakan peringkat universiti tanpa perlu menghadiri kampus kami secara fizikal.

Faedah pembelajaran dalam talian

Pelajar bila-bila masa, di mana sahaja

Tiada jadual tetap - anda memilih bila dan di mana anda belajar. Baca artikel jurnal, menonton ceramah dan menyumbang kepada perbincangan pada masa dan lokasi yang sesuai dengan anda.

Meningkatkan kerjaya anda

Mempelajari program dalam talian dengan Teesside University boleh mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya dan membantu anda menonjol dari orang ramai.

Rangkaian global

Anda akan mempunyai hubungan biasa dengan pelajar dari seluruh dunia dan kakitangan akademik kami di Teesside. Persekitaran dalam talian kami direka bentuk untuk menyokong dan menggalakkan pembelajaran kolaboratif.

Program kualiti

Program dalam talian kami bersamaan dengan akademik di peringkat kampus kami dan melibatkan tahap kerja yang sama secara keseluruhan. Kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang anda peroleh adalah nilai yang sama.

Pembelajaran masa depan yang dihadapi

Anda diilhamkan dan disokong oleh pasukan pengajar pakar kami pensyarah dan tutor yang ghairah tentang subjek mereka.

Akses kepada perkhidmatan sokongan

Anda mempunyai akses kepada perkhidmatan sokongan yang sama seperti pelajar di kampus, dengan akses kepada berjuta-juta sumber pembelajaran, termasuk ebook dan artikel jurnal, tersedia 24/7.

Kursus

Kami menawarkan pelbagai kursus pembelajaran fleksibel, dalam talian dan terbuka yang direka untuk memenuhi keperluan anda dan komitmen anda yang lain, menjadikan anda mengawal kadar dan tempat.

Kursus termasuk:

Perniagaan, Perakaunan, Pemasaran

  • Perniagaan dan Perusahaan (Top-up) (Online), BA (Hons)
  • Sarjana Pentadbiran Perniagaan (Dalam Talian), MBA

Pengkomputeran

  • Cybersecurity (Dalam Talian), MSc

Kejuruteraan

  • Kursus pembelajaran terbuka kejuruteraan

Bahasa Inggeris

  • Penulisan Kreatif (Distance Learning), MA
  • Penulisan Kreatif dan Kesejahteraan, MA

Kejururawatan, Perbidanan

Kursus lepasan ijazah

Kursus pendek

* Rujukan fakta

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Teesside University

Membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang dihargai oleh majikan dan memberi CV anda rangsangan dengan kursus BA (Hons) Perniagaan dan Perusahaan (Top-up) baru yang inov ... [+]

Gambaran keseluruhan

Membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang dihargai oleh majikan dan memberi CV anda rangsangan dengan kursus BA (Hons) Perniagaan dan Perusahaan (Top-up) baru yang inovatif dan fleksibel yang membolehkan anda menambah kelayakan anda yang terdahulu (seperti kelayakan badan profesional atau HND / FdA atau setaraf) untuk mendapatkan ijazah sarjana muda penuh - 100% dalam talian.

Kursus ini menyediakan gabungan pengetahuan perniagaan dan aplikasi teoritis di tempat kerja, membolehkan anda menilai keberkesanan aktiviti anda dalam pelbagai hasil pembelajaran berasaskan perniagaan. Ia memberi penekanan kepada pendekatan yang berdaya maju dan keusahawanan kepada cabaran perniagaan dan menyediakan pendidikan perniagaan dan pengurusan berasaskan universiti kepada mereka yang memasuki laluan bukan berasaskan tempat kerja tradisional.... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Sept. 2019
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Diploma

Teesside University

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan elektrik dan elektronik HND ini adalah anugerah Teesside University diberikan di bawah lesen dari Pearson oleh pembelajaran te ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan elektrik dan elektronik HND ini adalah anugerah Teesside University diberikan di bawah lesen dari Pearson oleh pembelajaran terbuka Teesside University . Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik Diploma Tinggi (HND) memberikan anda program pengajian ke atas pelbagai disiplin untuk membantu anda mengembangkan kemahiran untuk memajukan kerjaya anda melalui pekerjaan atau pendidikan lanjutan pada tahap ijazah.

Kursus ini adalah untuk anda jika anda ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik teknisi dalam reka bentuk, pembuatan, penyelenggaraan, ujian atau penemuan kesalahan elektrik dan elektronik. Program ini telah dibangunkan melalui perundingan dengan industri tempatan dan menggabungkan teori dan kerja praktikal yang memberi tumpuan kepada aplikasi perindustrian.... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
2 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Teesside University

Instrumen pembelajaran jarak jauh dan kursus kejuruteraan kawalan HND ini adalah anugerah Teesside University diberikan di bawah lesen dari Pearson oleh Teesside Universi ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Instrumen pembelajaran jarak jauh dan kursus kejuruteraan kawalan HND ini adalah anugerah Teesside University diberikan di bawah lesen dari Pearson oleh Teesside University Open Learning.

Kejuruteraan Instrumentasi dan Kawalan Diploma Nasional (HND) oleh Pembelajaran Terbuka Fleksibel menyediakan anda dengan program pengajian ke atas pelbagai disiplin untuk membantu anda mengembangkan kemahiran untuk memajukan kerjaya anda melalui pekerjaan atau pendidikan lanjutan di peringkat ijazah.

Kursus ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik juruteknik dalam instrumentasi dan kawalan rekabentuk kejuruteraan, pembuatan, penyelenggaraan, ujian atau penemuan kesalahan atau industri komunikasi. Ia telah dibangunkan dengan perundingan dengan industri tempatan dan menggabungkan teori dan kerja praktikal dengan fokusnya pada aplikasi perindustrian.... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
2 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Teesside University

Pengajian jarak jauh kursus kejuruteraan kimia HND ini direka untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik teknik dalam sektor kejuruteraan kimia atau p ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Pengajian jarak jauh kursus kejuruteraan kimia HND ini direka untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik teknik dalam sektor kejuruteraan kimia atau proses. Anda boleh terlibat dalam kerja pembuatan, penyelenggaraan dan ujian. Ia telah dibangunkan dengan perundingan dengan industri tempatan dan menggabungkan teori dan kerja praktikal dengan fokusnya pada aplikasi perindustrian.

Diploma Nasional Tinggi (HND) dalam Kejuruteraan Kimia oleh pembelajaran terbuka yang fleksibel memberikan anda program pengajian ke atas pelbagai disiplin untuk membantu anda mengembangkan kemahiran untuk memajukan kerjaya anda melalui pekerjaan atau pendidikan lanjutan di peringkat ijazah. Ini adalah anugerah Teesside University disampaikan di bawah lesen dari Pearson oleh Teesside University Open Learning (Kejuruteraan). Anda boleh mengkaji anugerah ini sebagai top-up dari Kejuruteraan Kimia HNC.... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
2 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Teesside University

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan mekanikal HND adalah penghargaan Teesside University diberikan di bawah lesen dari Pearson oleh Teesside University Open Learn ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan mekanikal HND adalah penghargaan Teesside University diberikan di bawah lesen dari Pearson oleh Teesside University Open Learning.

Kejuruteraan Mekanikal Tinggi (HND) oleh Fleksibel Pembelajaran Terbuka menyediakan kajian mengenai pelbagai bidang untuk membantu anda mengembangkan kemahiran untuk memajukan kerjaya anda melalui pekerjaan atau pendidikan lanjutan pada peringkat ijazah. Kursus ini adalah untuk anda jika anda ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik juruteknik dalam reka bentuk kejuruteraan mekanikal, pembuatan, penyelenggaraan dan ujian. Ia telah dibangunkan dengan perundingan dengan industri tempatan dan menggabungkan teori dan kerja praktikal dengan fokusnya pada aplikasi perindustrian.... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
2 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Teesside University

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan petroleum HND ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik teknisi dalam sektor kejuruteraan pros ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan petroleum HND ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik teknisi dalam sektor kejuruteraan proses, pembuatan, penyelenggaraan dan ujian. Ia telah dibangunkan dengan perundingan dengan industri tempatan dan menggabungkan teori dan kerja praktikal dengan fokusnya pada aplikasi perindustrian.

