Nottingham Trent University Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Perjalanan anda bermula di sini

Universiti Nottingham Trent (NTU) adalah salah satu universiti terbesar di UK, mempunyai reputasi global yang sangat baik, rangkaian alumni yang kuat dan kelayakan yang mengagumkan untuk pekerjaan pasca siswazah.

Kami telah membuat kajian di NTU lebih inklusif dengan satu suite kursus pascasiswazah dalam talian sepenuhnya, direka untuk memenuhi keperluan gaya hidup dan kerjaya anda. Sebagai pelajar dalam talian, anda akan mempunyai akses kepada pengajaran berkualiti tinggi, kepakaran penyelidikan yang memenangi anugerah dan peluang kerjaya yang cemerlang seperti seseorang yang belajar di kampus. Anda akan dialu-alukan ke komuniti pelajar antarabangsa NTU yang mesra dan, apabila tamat pengajian, menyertai pangkat alumni yang berjaya.

Kenapa pelajar memilih NTU

Nottingham Trent University adalah salah satu universiti terbesar di UK, yang diiktiraf di seluruh dunia untuk kecemerlangan pengajarannya, kelayakan penyelidikan, kebolehpasaran pascasiswazah dan dedikasi kepada keputusan pelajar yang berjaya.

 • NTU telah dinamakan University of the Year oleh Anugerah Pendidikan Tinggi 2017.
 • NTU telah diiktiraf sebagai universiti muktamad Kelas Pertama dan telah menduduki tempat ke-3 di UK oleh People and Planet University League 2017.
 • NTU telah dianugerahkan penarafan emas dalam Rangka Kerja Kecemerlangan Pengajaran Kerajaan (TEF) untuk pengajaran dan pembelajaran yang cemerlang. Baca lebih lanjut.
 • Kami telah dinamakan Universiti Moden Tahun dalam The Times dan Sunday Times Good University Guide 2018.
 • 96% daripada siswazah NTU berada dalam pekerjaan atau melanjutkan pelajaran hanya enam bulan selepas menamatkan pengajian (DLHE 2015/16)
 • 93% pelajar NTU akan mencadangkan belajar di NTU (Suruhanjaya Pelajar Kebangsaan terkini, 2017)
 • Pemenang Anugerah Universiti Guardian 2015 untuk Pengajaran Kecemerlangan
 • NTU telah mencapai hadiah Ulang Tahun Tinggi Queen dan Pendidikan Lanjut untuk penyelidikan pada tahun 2016
 • Anda akan mendapat manfaat daripada hubungan kami dengan lebih daripada 200 institusi rakan kongsi yang terletak di 35 negara yang berbeza.

Ketahui lebih lanjut

Kursus kami

Kursus dalam talian kami menawarkan tahap rendaman belajar yang sama seperti yang setara dengan kampus, menggunakan pasukan pengajaran yang sama, tetapi dengan faedah tambahan teknik pembelajaran jarak jauh. Penyampaian dalam talian akan membantu anda menyerap kandungan melalui penggunaan kuliah video, tugasan interaktif, alat digital dan elemen inovatif yang lain, untuk memberikan pengalaman pengalaman yang diperlukan.

Pada masa ini, kami menawarkan kursus pembelajaran jarak jauh berikut:

MBA
Selanjutnya pemahaman anda tentang strategi dan kepimpinan perniagaan kontemporari melalui teknik hidup dan bimbingan yang sebenar-benarnya.

 • MBA dengan Analytics Data
  Memanfaatkan kekuatan data besar untuk mempengaruhi strategi dalam organisasi anda.
 • Track Fast MBA
  Mempercepat hasil pembelajaran anda dengan 18 bulan dipinjam MBA Online.

Pengurusan Projek Pembinaan MSc
Meletakkan prinsip-prinsip pengurusan projek ke dalam amalan dan meraih faedah hubungan rapat NTU dengan industri pembinaan.

MA Hubungan Antarabangsa
Memperoleh pengalaman praktikal mengenai teori dan dasar semasa, membangunkan kemahiran anda melalui pendedahan kepada kepakaran pengajaran dan penyelidikan dari seluruh dunia.

Ketahui lebih lanjut

Pembelajaran dalam talian yang immersive

Nottingham Trent University (NTU) berkomited pada pembelajaran abad ke-21, terus mengembangkan cara inovatif untuk membawa kursus ke kehidupan dan membantu anda mempelajari semua yang anda perlukan untuk berjaya. Kursus ijazah dalam talian interaktif kami mempunyai ciri:

 • kuliah video komprehensif - melibatkan diri sepenuhnya dalam kandungan program
 • kajian kes kehidupan sebenar - menghargai implikasi praktikal pengajian anda
 • tugasan interaktif - pengalaman pembelajaran yang lebih menarik
 • interaksi sosial - menjadi sebahagian daripada komuniti pelajar dengan berinteraksi dengan guru dan pelajar dari seluruh dunia
 • penyelia penyelidikan - belajar teknik dan kemahiran yang diperlukan untuk meletakkan apa yang telah anda pelajari dalam amalan.

Melalui gelar dalam talian yang berkaitan dengan kerjaya, anda boleh mencapai potensi penuh anda.

Mulakan perjalanan anda dengan NTU hari ini

Lokasi

Nottingham

Alamat
Shakespeare Street,50
NG1 4FQ Nottingham, England, United Kingdom