Elizabeth Johnson Organization

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kursus Bahasa Inggeris untuk Kanak-kanak, Remaja, dan Orang Dewasa

Di EJO kami mengekalkan tradisi kecemerlangan dalam pengajaran kursus Bahasa Inggeris untuk kanak-kanak, remaja, dan orang dewasa, dengan pengalaman lebih daripada 50 tahun. Guru-guru kami berdedikasi untuk memberikan yang terbaik dalam setiap pelajar. Kami menggunakan buku teks dan sumber buku yang paling terkini untuk mengajar kanak-kanak, remaja, dan orang dewasa dan bersimpati dengan keperluan setiap pelajar. Kaedah kami menggabungkan tatabahasa, membaca, dan perbendaharaan kata dengan perbualan.

Dalam kelas kita, bahasa Inggeris terus bercakap dan bercakap adalah cara terbaik untuk belajar!


Kenapa pilih kami?

Memilih kursus bahasa yang paling sesuai adalah sangat penting kerana ia adalah tentang membuat pelaburan untuk masa depan. Sama ada anda sedang mencari kursus percutian musim panas untuk program satu sama lain intensif untuk diri sendiri, ahli keluarga atau salah seorang pekerja anda, kami yakin bahawa jawapannya adalah untuk Belajar Bahasa Inggeris dengan kami!

106992_106948_Smiley.jpg

Kami menawarkan:

Lima puluh tahun pengalaman mengatur program Bahasa Inggeris yang sangat berjaya

Kami telah mengajar bahasa Inggeris kepada pelajar dari negara lain selama lima puluh tahun. Sepanjang masa ini, kami telah mengalu-alukan lebih 250,000 pelajar ke UK dalam pelbagai kursus dan terkenal di seluruh dunia.

Kami mengatur kursus antarabangsa, program untuk kumpulan kebangsaan tunggal dan Bahasa Inggeris Pelajaran Rumah di mana pelajar individu tinggal dan belajar di rumah guru tuan rumah.

Semua kursus, kecuali program pembelajaran dalam talian, diiktiraf oleh British Council. Kami adalah ahli persatuan nasional sekolah bahasa Inggeris dan kursus bahasa bertauliah bahasa Inggeris, Inggeris Inggeris, dan juga, dalam rangka kerja ini, kumpulan pakar, Young Learners English UK.

Dalam dunia yang pesat berubah, dedikasi kami kepada setiap pelajar kami tetap tidak berubah.


Semua kursus, kecuali program pembelajaran dalam talian, yang diakreditasi oleh British Council

Akreditasi oleh British Council adalah standard jaminan kualiti yang diiktiraf untuk pengajaran bahasa Inggeris di UK. Majlis British memeriksa organisasi-organisasi yang menawarkan kursus dalam Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing pada selang waktu yang tetap. Mereka yang memenuhi piawaian kualiti yang disepakati tinggi diakreditasi oleh British Council.

Akreditasi menyediakan pelajar dengan jaminan kualiti. Kursus kami telah diakreditasi sejak pengenalan skim akreditasi untuk penyedia kursus Bahasa Inggeris.


Lebih daripada sekadar kursus - pengalaman pembelajaran bahasa yang lengkap

Anda belajar bahasa Inggeris dalam sesi tuisyen dengan guru anda tetapi juga dalam banyak cara lain. Anda belajar melalui bercakap dengan guru anda dan rakan-rakan baru anda di luar masa pengajaran dan juga, jika anda berada di program homestay, dengan tuan rumah anda. Sudah tentu, anda juga belajar, apabila anda pergi ke kedai-kedai dan melawat tempat-tempat kepentingan tempatan dan nasional.

Pembelajaran dengan EJO adalah berkesan dan menyeronokkan!


Mengajar dengan penekanan kepada komunikasi praktikal oleh guru yang berkelayakan

Kami memanfaatkan sepenuhnya tempat tinggal anda di England dengan membina keyakinan anda dalam menggunakan Bahasa Inggeris. Pengajaran kami sentiasa berpusat pada anda dan keperluan pembelajaran anda. Aktiviti pembelajaran menyediakan peluang untuk anda menggunakan bahasa Inggeris praktikal, setiap hari. Kerja kelas selalu berdasarkan saiz kelas maksimal enam belas murid. Satu-satu tuisyen adalah jelas direka secara individu.

Kami menggunakan buku kursus sebagai sumber dalam beberapa pelajaran serta bahan asli dan sebenar seperti artikel akhbar, program radio dan TV, dan rakaman, puisi dan filem. Mengikut jenis, tentu saja, anda telah memilih, objektif akan dicapai melalui kerja pasangan dan kumpulan, peranan, perbincangan, persembahan, wawancara dan tinjauan.

Pembelajaran bahasa Inggeris di England bermakna anda mengalami bahasa idiom dan sehari-hari yang digunakan oleh penutur asli. Kami menawarkan peluang maksimum untuk mengamalkan Bahasa Inggeris setiap hari semasa sesi tuisyen yang diprogramkan dan di luar mereka.

Kami memilih guru kami dengan teliti untuk pengalaman, profesionalisme, keramahan, dan semangat; sebenarnya untuk kesesuaian keseluruhan mereka untuk jenis kursus yang kami tawarkan. Guru-guru kami mempunyai kelayakan sesuai dengan kursus yang mereka ajar.


Kebajikan pelajar sentiasa menjadi keutamaan mutlak

Kami melampirkan kepentingan paling penting untuk menyediakan keselamatan dan kesejahteraan anda yang sesuai untuk umur, latar belakang dan jenis anda, sudah tentu, anda berada.

Penginapan yang kami sediakan akan sesuai, akan memenuhi keperluan skim akreditasi Majlis British dan akan menyediakan persekitaran yang selamat dan terjamin.

Sekiranya anda tinggal di homestay berbanding penginapan kediaman, anda akan hidup sebagai ahli isi rumah. Wakil kami melawat semua penginapan homestay kami dan kami memeriksa setiap rumah mengikut kriteria Majlis British. Rumah kami hangat dan ramah dan kami tidak meletakkan lebih daripada satu pelajar dengan bahasa pertama yang sama di rumah pada masa yang sama melainkan anda terutamanya meminta kami berbuat demikian.

Di dalam penginapan homestay dan kediaman, kami akan menawarkan anda diet yang seimbang, dengan mengambil kira apa-apa keperluan pemakanan yang munasabah.

Pada permulaan kursus anda, kami memberi anda maklumat yang relevan dan bermanfaat mengenai perkara undang-undang dan keselamatan Inggeris serta maklumat tentang tempat di mana anda tinggal.

Kami juga akan memberikan anda nombor telefon selama dua puluh empat jam untuk digunakan dalam keadaan kecemasan.

Lokasi

Passfield

Alamat
Elizabeth Johnson Organisation LLP
Eagle House
Lynchborough Road

GU30 7SB Passfield, England, United Kingdom