Kursus ini merangkumi pelbagai disiplin untuk membantu anda mengembangkan kemahiran untuk memajukan kerjaya anda melalui pekerjaan atau pendidikan lanjutan di peringkat ijazah. Ini adalah anugerah Teesside University disampaikan di bawah lesen dari Edexcel oleh Teesside University Open Learning (Kejuruteraan).... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
2 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Teesside University

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan mekanikal HND ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera teknisi / juruteknik dalam sektor kejuruteraan pros ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan mekanikal HND ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera teknisi / juruteknik dalam sektor kejuruteraan proses, pembuatan, penyelenggaraan dan ujian. Ia telah dibangunkan dengan perundingan dengan industri tempatan dan menggabungkan teori dan kerja praktikal dengan fokusnya pada aplikasi perindustrian.

Kejuruteraan Proses HND oleh Pembelajaran Terbuka Fleksibel memberikan anda program pengajian ke atas pelbagai disiplin untuk membantu anda mengembangkan kemahiran untuk memajukan kerjaya anda melalui pekerjaan atau pendidikan lanjutan di peringkat ijazah. Ini adalah anugerah Teesside University disampaikan di bawah lesen dari Edexcel oleh Teesside University Open Learning (Kejuruteraan).... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
2 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Doktor Falsafah

Teesside University

Persekitaran mengganggu di mana perniagaan beroperasi hari ini adalah global, dinamik dan menimbulkan pelbagai cabaran untuk organisasi dan pemimpin mereka. Matlamat kese ... [+]

Butiran kursus

Selaras dengan misi Universiti 'untuk menjadi rumah global untuk pelajar dan siswazah yang mantap dan yakin', kursus ini menyediakan papan luncur untuk melibatkan diri dengan dunia yang lebih luas. Sekolah Perniagaan adalah komited kepada kepercayaan bahawa pendidikan perniagaan harus memudahkan dan bukannya mengekang, dan kursus ini menyajikan kurikulum yang fleksibel dan seimbang yang membahas perubahan keperluan perniagaan berfikir masa depan yang kontemporari. Anda akan digalakkan untuk memikirkan kemahiran peribadi dan profesional anda sendiri dan terlibat dalam dialog dengan rakan sejawat global untuk menyediakan mereka untuk mengurus, memimpin dan membantu mengubah organisasi masing-masing. Anda akan menjadi pemimpin perniagaan yang berpengalaman yang mampu menggunakan amalan terbaik dalam organisasi dan amalan pengurusan anda sendiri. Interaksi antara teori dan amalan memberikan para pemimpin dengan perspektif yang bersifat penyelidikan yang menambah nilai dari segi keberkesanan, kecekapan dan kemampuan perniagaan.... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MA

Teesside University

Ini adalah kursus dalam talian yang menarik, menyokong dan bukan kediaman yang menawarkan anda peluang untuk membangunkan amalan menulis anda pada masa-masa yang berfungs ... [+]

Gambaran keseluruhan

Penulis kreatif menyatakan fikiran, perasaan dan emosi melalui kata-kata dan mempunyai keupayaan untuk memaklumkan, memprovokasi, memikat, memberi inspirasi dan bergerak. Anda mendekati penulisan kreatif dari pelbagai perspektif - termasuk fiksyen, puisi, penulisan kehidupan dan drama - untuk meneroka bagaimana penulis beroperasi dan bagaimana anda boleh menjadi penulis bebas.

Butiran kursus

Kami faham betapa sukarnya untuk mencari ruang dan struktur untuk membangunkan tulisan anda - kursus ini memudahkan anda menyesuaikan kajian mingguan anda dengan keadaan peribadi anda. Kursus ini diajarkan oleh para tutor yang mengamalkan penulis kreatif dan guru yang berpengalaman menulis kreatif di peringkat pascasiswazah. Penekanannya adalah untuk membangunkan kemahiran dan teknik menulis praktikal sambil mendapatkan pemahaman tentang kerja anda sendiri dalam konteks dan kerangka kritis. Kursus ini terdiri daripada empat modul mengajar 30 kredit ditambah Projek Menulis Kreatif (60 kredit), yang merupakan portfolio terakhir penulisan kreatif anda. Setiap modul menawarkan anda peluang untuk mencuba dan mengembangkan minat anda, sama ada dalam fiksyen prosa, puisi, penulisan kreatif, menulis dramatik dan penulisan skrip atau menggunakan tulisan untuk bekerja dengan orang dalam tetapan pembangunan dan penjagaan kesihatan peribadi dan profesional. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, perhatikan penerangan modul kami. Kursus ini boleh didapati untuk semua pemohon antarabangsa. Modul individu boleh diambil secara berasingan. Jika anda memohon kursus ini, anda mesti menyerahkan portfolio penulisan kreatif anda sehingga dan tidak lebih daripada 2,000 perkataan dalam mana-mana satu atau dua bentuk atau genre, contohnya puisi, fiksyen prosa, penulisan hidup, penulisan skrip. Sila masukkan portfolio ini dalam aplikasi dalam talian anda.... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Teesside University

