Baca keterangan rasmi

Mengapa King Online?

Kualiti yang sama. Keras akademik yang sama. Dihantar secara fleksibel.

King's College London disenaraikan di antara universiti paling berprestij di dunia.

Penyelidikan terkemuka dunia kami adalah di tengah-tengah pendekatan kami untuk mengajar, dan ini juga berlaku untuk kursus dalam talian kami.

Kursus dalam talian kami diajarkan oleh para akademik yang cemerlang seperti kursus di kampus kami - satu-satunya perbezaan ialah mod penghantaran yang fleksibel. Pembelajaran berlaku pada masa dan tempat yang paling sesuai untuk pelajar kita.

Kursus direka khusus untuk penonton dalam talian, menggunakan pelbagai aktiviti termasuk video, kuiz dalam talian, forum perbincangan, bacaan dalam talian amd.

Pelajar Online King mendapat manfaat daripada sumber pelajar yang sama dan sokongan sepanjang pembelajaran mereka, termasuk akses kepada perkhidmatan perpustakaan, kemahiran menulis akademik, nasihat kaunseling dan karier.

Pelajar Online King juga mempunyai peluang untuk bekerjasama dengan rangkaian pelajar King Online yang lain dari seluruh dunia. Selepas tamat pengajian, pelajar-pelajar Online King bergabung dengan rangkaian alumni di seluruh dunia kami yang berkaitan dan aktif.

Kedudukan Raja sangat berpengalaman dan mempunyai khidmat kerjaya yang khusus untuk membantu para pelajar mencari laluan kerjaya yang tepat untuk mereka. Di samping itu, penyiapan kursus dalam talian menunjukkan kemahiran pekerjaan yang penting yang tinggi oleh organisasi di seluruh dunia.

Mengenai Sekolah Undang-undang Dickson Poon

Sekolah Undang-undang Dickson Poon, King's College London adalah salah satu sekolah undang-undang tertua di England dan diiktiraf di seluruh dunia sebagai salah satu daripada 10 sekolah undang-undang tertinggi UK di dunia. Sekolah ini ditubuhkan pada tahun 1831 dan telah memainkan peranan penting dalam kehidupan Raja sejak universiti itu dibentuk hampir 200 tahun lalu.

Raja telah berkhidmat kepada masyarakat sejak asasnya dan kami bangga meneruskan tradisi hingga ke hari ini. Penyelidikan dan pengajaran kami membincangkan beberapa persoalan yang paling mendesak tentang masa kita yang berkaitan dengan kesamaan dan hak asasi manusia, implikasi undang-undang perubahan iklim, globalisasi, hubungan antarabangsa, perdagangan, persaingan, dan kewangan global, untuk menamakan beberapa. Ahli-ahli Sekolah Undang-undang Dickson Poon menasihatkan kerajaan-kerajaan, berkhidmat dengan komisen dan badan-badan awam dan disokong oleh pertubuhan-pertubuhan kebangsaan dan antarabangsa, membantu membentuk dasar dan amalan di peringkat nasional dan antarabangsa.

Kursus-kursus sarjana, pascasiswazah dan eksekutif kami dimaklumkan oleh kepakaran penyelidikan kami. Kami mempunyai komuniti pelajar yang meriah yang terlibat dalam pro bono, pembangunan profesional dan aktiviti-aktiviti mengetuk bersama-sama dengan kajian teras mereka.

Dekan Eksekutif sekarang ialah Profesor Gillian Douglas.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

King's College London Online

Hal Ehwal Antarabangsa kami MA / PG Dip / PG Cert, dengan spesialisasi dalam Siber Security and Espionage ... [+]

Sistem politik antarabangsa kini mengalami tempoh pergolakan yang paling penting sejak berakhirnya Perang Dingin. Hal Ehwal Antarabangsa kami MA / PG Dip / PG Cert, dengan spesialisasi dalam Siber Security and Espionage

Dengan Pathways pakar MA, anda akan memajukan hasil kursus yang memudahkan perjalanan anda ke arah laluan kerjaya tertentu. Modul kursus kami telah digambarkan sebagai "transformatif" dan "sektor yang utama"; secara asasnya mengubah cara pelajar memahami landskap keselamatan dan pertahanan global. Berbekal kajian dan hasil penyelidikan teratas ini, kami menjangkakan bahawa graduan kami akan menjalankan kedudukan kepimpinan kritikal dalam bidang yang berkaitan dengan keselamatan.... [-]

United Kingdom London
Oktober 2019
English
Sambilan
2 - 6 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

King's College London Online

100% dalam talian MSc, PG Dip ... [+]

100% dalam talian MSc, PG Dip

King's Business School adalah hab baru di London kerana terlibat dengan perniagaan, kewangan dan kerajaan; di mana penyelidikan yang mengubah permainan memberitahu pendekatan kontemporari untuk pendidikan perniagaan, mewujudkan pemimpin yang bertanggungjawab sosial masa depan. Belajar dari akademik terkemuka dan profesional kewangan kanan aktif yang akan memberikan anda pengetahuan dan alat yang tepat untuk menangani cabaran perniagaan dan menyokong aspirasi kerjaya anda.

Akan ada tumpuan yang kuat terhadap kemahiran praktikal, memberikan anda pengetahuan dan alat yang tepat untuk menangani cabaran dalam sektor kewangan dan perbankan global dengan berkesan, dan menyokong aspirasi kerjaya anda.... [-]

United Kingdom London
Oktober 2019
English
Sambilan
2 - 4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
King's College London Online

Ketahui kemahiran yang amat diperlukan untuk organisasi di seluruh dunia, tidak kira industri atau pasaran. Pemasaran MSc kami (dalam talian) memberi anda pengetahuan str ... [+]

Ketahui kemahiran yang amat diperlukan untuk organisasi di seluruh dunia, tidak kira industri atau pasaran. Pemasaran MSc kami (dalam talian) memberi anda pengetahuan strategik dan praktikal yang anda perlukan untuk berjaya dalam bidang perniagaan kritikal ini.

Kursus ini dibangunkan oleh King's Business School, sebuah pusat pengajian tinggi UK 10 untuk kajian perniagaan dan pengurusan. Mereka bekerjasama dengan pelbagai organisasi sektor swasta dan awam, termasuk jabatan kerajaan, syarikat, badan profesional, dan NGO. Hubungan yang dipupuk dalam komuniti pembelajaran berlangsung lama selepas kursus itu selesai, memberikan para pelajar dan graduan rangkaian profesional yang bercita-cita tinggi, bercita-cita tinggi di seluruh dunia.... [-]

United Kingdom London
Oktober 2019
English
Sambilan
2 - 6 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
Strand
London, England, WC2R 2LS GB
Media Sosial