Queen Mary Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

QMUL Online menawarkan anda pengajaran bertaraf dunia yang disampaikan oleh ahli akademik dan profesional terkemuka di bahagian atas permainan mereka.

  • Maklum balas: sesi secara langsung dengan tutor dan rakan-rakan
  • Diakses: semua penilaian diambil dan dihantar secara online
  • Intuitif: semua yang anda perlukan boleh didapati melalui platform pembelajaran dalam talian kami
  • Status: semua anugerah adalah sama dalam tajuk dan prestij kepada mereka diberikan untuk kajian kampus

institusi Russell Group - kami adalah salah satu 24 universiti UK terkemuka komited untuk mengekalkan penyelidikan yang terbaik, yang pengajaran cemerlang dan pengalaman, siswazah sangat baik dan rangkaian yang tiada tandingan dengan perniagaan dan sektor awam pembelajaran.

Survey Pelajar Kebangsaan 2016 - kita nilaikan teratas dalam London antara universiti Russell Group untuk kepuasan pelajar.

pemenang anugerah - kami mempunyai tujuh Hadiah Nobel pemenang di kalangan kakitangan bekas dan pelajar kita, dan lebih 55 akademi dan masyarakat felo di kalangan kakitangan akademik semasa.

penglibatan awam - kami institusi pertama yang dianugerahkan Terlibat Anugerah Emas Watermark kecemerlangan dalam penglibatan awam.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online MSc » Lihat Online Sarjana » Lihat Health MSc » Lihat Law LLM »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Sarjana Sains dalam Dasar Awam Antarabangsa

Online Sambilan April 2019 United Kingdom London

Mahu memajukan kebaikan awam, mempengaruhi dasar awam, dan memulakan kerjaya dalam organisasi antarabangsa, NGO atau sektor swasta? Kemudian kursus ini akan memberi anda analisis mendalam tentang konsep, pihak berkepentingan dan proses yang terlibat dalam dasar awam antarabangsa. [+]

Mahu memajukan kebaikan awam, mempengaruhi dasar awam, dan memulakan kerjaya dalam organisasi antarabangsa, NGO atau sektor swasta? Kemudian kursus ini akan memberi anda analisis mendalam tentang konsep, pihak berkepentingan dan proses yang terlibat dalam dasar awam antarabangsa.

Gambaran Keseluruhan Kursus

Kursus Dasar Awam Antarabangsa boleh dipelajari secara fleksibel dalam talian di peringkat Sarjana, Diploma Lepasan Ijazah (PGDip) atau Sijil Pasca Siswazah (PGCert).

Ia menggabungkan teori-teori tertentu, konsep-konsep dan kes-kes dasar awam dengan kajian hubungan antarabangsa untuk memastikan anda mendapat pemahaman yang kukuh terhadap proses membuat keputusan dan pelaksanaan yang terlibat dalam dasar awam antarabangsa.... [-]


Sarjana

Menguasai hubungan antarabangsa (dalam talian)

Online Sambilan September 2019 United Kingdom London

Program tuan memberi tumpuan kepada kawasan geografi tradisional hubungan antarabangsa serta bidang yang mula minat terhadap dunia membangun. Ia akan membincangkan tentang kepentingan sejarah globalisasi dan bagaimana ia berkaitan dengan beberapa isu-isu utama dalam hubungan antarabangsa hari ini. [+]

Mengapa belajar Hubungan Antarabangsa? Apakah ciri-ciri utama perintah antarabangsa? Bagaimanakah globalisasi mengubah hubungan antarabangsa? Sejauh manakah adalah perintah antarabangsa berdasarkan konflik atau kerjasama? Bagaimana krisis kewangan global yang memberi kesan politik antarabangsa? Adakah campur tangan tentera asing dalam perang saudara membantu atau menghalang keamanan membuat? Mengapa sumber ekonomi supaya tidak sekata merebak ke seluruh dunia, dan apakah prospek keadilan global?

Jika anda berminat untuk soalan-soalan ini dan teruja dengan prospek meneroka mereka dengan individu-individu seperti yang berfikiran, tetapi keadaan atau komitmen anda membuat adalah sukar bagi anda untuk menghadiri universiti, kemudian talian kami Hubungan Antarabangsa MA adalah untuk anda. ... [-]


Contact
Alamat lokasi
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

London, England, GB