London School of Design and Marketing (PT)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke era pengajaran baru di London.

Kami adalah institusi pengajaran dalam talian yang terdapat dalam 3 bahasa (Inggeris, Sepanyol dan Portugis) yang berpusat di London tetapi dengan kursus dalam talian yang boleh diakses di seluruh dunia.

APA?

The London School of Design and Marketing - LSDM, adalah sebuah sekolah khusus dalam Reka Bentuk dan Pemasaran yang bercadang untuk mengubah paradigma mengajar melalui latihan yang inovatif dan kreatif, 100% dalam talian dan tersedia dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis. Kami menyediakan pengalaman pembelajaran dengan hasil praktikal melalui orientasi yang sistematik, menggabungkan ciri-ciri vokasional pelajar dengan reka bentuk kemahiran teknikal yang maju. Kami komited untuk menawarkan kursus dalam talian yang terakreditasi oleh Universiti untuk Seni Kreatif menerusi pengambilalihan pengetahuan baru yang disesuaikan dengan cabaran pasaran buruh yang menjadi lebih mencabar.

Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London

Di mana Passion Menjadi Profesion

WHO?

Kursus LSDM telah dibangunkan untuk pelajar, profesional dan usahawan yang ingin memperoleh pengetahuan dan kemahiran teknikal dalam bidang kreatif Reka Bentuk atau Pemasaran, yang menghadiri teknologi terkini dan inovasi berkaitan dengan pengajaran E-learning. Semua kursus disediakan dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.

BAGAIMANA?

E-pembelajaran LSDM dicirikan oleh kandungan akademik berkualiti tinggi yang dibangunkan oleh profesor doktor yang diiringi oleh sumber lain seperti video, maklumat grafik, artikel saintifik, perpustakaan digital dan lain-lain. Semua pelajar diiringi mingguan melalui Pusat Tutor yang terdiri daripada satu pasukan tutor khusus yang menjamin pengasuhan kandungan yang mempromosikan interaktiviti, minat dan rasa ingin tahu mereka. Semua kursus LSDM adalah secara eksklusif dalam talian dan fleksibel, jadi pelajar boleh menghadiri kelas di mana sahaja dan bila-bila masa.


Nota: LSDM - Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London adalah sebahagian daripada Bakat - Kepelbagaian Melalui Pendidikan , rangkaian sekolah dengan panggilan antarabangsa dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman mengajar. Ia mempunyai alam semesta pendidik dan kolaborator yang bersedia untuk membantu mengembangkan bakat di sekolah pendidikan tinggi di Eropah dan Amerika Latin.

MISI

Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London menggabungkan kreativiti dan kekukuhan teknikal anda dengan pengalaman profesional, memberikan kursus dalam talian 100% praktikal dan dinamik dalam bidang Reka Bentuk dan Pemasaran, menanggapi tuntutan pasaran kerja semasa. Kursus yang diajar di LSDM terdiri daripada kandungan yang sangat khusus melalui penggunaan program pembelajaran dan penilaian lanjutan.

VISI

Sekolah rujukan peringkat Eropah dalam pendidikan dalam talian dalam bidang Reka Bentuk dan Pemasaran.

VALUES

Kami percaya kreativiti, inovasi dan pembangunan kemahiran teknikal adalah asas kerjaya yang berjaya. Di LSDM kami menyediakan pelajar untuk menghadapi cabaran pasaran buruh yang paling mencabar, menggabungkan bukan sahaja pengetahuan yang diperoleh tetapi juga semangat untuk apa yang mereka lakukan.

AKREDITASI OLEH IICA

Semua kursus LSDM diiktiraf oleh Universiti untuk Seni Kreatif

(UCA): Ijazah Pemasaran - (BA Hons), Ijazah dalam Rekabentuk - (BA

Hons), MA dalam Pemasaran (MA) dan Sarjana dalam Rekabentuk (MA).

UCA mempunyai kira-kira 160 tahun sejarah dan dianggap universiti terbaik yang mengkhususkan diri dalam seni kreatif di United Kingdom, dalam Panduan Universiti Lengkap 2018.

Ia kini menduduki ranking teratas 40 di UK dan menduduki tempat ke-11 dalam ranking universiti moden, menduduki ranking 70 institusi. Antara graduan Universiti ini ialah pemenang Oscar, pembuat filem, animator dan pereka fesyen diiktiraf di peringkat antarabangsa.

Lokasi

London

London School of Design and Marketing (PT)