Red Smart Academy With Falmouth University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kerja Lebih Pintar dengan kursus pendek pendek dalam talian Akademi Merah Akademi

Sama ada anda sedang mencari untuk meningkatkan kecekapan, membina keyakinan anda, mendapat promosi, atau memulakan perniagaan anda sendiri, kursus pendek dalam talian kami akan memastikan anda mempunyai kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk menonjol dari orang ramai.

Dibangunkan melalui perkongsian antara Majalah Merah dan salah satu universiti kreatif yang terkemuka di UK, Universiti Falmouth, kursus menggabungkan yang terbaik dari kedua-dua dunia, melibatkan kandungan dan pengajaran utama industri bersama dengan pendekatan turun-ke-bumi dan terkini trend dan pandangan.


Kursus pendek untuk membantu anda menonjol dari orang ramai

Sertai salah satu kursus kami dan dapatkan manfaat dari:

Kualiti
Satu pengalaman pembelajaran yang mencabar dan menarik

Fleksibiliti
Belajar secara dalam talian, di mana dan bila ia sesuai dengan anda

Prestige
Sijil daripada Universiti yang terkenal di dunia


Bersiaplah untuk belajar dan berkembang

Kursus pendek dalam talian kami memberikan anda pengalaman pembelajaran unik yang menarik dan menyeronokkan, melalui gabungan panduan pakar dan maklum balas yang tetap dari tutor anda, serta peluang untuk bekerjasama dan berkongsi idea dengan rakan-rakan dari seluruh negara, dan bahkan di seluruh dunia .

Kandungan kursus termasuk pembentangan, wawancara dan kajian kes untuk memastikan anda memahami dan boleh memohon apa yang anda sedang belajar dalam suasana kehidupan sebenar dengan topik dibahagikan kepada bahagian-bahagian yang boleh diurus dan disediakan untuk anda setiap minggu.

Anda akan belajar, berinteraksi dan bekerjasama dengan rakan sekelas anda untuk membuka pengetahuan dan kemahiran anda kepada pelbagai perspektif dan peluang baru.

Anda boleh mengharapkan satu jam yang disajikan, kandungan dalam talian dengan sekitar 4 jam diri belajar setiap minggu yang diperlukan untuk melengkapkan kandungan.


Sekali pandang

Kelas dalam talian anda

Antara muka yang mudah digunakan dan intuitif akan menjadi kelas dalam talian anda. Di sini, anda akan mempunyai akses kepada pelbagai bahan yang akan menyokong dan menyampaikan pembelajaran anda; semua yang anda akan dibimbing oleh tutor pakar anda.

Anda tidak akan merasa bersendirian dalam bilik darjah dalam talian anda. Anda akan berinteraksi, mempersoalkan dan melibatkan diri secara teratur dengan rakan-rakan anda di kursus serta dengan tutor anda.

Tanya soalan-soalan yang anda perlukan apabila anda mahu, dan dapatkan pandangan dan perspektif yang berharga daripada rakan-rakan anda apabila anda berkongsi pengalaman, idea dan pemikiran.


Mulakan

Menjadi sebahagian daripada pengalaman pembelajaran dalam talian yang unik dan membuka peluang baru untuk anda dan perniagaan anda.

Lokasi

Falmouth

Alamat
Woodlane
TR11 4RH Falmouth, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami