Study 365

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Study 365 adalah pembekal kursus dalam talian, menawarkan lebih daripada 400 kursus kepada pelajar di seluruh dunia. Kami telah membina reputasi yang kukuh yang telah meningkatkan kami untuk menjadi salah satu pembekal kursus yang paling dipercayai dan boleh dipercayai di pasaran pembelajaran dalam talian. Dengan lebih 100,000 pelajar di buku kami, kami menjadi pilihan utama bagi banyak pelajar dalam talian.

Misi Kita

Misi Study365 adalah untuk menyediakan pendidikan tinggi industri yang relevan kepada penduduk pelajar yang beragam melalui teknologi inovatif dan guru berpengalaman, membolehkan anda untuk mencapai matlamat peribadi dan profesional.

Visi Kami

Kami berharap dapat membuat inovasi pendidikan dalam talian secara global dan diiktiraf sebagai instrumental dalam aplikasi web teknologi pengajaran yang memudahkan generasi baru e-pembelajaran dan e-pengajaran.

Proses kami

Kami percaya bahawa pembelajaran dalam talian adalah masa depan, dan oleh itu, kami dalam talian sepenuhnya. Menyediakan sumber yang luar biasa kepada pelajar kami terus ke komputer riba atau peranti mereka. Kami membantu pelajar di mana-mana untuk mencapai kecemerlangan.

Dapatkan Sijil

Anda akan dinilai oleh Kajian 365 apabila selesai modul anda. Dalam kebanyakan kes, anda akan dinilai dengan serta-merta, jadi tidak ada penunggu yang mengecewakan untuk mengetahui gred anda. Bergantung kepada kursus ini, anda mungkin juga dinilai dalam persekitaran kerja yang sebenar. Pelajar yang berjaya akan mendapat persijilan yang relevan, yang mana banyak diiktiraf oleh institusi profesional.

Nilai yang sangat baik untuk wang

Setiap orang harus dapat memperoleh kemahiran baru dengan mudah, sekurang-kurangnya itulah yang kami percaya, jadi kami menawarkan kursus kami kepada pelajar semua kebolehan. Dalam katalog kursus kami, anda akan menemui bahan yang sesuai untuk pemula, atau pelajar yang berharap dapat membina kemahiran yang ada, sehingga tidak ada yang tersisa. Secara kritis, kursus kami adalah berpatutan, membolehkan sesiapa sahaja memulakan kerjaya baru.

Pergi pada kelajuan anda sendiri

Kehidupan boleh menjadi sibuk, kami mendapatnya, jadi kami tidak akan memberi tekanan kepada anda untuk pergi pada kadar yang tidak selesa untuk anda. Kepada kami, sama ada anda sedang mengezum melalui modul, atau mengambil laluan yang indah, semuanya baik. Keindahan belajar dengan Study 365 adalah bahawa anda boleh menetapkan kadar, belajar dalam keselesaan rumah anda sendiri, dan bahkan membawa kami bersama anda bercuti!

Sokongan Tutor Pakar

Kita semua memerlukan bantuan setiap kali dalam sekejap, dan dengan kami, anda akan mendapat begitu sahaja. Melalui modul dan bahan secara bebas, dan jika anda memerlukan bantuan atau bimbingan, seorang tutor akan menjadi e-mel sahaja. Kami bekerjasama dengan tutor yang berbakat, pengalaman, dan sangat berminat dengan apa yang mereka lakukan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Sijil - OnlineStudies » Lihat Diploma - OnlineStudies » Lihat Diploma - Lawstudies » Lihat Diploma - HealthcareStudies » Lihat Sijil - Lawstudies »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Business Accounting Diploma

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

[+]

Pembelajaran dengan Study365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Siapakah yang boleh memohon? Penerangan Kursus:

Kursus latihan dalam talian ini komprehensif dan direka untuk menampung topik utama yang disenaraikan di bawah kurikulum. Kursus ini telah direka untuk 30 jam pembelajaran berpandu.

Tempoh Kursus:

Anda akan mempunyai akses 12 Bulan ke platform pembelajaran dalam talian anda dari tarikh anda membeli kursus tersebut. Kursus ini bersendiri dan anda membuat keputusan bagaimana pantas atau perlahan latihan. Anda boleh melengkapkan kursus secara berperingkat-peringkat meninjau semula latihan pada bila-bila masa.... [-]


Diploma Dalam Media Sosial & Strategi Perniagaan

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

Media Sosial telah mengambil alih, dan jika anda tahu cara menggunakan media sosial dengan berkesan, anda akan sangat diingini untuk bakal majikan. Dapatkan kelayakan yang diiktiraf dan meningkatkan peluang anda. [+]

Adakah anda ingin memperoleh lebih daripada £ 30,000 setahun?

Media Sosial telah mengambil alih, dan jika anda tahu cara menggunakan media sosial dengan berkesan, anda akan sangat diingini untuk bakal majikan. Dapatkan kelayakan yang diiktiraf dan meningkatkan peluang anda.

Menghidupkan strategi media sosial anda menjadi tindakan, kursus ini merangkumi segala-galanya, dan akan memberikan dorongan perniagaan anda!

Diploma ini dalam Strategi Media & Perniagaan Sosial akan mengajar anda bagaimana untuk mengintegrasikan media sosial dengan berkesan ke dalam strategi perniagaan anda. Ia akan membantu anda menetapkan matlamat, mengenal pasti peluang, memilih taktik, menetapkan sumber, menetapkan tadbir urus, dan menentukan metrik untuk media sosial dan aktiviti digital anda.... [-]


Diploma Dalam Pemikiran Kreatif - Tahap 3

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kelayakan dalam pemikiran kreatif menunjukkan pemikiran imaginatif, kemahiran berfikir, kemahiran pemikiran lateral, dan kemampuan untuk papan cerita. Seperti yang anda boleh bayangkan ia sangat berguna untuk beberapa industri yang berbeza, seperti keusahawanan, reka bentuk, perniagaan, atau pemasaran. Jika anda ingin mengembangkan kemahiran pemikiran kreatif untuk meningkatkan pencarian pekerjaan anda, kursus ini adalah peluang yang sempurna. [+]

Gambaran Keseluruhan

Kelayakan dalam pemikiran kreatif menunjukkan pemikiran imaginatif, kemahiran berfikir, kemahiran pemikiran lateral, dan kemampuan untuk papan cerita. Seperti yang anda boleh bayangkan ia sangat berguna untuk beberapa industri yang berbeza, seperti keusahawanan, reka bentuk, perniagaan, atau pemasaran. Jika anda ingin mengembangkan kemahiran pemikiran kreatif untuk meningkatkan pencarian pekerjaan anda, kursus ini adalah peluang yang sempurna.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Diploma Dalam Pemikiran Kritis Dan Logik - Tahap 3

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Penting dalam beberapa industri, pemikiran kritikal dan logik adalah kemahiran yang sangat berguna untuk mempunyai CV anda dan boleh menjadi rangsangan besar untuk setiap kerjaya. Sama ada anda seorang pencari kerja, pelajar atau profesional, kursus ini akan sangat membantu. Belajar menyampaikan hujah, berfikir secara logik, dan mendapatkan kemahiran analisis, pemikiran, dan komunikasi dengan Study365. [+]

Gambaran Keseluruhan

Penting dalam beberapa industri, pemikiran kritikal dan logik adalah kemahiran yang sangat berguna untuk mempunyai CV anda dan boleh menjadi rangsangan besar untuk setiap kerjaya. Sama ada anda seorang pencari kerja, pelajar atau profesional, kursus ini akan sangat membantu. Belajar menyampaikan hujah, berfikir secara logik, dan mendapatkan kemahiran analisis, pemikiran, dan komunikasi dengan Study365.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Diploma Dalam Pengurusan Jualan

Online Sepenuh masa Sambilan 40  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Penjualan adalah industri yang besar dan boleh menjadi sangat menguntungkan, dan dengan kelayakan yang diiktiraf di CV anda, anda akan sangat berkemampuan. Pelajar akan mendapat pemahaman penuh tentang pengurusan jualan, dengan banyak kemahiran untuk dibawa masuk ke tempat kerja. Semua maklumat yang diberikan adalah tepat dan berdasarkan penyelidikan, jadi anda boleh memastikan ia mewakili industri jualan hari ini. [+]

Bolehkah anda menjadi pengurus yang hebat?

Jualan adalah industri yang sangat besar dan boleh menjadi sangat menguntungkan, dan dengan kelayakan yang diiktiraf pada CV anda, anda akan menjadi sangat berpengalaman.

Pelajar akan mendapat pemahaman penuh tentang pengurusan jualan, dengan banyak kemahiran untuk dibawa masuk ke tempat kerja. Semua maklumat yang diberikan adalah tepat dan berdasarkan penyelidikan, jadi anda boleh memastikan ia mewakili industri jualan hari ini. Anda akan belajar untuk meningkatkan prestasi anda dan mengembangkan keupayaan anda untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran dinamik dan kompetitif.

Diploma Pengurusan Jualan ini telah dibahagikan kepada 7 modul teras:... [-]


Diploma Dalam Pengurusan Projek

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kursus ini dari Study 365 boleh menjadi peluang yang sempurna dan telah direka supaya anda dapat berkelayakan dan mencapai karier yang anda inginkan, itu mudah. Kami telah menyesuaikan kursus dan memasukkan semua yang anda perlukan. Setelah menyelesaikan kursus ini dengan jayanya, anda akan mempunyai keupayaan untuk cemerlang dalam pengurusan projek dan akan sangat diingini kepada calon majikan. [+]

Adakah anda ingin mendapat 40-60K setahun?

Kursus ini dari Study 365 boleh menjadi peluang yang sempurna dan telah direka supaya anda dapat berkelayakan dan mencapai karier yang anda inginkan, itu mudah. Kami telah menyesuaikan kursus dan memasukkan semua yang anda perlukan. Setelah menyelesaikan kursus ini dengan jayanya, anda akan mempunyai keupayaan untuk cemerlang dalam pengurusan projek dan akan sangat diingini kepada calon majikan. Anda hanya sebanding dengan CV anda, jadi berikan diri anda kelebihan yang besar terhadap persaingan anda.

Diploma dalam Pengurusan Projek ini menawarkan kajian menyeluruh mengenai pengurusan projek seperti metodologi, alat dan dokumentasi, dan kitaran hayat projek termasuk analisis, perancangan, reka bentuk dan penilaian. Kursus ini juga termasuk kajian kes pengurusan projek. Dengan pengurusan projek dengan permintaan yang tinggi di peringkat antarabangsa, diploma dalam kursus pengurusan projek akan meningkatkan prospek kerjaya anda.... [-]


Diploma Dalam Pengurusan Strategik - Tahap 3

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Seorang Pengurus Strategik adalah seseorang yang bertanggungjawab ke arah arah dan pelaksanaan suatu organisasi matlamat jangka panjang. Tugas utama mereka termasuk menjalankan ulasan, mengenal pasti kekuatan dan kelemahan dan untuk menilai kejayaan operasi. Jawatan dalam bidang ini adalah permintaan dan sangat baik, jadi jika anda ingin menikmati kerjaya yang panjang dan makmur maka kursus ini adalah untuk anda. [+]

Gambaran keseluruhan: Adakah anda mendapat strategi yang betul?

Seorang Pengurus Strategik adalah seseorang yang bertanggungjawab ke arah arah dan pelaksanaan suatu organisasi matlamat jangka panjang. Tugas utama mereka termasuk menjalankan ulasan, mengenal pasti kekuatan dan kelemahan dan untuk menilai kejayaan operasi. Jawatan dalam bidang ini adalah permintaan dan sangat baik, jadi jika anda ingin menikmati kerjaya yang panjang dan makmur maka kursus ini adalah untuk anda.

Kursus Pengurusan Strategik ini merangkumi semua yang anda perlu ketahui. Modul telah dibuat oleh profesional industri dengan pengalaman bertahun-tahun, jadi anda akan belajar dari yang terbaik. Pelajar akan mendapat pemahaman penuh mengenai proses pengurusan strategik, peranan dan tanggungjawab.... [-]


Diploma Dalam Pengurusan Sukan

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Menjadi pengurus sukan yang sangat baik dan memastikan pelanggan anda boleh memberi tumpuan kepada memenangi tanpa bimbang tentang mana-mana organisasi atau perniagaan. Bekerja sebagai pengurus sukan akan bererti tanggungjawab yang berbeza-beza yang boleh terdiri daripada jurulatih menganjurkan, untuk bekerja dengan pasukan pemasaran. [+]

Gambaran keseluruhan: Jika anda mempunyai minat dalam bidang sukan dan perniagaan, mengapa tidak menggabungkannya?

Menjadi pengurus sukan yang sangat baik dan memastikan pelanggan anda boleh memberi tumpuan kepada memenangi tanpa bimbang tentang mana-mana organisasi atau perniagaan. Bekerja sebagai pengurus sukan akan bererti tanggungjawab yang berbeza-beza yang boleh terdiri daripada jurulatih menganjurkan, untuk bekerja dengan pasukan pemasaran. Nasib baik, kursus ini dari Study365 akan menyediakan anda untuk setiap kemungkinan, dengan modul seperti pengurusan risiko dan membuat keputusan. Dapatkan berkelayakan dan menjadi pengurus yang sangat baik.

Pembelajaran dengan Study365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Diploma Dalam Pengurusan Tekanan

Online Sepenuh masa Sambilan 20  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Setiap orang mengalami tekanan, tetapi kadang-kadang semuanya boleh menjadi terlalu banyak dan tekanan menjadi tidak tertanggung. Itulah sebabnya kami telah mencipta Diploma ini dalam Pengurusan Tekanan. Sama ada anda memerlukan bantuan mengawal tekanan anda sendiri, atau anda membantu pelanggan mengurangkan tekanan mereka dalam kehidupan profesional anda, mungkin sebagai kaunselor atau jurulatih kehidupan. [+]

Adakah anda mengalami tekanan? Adakah anda memerlukan bantuan menguruskan tekanan anda? Mungkin anda memerlukan beberapa teknik untuk mengurangkan tekanan?

