Baca keterangan rasmi

Kelayakan global bagi Jawatan Global

College Penghantaran adalah sebuah kolej global dengan pejabat-pejabat di London. kami menawarkan Kelayakan global bagi Jawatan Global. menyertai dunia menarik perkapalan, penghantaran barang, logistik dan perdagangan multinasional melalui kursus web antarabangsa berasaskan. Kursus kami menyediakan anda dengan pengetahuan praktikal untuk melanjutkan kerjaya anda atau menyertai dunia perdagangan global dalam keselesaan rumah atau pejabat anda. kami tutor khusus amat layak dalam bidang mereka yang mempunyai pengalaman lebih daripada 20 tahun. Setiap pelajar diberikan peribadi e-Tutor untuk membimbing dan membantu mereka dengan pelajaran mereka.

Kenapa pilih kami

1. Kursus kami

Kursus-kursus yang disesuaikan dan peribadi yang sesuai dengan keperluan dan gaya hidup anda dan mempunyai kualiti yang tertinggi. kursus kami adalah praktikal dan mudah untuk memahami dan untuk melaksanakan dalam persekitaran kerja. kursus dalam talian anda dipermudahkan oleh peribadi e-Tutor anda dan Rancangan Kursus peribadi dihantar kepada anda setiap minggu melalui e-Tutor anda untuk membantu anda untuk memenuhi jadual belajar anda.

2. Kejayaan Pelajar Kita '

Pelajar-pelajar kita pergi untuk mencapai objektif perniagaan peribadi mereka dengan memperkayakan ilmu pengetahuan melalui kursus kami. Ini memberikan mereka keyakinan untuk mengejar cita-cita kerjaya mereka dan mempercepatkan kemajuan kerjaya mereka.

3. Akreditasi dan Keahlian Global

Kursus-kursus kami yang diiktiraf dan diakui oleh Dunia Penghantaran Institut www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege adalah di United Kingdom Daftar Penyedia Pembelajaran (UKRL). Nombor Rujukan UKRL Pembekal kami adalah: 10.053.609.

4. Persekitaran pembelajaran yang unik

Pada ShippingCollege persekitaran pembelajaran yang unik membolehkan anda untuk memenuhi cita-cita pembelajaran anda dan untuk melakukan ini dalam masa anda dan pada kelajuan anda. Ini akan menjadi dalam keselesaan rumah atau pejabat anda di mana anda mempunyai akses dalam talian mudah untuk modul kami. Kami adalah terbuka kepada semua pelajar di seluruh dunia.

5. kami e-Campus dan Rangkaian Global

Pelajar mempunyai 24/7 akses kepada maklumat melalui kampus talian kami mengakses portal kursus kami dan perpustakaan. Kami baru-baru ini telah menambah forum pelajar untuk soalan dan rangkaian. Anda akan menjadi sebahagian daripada rangkaian global kami, kami telah diwujudkan melalui talian kami Forum Pelajar.

6. Profesional Latihan

Penulis kursus kami adalah pakar-pakar antarabangsa yang mempunyai pengalaman 20 + tahun dalam industri ini khusus. Kami diiktiraf sebagai profesional latihan. lesen profesional kami, persatuan dan keahlian membantu menjaga kita berhubung dengan komuniti perkapalan, komuniti perkapalan yang sama yang kami sedang melatih anda untuk menyertai atau membantu pertumbuhan anda di dalamnya.

Misi dan Visi

Untuk mengetahui lebih memperkasakan daripada diajar

Shippin College MV

Misi Kita

Misi ShippingCollege adalah untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan yang dinamik berdasarkan kecemerlangan dan fleksibiliti yang mewujudkan nilai berkekalan dan relevan untuk berkembang kerjaya.

Untuk mengetahui lebih memperkasakan daripada untuk diajar, itulah sebabnya kita memberi tumpuan kepada pengetahuan praktikal berkenaan. Kami memberi kemahiran dalam usaha untuk hasil yang dikenakan.

Visi Kami

ShippingCollege akan menjadi pemimpin yang diiktiraf dalam evolusi pembelajaran dalam talian untuk Penghantaran Maritim, Clearing dan industri Forwarding dan Global Logistics.

Hidup Nilai Kita

Kami mencapai misi kami dengan hidup nilai-nilai kita, yang bertujuan untuk mencapai tahap tertinggi:

 • Respect: ShippingCollege fakulti dan kakitangan memegang hal tertinggi untuk satu sama lain, pelajar-pelajar kita, masyarakat kita dan persekitaran kita.
 • Inovasi: Kita menghargai baru, idea yang berdaya maju dan ketat menggalakkan mereka untuk memastikan bahawa kandungan kursus adalah berkaitan dan menarik.
 • Berorientasikan perkhidmatan: Melalui arahan dan bimbingan, kami memenuhi keperluan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran, saling mendahului diri kita sendiri.
 • Kerjasama: Dengan menyokong antara satu sama lain, kita mencapai lebih daripada apa yang boleh dilakukan secara individu.
 • Integriti: tingkah laku peribadi dan profesional kami adalah berpandukan kejujuran, etika dan hati nurani.

