Harley Oxford

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Belajar Kursus yang Luar Biasa Bersama Sekolah Seni Negeri

Kami menjadikan sempadan pengetahuan. Akses platform canggih kami di mana sahaja dan di mana sahaja, 24/7, kami sentiasa ada untuk anda.

800+ Kursus Dalam Talian Tersedia

Terokai dunia pengetahuan yang baru.

Pengetahuan Di Hujung Jari Anda

Belajar kursus di mana sahaja dari telefon bimbit, tablet, komputer atau komputer riba anda.

Kerana anda berhak mendapat yang terbaik

Dapatkan komisen untuk merujuk keluarga dan rakan anda ke sekolah kami.

Jadilah Bahagian Keajaiban Bersama Harley Oxford

"Misi kami adalah untuk memberi inspirasi kepada anda untuk menjalani kehidupan impian anda"

Sama ada anda ingin belajar kemahiran baru, memperoleh kelayakan atau memulakan perniagaan, Harley Oxford dapat membantu anda. Reputasi sekolah kami berkembang maju dari mulut ke mulut; kepada kami, kami tidak dapat meminta cara yang lebih baik untuk memberitahu setiap faedah yang boleh diberikan oleh latihan dalam talian.

"Mimpi, Percaya, Mencapai"

Harley Oxford | Pengarah Sekolah

Selamat datang ke Harley Oxford

Misi kami adalah yang mendorong kami untuk melakukan segala yang mungkin untuk mengembangkan potensi manusia. Kami mencapainya dengan membina persekitaran latihan digital yang inovatif, dengan membuat kursus yang lebih fleksibel, dengan membina pasukan yang berimaginasi dan beragam dan dengan memberi kesan positif dalam komuniti tempat kami bekerja dan tinggal.

Dengan lebih daripada 40,000 pelajar di seluruh dunia dan lebih dari 1000 kursus, Harley Oxford adalah salah satu komuniti pembelajaran dalam talian terbesar setakat ini.

Tertarik untuk belajar kursus baru, memperoleh kemahiran atau hobi, kursus kami dapat diakses dari mana saja di dunia dan serasi dengan komputer, tablet dan telefon pintar.

Setiap kursus dilengkapi dengan sokongan tutor, akses ke sokongan cv PERCUMA dan petua pekerjaan.

Belajar kursus mengikut kadar anda sendiri, dari keselesaan kediaman anda sendiri, dan berusaha mendapatkan anugerah industri yang akan menambah kekuatan pada CV anda. Harley Oxford mempunyai alat yang anda perlukan untuk maju sebagai pakar dalam profesion pilihan anda.

Berpandukan kegigihan kami terus berusaha melaksanakan inisiatif kritis yang diperlukan untuk mencapai visi kami. Dengan berbuat demikian, sekolah kami akan menyampaikan kecemerlangan operasi di setiap sudut organisasi dan memenuhi atau melampaui komitmen kami kepada banyak pelajar yang kami layani. Semua strategi jangka panjang dan tindakan jangka pendek kami akan dibentuk oleh pemilihan nilai teras yang dikongsi oleh pelajar dan pasukan kami.

Berubah fikiran. Ubah Hidup Anda.

Bermacam-macam pilihan hanyalah permulaan, kami menginginkan lebih banyak lagi untuk pelajar kami dengan sokongan CV percuma dan semua alat yang diperlukan untuk membantu anda maju dalam profesion pilihan anda. Kami dengan senang hati menawarkan pelajar fleksibiliti untuk belajar kursus kapan saja dan di mana sahaja.

Dua halangan terbesar ketika mengikuti kursus dan kelayakan selalunya adalah masa dan kos. Atas sebab ini, Harley Oxford memberi pelajar fleksibiliti untuk mengakses kursus dalam talian dari mana sahaja semasa masih bekerja dan dengan kos yang berpatutan. Kursus kami boleh diakses dari PC, telefon bimbit dan tablet; ini bermakna anda boleh belajar di mana sahaja dalam perjalanan.

Sebaik sahaja anda mengikuti kursus dengan kami, anda akan mendapat pelbagai faedah dari sokongan CV percuma hingga sokongan tutor pakar dan banyak lagi.

137724_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Pentauliahan dan Penghargaan

Reputasi pelajar kami dikira, kerana alasan ini, kursus kami telah dinilai dan disahkan oleh organisasi rakan kongsi dengan profesional industri yang berkelayakan.

Sebilangan kursus kami telah disetujui oleh CPD, ICQAS dan CMA. Kami menghargai perkongsian ini dan perhatian mereka terhadap perincian kerana kami mempercayai hasrat, keinginan dan kemampuan pelajar kami untuk mengikuti dan mempelajari kursus baru, kemahiran yang mereka anggap perlu.

Testimonial Pelajar

"Saya baru-baru ini menyelesaikan kursus Reiki tahap 1 dan 2. Saya bimbang bagaimana saya sesuai dengannya ketika bekerja sepenuh masa, bersama keluarga, tetapi saya disokong dengan modul yang boleh anda muat sepanjang hidup anda. Sebarang pertanyaan dengan cepat dijawab oleh kakitangan yang berpengalaman. Sekiranya Reiki adalah sesuatu yang telah anda fikirkan untuk pelajari, dan anda mempunyai masa yang terhad maka ini tentunya adalah kursus untuk anda! "

-Lisa - Pelajar Reiki

"Terima kasih kepada Harley Oxford saya telah lulus reiki saya tahap 1 dan 2. Kursus ini mudah difahami dan mudah diikuti. Setelah saya menghubungi seseorang, ada komunikasi yang baik dengan tutor yang kini saya nantikan untuk melakukan tahap reiki. 3. "

Jamie - Pelajar Reiki

"Saya mendapati kursus Reiki 1 & 2 sangat menarik dan merangkumi semua aspek yang ingin saya pelajari. Laman web ini sangat mesra pengguna dan mudah dilayari dan saya dapati pilihan untuk menandakan sebagai lengkap cukup berguna kerana kadang-kadang saya akan dipanggil ditinggalkan oleh anak-anak semasa saya belajar. Tugas praktikal juga sangat berguna untuk mengalami Reiki dalam latihan sepanjang kursus yang saya rasa terus memotivasi. Sokongan hebat dari pasukan bantuan dan saya sangat mengesyorkan kursus dengan Harley Oxford . "

Samantha - Pelajar Reiki

Lokasi

London

Alamat
Harley Oxford.
158 City Rd

London, England, United Kingdom