Setiap orang mengalami tekanan, tetapi kadang-kadang semuanya boleh menjadi terlalu banyak dan tekanan menjadi tidak tertanggung. Itulah sebabnya kami telah mencipta Diploma ini dalam Pengurusan Tekanan. Sama ada anda memerlukan bantuan mengawal tekanan anda sendiri, atau anda membantu pelanggan mengurangkan tekanan mereka dalam kehidupan profesional anda, mungkin sebagai kaunselor atau jurulatih kehidupan. Ia juga berguna untuk pengurus yang berharap dapat membantu pekerja yang mempunyai tekanan kerja. Kursus ini terbuka kepada semua peringkat pengalaman, dan maklumat itu fleksibel, supaya ia boleh digunakan dalam kehidupan peribadi atau profesional.... [-]


Diploma Dalam Perakaunan & Simpan Kira Untuk Perniagaan Kecil

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Apapun keadaan anda, belajar bagaimana untuk menjalankan perakaunan dan simpan kira untuk perniagaan kecil dengan betul amat berguna, dan tidak begitu sukar seperti yang anda fikirkan. Kami membuat perakaunan menyeronokkan dan telah memecahkan diploma ini menjadi modul yang mudah difahami, jadi anda boleh membina pengetahuan anda ketika anda pergi. [+]

Adakah anda memiliki atau mengurus perniagaan kecil? Mungkin anda sedang mencari perubahan kerjaya? Mungkin anda hanya mahu mendapatkan pensijilan dalam kemahiran anda?

Apapun keadaan anda, belajar bagaimana untuk menjalankan perakaunan dan simpan kira untuk perniagaan kecil dengan betul amat berguna, dan tidak begitu sukar seperti yang anda fikirkan. Kami membuat perakaunan menyeronokkan dan telah memecahkan diploma ini menjadi modul yang mudah difahami, jadi anda boleh membina pengetahuan anda ketika anda pergi.

Perakaunan perniagaan kecil melibatkan asas-asas kitaran perakaunan dan kawalan inventori, jika diperlukan. Diploma ini merangkumi 11 modul yang berguna, buku modul, manual latihan pembukuan dan bahan kajian tambahan, yang semuanya akan memberi anda pemahaman penuh tentang perakaunan dan simpan kira untuk perniagaan kecil. Buat sistem perakaunan dan simpan kira yang boleh dipercayai dan berkesan untuk perniagaan anda, atau buat perubahan kerjaya yang selalu anda harapkan.... [-]


Diploma Dalam Rundingan Jualan - Tahap 3

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami. [+]

Gambaran Keseluruhan

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada modul e-Pembelajaran secara profesional, kuiz interaktif, ujian, dan peperiksaan. Semua dihantar melalui sistem yang anda akan mempunyai akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).

Apa yang saya Adakah Belajar? Kemahiran mendengar Kemahiran komunikasi Kemahiran rundingan Kemahiran perkhidmatan pelanggan Kemahiran jualan REASONING LOGIK Siapakah yang boleh memohon? ... [-]

Diploma Kemahiran Pentadbiran

Online Sepenuh masa Sambilan 45  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Sama ada anda mempunyai pengalaman atau baru sahaja anda boleh meningkatkan kemahiran anda secara dramatik dan meningkatkan CV anda dengan Diploma dalam Kemahiran Pentadbiran. Ini bukan sahaja membuktikan kepada majikan bahawa anda telah dilatih secara profesional, ia menunjukkan bahawa anda boleh memberikan sokongan pentadbiran kepada standard tertinggi. [+]

Adakah anda ingin kerjaya yang menguntungkan dengan ruang untuk kemajuan?

Jika jawapannya adalah ya maka Study365 mempunyai peluang yang sempurna. Sama ada anda mempunyai pengalaman atau baru sahaja anda boleh meningkatkan kemahiran anda secara dramatik dan meningkatkan CV anda dengan Diploma dalam Kemahiran Pentadbiran. Ini bukan sahaja membuktikan kepada majikan bahawa anda telah dilatih secara profesional, ia menunjukkan bahawa anda boleh memberikan sokongan pentadbiran kepada standard tertinggi.

Selepas berjaya menamatkan kursus ini, anda boleh bekerja sebagai Pembantu Peribadi, Setiausaha, Pentadbiran Pejabat, Pengurus Pejabat atau Pembantu Eksekutif. Seperti yang anda lihat, akan terdapat banyak pilihan kerjaya yang terbuka kepada anda, dan semuanya adalah kedudukan dengan ruang untuk kemajuan. Sebaik sahaja anda berkelayakan anda boleh mula bekerja, dan apabila anda mempunyai pengalaman, anda boleh melakukan perjalanan ke kedudukan pengurusan. Ia mudah!... [-]


Diploma Kemahiran Perkhidmatan Pelanggan

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

Kami mempunyai segala yang dicakup dalam Diploma Kemahiran Perkhidmatan Pelanggan yang komprehensif ini. Buktikan kepada majikan bahawa anda boleh memberikan kemahiran perkhidmatan pelanggan yang cemerlang dan mendapatkan ganjaran yang anda layak. Dengan kelayakan yang diiktiraf di CV anda, anda akan mempunyai kelebihan yang besar dan akan mempunyai lebih banyak peluang pekerjaan. [+]

Adakah anda perlu mengembangkan kemahiran perkhidmatan pelanggan yang hebat?

Kami mempunyai segala yang dicakup dalam Diploma Kemahiran Perkhidmatan Pelanggan yang komprehensif ini. Buktikan kepada majikan bahawa anda boleh memberikan kemahiran perkhidmatan pelanggan yang cemerlang dan mendapatkan ganjaran yang anda layak. Dengan kelayakan yang diiktiraf di CV anda, anda akan mempunyai kelebihan yang besar dan akan mempunyai lebih banyak peluang pekerjaan.

Modul-modul dalam kursus ini telah direka oleh para profesional dan bermula dengan meliputi perkhidmatan pelanggan secara keseluruhan. Pelajar juga akan mengkaji etika telefon, bagaimana untuk bekerja dengan pasukan secara berkesan, bagaimana untuk mengawasi pasukan, kecerdasan sosial, kemahiran perundingan, pengurusan masa dan bagaimana menguruskan tekanan di tempat kerja. Memperolehi sijil ini akan menyediakan anda sepenuhnya untuk bekerja dalam persekitaran khidmat pelanggan dan akan membolehkan anda maju ke peringkat penyelia setelah anda mempunyai pengalaman kerja.... [-]


Diploma Penulisan Perniagaan

Online Sepenuh masa Sambilan 35  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

[+]

Persijilan:

Calon yang berjaya akan dianugerahkan Diploma untuk "Penulisan Perniagaan".

Syarat Kemasukan:

Laluan Kerjaya:

Terdapat banyak peranan kerja secara bertulis dan pelbagai cara untuk membuat jalan ke bahagian atas, seperti:

Pengurus pejabat Setiausaha Eksekutif Penulis Perniagaan Penulis Blog Penulis Kandungan Web / Penulis Salinan Pengurus pejabat Setiausaha Undang-Undang Penulis Kreatif Penulis Teknikal Penulis Gant (Proposal) [-]

Diploma Psikologi Dalam Pendidikan & Latihan

Online Sepenuh masa Sambilan 20  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kursus diploma dalam talian ini, anda akan meneroka topik psikologi pendidikan secara terperinci. Teori pembangunan utama yang berkaitan dengan proses pembelajaran diperiksa dan contoh bilik darjah praktikal dibekalkan untuk melibatkan anda sepanjang kursus. [+]

Psikologi pendidikan berkenaan dengan bagaimana pelajar belajar dan berkembang. Ia menekankan trend perkembangan pendidikan sambil memberi tumpuan kepada kepelbagaian pendidikan. Bagi guru dan jurulatih untuk memenuhi peranan pengajaran mereka dengan berkesan, kaedah pengajaran mereka mesti berasaskan psikologi pendidikan. Psikologi pendidikan menyediakan rangka kerja untuk guru dan jurulatih untuk merancang, mencipta dan menyampaikan pengajaran yang berkesan, dan menilai setiap pembelajaran pelajar.

Kursus diploma dalam talian ini, anda akan meneroka topik psikologi pendidikan secara terperinci. Teori pembangunan utama yang berkaitan dengan proses pembelajaran diperiksa dan contoh bilik darjah praktikal dibekalkan untuk melibatkan anda sepanjang kursus. Materi penting tentang kepelbagaian pelajar juga disampaikan, termasuk strategi dan informasi tentang bekerja dengan siswa dengan kebutuhan pendidikan khusus.... [-]


Kemahiran Pejabat & Diploma Penyambut Tetamu

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

Selalunya bekerja dalam peranan pentadbiran atau sebagai penyambut tetamu menyediakan kemajuan dan boleh menyebabkan peranan pengurusan. Sekiranya anda ingin bekerja di persekitaran pejabat atau penerimaan, kursus ini adalah sempurna. Sama ada anda mempunyai pengalaman atau pemula, kursus ini meliputi segala-galanya dalam gaya yang mudah difahami, dan anda akan mendapat bantuan dari tutor peribadi apabila anda memerlukannya. [+]

Selalunya bekerja dalam peranan pentadbiran atau sebagai penyambut tetamu menyediakan kemajuan dan boleh menyebabkan peranan pengurusan. Sekiranya anda ingin bekerja di persekitaran pejabat atau penerimaan, kursus ini adalah sempurna. Sama ada anda mempunyai pengalaman atau pemula, kursus ini meliputi segala-galanya dalam gaya yang mudah difahami, dan anda akan mendapat bantuan dari tutor peribadi apabila anda memerlukannya.

Apa yang saya Adakah Belajar?

Kursus ini memberi peluang untuk mendapat kemahiran yang diiktiraf dalam:

Perkhidmatan pelanggan dan motivasi pasukan Surat perniagaan, surat, dan e-mel Menaip kelajuan dan membaca kelajuan Microsoft Outlook, Access, Word, PowerPoint, dan Excel Pengurusan harian, perancangan acara, mengatur perjalanan, dan menganjurkan mesyuarat Mengendalikan dokumen sulit Fungsi kerja Ambil perhatian dan minit mesyuarat Mewujudkan CV dan surat lamaran yang berkesan Menetapkan dan membuktikan kebenaran Pembukuan dan Buku Pantas Pencairan dan wang tunai kecil Pengurusan masa ... [-]

Leadership Skills Diploma

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

Kursus ini direka oleh profesional yang berpengetahuan luas dengan tahun pengalaman industri. [+]

Bolehkah anda menjadi pemimpin yang hebat? Syarat kemasukan:

Pelajar mestilah berusia 16 tahun ke atas dan harus mempunyai pemahaman asas tentang Bahasa Inggeris, pengiraan, literasi, dan ICT.

Laluan Kerjaya: Ketua pasukan [-]

Menguasai Pengurusan Sistem Maklumat

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Semua organisasi yang berjaya bergantung kepada sistem IT yang mengekalkan standard yang tinggi, dan untuk ini, anda perlu mempunyai Pengurus Sistem Maklumat yang sangat baik. Pengurus Sistem IT adalah seseorang yang mengimplementasikan dan menguruskan komputer dan sistem IT sesebuah organisasi atau perniagaan. Sijil ini menunjukkan organisasi yang cemerlang, menyelesaikan masalah dan kemahiran komunikasi. Jadi seperti yang anda dapat lihat, mereka yang berjaya lulus kursus akan sangat berkemampuan dan dalam permintaan. [+]

Gambaran Keseluruhan

Semua organisasi yang berjaya bergantung kepada sistem IT yang mengekalkan standard yang tinggi, dan untuk ini, anda perlu mempunyai Pengurus Sistem Maklumat yang sangat baik. Pengurus Sistem IT adalah seseorang yang mengimplementasikan dan menguruskan komputer dan sistem IT sesebuah organisasi atau perniagaan. Sijil ini menunjukkan kemahiran organisasi, menyelesaikan masalah dan komunikasi yang cemerlang. Jadi seperti yang anda dapat lihat, mereka yang berjaya lulus kursus akan sangat berkemampuan dan dalam permintaan.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Receptionist Diploma

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

[+]

Sama ada anda mempunyai pengalaman atau pemula, kursus ini meliputi segala-galanya dalam gaya yang mudah difahami, dan anda akan mendapat bantuan dari tutor peribadi apabila anda memerlukannya.

Apa yang akan saya pelajari?

Diploma ini dibahagikan kepada 3 modul:

Membangunkan Kemahiran Perkhidmatan Pelanggan - belajar untuk bekerja dengan pelanggan, cara mendengar dan berkomunikasi dan banyak lagi. Membangunkan pengendalian Telefon dan kemahiran pentadbiran - belajar untuk menangani keselamatan, bagaimana untuk berkomunikasi melalui telefon, pengurusan pangkalan data dan banyak lagi. Membangunkan Kemahiran Komunikasi Perniagaan - membangunkan kemahiran menulis CV, kemahiran menulis perniagaan, kemahiran temuduga dan mendapatkan pegangan dengan suite Microsoft Office. ... [-]

Sijil

Administrative Management & Secretarial Personal Assistant Diploma

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

[+]

Kaedah penilaian:

Pada akhir kursus, peserta akan mengambil ujian penilaian soal pilihan pelbagai dalam talian. Ujian dalam talian ditandakan secara langsung, jadi anda akan mengetahui dengan segera jika anda telah lulus kursus ini.

Persijilan:

Calon yang berjaya akan dianugerahkan Diploma Pengurusan Pentadbiran & Penolong Peribadi Kesetiausahaan.

Syarat kemasukan:

Pelajar mestilah berusia 16 tahun ke atas dan harus mempunyai pemahaman asas tentang Bahasa Inggeris, pengiraan, literasi, dan ICT.

Peluang kerjaya:

Setelah tamat kursus, anda akan mempunyai banyak laluan kerjaya yang terbuka kepada anda, termasuk:... [-]


Adobe After Effects Bundle

Online Sepenuh masa Sambilan 60  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

[+]

Calon yang berjaya akan diberikan sijil untuk Adobe After Effects CS3: Essentials dan Adobe After Effects CS3: Advanced.

Syarat Kemasukan:

Pelajar mestilah berusia 16 tahun ke atas dan harus mempunyai pemahaman asas tentang Bahasa Inggeris, pengiraan, literasi, dan ICT.

Laluan Kerjaya:

Kursus ini boleh membantu anda meneruskan kerjaya dalam mana-mana peranan pekerjaan berikut:

Editor grafik gerakan Pengeluar video video Editor Pereka gerakan Maklumat Penyampai:

Ko telah berada di fakulti grafik gerakan Pasadena Art Centre College untuk reka bentuk selama empat tahun di Jabatan Media Digital.