Mencapai Tujuan kami

Tujuan kami adalah untuk memberikan pengetahuan dan kemahiran yang membantu pelajar mencapai impian mereka. Kami membuat latihan diakses, merangsang dan mudah untuk minda bersemangat di peringkat global.

Khusus untuk menegakkan tujuan dan nilai ShippingCollege ini, fakulti kami:

 • Berusaha untuk pembaharuan yang berterusan dan inovasi
 • Mewujudkan budaya penyertaan dan kerjasama
 • Terlibat dalam pembangunan akademik dan profesional yang berterusan
 • Menghargai kepelbagaian dan menggalakkan menghormati sumbangan daripada semua budaya
 • Memupuk kejayaan dan mendukung kualiti

Kualiti Perkhidmatan dan Fleksibiliti Belajar Pilihan

 • Menyediakan fleksibel kandungan kursus yang berkualiti yang boleh dikatakan diperlukan dalam bidang pengajian tertentu.
 • Memberi tumpuan kepada penguasaan kemahiran praktikal dan teknik
 • Menyediakan kursus dalam talian untuk pendekatan pembelajaran fleksibel

Kualiti Perkhidmatan

Seseorang mungkin berfikir bahawa kualiti perkhidmatan perlu persediaan yang boleh dilihat, bilik darjah, kebersihan asas, saiz bilik darjah, atau struktur kursus bersedia.

Walau bagaimanapun, kami berpendapat kualiti sebenar perkhidmatan adalah kualiti yang tidak kelihatan - keupayaan tutor, kemurahan hati sokongan dan penjagaan, tengah-tengah kolej untuk pelajar walaupun kedua-dua kualiti yang harus mempunyai kira-kira.

Pada ShippingCollege kami menyampaikan kualiti ini tidak dapat dilihat.

Fleksibiliti Belajar Pilihan

kaedah pembelajaran yang fleksibel membuktikan penjagaan dan sokongan kami untuk pelajar dan pelajar kami.

Peribadi e-Tutors yang memahami dan mendengar kepada pelajar mereka.

pemahaman kita bahawa pelajar kita sering bekerja sepenuh masa dan memerlukan fleksibiliti dan pemahaman dalam mencapai matlamat mereka.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil

ShippingCollege

Kursus-kursus ini akan meliputi asas-asas Freight Forwarding Perniagaan. ... [+]

Kursus ini akan meliputi asas-asas Freight Forwarding Perniagaan.

Semua kursus kami adalah kursus dalam talian. Kursus ini adalah bertujuan untuk seseorang yang ingin memasuki Freight Forwarding Industri dalam peranan pentadbiran, Rekrut baru bermula dalam industri, seorang penyambut tetamu atau pembantu dalam industri Forwarding atau seseorang yang berhasrat untuk melengkapkan atau mengesahkan asas pengetahuan sedia ada mereka.

Ini adalah satu pendirian sahaja kursus sijil.

Rangka Kursus

Peranan Freight Forwarders Days awal Freight Forwarding Struktur Forwarders Perniagaan Laluan dan Mod Pengangkutan Intermodal Freight berbanding Multimodal Freight eksport Dokumen import Dokumen ... [-]
United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 14 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ShippingCollege

Kursus-kursus ini akan merangkumi industri Logistik Global dengan tumpuan khusus pada Rantaian Pembekalan dan Perdagangan Antarabangsa dan pPayments. Kami mempunyai penga ... [+]

Kami adalah kolej global, oleh itu, semua kursus kami adalah kursus dalam talian

Kami menawarkan:

- Kursus Sijil Perintis Logistik Global

- Kursus Diploma Logistik Global

Maklumat lanjut tentang kursus ini adalah di bawah.

Kursus Sijil Perintis Logistik Global

Kursus-kursus ini akan merangkumi industri Logistik Global dengan tumpuan khusus terhadap rantaian bekalan dan perdagangan dan pembayaran antarabangsa.

Lengkapkan semua 11 Perakuan Pilot dan anda boleh menulis Diploma Logistik Global anda.

Anda boleh melengkapkan Diploma anda sebagai satu kursus (dengan kos yang lebih rendah) atau menyelesaikan kursus Sijil Pilot secara individu untuk mengumpulkan semua kredit anda untuk mencapai Diploma anda lebih lama. Jika anda berhasrat untuk mendapatkan Diploma anda, kami mencadangkan anda mencuba kursus Sijil Pilot mengikut urutan yang disenaraikan di bawah.... [-]

United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ShippingCollege

Kursus-kursus ini akan meliputi penghantaran dan jualan untuk menyediakan eksekutif jualan dalam industri ini. diploma ini juga sesuai untuk wakil jualan yang ingin menye ... [+]

Oleh itu, kami adalah kolej global kerana semua kursus kami adalah kursus dalam talian. Kami menawarkan:

- Pembersihan dan Sijil Pilot Forwarding Kursus

- Kursus Sijil Foundation Freight Forwarding

- Pembersihan dan Kursus Diploma Forwarding

Maklumat lanjut mengenai kursus-kursus ini adalah di bawah.

Kursus maritim Penghantaran Sales Sijil Pilot

Kursus-kursus ini akan meliputi penghantaran dan jualan untuk menyediakan eksekutif jualan dalam industri ini.

Menyelesaikan semua 8 Sijil Pilot dan anda boleh menulis Diploma Maritime Penghantaran Jualan anda.

Samada anda boleh melengkapkan Diploma anda sebagai satu kursus (pada kos yang lebih rendah) atau menyempurnakan kursus Sijil Pilot secara individu untuk mengumpul semua kredit anda untuk mencapai Diploma anda sepanjang tempoh yang lebih lama. Jika anda berniat untuk mendapatkan Diploma anda, kami mengesyorkan anda cuba kursus Sijil Pilot dalam perintah itu mereka disenaraikan di bawah. Keperluan Kursus... [-]

United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 5 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ShippingCollege

Kursus-kursus ini akan meliputi Clearing dan industri Forwarding dengan tumpuan khusus mengenai Kontrak dan Pembayaran International, pengangkutan laut dan Kastam. ... [+]

Oleh itu, kami adalah kolej global kerana semua kursus kami adalah kursus dalam talian. Kami menawarkan:

- Pembersihan dan Sijil Pilot Forwarding Kursus

- Kursus Sijil Foundation Freight Forwarding

- Pembersihan dan Kursus Diploma Forwarding

Maklumat lanjut mengenai kursus-kursus ini adalah di bawah.

Penjelasan dan Forwarding Kursus Sijil Pilot

Kursus-kursus ini akan merangkumi industri Clearing and Forwarding dengan tumpuan khusus terhadap Kontrak dan Pembayaran Antarabangsa, Pengangkutan Udara dan Kastam. Semua kursus kami adalah kursus dalam talian.

Menyelesaikan semua 11 Sijil Pilot dan anda boleh menulis Clearing anda dan Diploma Forwarding.

... [-]
United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ShippingCollege

Kursus-kursus ini akan meliputi perkapalan global dengan tumpuan khusus kepada pengkontenaan dan industri pelapik, asas-asas perkapalan maritim global dengan tumpuan khus ... [+]

Kami adalah kolej global oleh itu semua kursus kami adalah kursus dalam talian. Kami menawarkan:

- Kursus Penghantaran Maritime Sijil Pilot

- Kursus Penghantaran Maritime Sijil Foundation

- Kursus Maritim Diploma Penghantaran

Maklumat lanjut mengenai kursus-kursus ini adalah di bawah.

Kursus Penghantaran maritim Sijil Pilot

Kursus-kursus ini akan meliputi perkapalan global dengan tumpuan khusus kepada pengkontenaan dan industri pelapik. Semua kursus kami adalah kursus dalam talian.

Lengkapkan semua 7 Sijil Pilot dan anda boleh menulis Diploma Penghantaran Maritime anda.

Samada anda boleh melengkapkan Diploma anda sebagai satu kursus (pada kos yang lebih rendah) atau menyempurnakan kursus Sijil Pilot secara individu untuk mengumpul semua kredit anda untuk mencapai Diploma anda sepanjang tempoh yang lebih lama. Jika anda berniat untuk mendapatkan Diploma anda, kami mengesyorkan anda cuba kursus Sijil Pilot dalam perintah itu mereka disenaraikan di bawah.... [-]

United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 5 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ShippingCollege

Kursus ini akan meliputi asas-asas perkapalan maritim global dengan tumpuan khusus kepada kontena dan perkapalan. ... [+]

Kursus ini akan meliputi asas-asas perkapalan maritim global dengan tumpuan khusus kepada kontena dan perkapalan. Semua kursus kami adalah kursus dalam talian Kursus ini adalah bertujuan untuk seseorang yang ingin memasuki Maritim Industri Perkapalan dalam peranan pentadbiran, Rekrut baru bermula dalam industri, seorang penyambut tetamu atau pembantu dalam industri perkapalan atau seseorang yang ingin melengkapkan pangkalan pengetahuan sedia ada mereka.

Ini adalah satu pendirian sahaja kursus sijil.

Rangka Kursus

sijil asas perkapalan maritim

Perdagangan Antarabangsa Maritim Kapal dan Jenis Cargo Kontena Export and Import Urusniaga Jenis Shipping Services Senarai pemain Peranan Masukkan Penghantaran Maritime Tinjauan Penghantaran Maritime Dokumen Penghantaran Terminology - Glosari Istilah Industri ... [-]
United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 14 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

UK Online, N1 7GU GB