King's College London Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa King Online?

Kualiti yang sama. Keras akademik yang sama. Dihantar secara fleksibel.

King's College London disenaraikan di antara universiti paling berprestij di dunia.

Penyelidikan terkemuka dunia kami adalah di tengah-tengah pendekatan kami untuk mengajar, dan ini juga berlaku untuk kursus dalam talian kami.

Kursus dalam talian kami diajarkan oleh para akademik yang cemerlang seperti kursus di kampus kami - satu-satunya perbezaan ialah mod penghantaran yang fleksibel. Pembelajaran berlaku pada masa dan tempat yang paling sesuai untuk pelajar kita.

Kursus direka khusus untuk penonton dalam talian, menggunakan pelbagai aktiviti termasuk video, kuiz dalam talian, forum perbincangan, bacaan dalam talian amd.

Pelajar Online King mendapat manfaat daripada sumber pelajar yang sama dan sokongan sepanjang pembelajaran mereka, termasuk akses kepada perkhidmatan perpustakaan, kemahiran menulis akademik, nasihat kaunseling dan karier.

Pelajar Online King juga mempunyai peluang untuk bekerjasama dengan rangkaian pelajar King Online yang lain dari seluruh dunia. Selepas tamat pengajian, pelajar-pelajar Online King bergabung dengan rangkaian alumni di seluruh dunia kami yang berkaitan dan aktif.

Kedudukan Raja sangat berpengalaman dan mempunyai khidmat kerjaya yang khusus untuk membantu para pelajar mencari laluan kerjaya yang tepat untuk mereka. Di samping itu, penyiapan kursus dalam talian menunjukkan kemahiran pekerjaan yang penting yang tinggi oleh organisasi di seluruh dunia.

Mengenai Sekolah Undang-undang Dickson Poon

Sekolah Undang-undang Dickson Poon, King's College London adalah salah satu sekolah undang-undang tertua di England dan diiktiraf di seluruh dunia sebagai salah satu daripada 10 sekolah undang-undang tertinggi UK di dunia. Sekolah ini ditubuhkan pada tahun 1831 dan telah memainkan peranan penting dalam kehidupan Raja sejak universiti itu dibentuk hampir 200 tahun lalu.

Raja telah berkhidmat kepada masyarakat sejak asasnya dan kami bangga meneruskan tradisi hingga ke hari ini. Penyelidikan dan pengajaran kami membincangkan beberapa persoalan yang paling mendesak tentang masa kita yang berkaitan dengan kesamaan dan hak asasi manusia, implikasi undang-undang perubahan iklim, globalisasi, hubungan antarabangsa, perdagangan, persaingan, dan kewangan global, untuk menamakan beberapa. Ahli-ahli Sekolah Undang-undang Dickson Poon menasihatkan kerajaan-kerajaan, berkhidmat dengan komisen dan badan-badan awam dan disokong oleh pertubuhan-pertubuhan kebangsaan dan antarabangsa, membantu membentuk dasar dan amalan di peringkat nasional dan antarabangsa.

Kursus-kursus sarjana, pascasiswazah dan eksekutif kami dimaklumkan oleh kepakaran penyelidikan kami. Kami mempunyai komuniti pelajar yang meriah yang terlibat dalam pro bono, pembangunan profesional dan aktiviti-aktiviti mengetuk bersama-sama dengan kajian teras mereka.

Dekan Eksekutif sekarang ialah Profesor Gillian Douglas.

Lokasi

London

Alamat
Strand
WC2R 2LS London, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami