Pendragon Educational Publishers

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekiranya anda mengalamatkan seseorang dalam bahasa ibunda mereka, mereka adalah 10 kali lebih mungkin untuk membeli daripada anda - apa pun kecekapan mereka dalam Bahasa Inggeris.

- Gary Muddyman , Financial Times, 23 September 2015

Mengapa belajar bahasa Arab?

Bahasa Arab adalah bahasa dunia yang penting dan sebab-sebab untuk belajar bahasa tidak banyak.

  • Bahasa Arab adalah salah satu daripada enam bahasa kerja rasmi Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu.
  • Ia adalah bahasa ibu kira-kira 325 juta orang.
  • Dunia berbahasa Arab dan, khususnya negara-negara Teluk, adalah rakan dagangan kelima terbesar bagi EU.
  • Bahasa Arab adalah bahasa yang dianggap 'sangat penting' oleh pelbagai agensi kerajaan di seluruh dunia.

Memperkenalkan budaya dengan bahasa

Dunia Arab dianggap sebagai 'konteks yang tinggi' budaya (ET Hall). Hubungan peribadi adalah sangat penting. Rakan perniagaan Arab akan menghargai dan menghormati sesiapa yang telah mengambil masalah untuk belajar bahasa Arab asas. Namun, ramai orang di dalam perniagaan - di lapangan - sering tidak mempunyai kemahiran linguistik dan pemahaman budaya yang diperlukan untuk menghadapi cabaran menjalankan perniagaan di dunia Arab.

ArabicOnline menyediakan nasihat perniagaan yang bernilai, nota mengenai etika perniagaan dan maklumat budaya mengenai perniagaan di dunia Arab. Bahasa ArabOnline membantu pelajar untuk mengelakkan membuat kesilapan asas dan tidak perlu.

Pembelajaran Bahasa Arab - keadaan semasa

Dalam tahun-tahun kebelakangan, minat belajar bahasa Arab berkembang dengan pesat. Walau bagaimanapun, ramai yang ingin belajar bahasa Arab dan terdapat kekurangan akut yang berkualiti tinggi, dipercayai dan berwibawa yang mengajar Bahasa Arab sebagai Bahasa Asing dan yang direka untuk pelajar Eropah atau Barat.

Banyak kursus bahasa Arab yang sedia ada cenderung melampirkan kepentingan pertama dan terpenting kepada perbendaharaan kata, struktur dan tatabahasa. Dengan kata lain, mereka mematuhi konsep tradisional dan menggunakan metodologi pembelajaran bahasa yang sudah lapuk. Mereka sering merawat bahasa Arab sebagai bahasa yang mati, seperti bahasa Latin. Mereka juga sering mengabaikan aspek kesedaran budaya yang lebih penting dan gagal menyedari bahawa pelajar perlu berkompeten untuk memahami bahasa dan berinteraksi secukupnya.

Ini memerlukan jenis yang berbeza untuk yang ditawarkan.

Banyak kursus eLearning dalam talian jarang berkembang di luar "buku di skrin". Kursus ini sering disajikan. Pelajar perlu membawa kemahiran kognitif dan analisis yang cukup besar kepada tugas belajar bahasa. Beberapa orang mempunyai masa atau kemahiran akademik untuk belajar dengan jayanya dengan produk tersebut.

Selain itu, kursus-kursus ini, sama ada dalam cetakan atau dalam talian, jarang berdasarkan Rangka Kerja Rujukan Eropah Common, dan sukatan kursus sering berorientasikan ke arah tahap umum seperti 'pemula'
ArabicOnline melayan Arab sebagai bahasa yang dinamik dan hidup. Fokus adalah untuk berkomunikasi dalam situasi sehari-hari.

Pendekatan kami untuk belajar bahasa Arab

Pendekatan pedagogi dari ArabicOnline dapat digambarkan sebagai pendekatan konstruktivis kognitif untuk belajar, khususnya, pembelajaran bahasa, yang digabungkan dengan teknologi komputer yang tersedia saat ini / komputer riba, komputer tablet dan smartphone. Pendekatan ini melihat pembelajaran, seperti Rangka Kerja Rujukan Eropah Common, sebagai proses aktif dan pelajar sebagai pembuat makna aktif.

Pelajar berpandukan pendekatan berasaskan tugas melalui satu siri unit, modul dan langkah untuk memperoleh bahasa Arab dan kesedaran budaya Arab.

Pendekatan ArabOnline sangat sesuai untuk pelajar bukan akademik dan pelajar vokasional yang tidak belajar sepenuh masa. Pelajar boleh belajar dengan skrip Arab atau dengan skrip barat (transliterasi). Bahasa ArabOnline didasarkan pada Tahap A1 / A2 Rangka Kerja Rujukan Eropah untuk Bahasa Moden Biasa: penanda aras antarabangsa untuk menentukan tahap kemahiran bahasa dan yang diiktiraf di seluruh Eropah.

Jumlah rendaman - e-ImmersionPlus

Dengan menyampaikan kursus Bahasa Arab di pelbagai platform dan peranti, pasukan ArabOnline telah mewujudkan situasi yang berusaha untuk mencontohi keseluruhan keadaan rendaman pembelajaran bahasa. Keadaan ini ditakrifkan sebagai e-immersionplus® , konsep yang dibangunkan dan istilah yang dicipta oleh pasukan projek.

Persekitaran e-immersionplus memastikan bahawa kandungan kursus disesuaikan sedemikian rupa sehingga kursus lengkap, atau bahagian kursus masing-masing, boleh diakses pada komputer desktop / komputer riba, pada komputer tablet dan juga pada telefon pintar, masing-masing teknologi ini peranti melengkapkan yang lain. Ini akan membolehkan pelajar mempunyai masa hubungan dengan bahasa Arab yang diperlukan untuk pembelajaran lestari.

Pasukan

ArabicOnline telah dibangunkan oleh sekumpulan ahli akademik, pelatih guru, pengaturcara dan penerbit dari empat negara Eropah.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

ArabicOnline.Eu - Kursus Bahasa Arab Intermediate untuk pemula

Online Pendaftaran Terbuka United Kingdom Torquay

Kursus bahasa Arab dalam talian kami untuk peringkat Permulaan hingga Pertengahan telah dibangunkan dengan sokongan Suruhanjaya Eropah dan dengan kerjasama akademik dan pakar terkemuka dalam bidang Bahasa Arab sebagai Bahasa Asing. [+]

Kursus bahasa Arab dalam talian kami untuk peringkat Permulaan hingga Pertengahan telah dibangunkan dengan sokongan Suruhanjaya Eropah dan dengan kerjasama akademik dan pakar terkemuka dalam bidang Bahasa Arab sebagai Bahasa Asing.Kursus-kursus ini menggunakan bahasa Arab moden, yang diterjemahkan dan difahami di semua negara Arab. Program yang komprehensif ini merupakan sumber yang ideal untuk belajar bahasa Arab secara dalam talian dan telah direka khas untuk kajian diri.Kursus ini melaksanakan pendekatan moden dalam pembelajaran bahasa dan berdasarkan Rangka Kerja Rujukan Eropah (CEFR). Fokus adalah komunikasi dalam situasi sehari-hari.

Setelah selesai program , anda akan mencapai Tahap A2 Rangka Kerja Rujukan Bahasa untuk Bahasa (Tahap 4 Rangka Kerja Kelayakan Eropah) . Ini sepadan dengan Jabatan Negeri AS Level 2 .... [-]


ArabicOnline.Eu - Kursus Bahasa Arab Korporat

Online Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka United Kingdom Torquay

Terdapat pengiktirafan yang semakin meningkat di kalangan jabatan Sumber Manusia bahawa kakitangan yang bergerak dalam misi perdagangan, bekerja pada skema relokasi atau penempatan perlu memperbaharui kemahiran bahasa dan budaya mereka agar berfungsi dengan berkesan. Syarikat-syarikat di Timur Tengah semakin tertarik untuk menawarkan tuisyen bahasa Arab kepada kakitangan mereka. Program Bahasa Arab Korporat kami memenuhi keperluan ini. Kami menawarkan kursus Bahasa Arab yang disesuaikan dengan harga kompetitif untuk memenuhi perniagaan kecil serta syarikat besar. [+]

Terdapat pengiktirafan yang semakin meningkat di kalangan jabatan Sumber Manusia bahawa kakitangan yang bergerak dalam misi perdagangan, bekerja pada skema relokasi atau penempatan perlu memperbaharui kemahiran bahasa dan budaya mereka agar berfungsi dengan berkesan. Syarikat-syarikat di Timur Tengah semakin tertarik untuk menawarkan tuisyen bahasa Arab kepada kakitangan mereka. Program Bahasa Arab Korporat kami memenuhi keperluan ini.

