London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

London School of Economics and Political Science (LSE), salah satu universiti sains sosial terkemuka di dunia, berusaha untuk memperbaiki masyarakat dengan menangani isu dunia nyata dan memahami sebab-sebab sesuatu. Menggunakan pendekatan yang dinamik dan pelbagai untuk pembelajaran, LSE menyediakan penyelidikan yang canggih dan berfungsi dengan pakar akademik yang terkenal.

Untuk mengembangkan misi dan menjadikan pembelajaran dapat diakses oleh khalayak global, kursus sijil LSE ini disajikan secara keseluruhan dalam talian, dengan kerjasama pemimpin dalam pendidikan digital, GetSmarter, sebuah jenama 2U, Inc. Program-program ini, yang dipimpin oleh subjek LSE pakar dan pemimpin pemikiran, memperkasakan profesional dan eksekutif perniagaan untuk meningkatkan kemahiran mereka menggunakan platform yang sangat menyokong dan interaktif. Teknologi memenuhi kekakuan akademik dalam model yang dimediasi oleh orang GetSmarter, yang memberikan anda akses kepada Pengurus Sukses yang berdedikasi, serta sokongan teknikal dan akademik sepanjang masa. Pendekatan peribadi dan menarik ini membolehkan anda belajar dalam masa anda sendiri, dari mana saja di dunia.

"Pendidikan dalam talian membolehkan London School of Economics dan Sains Politik untuk membuat penyelidikan sains sosial kami yang paling canggih dapat dicapai dengan penonton yang paling luas, dalam format yang praktikal dan akan mempunyai aplikasi dan impak dunia nyata." - Profesor Saul Estrin, Pengarah Akademik, Kursus Sijil Atas Talian, LSE

Baca lebih lanjut mengenai laman web LSE

Hubungi

+44 2038 568 850

lseonline@getsmarter.com

Lokasi

Holborn

Alamat
Houghton Street
WC2A 2AE Holborn, England, United Kingdom