MGLA adalah komuniti yang paling lama dan berterusan dalam pertemuan After Effects di negara ini. ... [-]


Adobe Audition Cc - Asas-asas

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dalam Audition CC - Asas, penyampai Matthew Lenz akan membina dan menjalankan dengan Adobe Audition CC, dari menavigasi antara muka untuk merakam dan mengedit audio anda. Adobe Audition CC membolehkan anda membuat, mengedit, dan meningkatkan rekod trek dan multitrack tunggal. Dalam Audition CC ini - Asas latihan dalam talian asas, anda akan belajar tentang ruang kerja, bagaimana untuk memasang perkakasan audio anda dan mula merakam trek. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dalam Audition CC - Asas, penyampai Matthew Lenz akan membina dan menjalankan dengan Adobe Audition CC, dari menavigasi antara muka untuk merakam dan mengedit audio anda. Adobe Audition CC membolehkan anda membuat, mengedit, dan meningkatkan rekod trek dan multitrack tunggal. Dalam Audition CC ini - Asas latihan dalam talian asas, anda akan belajar tentang ruang kerja, bagaimana untuk memasang perkakasan audio anda dan mula merakam trek. Anda juga akan melihat beberapa alat penyuntingan asas dalam Audition CC, seperti memangkas trek audio dan mewujudkan pudar.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Adobe Cs5: Bungkusan Penting Koleksi Utama

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Bundel ini akan mengajar anda semua yang anda perlukan untuk mengenali suite perisian yang lengkap dan komprehensif ini. Anda akan belajar untuk merancang merentasi media, mewujudkan kandungan interaktif semasa bekerja dengan lebih cepat, sehingga anda dapat melakukan lebih banyak, dalam waktu kurang. Ketahui cara untuk bekerja dengan dan memanipulasi imej resolusi tinggi, membuat dan mengedit projek untuk grafik video dan gerakan dengan kesan visual yang luar biasa, prototaip dan membuat grafis yang segar untuk, mencetak, peranti web dan mudah alih, menambah tipografi tipografi, reka bentuk dan mengembangkan laman web dinamik, menghasilkan animasi web dan kandungan interaktif, mengedit audio seperti pro dan banyak lagi. [+]

Gambaran Keseluruhan

Bundel ini akan mengajar anda semua yang anda perlukan untuk mengenali suite perisian yang lengkap dan komprehensif ini. Anda akan belajar untuk merancang merentasi media, mewujudkan kandungan interaktif semasa bekerja dengan lebih cepat, sehingga anda dapat melakukan lebih banyak, dalam waktu kurang. Ketahui cara untuk bekerja dengan dan memanipulasi imej resolusi tinggi, membuat dan mengedit projek untuk grafik video dan gerakan dengan kesan visual yang luar biasa, prototaip dan membuat grafis yang segar untuk, mencetak, peranti web dan mudah alih, menambah tipografi tipografi, reka bentuk dan mengembangkan laman web dinamik, menghasilkan animasi web dan kandungan interaktif, mengedit audio seperti pro dan banyak lagi.... [-]


Adobe Dreamweaver Cs5: Essentials

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Ketahui cara merancang dan menubuhkan sebuah laman web, kemudian menyelam ke dalam membuat laman pertama anda dan pelajari tentang CSS dan cara terbaik untuk menggunakannya di laman web anda. Juga, meneroka kebolehcapaian dalam jadual, menulis kod, menambah media dan bekerja dengan template. [+]

Gambaran Keseluruhan

Ketahui cara merancang dan menubuhkan sebuah laman web, kemudian menyelam ke dalam membuat laman pertama anda dan pelajari tentang CSS dan cara terbaik untuk menggunakannya di laman web anda. Juga, meneroka kebolehcapaian dalam jadual, menulis kod, menambah media dan bekerja dengan template.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada bahan pembelajaran profesional, semuanya disampaikan melalui sistem yang anda akan mendapat akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).... [-]


Adobe Flash Cs3 Professional: Actionscript 3 Essentials

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Jika anda sudah biasa dengan ActionScript 2 dari Flash 7 atau 8, Flash CS3 Professional kami: siri ActionScript 3 Essentials akan membantu anda membuat suis dengan usaha minimum dengan kemas kini mengenai perubahan baru dalam penamaan, sintaks dan struktur Kelas. [+]

Gambaran Keseluruhan

Jika anda sudah biasa dengan ActionScript 2 dari Flash 7 atau 8, Flash CS3 Professional kami: siri ActionScript 3 Essentials akan membantu anda membuat suis dengan usaha minimum dengan kemas kini mengenai perubahan baru dalam penamaan, sintaks dan struktur Kelas.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada bahan pembelajaran profesional, semuanya disampaikan melalui sistem yang anda akan mendapat akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).... [-]


Adobe Flash Cs6 Profesional: Keperluan

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Pemimpin Pendidikan Adobe dan pengajar Debbie Keller akan membantu anda menguasai asas-asas animasi dan mendapat keyakinan dalam kemahiran Flash CS6 anda. Anda akan meneroka alat antara muka dan multimedia, belajar bagaimana untuk membuat pengalaman interaktif yang kuat dan menarik, dan mengetahui cara menerbitkan kandungan anda. [+]

Gambaran Keseluruhan

Adobe Flash Professional CS6: Essentials akan mengajar anda cara menggunakan alat pengarang yang kuat ini untuk mewujudkan animasi interaktif dan multimedia yang megah.

Pemimpin Pendidikan Adobe dan pengajar Debbie Keller akan membantu anda menguasai asas-asas animasi dan mendapat keyakinan dalam kemahiran Flash CS6 anda. Anda akan meneroka alat antara muka dan multimedia, belajar bagaimana untuk membuat pengalaman interaktif yang kuat dan menarik, dan mengetahui cara menerbitkan kandungan anda.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Adobe Flash Training Course

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

[+]

Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami. Kursus ini terdiri daripada modul e-Pembelajaran secara profesional, kuiz interaktif, ujian, dan peperiksaan. Semua dihantar melalui sistem yang anda akan mempunyai akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).

Siapakah yang boleh memohon?

Pada akhir kursus, pelajar juga akan mengambil ujian penilaian soalan pelbagai pilihan dalam talian. Ujian soalan berbilang pilihan dalam talian ini ditandakan secara automatik supaya anda akan menerima gred segera dan mengetahui sama ada anda telah lulus kursus ini.... [-]


Adobe Indesign Cs4: Keperluan

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dapatkan pengenalan kepada Adobe InDesign CS4 dengan latihan penting ini yang memperkenalkan anda kepada alat, kemahiran dan teknik asas yang diperlukan untuk mencipta teks, susun atur dan grafik profesional yang memberikan kesan yang kuat. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan pengenalan kepada Adobe InDesign CS4 dengan latihan penting ini yang memperkenalkan anda kepada alat, kemahiran dan teknik asas yang diperlukan untuk mencipta teks, susun atur dan grafik profesional yang memberikan kesan yang kuat.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada bahan pembelajaran profesional, semuanya disampaikan melalui sistem yang anda akan mendapat akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).... [-]


Adobe Photoshop, Indesign & Ilustrator Kemahiran Penting Untuk Pereka: Menguasai Alat Pena

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kebanyakan alat Photoshop, Illustrator dan InDesign mudah dipelajari dan difahami, tetapi terdapat satu pengecualian utama: alat Pen. Dalam kursus ini, anda akan menjadi Master Vector dengan mengikuti dan mengamalkan banyak latihan yang dibentangkan. Anda akan kagum dengan kemahiran dan kebolehan baru anda menggunakan alat yang komprehensif dan serba boleh ini. [+]

Gambaran Keseluruhan

Kebanyakan alat Photoshop, Illustrator dan InDesign mudah dipelajari dan difahami, tetapi terdapat satu pengecualian utama: alat Pen. Dalam kursus ini, anda akan menjadi Master Vector dengan mengikuti dan mengamalkan banyak latihan yang dibentangkan. Anda akan kagum dengan kemahiran dan kebolehan baru anda menggunakan alat yang komprehensif dan serba boleh ini.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada bahan pembelajaran profesional, semua disampaikan melalui sistem yang anda akan mempunyai akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).... [-]


Adobe Photoshop Cs4 Extended: Essentials

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Penguasaan Adobe Photoshop CS4 memerlukan asas yang kukuh dalam alat asas dan teknik yang digunakan oleh pro untuk menghasilkan kesan mata-mata dan mencapai visual yang menakjubkan. Jumlah Latihan untuk Adobe Photoshop CS4 Extended: Essentials bertujuan untuk pemula untuk pengguna perantaraan sebagai panduan melalui tutorial komprehensif mengenai pembetulan warna, teknik susun atur, kesan khas dan sentuhan gambar. Siri ini akan memberi anda keyakinan dan pengetahuan untuk mencapai hasil yang hebat menggunakan antara muka baru Photoshop CS4 dan alat yang dipertingkatkan. [+]

Gambaran Keseluruhan

Penguasaan Adobe Photoshop CS4 memerlukan asas yang kukuh dalam alat asas dan teknik yang digunakan oleh pro untuk menghasilkan kesan mata-mata dan mencapai visual yang menakjubkan. Jumlah Latihan untuk Adobe Photoshop CS4 Extended: Essentials bertujuan untuk pemula untuk pengguna perantaraan sebagai panduan melalui tutorial komprehensif mengenai pembetulan warna, teknik susun atur, kesan khas dan sentuhan gambar. Siri ini akan memberi anda keyakinan dan pengetahuan untuk mencapai hasil yang hebat menggunakan antara muka baru Photoshop CS4 dan alat yang dipertingkatkan.

Kemas kini ke Photoshop CS4 termasuk panel Pelarasan dan Masker, arahan 3D, penjelasan, dan antara muka yang lebih baik. Di samping itu, anda akan belajar kesan warna dan pemecahan warna yang tidak memusnahkan, cara menetapkan format fail dan pemampatan imej untuk digunakan di web, dan cara membuat dan menggunakan kesan khas.... [-]


Adobe Photoshop Elements 9: Apa Yang Baru

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dengan Latihan Keseluruhan untuk Elemen Photoshop 9 - Apa yang Baru, anda akan belajar untuk membuat foto yang berlapis indah dengan menggunakan topeng lapisan, membaiki dan mengecat gambar menggunakan alat penyembuhan titik penyembuhan yang baru, dan betapa mudahnya memuat naik dan berkongsi semua gambar kegemaran di Facebook. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dengan Latihan Keseluruhan untuk Elemen Photoshop 9 - Apa yang Baru, anda akan belajar untuk membuat foto yang berlapis indah dengan menggunakan topeng lapisan, membaiki dan mengecat gambar menggunakan alat penyembuhan titik penyembuhan yang baru, dan betapa mudahnya memuat naik dan berkongsi semua gambar kegemaran di Facebook.

Ketahui cara membuat kesan fotografi yang luar biasa seperti seni pop, cara membuat penyegerakan menyeronokkan dengan menggunakan alat berpandu, cara menggunakan Photomerge dan sepadan dengan gaya foto secara automatik. Membuat foto kelihatan hebat tidak pernah lebih mudah dengan latihan Photoshop Elements 9 ini!

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Adobe Selepas Kesan & Pawagam 4d - Latihan Pelacak 3d

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Idea latihan ini supaya para profesional yang sibuk boleh mendapatkan langsung kepada aspek penting dalam perisian. Latihan difokuskan supaya anda mengetahui apa yang anda perlu tahu dengan cepat dan cekap. Belajar pada masa anda sendiri dan pada kadar anda. Penyampai pakar Mike Hjörleifsson menerangkan insan-in-out dari Penjejakan Motion 3D di Adobe After Effects dan Maxon CINEMA 4D. [+]

Gambaran Keseluruhan

Idea latihan ini supaya para profesional yang sibuk boleh mendapatkan langsung kepada aspek penting dalam perisian. Latihan difokuskan supaya anda mengetahui apa yang anda perlu tahu dengan cepat dan cekap. Belajar pada masa anda sendiri dan pada kadar anda. Penyampai pakar Mike Hjörleifsson menerangkan insan-in-out dari Penjejakan Motion 3D di Adobe After Effects dan Maxon CINEMA 4D. Tertutup yang tersendiri adalah bulat antara kedua-dua program. Mike menyelam ke Tracker 3D baru dalam After Effects CS6.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Adobe Selepas Kesan Cs3: Keperluan

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Di samping itu dalam After Effects CS3: Essentials series, anda akan belajar bagaimana menggunakan banyak kesan baru yang terdapat dalam After Effects CS3 serta cara mengimport Stylish Photoshop Layer. Belajar trik yang anda perlukan untuk mengharungi jalan untuk menghasilkan animasi mewah. [+]

Gambaran Keseluruhan

Di samping itu dalam After Effects CS3: Essentials series, anda akan belajar bagaimana menggunakan banyak kesan baru yang terdapat dalam After Effects CS3 serta cara mengimport Stylish Photoshop Layer. Belajar trik yang anda perlukan untuk mengharungi jalan untuk menghasilkan animasi mewah.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada bahan pembelajaran profesional, semuanya disampaikan melalui sistem yang anda akan mendapat akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).... [-]


Adobe Selepas Kesan Cs3: Maju

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dalam Kesan Selepas CS3: Siri maju, anda akan meneroka persekitaran 3D untuk memahami dengan lebih baik bagaimana untuk bekerja dengan kamera 3D dan menambah pencahayaan dan bayang-bayang yang realistik. Tambahan pula, alat pemacu ujian yang anda mungkin tidak pernah mencuba untuk mencuba sebelum ini, seperti lukisan dan keying. Ko membungkus kursus dengan melihat lebih dekat pada alat-alat Permaisuri dan Bentuk yang baru. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dalam Kesan Selepas CS3: Siri maju, anda akan meneroka persekitaran 3D untuk memahami dengan lebih baik bagaimana untuk bekerja dengan kamera 3D dan menambah pencahayaan dan bayang-bayang yang realistik. Tambahan pula, alat pemacu ujian yang anda mungkin tidak pernah mencuba untuk mencuba sebelum ini, seperti lukisan dan keying. Ko membungkus kursus dengan melihat lebih dekat pada alat-alat Permaisuri dan Bentuk yang baru.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Adobe Selepas Kesan Cs4: Keperluan

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Selepas menonton Selepas Kesan CS4: Latihan penting, anda akan mengetahui semua tentang membuat animasi asas, animasi teks, menjejak dan menstabilkan, kunci asas dan penyusunan, dan animasi asas 3D. Selain itu, anda akan mendapat pandangan orang dalam beberapa ciri baharu Selepas Kesan CS4. Sama ada anda baru untuk Selepas Kesan atau menyikat teknik, siri ini adalah apa yang anda perlukan untuk mendapatkan kelajuan pantas. [+]

Gambaran Keseluruhan

Selepas menonton Selepas Kesan CS4: Latihan penting, anda akan mengetahui semua tentang membuat animasi asas, animasi teks, menjejak dan menstabilkan, kunci asas dan penyusunan, dan animasi asas 3D. Selain itu, anda akan mendapat pandangan orang dalam beberapa ciri baharu Selepas Kesan CS4. Sama ada anda baru untuk Selepas Kesan atau menyikat teknik, siri ini adalah apa yang anda perlukan untuk mendapatkan kelajuan pantas.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Asas Jquery & Javascript

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dibentangkan oleh Dan Fanella, bahagian pertama kursus jQuery & JavaScript Asas latihan akan mengajar anda sintaks JavaScript, bagaimana membuat pemboleh ubah, kenyataan bersyarat, fungsi dan kemahiran lain yang diperlukan untuk menambahkan interaktiviti ke halaman Web anda. Pada separuh kedua siri ini, anda akan belajar cara menggunakan jQuery dan jQuery UI untuk membuat laman web interaktif di luar JavaScript asas. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dibentangkan oleh Dan Fanella, bahagian pertama kursus jQuery & JavaScript Asas latihan akan mengajar anda sintaks JavaScript, bagaimana membuat pemboleh ubah, kenyataan bersyarat, fungsi dan kemahiran lain yang diperlukan untuk menambahkan interaktiviti ke halaman Web anda. Pada separuh kedua siri ini, anda akan belajar cara menggunakan jQuery dan jQuery UI untuk membuat laman web interaktif di luar JavaScript asas.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Asas Komputer Peribadi

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Komputer adalah sebahagian daripada dunia kita sehari-hari. Mereka yang tidak pernah menggunakannya boleh terintimidasi. Mereka yang menggunakan setiap hari sering tidak diberikan arahan asas. Dalam kursus ini, kita mengambil ketakutan dan misteri PC. Kami memperkenalkan bahagian-bahagian, terminologi dan kemahiran asas semua orang perlu tahu untuk selesa menggunakan komputer dalam cara yang visual dan mudah difahami. [+]

Gambaran Keseluruhan

Komputer adalah sebahagian daripada dunia kita sehari-hari. Mereka yang tidak pernah menggunakannya boleh terintimidasi. Mereka yang menggunakan setiap hari sering tidak diberikan arahan asas. Dalam kursus ini, kita mengambil ketakutan dan misteri PC. Kami memperkenalkan bahagian-bahagian, terminologi dan kemahiran asas semua orang perlu tahu untuk selesa menggunakan komputer dalam cara yang visual dan mudah difahami.

Mahu tahu apakah sistem operasi Windows sebenarnya atau kenapa anda perlu mengambil berat mengenai RAM? Bagaimana dengan apa yang sebenarnya berlaku apabila anda log masuk? Dengan Latihan Keseluruhan, anda akan menguasai asas-asas PC supaya anda dapat menikmati dan memanfaatkannya tanpa rasa kecewa atau ketakutan.... [-]


Bijaksana 50 Akaun Dan Gaji Untuk Uk

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

Sage 50 adalah perisian perakaunan kegemaran UK dan digunakan oleh sebilangan besar perniagaan. Jika anda seorang pemilik perniagaan, akauntan, pemegang akaun, atau perlu menjalankan fungsi perakaunan atau gaji sebagai sebahagian daripada tugas anda, Sage 50 akan merevolusikan tugas anda! [+]

Adakah anda perlu mendapatkan pegangan dengan Perisian Perakaunan Sage 50?

Sage 50 adalah perisian perakaunan kegemaran UK dan digunakan oleh sebilangan besar perniagaan. Jika anda seorang pemilik perniagaan, akauntan, pemegang akaun, atau perlu menjalankan fungsi perakaunan atau gaji sebagai sebahagian daripada tugas anda, Sage 50 akan merevolusikan tugas anda! Terdapat begitu banyak faedah untuk perisian ini, anda boleh menjalankan perniagaan anda dengan lebih cekap, menghemat waktu, menguruskan akaun, invois, aliran tunai, inventori, cukai dan banyak lagi.

Kursus ini adalah panduan yang komprehensif, jadi ia sesuai dengan pemula dan mereka yang telah menggunakan Sage 50 sebelum ini. Kurikulum ini dibahagikan kepada 3 bahagian, termasuk Sage 50 Accounting Level 1, Sage 50 Accounting Level 2, dan Sage 50 Management Payroll. Apabila anda melengkapkan kursus, anda akan dapat menggunakan Sage 50 untuk Akaun dan Penggajian kepada standard tertinggi dan akan mempunyai kelayakan yang diiktiraf pada CV anda, jadi majikan akan mengetahui bahawa anda adalah seorang individu yang sangat mahir.... [-]


C ++ Primer

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dengan kursus latihan C ++ Primer ini, penyampai Wade Ashby akan bermula dengan menubuhkan persekitaran dan kemudian membimbing anda menerusi Pembolehubah dan Pelan. Seterusnya, Wade membincangkan topik seperti Gelung, Array, Strings, dan banyak lagi! [+]

Gambaran Keseluruhan

Dengan kursus latihan C ++ Primer ini, penyampai Wade Ashby akan bermula dengan menubuhkan persekitaran dan kemudian membimbing anda menerusi Pembolehubah dan Pelan. Seterusnya, Wade membincangkan topik seperti Gelung, Array, Strings, dan banyak lagi!

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada bahan pembelajaran profesional, semuanya disampaikan melalui sistem yang anda akan mendapat akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).... [-]


Certificate in CV Writing and Interview Skills

Online Sepenuh masa Sambilan 10  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

[+]

Penerangan Kursus: Tempoh Kursus:

Anda akan mempunyai akses 12 Bulan ke platform pembelajaran dalam talian anda dari tarikh anda membeli kursus tersebut. Kursus ini bersendiri dan anda membuat keputusan bagaimana pantas atau perlahan latihan. Anda boleh melengkapkan kursus secara berperingkat-peringkat meninjau semula latihan pada bila-bila masa.

Kaedah Penilaian:

Pada akhir kursus, peserta akan mengambil ujian penilaian soal pilihan pelbagai dalam talian. Ujian dalam talian ditandakan secara langsung, jadi anda akan mengetahui dengan segera jika anda telah lulus kursus ini.

Persijilan:

Pelajar mestilah berusia 16 tahun ke atas dan harus mempunyai pemahaman asas tentang Bahasa Inggeris, pengiraan, literasi, dan ICT.... [-]


Certificate in Time Management

Online Sepenuh masa Sambilan 10  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

[+]

Pembelajaran dengan Study365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Apa yang saya Adakah Belajar? Meningkatkan produktiviti anda Siapakah yang boleh memohon? [-]

Cisco CCNA & Cisco CCNP Course Bundle

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

[+]

Bundel ini akan memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk menguasai CCNA dan sertifikasi CCNP.

Topik-topik yang diliputi dalam kursus ini sejajar dengan objektif peperiksaan seperti yang diterbitkan oleh Cisco, dan apabila anda telah menyelesaikan kursus-kursus ini, anda harus bersedia dengan baik untuk peperiksaan Cisco CCNA dan CCNP standard industri.

Pembelajaran dengan Study365 mempunyai banyak kelebihan.

Anda akan mempunyai akses 12 Bulan ke platform pembelajaran dalam talian anda dari tarikh anda membeli kursus tersebut.

Syarat Kemasukan: Ujian CCNA 200 -101 (Routing and Switching): Tiada prasyarat rasmi Tahun Pengalaman / Pengetahuan yang disyorkan: 6 bulan hingga 1 tahun Keselamatan 640 - 554 IINS, Voice 640 - 461 ICOMM, dan Wireless 640 - 772 peperiksaan rasmi: ... [-]

Coldfusion 11: Perkembangan Aplikasi Web Web & Mudah Alih Pantas

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dalam ColdFusion 11 ini untuk siri latihan dalam talian Pembangunan Rapid Web dan Bergerak Enterprise, penyampai Dan Fanella mengajar anda cara membuat aplikasi mudah alih menggunakan Adobe ColdFusion dalam persekitaran pembangunan ColdFusion Builder. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dalam ColdFusion 11 ini untuk siri latihan dalam talian Pembangunan Rapid Web dan Bergerak Enterprise, penyampai Dan Fanella mengajar anda cara membuat aplikasi mudah alih menggunakan Adobe ColdFusion dalam persekitaran pembangunan ColdFusion Builder. Setelah selesai latihan ini, anda akan mempelajari asas-asas untuk membuat aplikasi mudah alih, yang akan memberikan asas yang kukuh untuk mewujudkan aplikasi yang lebih kompleks pada masa akan datang.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Css & Xhtml Untuk Pembangunan Web

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dengan Latihan Keseluruhan untuk Pembangunan Web CSS & XHTML, anda akan mempelajari proses membina struktur untuk laman web anda dan kemudian menggayakan laman web supaya mereka kelihatan digilap dan profesional, dalam gaya dan reka bentuk format anda. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dengan Latihan Keseluruhan untuk Pembangunan Web CSS & XHTML, anda akan mempelajari proses membina struktur untuk laman web anda dan kemudian menggayakan laman web supaya mereka kelihatan digilap dan profesional, dalam gaya dan reka bentuk format anda.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada bahan pembelajaran profesional, semuanya disampaikan melalui sistem yang anda akan mendapat akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).... [-]


Diploma Dalam Pengurusan Operasi - Tahap 3

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kursus ini telah dibuat oleh tutor pakar dalam pengurusan operasi, dan akan membolehkan anda mengembangkan kemahiran pakar, dan mendapatkan pekerjaan yang anda mahukan! Dapatkan pemahaman penuh tentang strategi, reka bentuk produk, pemilihan proses, gaya pengurusan dan banyak lagi. [+]

Gambaran Keseluruhan

Pengurus Operasi bertanggungjawab untuk fungsi pusat mana-mana organisasi. Kami faham bahawa profesional yang berkelayakan akan mendapat permintaan yang tinggi, dan boleh mendapatkan kedudukan yang dibayar dengan baik dalam pelbagai industri. Kursus ini telah dibuat oleh tutor pakar dalam pengurusan operasi, dan akan membolehkan anda mengembangkan kemahiran pakar, dan mendapatkan pekerjaan yang anda mahukan! Dapatkan pemahaman penuh tentang strategi, reka bentuk produk, pemilihan proses, gaya pengurusan dan banyak lagi.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Diploma Dalam Pengurusan Sumber Manusia

Online Sepenuh masa Sambilan 40  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

[+]

Menyiasat Isu Perniagaan dari Perspektif HR

Kursus ini akan memberi anda kemahiran untuk membuat sumbangan serta-merta yang berkesan kepada fungsi HR dengan membantu menarik, mengekalkan dan membangunkan pekerja yang diperlukan untuk kejayaan organisasi.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada modul e-Pembelajaran secara profesional, kuiz interaktif, ujian, dan peperiksaan. Semua dihantar melalui sistem yang anda akan mempunyai akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan). Perkhidmatan sokongan dan bahan pembelajaran yang berkesan akan membina keyakinan anda untuk memastikan kelayakan anda.... [-]


Diploma Pengiklanan & Pemasaran

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kursus Pengiklanan dan Pemasaran ini menawarkan peluang untuk membangunkan kreativiti, pengetahuan, dan kemahiran untuk menyampaikan kempen global yang berjaya, sebagai persediaan untuk kerjaya dalam industri kreatif. [+]

Adakah anda ingin pekerjaan yang dibayar dengan perkembangan?

Jika anda memilih pengiklanan atau pemasaran terdapat perkembangan yang jelas, yang menjadikannya jalan kerjaya yang hebat untuk dipilih. Mulakan sebagai Pengiklanan atau Eksekutif Pemasaran dan anda boleh membuat perjalanan anda menjadi seorang Pengarah Kanan yang berpendapatan sehingga £ 80,000.

Kursus Pengiklanan dan Pemasaran ini menawarkan peluang untuk membangunkan kreativiti, pengetahuan, dan kemahiran untuk menyampaikan kempen global yang berjaya, sebagai persediaan untuk kerjaya dalam industri kreatif.

Kursus ini merangkumi topik seperti tingkah laku pembeli, pembangunan jenama, proses pengiklanan, perancangan media dan pemasaran global. Pelajar akan membangunkan pemahaman yang komprehensif tentang peranan pengiklanan dan pemasaran dalam perniagaan dan masyarakat. Anda akan mempunyai peluang untuk menerapkan teknik pemasaran di peringkat strategik dan operasi, untuk melaksanakan strategi pengiklanan kreatif dan untuk membangunkan pemahaman tentang kepentingan pemasaran dan pengiklanan dalam memenuhi objektif perniagaan... [-]


Edexcel Btec Peringkat 7 Anugerah Dalam Pengurusan Strategik Dan Kepimpinan (qcf)

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Anugerah Pearson BTEC Level 7 membina kemahiran dan pengetahuan yang anda miliki, memberikan anda pemahaman yang lebih besar mengenai pelbagai faktor yang terlibat dalam pengurusan strategik. Kursus ini memberi tumpuan kepada bidang pengurusan tertentu dan boleh disesuaikan dengan keperluan profesional anda. [+]

Anugerah Pearson BTEC Level 7 membina kemahiran dan pengetahuan yang anda miliki, memberikan anda pemahaman yang lebih besar mengenai pelbagai faktor yang terlibat dalam pengurusan strategik. Kursus ini memberi tumpuan kepada bidang pengurusan tertentu dan boleh disesuaikan dengan keperluan profesional anda.

Dibangunkan untuk pengurus kanan yang bertanggungjawab untuk menerjemahkan strategi ke dalam prestasi yang berkesan, kelayakan ini mencerminkan amalan semasa dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan dan membolehkan calon-calon membangun dan mengembangkan pemahaman peringkat tinggi mereka Pengurusan Strategik dan Kepimpinan di tempat kerja. Anugerah Edexcel (Pearson) BTEC Level 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan memperkenalkan kemahiran, kualiti dan pengetahuan yang mungkin diperlukan untuk pekerjaan dalam sektor vokasional tertentu.... [-]


Google Analytics for Business

Online Sepenuh masa Sambilan 20  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

[+]

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada modul e-Pembelajaran secara profesional, kuiz interaktif, ujian, dan peperiksaan. Semua dihantar melalui sistem yang anda akan mempunyai akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan). Perkhidmatan sokongan dan bahan pembelajaran yang berkesan akan membina keyakinan anda untuk memastikan kelayakan anda.

Siapakah yang boleh memohon? Penerangan Kursus: Tempoh Kursus: [-]

Hr Dan Pengurusan Gaji Untuk Uk

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

HR dan Penggajian adalah bahagian penting dari setiap perniagaan yang berjaya, dan individu yang berkelayakan akan mendapat permintaan tinggi dan dapat menikmati kerjaya yang bermanfaat. Mengurus dan memproses gaji dan sumber manusia adalah tugas penting, jadi penting bahawa mereka yang berada dalam HR dan pengurusan gaji adalah berkelayakan dan berpengetahuan. [+]

Gambaran Keseluruhan

HR dan Penggajian adalah bahagian penting dari setiap perniagaan yang berjaya, dan individu yang berkelayakan akan mendapat permintaan tinggi dan dapat menikmati kerjaya yang bermanfaat. Mengurus dan memproses gaji dan sumber manusia adalah tugas penting, jadi penting bahawa mereka yang berada dalam HR dan pengurusan gaji adalah berkelayakan dan berpengetahuan. HR dan Pengurusan Payroll ini untuk UK akan mengajar anda tanggungjawab profesional HR dan Pengurusan Penggajian di UK. Memahami pengambilan, pemilihan dan penilaian staf, dan mendapatkan kesedaran tentang pelbagai budaya dan etika. Kursus ini merangkumi motivasi pekerja, hubungan pekerja / majikan dan cara menguruskan perubahan dalam sesebuah organisasi. Di samping itu, pelajar akan mendapat pemahaman yang mendalam tentang proses penggajian, termasuk sistem perisian gaji, bagaimana untuk membetulkan kesilapan gaji, dan cara menjalankan sistem gaji yang efisien.... [-]


Html5 & Css3 - Asas-asas

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dibentangkan oleh Dan Fanella, HTML5 & CSS3 - Kursus latihan asas dalam talian bermula dengan gambaran HTML dan kemudian bergerak ke pemformatan dan susun atur halaman. Seterusnya, latihan meliputi membuat borang, menambah JavaScript, dan elemen halaman tambahan. Bahagian kedua kursus ini adalah mengenai CSS: peraturan, pemformatan, susun atur, dan banyak lagi! [+]

Gambaran Keseluruhan

Dibentangkan oleh Dan Fanella, HTML5 & CSS3 - Kursus latihan asas dalam talian bermula dengan gambaran HTML dan kemudian bergerak ke pemformatan dan susun atur halaman. Seterusnya, latihan meliputi membuat borang, menambah JavaScript, dan elemen halaman tambahan. Bahagian kedua kursus ini adalah mengenai CSS: peraturan, pemformatan, susun atur, dan banyak lagi!

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada bahan pembelajaran profesional, semuanya disampaikan melalui sistem yang anda akan mendapat akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).... [-]


Kawalan Perosak Maju

Online Sepenuh masa Sambilan 24  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Menjadi juruteknik kawalan perosak profesional dan berkemahiran tinggi dengan Study365. Dikemas dengan penuh pengetahuan dalam industri, dan pengajaran pakar, kursus ini komprehensif dan akan memberikan pemahaman yang luas kepada pelajar tentang kawalan serangga peringkat lanjutan. Siri kami dengan sempurna direka modul meliputi pelbagai spesies, cara terbaik untuk mengurusnya, dan semua peralatan dan teknik yang digunakan. [+]

Gambaran Keseluruhan

Menjadi juruteknik kawalan perosak profesional dan berkemahiran tinggi dengan Study365. Dikemas dengan penuh pengetahuan dalam industri, dan pengajaran pakar, kursus ini komprehensif dan akan memberikan pemahaman yang luas kepada pelajar tentang kawalan serangga peringkat lanjutan. Siri kami dengan sempurna direka modul meliputi pelbagai spesies, cara terbaik untuk mengurusnya, dan semua peralatan dan teknik yang digunakan.

Pembelajaran dengan Study365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Kemahiran Pentadbiran Perniagaan

Online Sepenuh masa Sambilan 25  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Pentadbiran adalah peranan yang berbeza-beza, dengan banyak ruang untuk kemajuan. Sebenarnya, ramai orang mula memainkan peranan pentadbiran dan kemudian berjalan ke kedudukan yang lebih senior. Mendapatkan pengetahuan dan kemahiran teknikal yang diperlukan untuk berjaya dalam hal pentadbiran perniagaan. [+]

Pentadbiran adalah peranan yang berbeza-beza, dengan banyak ruang untuk kemajuan. Sebenarnya, ramai orang mula memainkan peranan pentadbiran dan kemudian berjalan ke kedudukan yang lebih senior. Mendapatkan pengetahuan dan kemahiran teknikal yang diperlukan untuk berjaya dalam hal pentadbiran perniagaan.

Kursus komprehensif ini mengkaji kerja harian syarikat-syarikat sebenar dan mengajar anda teknik-teknik yang membantu mereka untuk beroperasi dengan jayanya. Dari belajar untuk menjalankan tugas pentadbiran asas untuk mendapatkan kemahiran sokongan peringkat tinggi, kursus ini merangkumi pelbagai unit untuk memenuhi keperluan pelajar dan majikan.

Jika anda perlu maju dalam peranan anda, atau mendapat promosi, pelajari lebih lanjut mengenai komunikasi perniagaan, pentadbiran, bagaimana untuk memberikan perkhidmatan pelanggan yang berkesan dan cara yang berkesan untuk menguruskan masa anda. Sama ada anda baru dalam pentadbiran atau mempunyai pengalaman, kursus ini adalah untuk anda.... [-]


Kod Qr Di Dalam Bilik Darjah

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dalam Kod QR ini dalam kursus latihan Kelas oleh Ben Thell, anda akan mendapati video menunjukkan cara membuat dan menggunakan Kod QR. Akhir sekali, terdapat satu set video yang bertujuan untuk menghasilkan beberapa idea untuk menggunakan Kod QR dalam mata pelajaran inti seni dan pendidikan kesihatan / jasmani. Kod QR ini dalam kursus latihan Kelas untuk Peranti dan iPad memberi tumpuan kepada menggunakan Kod QR sebagai pembantu pengajar. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dalam Kod QR ini dalam kursus latihan Kelas oleh Ben Thell, anda akan mendapati video menunjukkan cara membuat dan menggunakan Kod QR. Akhir sekali, terdapat satu set video yang bertujuan untuk menghasilkan beberapa idea untuk menggunakan Kod QR dalam mata pelajaran inti seni dan pendidikan kesihatan / jasmani. Kod QR ini dalam kursus latihan Kelas untuk Peranti dan iPad memberi tumpuan kepada menggunakan Kod QR sebagai pembantu pengajar. Satu cara yang biasa untuk menggunakan Kod QR adalah bersempena dengan tutorial video dan kami telah memasukkan video yang menunjukkan bagaimana untuk membuat video pengajaran menggunakan Jelaskan Everything ™ di iPad®, serta memuat naik video tersebut ke YouTube ™.... [-]


Kursus Latihan Adobe Photoshop

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

Dapatkan latihan praktikal dengan teknik asas dan lanjutan untuk memanfaatkan pengalaman anda. Kursus komprehensif ini akan memberi anda panduan langkah demi langkah, yang meliputi modul yang berguna yang disampaikan oleh pakar dalam bidang. [+]

Perlu mendapatkan pegangan dengan Adobe Photoshop?

Kursus ini mempunyai semua yang dilindungi.

Dapatkan latihan praktikal dengan teknik asas dan lanjutan untuk memanfaatkan pengalaman anda. Kursus komprehensif ini akan memberi anda panduan langkah demi langkah, yang meliputi modul yang berguna yang disampaikan oleh pakar dalam bidang. Ketahui asas asas, retouching foto, dan pengeditan imej. Sama ada anda seorang pereka, ilustrator, jurugambar, artis video, webmaster atau hanya seorang pemula, Photoshop menawarkan anda banyak peluang untuk membuat imej anda kelihatan hebat.

Belajar menggunakan Photoshop ke peringkat lanjutan dengan bahan latihan profesional kami. Bayangkan dapat mula menguasai Adobe Photoshop dan menghasilkan imej berkualiti profesional untuk peranti web, cetak dan mudah alih. Gunakan lapisan, gunakan kesan dan penapis untuk mencipta kesan khas, termasuk tekstur dan pencahayaan. Anda akan mengembangkan keupayaan anda untuk membuat topeng tepat, kesan imej, dan imej retak, mengasingkan kawasan dan simpan topeng dengan alat khusus.... [-]


Kursus Latihan Artis Solekan

Online Sepenuh masa Sambilan 25  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Menjadi Artist Makeup adalah serba boleh dan memberi anda banyak peluang. Terdapat banyak pilihan kerjaya, contohnya, anda boleh melakukan pengantin bebas atau solek acara khas, atau anda boleh bekerja untuk jenama solek sebagai perunding alat solek yang boleh membawa kepada solek untuk pertunjukan fesyen atau majalah. Selalunya, anda boleh pakar dalam solek untuk televisyen, filem atau panggung. Serta ini, anda boleh menjadi seorang blogger kecantikan. Seperti yang anda lihat, terdapat banyak laluan yang berbeza untuk anda dengan kelayakan ini. [+]

Adakah anda suka solek? Pernahkah anda berfikir mengenai perubahan kerjaya? Adakah anda suka melakukan solek pengantin?

Menjadi Artist Makeup adalah serba boleh dan memberi anda banyak peluang. Terdapat banyak pilihan kerjaya, contohnya, anda boleh melakukan pengantin bebas atau solek acara khas, atau anda boleh bekerja untuk jenama solek sebagai perunding alat solek yang boleh membawa kepada solek untuk pertunjukan fesyen atau majalah. Selalunya, anda boleh pakar dalam solek untuk televisyen, filem atau panggung. Serta ini, anda boleh menjadi seorang blogger kecantikan. Seperti yang anda lihat, terdapat banyak laluan yang berbeza untuk anda dengan kelayakan ini.

Apa yang saya Adakah Belajar? Bagaimana untuk memulakan sebagai artis solek. Peranan Artist Makeup. Cara membina alat solek profesional. Memahami pencahayaan asas. Anatomi muka asas dan teori warna. Produk profesional, berus, alat dan peralatan. Seni kulit sempurna dan penjagaan kulit. Menyoroti dan kontur, yayasan, penyamak. Definisi kening dan dandanan, memahami bentuk mata yang berbeza Solek mata: eyeshadows, eyeliners, mascaras, dan aplikasi bulu mata palsu. Permohonan pipi / pewarna dan warna, berfungsi dengan pigmen. Aplikasi gincu yang tepat, pencampuran warna dan percubaan. Teknik pengadunan. Kelihatan termasuk pembetulan, hari, petang dan majlis khas. Mengadaptasi teknik dan warna untuk warna kulit yang berbeza. Penjagaan selepas kelahiran pelanggan. Siapa Kursus Ini Untuk? ... [-]

Kursus Latihan Media Sosial

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

Kursus ini adalah peluang yang sempurna untuk memulakan kerjaya yang hebat. Media Sosial di mana-mana, dan anda boleh membuat kerjaya daripada itu! Ketahui bagaimana untuk mencipta kandungan yang luar biasa, dapatkan kepala SEO, memahami Google Analytics, dan dapatkan kelayakan. [+]

Adakah anda berminat dengan kerjaya pemasaran? Mungkin awak suka menulis? Adakah anda mempunyai beberapa kemahiran komputer?

Kursus ini adalah peluang yang sempurna untuk memulakan kerjaya yang hebat. Media Sosial di mana-mana, dan anda boleh membuat kerjaya daripada itu! Ketahui bagaimana untuk mencipta kandungan yang luar biasa, dapatkan kepala SEO, memahami Google Analytics, dan dapatkan kelayakan. Sebagai Pengurus Media Sosial, anda boleh melakukan perkara-perkara seperti memantau pelbagai platform media sosial, mengemas kini laman web, membuat kandungan, membuat dan mengawasi pertandingan, mengemas kini dengan trend, menggunakan alat media sosial dan menulis catatan blog. Dengan pengalaman, anda boleh maju ke peranan kanan, dengan potensi untuk memperoleh 70K setahun. Seperti yang anda dapat lihat, ia adalah kerjaya yang menarik dan pelbagai, dengan banyak ruang untuk kemajuan. Dengan kelayakan yang diiktiraf seperti ini, anda akan mendapat kerjaya impian anda dalam masa yang singkat!... [-]


Kursus Permohonan Solek

Online Sepenuh masa Sambilan 20  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Menjadi Artist Makeup adalah serba boleh dan memberi anda banyak peluang. Terdapat banyak pilihan kerjaya, contohnya, anda boleh melakukan pengantin bebas atau solek acara khas, atau anda boleh bekerja untuk jenama solek sebagai perunding alat solek yang boleh membawa kepada solek untuk pertunjukan fesyen atau majalah. [+]

Adakah anda suka solek? Pernahkah anda berfikir mengenai perubahan kerjaya? Adakah anda suka melakukan solek pengantin?

Kursus Aplikasi Makeup dalam talian ini sangat popular dan dianugerahkan oleh Brit Academy for Training.

Menjadi Artist Makeup adalah serba boleh dan memberi anda banyak peluang. Terdapat banyak pilihan kerjaya, contohnya, anda boleh melakukan pengantin bebas atau solek acara khas, atau anda boleh bekerja untuk jenama solek sebagai perunding alat solek yang boleh membawa kepada solek untuk pertunjukan fesyen atau majalah. Selalunya, anda boleh pakar dalam solek untuk televisyen, filem atau panggung. Serta ini, anda boleh menjadi seorang blogger kecantikan. Seperti yang anda lihat, terdapat banyak laluan yang berbeza untuk anda dengan kelayakan ini.... [-]


Kursus Setiausaha Eksekutif & Kursus

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

Sama ada anda sedang bekerja sebagai Setiausaha atau PA, atau jika anda baru bermula, kursus ini merangkumi segala-galanya dan akan memberikan pengenalan hebat kepada dunia kerja. [+]

Adakah anda menyukai potensi pendapatan yang tinggi? Adakah anda mahu kerjaya dengan banyak ruang untuk kemajuan?

Jika jawapannya adalah ya, maka inilah kursus untuk anda. Sama ada anda sedang bekerja sebagai Setiausaha atau PA, atau jika anda baru bermula, kursus ini merangkumi segala-galanya dan akan memberikan pengenalan hebat kepada dunia kerja. Dapatkan berkelayakan dan tambahkan sijil yang diiktiraf dengan baik kepada CV anda dengan Kajian 365, ini akan menunjukkan majikan yang berpotensi bahawa anda telah dilatih secara profesional, dan anda boleh memberikan tugas Penolong Setiausaha dan Pribadi ke tahap tertinggi. Peranan ini membolehkan kemajuan, dan juga permintaan yang tinggi pada masa ini, jadi apabila layak, anda akan menikmati faedahnya.... [-]


Kursus Solek Muka Untuk Majlis Perkahwinan Dan Khas

Online Sepenuh masa Sambilan 20  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kursus Makeup Advance untuk Kursus Pernikahan dan Peristiwa Khas ini direka untuk mengajar anda teknik solek. Jika anda berharap untuk menjadi Artist Makeup Freelance yang mengkhusus dalam Makeup Pengantin dan Acara Khas maka ini adalah kursus untuk anda. [+]

Adakah anda teruja dengan solek?