Kami menawarkan kursus Bahasa Arab yang disesuaikan dengan harga kompetitif untuk memenuhi perniagaan kecil serta syarikat besar.

Kursus Bahasa Arab kami mengajar bahasa Arab menggunakan metodologi dan pendekatan pengajaran bahasa terkini. Bahasa Arab sering diajar sebagai 'mata pelajaran akademik' dengan cara yang sangat tradisional dengan tumpuan yang berat terhadap tatabahasa. Pendekatan kami merawat bahasa Arab sebagai bahasa hidup moden. Ia memberikan pengalaman pembelajaran yang memotivasi dan menumpukan pada pemahaman komunikasi dan budaya.... [-]


ArabicOnline.Eu - Kursus Bahasa Arab lanjutan

Online Pendaftaran Terbuka United Kingdom Torquay

Adakah anda sudah mempunyai asas yang baik dalam bahasa Arab? Ambil bahasa Arab anda ke peringkat seterusnya dengan kursus Advanced dari ArabicOnline.Eu. [+]

Adakah anda sudah mempunyai asas yang baik dalam bahasa Arab?

Ambil bahasa Arab anda ke peringkat seterusnya dengan kursus Advanced dari ArabicOnline.Eu.

Kursus bahasa Arab yang sah diiktiraf di peringkat antarabangsa sebagai Bahasa Asing. Disokong oleh Suruhanjaya Eropah dan direka untuk pelajar Eropah dan barat.Diterbitkan oleh Pendragon Educational Publishers , sebuah syarikat yang berpangkalan di UK yang mengkhususkan diri dalam pembangunan kursus bahasa dalam talian yang berkualiti tinggi.Ciri Utama - tiga program dalam talian

Arab pertengahan

Kursus ini mengandungi 8 unit interaktif yang menggunakan skrip bahasa Arab untuk mengamalkan kemahiran komunikasi dalam situasi sosial dan perniagaan setiap hari. Aktiviti yang meluas termasuk memainkan peranan, latihan menulis, bahan pembelajaran tatabahasa Arab dan maklumat budaya.... [-]


ArabicOnline.Eu - Kursus Bahasa Arab Premium dengan ujian dan pensijilan

Online Pendaftaran Terbuka United Kingdom Torquay

Program Premium Dalam Talian Arab direka untuk pelajar individu yang ingin mengesahkan kajian mereka dengan ujian dan sijil. [+]

Program Premium Dalam Talian Arab direka untuk pelajar individu yang ingin mengesahkan kajian mereka dengan ujian dan sijil.

Ciri-ciri utamaAkses kepada semua kursus dan sumber Kursus Bahasa Arab kamiUjian penilaian diri pada pencapaian utamaUjian pencapaian (A1, A1, B1, dll)Sijil dan lencana digital

ArabicOnline.Eu adalah kursus bahasa Arab yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang asli sebagai Bahasa Asing. Disokong oleh Suruhanjaya Eropah dan direka untuk pelajar Eropah dan Barat.

Diterbitkan oleh Pendragon Educational Publishers , sebuah syarikat yang berpangkalan di UK yang mengkhususkan diri dalam pembangunan kursus bahasa dalam talian yang berkualiti tinggi.

Apa yang termasuk?Kursus untuk semua peringkat - Pemula untuk AdvancedLangkah Pertama Bahasa ArabPemula untuk Intermediate ArabicBahasa Arab pertengahan ditambahAdvanced ArabicUjian dan sijilUjian penilaian diri, satu selepas setiap unit Pemula untuk kursus PerantaraanUjian pencapaian di peringkat A1, A1, A2Sijil cetakan terkini dengan nama, tarikh, dan tahap pencapaianLencana digital disahkan oleh Pendragon Educational Publishers LtdProgram bonus tambahanAmalan Perbualan ArabPelatih Bahasa ArabPenjelajah Tatabahasa ArabPenjelajah Bahasa Arab TatabahasaPanduan untuk Menulis Bahasa Arab (eBook)Bantuan dan sokonganTutorial dalam talianRancangan Kajian dan Panduan PembelajaranLembaran kerjaGlosari Perkataan Berguna dan FrasaSistem tiket dalam talian [-]

ArabicOnline.Eu - Langkah Pertama dalam kursus Bahasa Arab

Online Pendaftaran Terbuka United Kingdom Torquay

Langkah Pertama Bahasa Arab adalah pengenalan ringkas kepada bahasa Arab. Ia adalah kursus penguji percuma untuk pemula yang mutlak. Ia juga merupakan persediaan yang ideal untuk Program Pemula untuk Perantaraan. [+]

Langkah Pertama Bahasa Arab adalah pengenalan ringkas kepada bahasa Arab. Ia adalah kursus penguji percuma untuk pemula yang mutlak. Ia juga merupakan persediaan yang ideal untuk Program Pemula untuk Perantaraan.

Belajar bagaimanaberjumpa dan menyapa orang dan memperkenalkan diriterima kasih dan balas dengan positifbelajar frasa berguna dalam bahasa Arabbalas kepada beberapa soalan asaskatakan di mana anda berada

Kursus bahasa Arab percuma ini menggunakan transliterasi (skrip barat) untuk memudahkan proses pembelajaran. Pemula yang penuh untuk Program Perantaraan membolehkan pelajar belajar dengan transliterasi, dengan skrip Arab atau dengan kedua-duanya.

Ciri-ciri utama

Tumpu kepada kemahiran komunikasi dengan pelbagai aktiviti... [-]


Kursus dalam Etika Bahasa, Budaya dan Perniagaan Turki

Online Pendaftaran Terbuka United Kingdom Torquay

Akses bahasa, budaya dan pasaran baru! Untuk profesional, pelajar dan semua yang ingin terlibat dengan bahasa dan budaya yang menarik ini. [+]

Tinggal di hadapan lengkung. Belajar bahasa yang sangat penting.

Kursus bahasa Turki dalam talian kami direka untuk pemula yang lengkap. Ia sesuai untuk diri sendiri. Ia juga boleh diintegrasikan ke dalam program pembelajaran bahasa yang sedia ada (persekitaran pembelajaran campuran) dengan tutor dalam talian atau kelas.

Kursus ini sepenuhnya mandiri. Tiada perisian atau sumber lain yang diperlukan.

Sesiapa yang berniat untuk memasuki dunia perniagaan akan mendapati asas kukuh untuk hubungan masa depan di Turki.

Sekolah-sekolah, kolej-kolej kejuruteraan dan universiti yang ingin menyediakan pelajar-pelajar mereka untuk berkerjasama dalam perniagaan akan mendapat manfaat daripada kursus ini.... [-]


Kursus Pertama di Turki

Online Pendaftaran Terbuka United Kingdom Torquay

Kursus bahasa Turki secara percuma ini adalah sempurna walaupun anda tidak mempunyai pengetahuan tentang bahasa Turki terlebih dahulu. [+]

Pengenalan ideal untuk belajar bahasa Turki!

Kursus bahasa Turki secara percuma ini adalah sempurna walaupun anda tidak mempunyai pengetahuan tentang bahasa Turki terlebih dahulu.

Kursus ini akan membantu anda untuk:

berjumpa dan menyapa orangperkenalkan diri andaterima kasih dan balas dengan positifbalas kepada beberapa soalan asaskatakan di mana anda berada.Mulakan dengan segera - Tiada pendaftaran diperlukan.Belajar mengikut kadar anda sendiri.Tiada iklan!HandsOnTurkish.Com adalah kursus otentik yang diiktiraf di peringkat antarabangsa sebagai Bahasa Asing.Disokong oleh Suruhanjaya Eropah dan direka untuk pelajar Eropah dan barat.

Diterbitkan oleh Pendragon Educational Publishers , sebuah syarikat yang berpangkalan di UK yang mengkhususkan diri dalam pembangunan kursus bahasa dalam talian yang berkualiti tinggi.... [-]