Kursus jarak jauh pembelajaran kursus kejuruteraan elektrik dan elektronik HNC ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai juruteknik atau jurutera teknik dalam r ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Kursus jarak jauh pembelajaran kursus kejuruteraan elektrik dan elektronik HNC ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai juruteknik atau jurutera teknik dalam reka bentuk, pembuatan, penyelenggaraan, pengujian atau penemuan kesalahan elektrik dan elektronik. Program ini telah dibangunkan melalui perundingan dengan industri tempatan dan menggabungkan teori dan kerja praktikal yang memberi tumpuan kepada aplikasi perindustrian.

Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik yang Sijil Tinggi (HNC) oleh Pembelajaran Terbuka Fleksibel memberikan anda program pengajian ke atas pelbagai disiplin untuk membantu anda mengembangkan kemahiran untuk memajukan kerjaya anda melalui pekerjaan atau pendidikan lanjutan di peringkat ijazah. Ini adalah anugerah Teesside University diberikan di bawah lesen dari Pearson oleh Teesside University Open Learning (Kejuruteraan).... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
2 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Teesside University

Kursus pembelajaran jarak jauh dan kursus kejuruteraan kawalan HNC adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik juruteknik dalam instrumentasi da ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Kursus pembelajaran jarak jauh dan kursus kejuruteraan kawalan HNC adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik juruteknik dalam instrumentasi dan rekabentuk kejuruteraan kawalan, pembuatan, penyelenggaraan, ujian atau penemuan kesalahan atau industri komunikasi. Dibangunkan dalam perundingan dengan industri tempatan, ia menggabungkan teori dan kerja praktikal dengan aplikasi perindustrian.

Kejuruteraan Instrumentasi dan Kawalan Kebangsaan Tinggi (HNC) oleh Pembelajaran Terbuka Fleksibel memberikan anda program pengajian ke atas pelbagai disiplin untuk membantu anda mengembangkan kemahiran untuk memajukan kerjaya anda melalui pekerjaan atau pendidikan lanjutan di peringkat ijazah. Ini adalah anugerah Teesside University diberikan di bawah lesen dari Pearson oleh Teesside University Open Learning (Kejuruteraan).... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
2 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Teesside University

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan kimia HNC ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / jurutera teknisi dalam sektor kejuruteraan kimia atau ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan kimia HNC ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / jurutera teknisi dalam sektor kejuruteraan kimia atau proses, pembuatan, penyelenggaraan dan ujian. Ia telah dibangunkan dengan perundingan dengan industri tempatan dan menggabungkan teori dan kerja praktikal dengan tumpuan kepada aplikasi perindustrian.

Kejuruteraan Kimia Sijil Tinggi (HNC) oleh Pembelajaran Terbuka Fleksibel memberikan anda program pengajian ke atas pelbagai disiplin untuk membantu anda mengembangkan kemahiran untuk memajukan kerjaya anda melalui pekerjaan atau pendidikan lanjutan di peringkat ijazah. Ini adalah anugerah Teesside University diberikan di bawah lesen dari Pearson oleh Teesside University Open Learning (Kejuruteraan).... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
2 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Teesside University

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan mekanikal HNC ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik teknik dalam reka bentuk kejuruteraan ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan mekanikal HNC ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik teknik dalam reka bentuk kejuruteraan mekanikal, pembuatan, penyelenggaraan dan ujian. Dibangunkan dalam perundingan dengan industri tempatan, ia menggabungkan teori dan kerja praktikal dengan fokusnya pada aplikasi perindustrian.

