London School Of Design And Marketing

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke zaman pengajaran baru di London

Kami adalah penyedia pendidikan dalam talian yang berpangkalan di UK, boleh diakses di seluruh dunia dalam 3 bahasa yang berbeza.


APA?

London School Of Design And Marketing - LSDM - adalah sebuah sekolah khusus dalam Reka Bentuk dan Pemasaran yang bertujuan untuk mengubah paradigma pengajaran dengan pendidikan inovatif dan kreatif, 100% dalam talian dan tersedia dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis. Kami menawarkan pengalaman belajar dengan hasil praktikal melalui orientasi sistematik, menggabungkan ciri-ciri vokasional pelajar dengan reka bentuk kemahiran teknikal yang maju. Kami komited untuk menawarkan kursus dalam talian eksklusif, yang diiktiraf oleh Universiti untuk Seni Kreatif, melalui pemerolehan pengetahuan baru yang sesuai dengan cabaran pasaran kerja yang semakin mencabar.


London School Of Design And Marketing

Di mana Passion Menjadi Profesion


WHO?

Kursus LSDM telah dibangunkan untuk pelajar, profesional dan usahawan yang berusaha memperoleh pengetahuan dan kemahiran teknikal dalam seni kreatif Reka Bentuk atau Pemasaran, dengan mempertimbangkan teknologi terkini dan inovasi mengenai E-learning. Setiap kursus boleh didapati dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Portugis.


BAGAIMANA?

Pengalaman E-learning LSDM dicirikan oleh kandungan akademik berkualiti tinggi yang dibangunkan oleh guru-guru doktor, bersama dengan sumber-sumber lain, seperti video, maklumat grafik, artikel saintifik, perpustakaan digital, dan lain-lain. Setiap pelajar diselia secara mingguan melalui Pusat Tutor yang terdiri daripada satu pasukan tutor khusus yang memastikan asimilasi kandungan dengan menggalakkan interaktiviti, minat dan rasa ingin tahu. Setiap kursus LSDM secara eksklusif dalam talian dan fleksibel; oleh itu pelajar boleh menghadiri kelas di mana sahaja pada bila-bila masa.


Nota: LSDM - London School Of Design And Marketing adalah sebahagian daripada Bakat - Kepelbagaian Melalui Pendidikan, rangkaian sekolah antarabangsa yang mempunyai pengalaman lebih dari 20 tahun dalam bidang pengajaran. Ia mempunyai alam semesta pendidik dan pekerja yang bersedia membantu dan membangunkan bakat di sekolah-sekolah pendidikan tinggi di Eropah dan Amerika Latin.


MISI

London School Of Design And Marketing mengaitkan kreativiti dan ketepatan teknikalnya dengan pengalaman kerja, membawa anda 100% kursus dalam talian yang praktikal dan dinamik dalam Reka Bentuk dan Pemasaran, yang memenuhi permintaan pasaran kerja semasa. Kursus-kursus yang diajar oleh LSDM terdiri daripada kandungan yang sangat khusus melalui penggunaan program pembelajaran dan penilaian lanjutan.


VISI

Memimpin sekolah di peringkat Eropah, mengenai pengajaran dalam talian, dalam bidang Reka Bentuk dan Pemasaran.


VALUES

Kami percaya kreativiti, inovasi dan pembangunan kemahiran teknikal adalah pemacu yang menggalakkan kerjaya yang berjaya. Di LSDM, kami menyediakan pelajar untuk cabaran yang paling mencabar di pasaran kerja, menggabungkan bukan sahaja pengetahuan yang diperoleh tetapi juga semangat untuk apa yang mereka lakukan.


AKREDITASI OLEH UCA

Universiti untuk Seni Kreatif (UCA) menerima kursus LSDM: Sarjana Muda dalam Pemasaran - (BA Hons), Sarjana Muda dalam Rekabentuk - (BA Hons), Master dalam Pemasaran (MA) dan Sarjana dalam Rekabentuk (MA).

UCA mempunyai kira-kira 160 tahun sejarah dan telah dianggap sebagai Universiti Pakar 1 nombor untuk Industri Kreatif di United Kingdom menurut Panduan Universiti Lengkap 2018.

Pada masa ini, ia juga berada di Top 40 peringkat universiti di United Kingdom dan di kedudukan ke-11 dalam ranking universiti moden, yang merangkumi 70 institusi. Antara graduan Universiti ini adalah pemenang anugerah Oscar, mengumumkan pembuat filem, penghibur dan pereka fesyen di seluruh dunia.

Lokasi

London

Alamat
9 Devonshire Square
EC2M 4YF London, England, United Kingdom