Baca keterangan rasmi

Kerja Lebih Pintar dengan kursus pendek pendek dalam talian Akademi Merah Akademi

Sama ada anda sedang mencari untuk meningkatkan kecekapan, membina keyakinan anda, mendapat promosi, atau memulakan perniagaan anda sendiri, kursus pendek dalam talian kami akan memastikan anda mempunyai kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk menonjol dari orang ramai.

Dibangunkan melalui perkongsian antara Majalah Merah dan salah satu universiti kreatif yang terkemuka di UK, Universiti Falmouth, kursus menggabungkan yang terbaik dari kedua-dua dunia, melibatkan kandungan dan pengajaran utama industri bersama dengan pendekatan turun-ke-bumi dan terkini trend dan pandangan.


Kursus pendek untuk membantu anda menonjol dari orang ramai

Sertai salah satu kursus kami dan dapatkan manfaat dari:

Kualiti
Satu pengalaman pembelajaran yang mencabar dan menarik

Fleksibiliti
Belajar secara dalam talian, di mana dan bila ia sesuai dengan anda

Prestige
Sijil daripada Universiti yang terkenal di dunia


Bersiaplah untuk belajar dan berkembang

Kursus pendek dalam talian kami memberikan anda pengalaman pembelajaran unik yang menarik dan menyeronokkan, melalui gabungan panduan pakar dan maklum balas yang tetap dari tutor anda, serta peluang untuk bekerjasama dan berkongsi idea dengan rakan-rakan dari seluruh negara, dan bahkan di seluruh dunia .

Kandungan kursus termasuk pembentangan, wawancara dan kajian kes untuk memastikan anda memahami dan boleh memohon apa yang anda sedang belajar dalam suasana kehidupan sebenar dengan topik dibahagikan kepada bahagian-bahagian yang boleh diurus dan disediakan untuk anda setiap minggu.

Anda akan belajar, berinteraksi dan bekerjasama dengan rakan sekelas anda untuk membuka pengetahuan dan kemahiran anda kepada pelbagai perspektif dan peluang baru.

Anda boleh mengharapkan satu jam yang disajikan, kandungan dalam talian dengan sekitar 4 jam diri belajar setiap minggu yang diperlukan untuk melengkapkan kandungan.


Sekali pandang

Kelas dalam talian anda

Antara muka yang mudah digunakan dan intuitif akan menjadi kelas dalam talian anda. Di sini, anda akan mempunyai akses kepada pelbagai bahan yang akan menyokong dan menyampaikan pembelajaran anda; semua yang anda akan dibimbing oleh tutor pakar anda.

Anda tidak akan merasa bersendirian dalam bilik darjah dalam talian anda. Anda akan berinteraksi, mempersoalkan dan melibatkan diri secara teratur dengan rakan-rakan anda di kursus serta dengan tutor anda.

Tanya soalan-soalan yang anda perlukan apabila anda mahu, dan dapatkan pandangan dan perspektif yang berharga daripada rakan-rakan anda apabila anda berkongsi pengalaman, idea dan pemikiran.


Mulakan

Menjadi sebahagian daripada pengalaman pembelajaran dalam talian yang unik dan membuka peluang baru untuk anda dan perniagaan anda.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Red Smart Academy With Falmouth University

Adakah anda berfikir untuk memulakan perniagaan anda sendiri, atau mungkin anda telah mengambil risiko dan hanya memerlukan bantuan untuk membantu anda mengambil perniaga ... [+]

Ketahui cara menjalankan perniagaan kecil yang berjaya

Adakah anda berfikir untuk memulakan perniagaan anda sendiri, atau mungkin anda telah mengambil risiko dan hanya memerlukan bantuan untuk membantu anda mengambil perniagaan baru anda lebih jauh?

Terdapat banyak perkara yang perlu dipertimbangkan ketika memulakan perniagaan anda sendiri, dari memahami pelanggan anda hingga ke belanjawan, rancangan perniagaan dan undang-undang.

Kenapa kursus ini

Kursus dalam talian lapan minggu ini akan membantu anda membongkar dan menavigasi perjalanan anda melalui semua elemen penting untuk memulakan perniagaan anda sendiri.

Anda akan memperoleh kemahiran penting dan pengetahuan perniagaan yang anda perlukan untuk menjalankan perniagaan yang berjaya, dan memberi tumpuan kepada strategi kos rendah dan pantas untuk membolehkan anda mengeksploitasi tren dan teknologi yang baru muncul dan belajar melakukannya.... [-]

United Kingdom Falmouth
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
8 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Red Smart Academy With Falmouth University

Sama ada anda menguruskan kehadiran dalam talian peribadi atau jenama anda, dengan menggunakan imej yang betul adalah bahagian penting dalam menceritakan kisah anda melal ... [+]

Tumbuh jenama anda dalam talian

Sama ada anda menguruskan kehadiran dalam talian peribadi atau jenama anda, dengan menggunakan imej yang betul adalah bahagian penting dalam menceritakan kisah anda melalui media sosial.

Walaupun ramai di antara kita hari ini membawa kamera, telefon kita, dalam kantong kami setiap hari, berapa ramai daripada kita yang benar-benar tahu cara menggunakannya untuk membuat dan berkongsi imej yang memberi impak dengan penonton media sosial?

Kenapa kursus ini

Kursus dalam talian selama empat minggu ini adalah panduan penting anda untuk bercerita visual, mengajar anda cara mengoptimumkan alat imej yang tersedia untuk anda dan menerapkannya dengan betul untuk membuat cerita menarik di seluruh platform media sosial.... [-]

United Kingdom Falmouth
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Red Smart Academy With Falmouth University

Hari-hari ini, penciptaan kandungan termasuk blogging dan vlogging bukan sekadar hobi, ia adalah perniagaan utama, malah mencabar orang-orang seperti televisyen dari segi ... [+]

Bagaimana untuk menjadi pencipta kandungan

Hari-hari ini, penciptaan kandungan termasuk blogging dan vlogging bukan sekadar hobi, ia adalah perniagaan utama, malah mencabar orang-orang seperti televisyen dari segi nilai hiburan.

Bintang penciptaan kandungan mengarahkan beribu pengikut setia dan seterusnya tawaran penajaan yang besar, berkat industri yang agak baru yang menyokong selera khalayak untuk kandungan berkualiti; sama ada yang disampaikan melalui blog, halaman laman web, jawatan media sosial, surat berita atau sesungguhnya, blog video.

Sesiapa sahaja boleh membuat kandungan dengan telefon bimbit dan PC tetapi hanya sedikit pengikut yang melangkaui kalangan sosial mereka sendiri. Apakah rahsia penciptaan kandungan yang berjaya? Bagaimanakah anda menonjol dari persaingan untuk membuat impak besar? Bagaimanakah anda dapat memastikan bahawa apa yang anda terbitkan adalah berkesan dan bagaimana anda boleh membuat kandungan menarik yang menarik pengikut baru?... [-]

United Kingdom Falmouth
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
6 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu