International Open Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tidak pernah terlambat untuk melabur dalam diri anda

IOA adalah kedai sehenti anda untuk pembangunan profesional, pertumbuhan peribadi, dan pencapaian matlamat. Kami memberi kuasa kepada pelajar untuk menjalani kehidupan yang mereka suka dengan memberikan kursus yang pelbagai dan mudah untuk digunakan dengan betul ke skrin anda. Dari membuat perubahan kerjaya untuk meneroka hobi atau minat baru, kami mempunyai kursus untuk menangani pelbagai masalah cabaran kehidupan. Tonton video untuk melihat bagaimana kami boleh menyokong matlamat anda!

Mulakan pengembaraan pembelajaran anda hari ini!

Akreditasi

Pendidikan Kualiti Teratas. Persijilan Antarabangsa.

Kami diiktiraf oleh Majlis Antarabangsa untuk Piawaian Pendidikan Dalam Talian dan Perkhidmatan Pensijilan CPD.

  • Semua kursus, perkhidmatan dan prosedur memenuhi piawaian tertinggi untuk pendidikan dalam talian
  • Kursus CPD / CE diluluskan ke arah pembangunan profesional yang berterusan untuk membantu anda maju dalam kerjaya anda

Mengapa Kajian dengan IOA?

  • 390000 PELAJAR
  • 139 NEGARA
  • 105 KURSUS

Maklumat kehidupan sebenar

"Ini adalah penyegaran semula maklumat yang telah saya ajarkan dan sumber maklumat baru yang berharga yang akan terpakai tidak kira apa kerja saya."

Lindsay D'Angelo, Amerika Syarikat

Mampu dan Boleh diakses

"Saya menikmati reka bentuk dan susun atur laman web IOA dan material. Apabila saya memerlukan bantuan, Akademi bertindak balas dalam sehari yang sangat membantu, dan tentu saja, diskaun itu membantu meneruskan pendidikan."

Nadin Tataryn, Kanada

Mudah untuk digunakan

"Saya suka kemudahan penggunaan dan sistem penggredan. Segala-galanya mudah digunakan dan peperiksaan yang dinilai secara langsung mengambil kebimbangan daripada menunggu keputusan."

Renae Rees, Australia

Perkembangan yang jelas dan logik

"Saya suka bagaimana IOA membuat sesuatu yang mudah difahami dan kursus mereka mendapat hak kepada maklumat yang paling penting dan bermanfaat. Pengetahuan itu boleh digunakan dengan segera dalam kerja yang berkaitan. menyampaikan maklumat yang paling berguna dengan ringkas. "

Peter Rowbottom, Kanada

Sokongan Pelanggan yang Mesra

"Pasukan sokongan telah membantu saya dan juga mengucapkan tahniah kepada saya sebaik sahaja saya menamatkan kursus yang merupakan sesuatu yang saya tidak jangkakan, tetapi saya berasa seperti anda mempunyai kawan yang membantu anda mencapai sesuatu yang anda mahu lakukan."

Kiya Childers, Amerika Syarikat

Pakar Industri

"Modul kursus sangat bermaklumat Saya sedang mengikuti Kursus Keperluan Khas (saya bekerja sebagai Sub di daerah sekolah tempatan saya untuk pelajar SEN) Saya belajar lebih banyak daripada yang saya lakukan hanya dengan bekerja dengan pelajar saya tahu bagaimana untuk mendekati mereka dan mengajar mereka lebih baik. "

Alyssa Lopez, Australia

This school offers programs in:
  • English

Lihat Sijil »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Contact

Alamat London, England, United Kingdom