Kursus Makeup Advance untuk Kursus Pernikahan dan Peristiwa Khas ini direka untuk mengajar anda teknik solek. Jika anda berharap untuk menjadi Artist Makeup Freelance yang mengkhusus dalam Makeup Pengantin dan Acara Khas maka ini adalah kursus untuk anda.

Anda akan mempelajari pelbagai jenis gaya solek perkahwinan dan teknik jangka panjang yang sesuai untuk pesta perkahwinan bersama dengan gaya solek dan petua untuk acara-acara penting lain dari acara petang hingga ke pesta siang hari. Kursus Bridal dan Special Occasions dalam talian ini sesuai untuk pemula, dan direka khusus untuk menyediakan latihan mendalam dalam teknik canggih asas dan canggih. Sekiranya anda ingin bekerja secara khusus sebagai artis solek pengantin. Bertujuan untuk pelajar yang berminat mempelajari asas-asas seni solek untuk kegunaan peribadi atau profesional, anda akan menerima latihan dalam talian dari pakar industri terkemuka dalam fesyen, pengiklanan dan solek selebriti.... [-]


Latihan Microsoft Excel 2016 Yang Canggih

Online Sepenuh masa Sambilan 25  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Untuk membuktikan bahawa anda boleh menggunakan Microsoft Excel, aplikasi spreadsheet yang paling popular, mendapat kelayakan yang diiktiraf dari Study365. Meningkatkan CV anda dan memberi diri anda kelebihan. Hampir setiap tempat kerja akan menggunakan Excel, jadi sebagai pekerja, belajar menggunakannya dengan betul memberikan nilai dan mungkin memberi peluang untuk kemajuan kerjaya. [+]

Untuk majikan, anda hanya sebaik CV anda ...

Untuk membuktikan bahawa anda boleh menggunakan Microsoft Excel, aplikasi spreadsheet yang paling popular, mendapat kelayakan yang diiktiraf dari Study365. Meningkatkan CV anda dan memberi diri anda kelebihan. Hampir setiap tempat kerja akan menggunakan Excel, jadi sebagai pekerja, belajar menggunakannya dengan betul memberikan nilai dan mungkin memberi peluang untuk kemajuan kerjaya.

Sama ada anda seorang pemula atau mempunyai pengetahuan tentang Excel, kursus ini merangkumi segala-galanya dalam format yang mudah difahami. Belajar bagaimana menggunakan Excel adalah pelaburan dalam kehidupan peribadi dan profesional anda. Excel memudahkan untuk memantau prestasi kewangan, seperti keuntungan atau kerugian perniagaan, mengira pembayaran pembelian besar, merancang belanjawan, atau tetap teratur dengan senarai semak.... [-]


Latihan Microsoft Office 2016 Latihan

Online Sepenuh masa Sambilan 60  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Untuk membuktikan bahawa anda boleh menggunakan Microsoft Office, perisian pengurusan pangkalan data yang paling popular, dapatkan kelayakan yang diiktiraf dari Study365. Meningkatkan CV anda dan memberi diri anda kelebihan. [+]

Untuk majikan, anda hanya sebaik CV anda ...

Untuk membuktikan bahawa anda boleh menggunakan Microsoft Office, perisian pengurusan pangkalan data yang paling popular, dapatkan kelayakan yang diiktiraf dari Study365. Meningkatkan CV anda dan memberi diri anda kelebihan.

Kebanyakan organisasi menggunakan Microsoft Office dan kami dapat menunjukkan kepada anda cara untuk memanfaatkannya. Kursus ini bertujuan untuk memberikan kemahiran penting dan membolehkan anda menghasilkan kerja profesional menggunakan suite Microsoft Office, termasuk Word, Excel, PowerPoint, dan Akses. Sama ada anda seorang pemula atau mempunyai pengalaman dengan Pejabat, kursus ini merangkumi segala-galanya dan anda boleh melalui bahan dengan kadar anda sendiri. Bundel kursus ini merangkumi ciri asas dan lanjutan Microsoft Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 dan Outlook 2016.... [-]


Latihan Simpan Kira

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

Setiap perniagaan perlu menyimpan buku demi undang-undang, jadi dapatkan kelayakan dan membuktikan kepada bakal majikan bahawa anda boleh menyediakan tugas Perakaunan dan Pembukuan pejabat dengan standard tertinggi. [+]

Pemegang buku yang berkelayakan mempunyai permintaan tinggi

Setiap perniagaan perlu menyimpan buku demi undang-undang, jadi dapatkan kelayakan dan membuktikan kepada bakal majikan bahawa anda boleh menyediakan tugas Perakaunan dan Pembukuan pejabat dengan standard tertinggi.

Kursus Latihan Pembukuan ini merangkumi segala-galanya. Kursus ini bermula dengan meliputi keperluan perakaunan dan pembukuan seperti penyata kewangan, cukai pendapatan, dan proses simpan kira. Modul seterusnya memberi tumpuan kepada QuickBooks dan pengurusan gaji, QuickBooks adalah pakej perisian perakaunan yang banyak digunakan, jadi latihan ini sangat bermanfaat. Dalam modul terakhir, pelajar akan mempelajari QuickBooks untuk jualan. Dengan pengalaman praktikal dan pengetahuan ini, anda akan diingini untuk bakal majikan.... [-]


Media Sosial Lanjutan & Pemasaran Digital

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Buat kandungan yang menarik, strategi yang berkesan dan belajar untuk menyesuaikan kandungan anda kepada khalayak anda. Kursus ini merangkumi segala-galanya, semasa kursus pelajar akan mengkaji pelbagai topik yang berguna, termasuk analisis pasaran, dasar media sosial, konsistensi suara, media sosial pengauditan dan banyak lagi. Kami juga telah memasukkan bacaan yang disyorkan untuk melanjutkan pelajaran anda. [+]

Adakah anda ingin memperoleh £ 30,000 setahun?

Media Sosial dan Pemasaran Digital telah mengambil alih, dan jika anda tahu cara menggunakan media sosial dengan berkesan, anda akan sangat diingini untuk bakal majikan. Dapatkan kelayakan yang diiktiraf dan meningkatkan peluang anda.

Buat kandungan yang menarik, strategi yang berkesan dan belajar untuk menyesuaikan kandungan anda kepada khalayak anda. Kursus ini merangkumi segala-galanya, semasa kursus pelajar akan mengkaji pelbagai topik yang berguna, termasuk analisis pasaran, dasar media sosial, konsistensi suara, media sosial pengauditan dan banyak lagi. Kami juga telah memasukkan bacaan yang disyorkan untuk melanjutkan pelajaran anda.... [-]


Melatih Pasukan Anda Untuk Prestasi Yang Lebih Tinggi

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Lebih-lebih lagi, pengurus diperlukan untuk membina pasukan yang menghasilkan keputusan dengan cepat. Namun beberapa daripada mereka dilengkapi untuk melakukan kerja penting seorang jurulatih. Panduan mudah untuk mengikuti anda melalui empat peringkat pembangunan pasukan dan bagaimana untuk memenuhi peranan yang berubah dan rumit anda sebagai jurulatih di setiap peringkat. [+]

Gambaran Keseluruhan

Lebih-lebih lagi, pengurus diperlukan untuk membina pasukan yang menghasilkan keputusan dengan cepat. Namun beberapa daripada mereka dilengkapi untuk melakukan kerja penting seorang jurulatih. Panduan mudah untuk mengikuti anda melalui empat peringkat pembangunan pasukan dan bagaimana untuk memenuhi peranan yang berubah dan rumit anda sebagai jurulatih di setiap peringkat.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada bahan pembelajaran profesional, semuanya disampaikan melalui sistem yang anda akan mendapat akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).... [-]


Melodyne: Pengenalan

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dalam kursus Melodyne pengenalan ini, Laura menunjukkan kepada anda fungsi dan alat asas untuk membolehkan anda memulakan pembetulan padang dan mengharmonikan muzik anda. Dengan Melodyne, anda sebenarnya boleh melakukan yang mustahil - dan melakukannya dengan mudah. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dalam kursus Melodyne pengenalan ini, Laura menunjukkan kepada anda fungsi dan alat asas untuk membolehkan anda memulakan pembetulan padang dan mengharmonikan muzik anda. Dengan Melodyne, anda sebenarnya boleh melakukan yang mustahil - dan melakukannya dengan mudah.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada bahan pembelajaran profesional, semua disampaikan melalui sistem yang anda akan mempunyai akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).... [-]


Menguasai Google Adwords

Online Sepenuh masa Sambilan 20  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kita boleh mengambil kerumitan Google AdWords dan menjadikannya mudah. Jika anda memerlukan bantuan bermula dengan Google Adwords, atau bahkan jika anda mempunyai beberapa amalan, kami mendapat semua yang dilindungi. Kursus ini sangat serba boleh. Ia boleh digunakan oleh pemilik perniagaan kecil, pengurus komunikasi atau pemasaran dan sesiapa yang mengharapkan kerjaya dalam pemasaran digital. [+]

Adakah anda tertanya-tanya bagaimana untuk mencapai bakal pelanggan? Mungkin anda perlukan bantuan untuk mendapatkan pelanggan semasa untuk kembali? Adakah anda ingin membantu meningkatkan jualan dalam talian?

Kita boleh mengambil kerumitan Google AdWords dan menjadikannya mudah. Jika anda memerlukan bantuan bermula dengan Google Adwords, atau bahkan jika anda mempunyai beberapa amalan, kami mendapat semua yang dilindungi. Kursus ini sangat serba boleh. Ia boleh digunakan oleh pemilik perniagaan kecil, pengurus komunikasi atau pemasaran dan sesiapa yang mengharapkan kerjaya dalam pemasaran digital.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Menguasai Kepemimpinan - Memberi Inspirasi Kepada Visi Bersama

Online Sepenuh masa Sambilan 60  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kursus ini akan mengajar pelajar untuk memberi inspirasi kepada visi bersama dan bekerjasama dengan pasukan orang secara berkesan. Sama ada anda sudah bekerja dalam pengurusan, atau jika anda berharap, kursus ini akan membantu anda menjadi pemimpin yang memberi inspirasi, profesional, dan memotivasi. Pelajar akan mengkaji pelbagai modul untuk membuat visi, menyatakan secara bertulis, mengetuai pasukan, dan bekerja dengan orang lain. [+]

Gambaran Keseluruhan Bolehkah anda menjadi pemimpin yang hebat?

Kursus ini akan mengajar pelajar untuk memberi inspirasi kepada visi bersama dan bekerjasama dengan pasukan orang secara berkesan. Sama ada anda sudah bekerja dalam pengurusan, atau jika anda berharap, kursus ini akan membantu anda menjadi pemimpin yang memberi inspirasi, profesional, dan memotivasi. Pelajar akan mengkaji pelbagai modul untuk membuat visi, menyatakan secara bertulis, mengetuai pasukan, dan bekerja dengan orang lain.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Menguasai Kepemimpinan - Pemimpin Apa Yang Harus Dilakukan

Online Sepenuh masa Sambilan 60  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kursus ini akan mengajar pelajar untuk memotivasi pasukan secara berkesan dan menunjukkan tingkah laku kejujuran, kredibiliti, dan teladan seorang pemimpin. Sama ada anda sudah bekerja dalam pengurusan, atau jika anda berharap, kursus ini akan membantu anda menjadi pemimpin pakar. [+]

Gambaran Keseluruhan Anda mahu menjadi pemimpin yang hebat, tetapi bagaimana pemimpin bertindak? Apakah jenis kepimpinan yang ada? Bagaimana saya boleh menguasai kepimpinan?

Sekiranya anda ingin menjawab soalan-soalan ini, maka kursus ini adalah untuk anda. Kursus ini akan mengajar pelajar untuk memotivasi pasukan secara berkesan dan menunjukkan tingkah laku kejujuran, kredibiliti, dan teladan seorang pemimpin. Sama ada anda sudah bekerja dalam pengurusan, atau jika anda berharap, kursus ini akan membantu anda menjadi pemimpin pakar.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Menguasai Kepimpinan-model Kepimpinan

Online Sepenuh masa Sambilan 60  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kursus ini akan mengajar para pelajar untuk mencari suara mereka sebagai pemimpin dan menggunakan pelbagai model kepimpinan untuk meningkatkan ini. Sama ada anda sudah bekerja dalam pengurusan, atau jika anda berharap, kursus ini akan membantu anda menjadi pemimpin pakar. [+]

Gambaran Keseluruhan Anda ingin menjadi pemimpin yang hebat, tetapi bagaimana pemimpin menangani insiden kritikal? Apa model kepimpinan yang ada? Bagaimanakah saya boleh menggunakan model kepimpinan?

Sekiranya anda ingin menjawab soalan-soalan ini, maka kursus ini adalah untuk anda. Kursus ini akan mengajar para pelajar untuk mencari suara mereka sebagai pemimpin dan menggunakan pelbagai model kepimpinan untuk meningkatkan ini. Sama ada anda sudah bekerja dalam pengurusan, atau jika anda berharap, kursus ini akan membantu anda menjadi pemimpin pakar.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Office Administrative & Human Resource Management

Online Sepenuh masa Sambilan 20  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Syarikat-syarikat global yang terkemuka menyedari bagaimana untuk menguruskan pekerja dan pihak berkepentingan dengan berkesan untuk meningkatkan prestasi organisasi dan mendapat kelebihan daya saing. Kursus dalam talian ini memberi anda pengetahuan dan pemahaman tentang bagaimana organisasi bekerja dan bagaimana kecerdasan perniagaan diperoleh. [+]

Syarikat-syarikat global yang terkemuka menyedari bagaimana untuk menguruskan pekerja dan pihak berkepentingan dengan berkesan untuk meningkatkan prestasi organisasi dan mendapat kelebihan daya saing. Kursus dalam talian ini memberi anda pengetahuan dan pemahaman tentang bagaimana organisasi bekerja dan bagaimana kecerdasan perniagaan diperoleh.

Tiada pengalaman atau kelayakan terdahulu yang diperlukan untuk pendaftaran dalam kursus ini. Ia boleh didapati untuk semua pelajar, dari semua latar belakang akademik.

Pelajar mestilah berusia 16 tahun ke atas untuk menjalankan kelayakan.

