London School of Design and Marketing (ES)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke era pengajaran baru di London

Kami adalah pembekal program pendidikan dalam talian dengan pejabat di United Kingdom. Program kami diajar dalam 3 bahasa untuk semua orang.


APA?

London School of Design and Marketing - LSDM - adalah sekolah khusus dalam Reka Bentuk dan Pemasaran yang bertujuan untuk mengubah paradigma pengajaran dengan pendidikan inovatif dan kreatif, 100% dalam talian dan tersedia dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis. Kami menawarkan pengalaman belajar dengan hasil praktikal melalui orientasi yang sistematik, yang menggabungkan ciri-ciri vokasional para pelajar dan konsep yang lebih maju mengenai kebolehan teknikal. Kami berdedikasi untuk menawarkan kursus dalam talian eksklusif, yang diakreditasi oleh Universiti untuk Seni Kreatif, melalui pemerolehan pengetahuan baru yang disesuaikan dengan cabaran pasaran buruh yang semakin menuntut.


Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London

Di mana Passion Menjadi Profesion


WHO?

Kursus LSDM telah dibangunkan untuk pelajar, profesional dan usahawan yang berusaha memperoleh pengetahuan dan kemahiran teknikal dalam seni kreatif Reka Bentuk atau Pemasaran, menghadiri teknologi terkini dan inovasi mengenai E-learning. Semua kursus disediakan dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.


BAGAIMANA?

Pengalaman E-learning LSDM dicirikan oleh kandungan akademik berkualiti tinggi yang dibangunkan oleh profesor doktor, bersempena dengan sumber-sumber lain, seperti video, maklumat grafik, artikel saintifik, perpustakaan digital, dan lain-lain. Setiap pelajar disertai mingguan melalui Pusat Tutor, terdiri daripada tutor khusus yang menjamin pengasumsian kandungan dengan menggalakkan interaktiviti, minat dan rasa ingin tahu. Setiap kursus LSDM adalah secara eksklusif dalam talian dan fleksibel, oleh itu pelajar boleh menghadiri kelas di mana-mana di mana-mana ketinggian.


Nota: LSDM - Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London adalah sebahagian daripada Bakat - Kepelbagaian Melalui Pendidikan, rangkaian sekolah dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam bidang mengajar dengan panggilan antarabangsa. Ia mempunyai alam semesta pendidik dan pekerja yang bersedia membantu dan mengembangkan bakat di sekolah pendidikan tinggi di Eropah dan Amerika Latin.


MISI

Sekolah Reka Bentuk dan Pemasaran London menggabungkan kreativiti dan ketekunan teknikal dengan pengalaman kerja, yang menawarkan kursus dalam talian 100% praktikal dan dinamik dalam Reka Bentuk dan Pemasaran, yang memenuhi keperluan pasaran buruh semasa. Kursus yang diajar oleh LSDM terdiri daripada kandungan yang sangat khusus melalui penggunaan program pembelajaran dan penilaian lanjutan.


VISI

Sekolah rujukan di peringkat Eropah, berkenaan dengan pengajaran dalam talian, dalam Reka Bentuk dan Pemasaran.


VALUES

Kami percaya kreativiti, inovasi dan pembangunan kemahiran teknikal adalah pemacu kerjaya yang berjaya. Di LSDM, kami menyediakan pelajar untuk cabaran yang paling mencabar di pasaran buruh, menggabungkan bukan sahaja pengetahuan yang diperoleh, tetapi juga minat terhadap apa yang mereka lakukan.


AKREDITASI OLEH UCA

Universiti untuk Seni Kreatif (UCA) akreditasi semua kursus LSDM: Sarjana Muda Pemasaran - (BA Hons), Sarjana Muda Reka Bentuk - (BA Hons), Sarjana Pemasaran (MA) dan Sarjana Reka Bentuk (MA).

UCA mempunyai hampir 160 tahun sejarah dan telah dianggap sebagai kolej seni khas terbaik di United Kingdom di Panduan Lengkap Universiti 2018.

Pada masa ini, ia juga berada di Top 40 peringkat universiti di United Kingdom dan di tempat ke-11 dalam klasifikasi universiti moden, yang merangkumi 70 institusi. Antara graduan Universiti ini adalah pemenang Oscars, pembuat filem, artis dan pereka fesyen.

Lokasi

London

Alamat
9 Devonshire Square
EC2M 4YF London, England, United Kingdom