London Academy of Trading

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 2010, London Academy of Trading (LAT) telah menyediakan latihan untuk beribu-ribu individu yang ingin meningkatkan pengetahuan mereka tentang pasaran kewangan dan mengembangkan kemahiran mereka dalam perdagangan. Akademi ini diakreditasi oleh Majlis Akreditasi British (BAC), yang membolehkan pelajar antarabangsa belajar di LAT di London mengenai VSK. Sebagai hasilnya, kami telah mengajar pelajar dari lebih dari 60 buah negara dalam tempoh 12 bulan yang lalu.

110572_A7CC6FE8-FF07-4AD5-8C6A-D55C506EBC8F.jpeg

Pelajar kami terdiri daripada pelajar sekolah dan universiti, kepada pekerja, pemilik syarikat, usahawan dan juga pesara. Ada yang ingin mengembangkan kerjaya mereka dalam perdagangan, sementara yang lain ingin mempelajari pengetahuan dan kemahiran praktikal untuk melabur wang mereka sendiri di pasaran.

Kami menyediakan pelbagai kursus, dari acara 1 hari ke perdana 12-minggu Diploma Tahap 5 utama dalam Perdagangan Kewangan Gunaan, yang diiktiraf oleh ABE dan dikawal oleh Ofqual. Kursus kursus pendek kami adalah CPD-diperakui, membolehkan pelajar untuk menjana kredit CPD yang berharga.

Fakulti pengajaran kami terdiri daripada peniaga dan penganalisis yang berpengalaman dari institusi kewangan utama termasuk HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse dan Bloomberg, dan semua pelajar mempunyai akses langsung kepada pasukan mentor dagangan kami selama sepuluh jam setiap hari untuk nasihat dan bimbingan, membantu mereka membangunkan strategi perdagangan yang mantap dan berstruktur yang menggabungkan pengetahuan teori dan kemahiran praktikal.

Salah satu USP utama kami adalah kelonggaran yang melampau. Kami tahu bahawa ramai orang mempunyai komitmen lain, jadi kami membenarkan anda menghentikan / memulakan kursus anda seperti yang diperlukan, tetapi anda juga boleh memilih untuk belajar sama ada di lantai perdagangan London kami, dalam talian, atau melalui pilihan campuran kami, menggabungkan kajian dalam talian dengan pilihan anda bilangan hari di kampus.

110573_ThinkstockPhotos-522796884.jpg

Lokasi

London

Alamat
30 Holborn,
Buchanan House

EC1N 2HR London, England, United Kingdom

London

Alamat
London, England, United Kingdom