Pemahaman asas bahasa Inggeris, celik huruf, numerasi dan ICT dikehendaki menghadiri kursus ini.... [-]


Office Skills, Secretarial & PA Training

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

[+]

Pembukuan, Quickbooks untuk pengurusan gaji Pencairan dan wang tunai kecil

Seperti yang anda lihat, kursus ini merangkumi asas pentadbiran pejabat dan tugas penyambut tetamu, dan juga meliputi kawasan yang lebih maju. Ini adalah calon yang dapat membina pengetahuan dan akan bersedia sepenuhnya untuk bekerja. Mengambil kemahiran yang anda pelajari dari kami dan memulakan karier yang hebat dan berjaya.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Pejabat Microsoft Untuk Ipad - Asas-asas

Online Sepenuh masa Sambilan 100  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Di Pejabat ini untuk iPad - Kursus asas, penyampai Jason Holder merangkumi topik seperti: teks dan gambar pemformatan, menghantar lampiran, dan membuka fail dari Awan. Pada masa anda telah menyelesaikan kursus ini, anda akan dapat memahami dengan berkesan menggunakan dokumen Microsoft Word pada Apple® iPad® anda. [+]

Gambaran Keseluruhan

Microsoft® Office® untuk aplikasi iPad® merangkumi Word, Excel®, dan PowerPoint®. Di Pejabat ini untuk iPad - Kursus latihan asas, anda akan mempelajari bagaimana aplikasi ini membolehkan anda melihat, mencipta dan mengedit dokumen Office anda dari iPad anda menggunakan antara muka pengguna biasa.

Di Pejabat ini untuk iPad - Kursus asas, penyampai Jason Holder merangkumi topik seperti teks dan gambar pemformatan, menghantar lampiran, dan membuka fail dari Awan. Pada masa anda telah menyelesaikan kursus ini, anda akan dapat memahami dengan berkesan menggunakan dokumen Microsoft Word pada Apple® iPad® anda.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Pemampat: Keperluan

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dalam tutorial ini, jurutera audio Jeff Dykhouse menangani kebaikan dan keburukan kedua-dua kompresor perkakasan dan perisian. Mampatan adalah proses yang memanipulasi rangkaian dinamik isyarat audio untuk mencapai suara yang lebih seragam dan konsisten dengan mengubah jumlah yang dirasakan. Dengan memahami penggunaan mereka dan cara menguruskan pemampat, vokal anda akan menonjol dari instrumentasi di sekitarnya, gendang dan perkusi anda akan kelihatan mempunyai bunyi yang lebih mantap dan memberi gitar bunyi yang lebih lengkap. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dalam tutorial ini, jurutera audio Jeff Dykhouse menangani kebaikan dan keburukan kedua-dua kompresor perkakasan dan perisian. Mampatan adalah proses yang memanipulasi rangkaian dinamik isyarat audio untuk mencapai suara yang lebih seragam dan konsisten dengan mengubah jumlah yang dirasakan. Dengan memahami penggunaan mereka dan cara menguruskan pemampat, vokal anda akan menonjol dari instrumentasi di sekitarnya, gendang dan perkusi anda akan kelihatan mempunyai bunyi yang lebih mantap dan memberi gitar bunyi yang lebih lengkap. Oleh kerana jenis dan jumlah mampatan bergantung kepada jenis isyarat audio yang diproses, Jeff menggariskan bagaimana pelbagai kawalan pemampat mempengaruhi manipulasi isyarat audio yang diperlukan. Anda akan melihat dan mendengar bagaimana kompresor yang berbeza mempengaruhi pelbagai instrumen dan cara menggunakannya untuk penciptaan muzik anda.... [-]


Pembelajaran Mesin - Python Programming: Dari Pemula Hingga Pertengahan

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Ini adalah kursus Python untuk pemula yang mutlak. Anda akan belajar menulis program Python, melakukan pemprosesan teks, menggunakan konsep pembelajaran mesin yang mudah, dan banyak lagi! Pada masa anda selesai dengan latihan video intensif ini, anda akan pergi dari pengalaman sifar ke tahap pertengahan yang agak serius. Bahan Tambahan dimasukkan! [+]

Gambaran Keseluruhan

Ini adalah kursus Python untuk pemula yang mutlak. Anda akan belajar menulis program Python, melakukan pemprosesan teks, menggunakan konsep pembelajaran mesin yang mudah, dan banyak lagi! Pada masa anda selesai dengan latihan video intensif ini, anda akan pergi dari pengalaman sifar ke tahap pertengahan yang agak serius. Bahan Tambahan dimasukkan!

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada bahan pembelajaran profesional, semua disampaikan melalui sistem yang anda akan mempunyai akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).... [-]


Penyelia Rahsia Kejayaan

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dalam kursus latihan Rahsia Penyelia Kejayaan ini, anda akan menemui satu set tujuh prinsip yang telah terbukti, ciri-ciri yang boleh dicapai dan ciri-ciri umum yang akan menetapkan tahap kejayaan penyeliaan anda. Bergerak menjadi peranan penyeliaan mempunyai ganjaran yang luar biasa. Bersedia untuk merebutnya dengan mengasah kemahiran anda dan membentuk gaya anda. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dalam kursus latihan Rahsia Penyelia Kejayaan ini, anda akan menemui satu set tujuh prinsip yang telah terbukti, ciri-ciri yang boleh dicapai dan ciri-ciri umum yang akan menetapkan tahap kejayaan penyeliaan anda. Bergerak menjadi peranan penyeliaan mempunyai ganjaran yang luar biasa. Bersedia untuk merebutnya dengan mengasah kemahiran anda dan membentuk gaya anda.

10 kunci untuk mendapat pengiktirafan dan penerimaan Model lima langkah untuk menangani masalah dan pemodelan kesabaran Kepentingan toleransi-terutama pada masa-masa perubahan Bagaimana tersedia untuk bos dan pekerja anda Cara yang kuat untuk menunjukkan ketekunan anda Ketekalan dan memastikan perkataan anda sepadan dengan tindakan anda ... [-]

Peringkat 3 Dalam Pendidikan Dan Latihan - Aet (new Pttls)

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

Kursus ini dari Study 365 adalah cara terbaik untuk belajar. Kami menawarkan pengantar untuk mengajar sebagai profesion, jadi anda akan mempunyai pemahaman yang mendalam mengenai peranan secara keseluruhan, tugas sehari-hari, bagaimana untuk memberikan pengajaran yang sangat baik, bagaimana merancang pelajaran dan bagaimana memberikan maklum balas yang membina. [+]

Adakah anda berminat untuk mengajar? Adakah anda ingin memberi inspirasi kepada generasi akan datang? Mungkin anda mahu melanjutkan pelajaran?

Kursus ini dari Study 365 adalah cara terbaik untuk belajar. Kami menawarkan pengantar untuk mengajar sebagai profesion, jadi anda akan mempunyai pemahaman yang mendalam mengenai peranan secara keseluruhan, tugas sehari-hari, bagaimana untuk memberikan pengajaran yang sangat baik, bagaimana merancang pelajaran dan bagaimana memberikan maklum balas yang membina. Kursus ini merupakan asas yang sempurna untuk pelajar yang ingin melanjutkan pengajian atau yang ingin memulakan kerja dalam persekitaran pengajaran.

Apa yang saya Adakah Belajar? Peranan, tanggungjawab, dan sempadan peranan dalam pengajaran Pendekatan pengajaran dan pembelajaran yang sesuai Kemahiran merancang sesi Bagaimana untuk menyampaikan pelajaran motivasi Kaedah penilaian dan penyimpanan rekod yang berbeza Perundangan, peraturan dan kod perundangan yang berkaitan ... [-]

Perpustakaan Kursus Reka Bentuk Muktamad

Online Sepenuh masa Sambilan 150  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Perpustakaan unik ini menyediakan asas pengetahuan dan kemahiran perisian yang kukuh yang anda perlukan untuk meneruskan kerjaya dalam Reka Bentuk Grafik. Ia termasuk latihan mengenai program perisian kreatif Adobe seperti Photoshop, Illustrator, InDesign dan Fireworks, termasuk kursus yang akan menyediakan anda untuk mengambil Adobe Certified Expert (ACE) dalam Ujian Photoshop CC-pensijilan rasmi tertinggi yang tersedia. [+]

Gambaran Keseluruhan

Perpustakaan unik ini menyediakan asas pengetahuan dan kemahiran perisian yang kukuh yang anda perlukan untuk meneruskan kerjaya dalam Reka Bentuk Grafik. Ia termasuk latihan mengenai program perisian kreatif Adobe seperti Photoshop, Illustrator, InDesign dan Fireworks, termasuk kursus yang akan menyediakan anda untuk mengambil Adobe Certified Expert (ACE) dalam Ujian Photoshop CC-pensijilan rasmi tertinggi yang tersedia.

Kursus yang lebih mendalam memberikan pemahaman yang kuat tentang topik penting bagi setiap pereka. Mereka termasuk topik yang canggih seperti pelekat, bekerja dengan imej dalam InDesign, menguasai alat penahan sukar difahami, bekerja dengan jenis seperti profesional, dan membuat pilihan yang rumit daripada orang.... [-]


Pmi Pengamal Bersertifikat Pmi (pmi-acp) ®

Online Sepenuh masa Sambilan 20  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Lihatlah lebih jauh daripada kursus PMI-ACP®® dari Study 365. Pensijilan ini telah diwujudkan oleh Institut Pengurusan Projek (PMI) dan akan menjadikan anda lebih banyak pekerjaan, dengan meningkatkan ketangkasan anda. [+]

Adakah anda ingin kelebihan ke atas persaingan anda?

Lihatlah lebih jauh daripada kursus PMI-ACP®® dari Study 365. Pensijilan ini telah diwujudkan oleh Institut Pengurusan Projek (PMI) dan akan menjadikan anda lebih banyak pekerjaan, dengan meningkatkan ketangkasan anda.

Persijilan Praktisi Pengamal Agile membuktikan bahawa anda mempunyai pengetahuan profesional mengenai prinsip, metodologi dan alat tangkas. Teknologi dan trend berubah setiap hari, yang bermaksud kita semua perlu memperoleh ketangkasan. Keperluan untuk profesional tangkas sentiasa berkembang, jadi sekarang adalah masa untuk membuktikan kebolehan anda.

Jika anda bekerja di organisasi menggunakan Agile untuk mengurus projek, PMI-ACP memberikan peluang untuk menunjukkan pengetahuan anda tentang amalan Agile. Pensijilan ini tidak terhad kepada pengurus projek atau pemegang amanah Profesional Pengurusan Projek (PMP), individu yang mempunyai pengalaman bekerja pada pasukan projek Agile juga boleh memohon.... [-]


PRINCE2® Foundation Course

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

[+]

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan.

Pelajar mestilah berusia 16 tahun ke atas dan harus mempunyai pemahaman asas tentang Bahasa Inggeris, pengiraan, literasi, dan ICT.

Laluan Kerjaya:

Selepas melengkapkan Yayasan PRINCE2® anda akan layak menjadi:

PMO Co-Ordinator

Dalam peranan ini, anda boleh mendapat sehingga £ 32,000 setahun.

Cara latihan dijalankan akan dalam talian dan merupakan proses yang sangat mudah:

Dapatkan melalui latihan dan latihan dalam talian. Duduk dalam ujian amalan / ujian amalan.

Ia tidak akan mengambil masa yang panjang dan anda akan disokong oleh pasukan mentor kami apabila anda memerlukan bantuan. ... [-]


PRINCE2® Practitioner Course

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

[+]

Dalam peranan ini, anda boleh mendapat sehingga £ 50,000 setahun.

Cara latihan dijalankan akan dalam talian dan merupakan proses yang sangat mudah:

Dapatkan melalui latihan dan latihan dalam talian. Duduk dalam ujian amalan / ujian amalan.

Ia tidak akan mengambil masa yang panjang dan anda akan disokong oleh pasukan mentor kami apabila anda memerlukan bantuan.

[-]

Project Management Professional (PMP) - New Version

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

[+]

Kursus ini akan menyediakan anda sepenuhnya untuk mengambil peperiksaan rasmi Pengurusan Projek Profesional (PMP). Pelajar akan menerima kajian semula bahan yang terkandung dalam Badan Pengurusan Projek Pengetahuan (PMBoK).

Penerangan Kursus:

Kursus latihan dalam talian ini komprehensif dan direka untuk menampung topik utama yang disenaraikan di bawah kurikulum.

Tempoh Kursus:

Anda akan mempunyai akses 12 Bulan ke platform pembelajaran dalam talian anda dari tarikh anda membeli kursus tersebut.

Kaedah Penilaian:

Pada akhir kursus, pelajar akan mengambil ujian penilaian soalan berbilang pilihan dalam talian (sila ambil perhatian, ini bukan peperiksaan rasmi).

[-]

Project Management Training

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

[+]

Pada akhir kursus, peserta akan mengambil ujian penilaian soal pilihan pelbagai dalam talian. Ujian dalam talian ditandakan secara langsung, jadi anda akan mengetahui dengan segera jika anda telah lulus kursus ini.

Persijilan: Syarat kemasukan:

Pelajar mestilah berusia 16 tahun ke atas dan harus mempunyai pemahaman asas tentang Bahasa Inggeris, pengiraan, literasi dan ICT.

Laluan Kerjaya:

Latihan ini membawa anda menjadi:

Penganalisis projek Penyelaras projek [-]

Psikologi Sosial

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dapatkan pemahaman penuh tentang teori-teori di sebalik psikologi sosial, subjek yang memberi tumpuan kepada bagaimana individu mempengaruhi dan dipengaruhi oleh orang lain di sekeliling mereka. Memperoleh pemahaman yang lebih baik tentang tingkah laku manusia dan bagaimana ia mempengaruhi orang, dan belajar menggunakan psikologi sosial. Kursus ini akan membolehkan para pelajar meneruskan kerjaya dalam psikologi sosial dan mendapat penyelidikan, analisis, komunikasi, pemikiran kritikal, pengurusan masa, dan kemahiran penalaran abstrak. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan pemahaman penuh tentang teori-teori di sebalik psikologi sosial, subjek yang memberi tumpuan kepada bagaimana individu mempengaruhi dan dipengaruhi oleh orang lain di sekeliling mereka. Memperoleh pemahaman yang lebih baik tentang tingkah laku manusia dan bagaimana ia mempengaruhi orang, dan belajar menggunakan psikologi sosial. Kursus ini akan membolehkan para pelajar meneruskan kerjaya dalam psikologi sosial dan mendapat penyelidikan, analisis, komunikasi, pemikiran kritikal, pengurusan masa, dan kemahiran penalaran abstrak.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Quickbooks Pro 2016

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

Sama ada anda seorang pemilik perniagaan kecil, perlu menggunakan Quickbooks sebagai sebahagian daripada tugas anda atau hanya ingin mendapatkan pensijilan untuk kemahiran anda, kami telah dilindungi. Terdapat permintaan untuk individu yang tahu bagaimana menggunakan Quickbooks, kerana setakat ini pakej perakaunan perniagaan kecil yang paling berjaya dijual pada hari ini, tetapi jumlah ciri dan fungsi yang luar biasanya boleh mengelirukan. Ketahui cara memanfaatkan sepenuhnya pengalaman QuickBooks anda dengan kursus ini. [+]

Adakah anda perlu mendapatkan pegangan dengan Quickbooks?

Sama ada anda seorang pemilik perniagaan kecil, perlu menggunakan Quickbooks sebagai sebahagian daripada tugas anda atau hanya ingin mendapatkan pensijilan untuk kemahiran anda, kami telah dilindungi. Terdapat permintaan untuk individu yang tahu bagaimana menggunakan Quickbooks, kerana setakat ini pakej perakaunan perniagaan kecil yang paling berjaya dijual pada hari ini, tetapi jumlah ciri dan fungsi yang luar biasanya boleh mengelirukan. Ketahui cara memanfaatkan sepenuhnya pengalaman QuickBooks anda dengan kursus ini.

Kursus ini membolehkan anda meningkatkan kemahiran anda dalam mengendalikan perisian perakaunan QuickBooks dan membuktikan kepada majikan dan perekrut yang anda dapat menyediakan tugas Perakaunan dan Pembukuan pejabat dengan piawaian tertinggi dengan menggunakan perisian perakaunan QuickBooks.... [-]


Reka Bentuk Watak

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dalam Reka Bentuk Karakter: Dari Konsep hingga kursus latihan Penciptaan, pelajari cara merancang watak-watak untuk projek kreatif anda yang seterusnya. Sama ada anda seorang pereka ilustrator atau pereka grafik, anda akan mendapati kursus ini berguna kerana ia menyediakan panduan langkah demi langkah untuk proses pembuatan seni watak yang luar biasa! Fail Projek disertakan. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dalam Reka Bentuk Karakter: Dari Konsep hingga kursus latihan Penciptaan, pelajari cara merancang watak-watak untuk projek kreatif anda yang seterusnya. Sama ada anda seorang pereka ilustrator atau pereka grafik, anda akan mendapati kursus ini berguna kerana ia menyediakan panduan langkah demi langkah untuk proses pembuatan seni watak yang luar biasa! Fail Projek disertakan.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.

Kursus ini terdiri daripada bahan pembelajaran profesional, semuanya disampaikan melalui sistem yang anda akan mendapat akses kepada 24 jam sehari, 7 hari seminggu selama 365 hari (12 bulan).... [-]


SFX Makeup Advanced

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

[+]

Anda akan belajar untuk mencipta:

Luka terbuka dengan tulang terungkap Bahu terbakar Penuaan yang realistik A tekak celah Tempoh Kursus:

Dari hari anda membeli kursus, anda akan mempunyai akses 12 bulan ke platform pembelajaran dalam talian. Memandangkan kursus itu sendiri, anda boleh membuat keputusan bagaimana pantas atau perlahan latihan, dan dapat menyelesaikan kursus secara berperingkat-peringkat, menyemak semula latihan pada bila-bila masa.

Kaedah Penilaian:

Pada akhir setiap modul, anda akan mempunyai satu tugasan yang akan dihantar (anda memerlukan tanda 65% untuk lulus) dan anda boleh menghantar tugasan pada bila-bila masa.

[-]

SFX Makeup Beginners

Online Sepenuh masa Sambilan August 2018 United Kingdom London

[+]

Syarat Kemasukan: Laluan Kerjaya:

Kursus ini akan memberikan anda semua kemahiran yang diperlukan untuk menjadi Artist Makeup Effect Special. Kerjaya ini sangat menggembirakan dan bermakna anda akan bekerja untuk syarikat-syarikat filem, televisyen dan teater, dan anda akan berpeluang untuk bekerja sehingga tahap tinggi dalam industri ini. Rata-rata gaji bermula ialah £ 20,000, dan ini meningkat dengan pengalaman

[-]

Sijil Dalam Bidang Kejuruteraan Pengangkutan - Tahap 2

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kejuruteraan Pengangkutan (atau Kejuruteraan Pengangkutan) adalah penggunaan prinsip teknologi dan saintifik untuk perancangan, reka bentuk, operasi, dan pengurusan sebarang mod pengangkutan. Kejuruteraan Pengangkutan memastikan bahawa pengangkutan tetap selamat, cekap, ekonomis, dan selesa untuk masyarakat. [+]

Gambaran Keseluruhan

Kejuruteraan Pengangkutan (atau Kejuruteraan Pengangkutan) adalah penggunaan prinsip teknologi dan saintifik untuk perancangan, reka bentuk, operasi, dan pengurusan sebarang mod pengangkutan. Kejuruteraan Pengangkutan memastikan bahawa pengangkutan tetap selamat, cekap, ekonomis, dan selesa untuk masyarakat. Kursus ini komprehensif dan menyediakan pendidikan penuh dalam bidang kejuruteraan pengangkutan, yang bermaksud para pelajar yang menjadi bersertifikat akan bersedia untuk pekerjaan dalam industri.

Pembelajaran dengan Study365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Sijil Dalam Latihan Analisis Perniagaan

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Kursus Analisis Perniagaan kami adalah titik permulaan untuk beratus-ratus Penganalisis Perniagaan setiap tahun. Analisis perniagaan adalah disiplin khusus yang membantu organisasi membuat keputusan pelaburan yang baik mengenai perubahan perniagaan yang berpotensi. [+]

Adakah anda ingin mendapat 40K setahun?

Kursus Analisis Perniagaan kami adalah titik permulaan untuk beratus-ratus Penganalisis Perniagaan setiap tahun. Analisis perniagaan adalah disiplin khusus yang membantu organisasi membuat keputusan pelaburan yang baik mengenai perubahan perniagaan yang berpotensi. Organisasi sentiasa berusaha untuk menjadi lebih cekap dan berkesan, dan Penganalisis Perniagaan menyokong usaha ini dengan mengklarifikasi pilihan yang terbuka kepada organisasi, menilai pilihan-pilihan ini dan memastikan penyelesaian yang dipilih ditentukan dengan jelas.

Terdapat lima elemen penting dalam analisis perniagaan:

Menyiasat situasi perniagaan - menggunakan pelbagai teknik untuk mendedahkan penyebab utama masalah dan mengenal pasti isu utama. Menganalisa keperluan perniagaan - memahami pemangku kepentingan perniagaan dan pandangan mereka, membina visi bersama sistem perniagaan yang dikehendaki dan mengenal pasti tindakan yang diperlukan untuk perubahan. Menilai pilihan - mengenal pasti pilihan untuk perubahan perniagaan dan bekerjasama dengan profesional lain untuk menentukan kesan kewangan dan perniagaan untuk setiap pilihan. Menentukan keperluan - pemodelan dan dokumentasi keperluan perniagaan dan sistem. Menguruskan manfaat - menyokong penaja projek dan pengurus projek dalam memastikan bahawa apa-apa perubahan kepada keperluan tercermin dalam kes perniagaan. ... [-]

Sijil Dalam Latihan Penjagaan Kanak-kanak & Nannying

Online Sepenuh masa Sambilan 10  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Sama ada anda baru memulakan kerjayanya sebagai pengasuh, atau mempunyai pengalaman, kelayakan rasmi dan latihan yang sangat baik akan membiarkan majikan tahu bahawa anda adalah pengasuh profesional dan berpengetahuan. [+]

Sama ada anda baru memulakan kerjayanya sebagai pengasuh, atau mempunyai pengalaman, kelayakan rasmi dan latihan yang sangat baik akan membiarkan majikan tahu bahawa anda adalah pengasuh profesional dan berpengetahuan.

Maklumat yang dimasukkan dalam kursus Latihan Penjagaan Anak & Nannying ini adalah terkini dan tepat, datang dari guru pakar kami.

Matlamat kami, semata-mata adalah untuk membolehkan mereka yang bekerja dengan anak-anak muda dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran untuk memupuk perkembangan dan perkembangan kanak-kanak dengan cara yang paling inspirasi, sensitif dan seimbang.

Little Ones merasakan bahawa kunci untuk mencari pekerjaan impian anda adalah kelayakan yang tepat. Kami menyediakan kursus ini yang direka oleh Nannies yang memberi anda kemahiran utama untuk menjaga kanak-kanak dan bayi. Adalah matlamat kami bahawa kursus ini mencerminkan etos dan nilai-nilai Little Ones. Kursus ini akan memastikan anda mendapat sebanyak mungkin dan meninggalkan dengan pemahaman yang lebih baik tentang penjagaan kanak-kanak dan bayi.... [-]


Sijil Dalam Pemasaran Media Sosial

Online Sepenuh masa Sambilan 20  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Sijil ini dalam kursus Pemasaran Media Sosial merangkumi konsep dan aplikasi pemasaran media sosial, melengkapkan anda dengan kemahiran untuk merancang dan melaksanakan strategi pemasaran media sosial yang berjaya sambil menawarkan pensijilan media sosial. [+]

Kepentingan pemasaran media sosial untuk perniagaan dan organisasi tidak lagi dipersoalkan. Ia telah menjadi trend seluruh dunia yang membantu perniagaan dan organisasi berhubung dengan pelanggan mereka secara dalam talian.

Sijil ini dalam kursus Pemasaran Media Sosial merangkumi konsep dan aplikasi pemasaran media sosial, melengkapkan anda dengan kemahiran untuk merancang dan melaksanakan strategi pemasaran media sosial yang berjaya sambil menawarkan pensijilan media sosial.

Pendek kata, kursus ini akan mengajar anda bagaimana untuk membuat strategi media sosial untuk membina perniagaan dan kempen pemasaran dalam talian anda. Calon akan disediakan dengan alat yang diperlukan untuk membina rangkaian dan menjalankan kempen media sosial di Facebook, Twitter, YouTube dan pelbagai platform lain yang lain.... [-]


Sijil Dalam Pengurusan Risiko Dan Krisis - Tahap 2

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Pengurus Risiko atau Krisis adalah seseorang yang bekerjasama dengan syarikat atau organisasi, untuk menilai dan menubuhkan sebarang potensi risiko yang boleh menjejaskan reputasi, keselamatan, keselamatan, dan kemakmuran kewangan syarikat atau organisasi. Sekiranya anda ingin memasukkan profesion ini, maka Kajian 365 adalah untuk membantu, dengan kursus yang komprehensif dan terperinci. Anda akan mendapat kelebihan yang jelas dengan kelayakan profesional di CV anda, dan kursus ini akan memberikan pemahaman yang luas tentang peranan dan tanggungjawab yang terlibat dalam pengurusan risiko dan krisis. [+]

Gambaran keseluruhan:

Pengurus Risiko atau Krisis adalah seseorang yang bekerjasama dengan syarikat atau organisasi, untuk menilai dan menubuhkan sebarang potensi risiko yang boleh menjejaskan reputasi, keselamatan, keselamatan, dan kemakmuran kewangan syarikat atau organisasi. Sekiranya anda ingin memasukkan profesion ini, maka Kajian 365 adalah untuk membantu, dengan kursus yang komprehensif dan terperinci. Anda akan mendapat kelebihan yang jelas dengan kelayakan profesional di CV anda, dan kursus ini akan memberikan pemahaman yang luas tentang peranan dan tanggungjawab yang terlibat dalam pengurusan risiko dan krisis.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Ungkapan Web 4: Keperluan

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Ketahui semua yang anda perlukan untuk mencipta laman web yang menarik dengan Expression Web 4, alat utama untuk membina, menguji dan menggunakan laman web berasaskan piawaian profesional. Dengan ciri-ciri baru yang menarik seperti SuperPreview dan SEO Checker, Expression Web 4 mempunyai ciri yang kuat dan intuitif untuk membuat susun atur, teks gaya dan menambahkan multimedia yang kaya seperti video Windows Media dan aplikasi Silverlight untuk kesan maksimum. [+]

Gambaran Keseluruhan

Ketahui semua yang anda perlukan untuk mencipta laman web yang menarik dengan Expression Web 4, alat utama untuk membina, menguji dan menggunakan laman web berasaskan piawaian profesional. Dengan ciri-ciri baru yang menarik seperti SuperPreview dan SEO Checker, Expression Web 4 mempunyai ciri yang kuat dan intuitif untuk membuat susun atur, teks gaya dan menambahkan multimedia yang kaya seperti video Windows Media dan aplikasi Silverlight untuk kesan maksimum.

Pembelajaran dengan Kajian 365 mempunyai banyak kelebihan. Bahan kursus dihantar terus kepada anda dan boleh disesuaikan agar sesuai dengan gaya hidup anda. Ia dicipta oleh pakar dalam industri, yang bermaksud anda menerima maklumat yang tepat, yang terkini dan mudah difahami.... [-]


Ungkapan Web: Dari Frontpage Ke Ekspresi Web

Online Sepenuh masa Sambilan 30  August 2018 United Kingdom London + 1 lagi

Dalam Web Ekspresi: Dari FrontPage hingga Web Expression, anda akan belajar cara menggunakan Templat Web Dinamik untuk mengautomasikan perubahan global dan menguruskan elemen navigasi di banyak halaman. Pindah ke luar ciri FrontPage, seperti Tema, Sempadan Berkongsi, dan bot Web yang tidak disokong dalam Web Ekspresi. Temui kelebihan reka bentuk Web berasaskan piawaian dan buat laman Web yang boleh diakses oleh semua orang di Web! [+]

Gambaran Keseluruhan

Janine bermula dengan semakan cepat perbezaan antara FrontPage dan Web Expression, menunjukkan banyak cara anda boleh menyesuaikan antara muka program reka bentuk web baru ini untuk menjadikannya sendiri. Seterusnya, anda akan mengetahui bagaimana untuk membuat peralihan dari reka bentuk Web yang dibuat dengan HTML Tables ke susun atur maju dengan CSS menggunakan Web Expression, dan banyak lagi. Dalam Web Ekspresi: Dari FrontPage hingga Web Expression, anda akan belajar cara menggunakan Templat Web Dinamik untuk mengautomasikan perubahan global dan menguruskan elemen navigasi di banyak halaman. Pindah ke luar ciri FrontPage, seperti Tema, Sempadan Berkongsi, dan bot Web yang tidak disokong dalam Web Ekspresi. Temui kelebihan reka bentuk Web berasaskan piawaian dan buat laman Web yang boleh diakses oleh semua orang di Web!... [-]