Kejuruteraan Mekanikal Tinggi (HNC) Kejuruteraan Mekanikal oleh Pembelajaran Terbuka Fleksibel memberikan anda program pengajian ke atas pelbagai disiplin untuk membantu anda mengembangkan kemahiran untuk memajukan kerjaya anda melalui pekerjaan atau pendidikan lanjutan di peringkat ijazah. Ini adalah anugerah Teesside University diberikan di bawah lesen dari Pearson oleh Teesside University Open Learning (Kejuruteraan).... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
2 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Teesside University

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan petroleum HNC ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik teknisi dalam sektor kejuruteraan petr ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Kursus jarak jauh pembelajaran kejuruteraan petroleum HNC ini adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik teknisi dalam sektor kejuruteraan petroleum, penyelenggaraan dan ujian. Dibangunkan dalam perundingan dengan industri tempatan, ia menggabungkan teori dan kerja praktikal yang memberi tumpuan kepada aplikasi perindustrian.

Kursus ini menyediakan pelbagai disiplin untuk membantu anda mengembangkan kemahiran untuk memajukan kerjaya anda melalui pekerjaan atau pendidikan lanjutan di peringkat ijazah. Ini adalah anugerah Teesside University diberikan di bawah lesen dari Edexcel oleh pembelajaran terbuka Teesside University (Kejuruteraan).... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
2 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Teesside University

Kursus pembelajaran jarak jauh kursus HNC kejuruteraan adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik teknisi dalam sektor kejuruteraan proses, pem ... [+]

Gambaran keseluruhan kursus

Kursus pembelajaran jarak jauh kursus HNC kejuruteraan adalah untuk pelajar yang ingin bekerja sebagai jurutera / juruteknik teknisi dalam sektor kejuruteraan proses, pembuatan, penyelenggaraan dan ujian. Dibangunkan dalam perundingan dengan industri tempatan, ia menggabungkan teori dan kerja praktikal dengan fokusnya pada aplikasi perindustrian.

Kejuruteraan Proses Sijil Tinggi Tinggi (HNC) oleh Pembelajaran Terbuka Fleksibel menyediakan program pengajian ke atas pelbagai bidang untuk membantu anda mengembangkan kemahiran untuk memajukan kerjaya anda melalui pekerjaan atau pendidikan lanjutan di peringkat ijazah. Ini adalah anugerah Teesside University diberikan di bawah lesen dari Edexcel oleh Teesside University Open Learning (Kejuruteraan).... [-]

United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
2 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil Pascasiswazah

Teesside University

Kursus ini menawarkan para profesional pendidikan yang bercita-cita dan bercita-cita tinggi, bekerja dalam pelbagai konteks, laluan yang fleksibel ke arah mendapatkan Sij ... [+]

Butiran kursus

Dihantar melalui platform pembelajaran dalam talian kami, anda akan belajar dalam persekitaran dalam talian yang kaya dan bermanfaat, terlibat dalam perbincangan profesional dan komuniti amalan dengan pengamal dalam pelbagai konteks antarabangsa.

Anda akan:

membangunkan keupayaan untuk memotivasi dan memberi inspirasi kepada pelajar untuk berjaya dan maju melalui pelaksanaan pelbagai strategi pengajaran inovatif, kreatif dan adaptifmenemui strategi pembelajaran, pengajaran dan penilaian yang inklusif dan pelbagai untuk mendapatkan kedalaman dan keluasan pengetahuan dan keyakinan dalam penghantaranmenggalakkan refleksi kritikal dan keupayaan untuk menghubungkan teori untuk berlatih untuk menjadi pendidik yang yakin, kritikal, kreatif, menyesuaikan diri, mengungkapkan dan memberi inspirasimembangunkan pemahaman anda tentang konteks dan pendekatan pendidikan antarabangsabelajar tentang amalan maklumat penyelidikan dan menunjukkan keupayaan untuk terlibat secara aktif dalam penyelidikan pendidikan dalam konteks amalan untuk menyokong peningkatan pembelajaran, pengajaran dan penilaian.Struktur kursus... [-]
United Kingdom Middlesbrough
Og 2019
English
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
Southfield Road
Middlesbrough, England, TS1 3BX GB
Media Sosial