Elizabeth Johnson Organization

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kursus Bahasa Inggeris Dalam Talian untuk Remaja dan Orang Dewasa yang Lebih Tua

Kursus belajar sendiri dalam talian dan kursus dalam talian yang diajar

Kajian kendiri dalam talian
EJO menawarkan 9 pakej kursus dalam talian yang berbeza untuk remaja dan dewasa yang lebih tua. Semua pelajar memerlukan sambungan internet dan peranti (kebanyakannya mudah alih dan mereka hanya memuat turun aplikasinya).
Pakej yang ditawarkan terdiri daripada kursus Bahasa Inggeris Akademik dua komponen hingga kursus Bahasa Inggeris Perniagaan lima komponen. Sebagai contoh, pakej kursus Down to Business Achiever terdiri daripada Business Talking, Business Vocabulary dan tiga komponen Business Writing di peringkat B2. Kursus Praktik Bahasa Inggeris di peringkat A2 ke atas dimulakan dengan ujian diagnostik dan kemudian program memilih jalan pelajaran yang akan diikuti oleh pelajar. Kursus tahap A1 pelajaran telah dipilih.

Diajar kursus dalam talian

EJO menawarkan kursus dalam talian yang diajar Bahasa Inggeris Akademik dan Bahasa Inggeris Umum. Kursus datang dalam blok 15 jam dan pelajar dapat mengambil blok sebanyak yang mereka inginkan. Diskaun ditawarkan untuk beberapa pembelian blok. Semua guru adalah guru EFL yang berkelayakan bekerja dengan EJO. Serta masa pelajaran yang diajar, pelajar juga akan menerima tugas tambahan untuk diselesaikan. Semua peserta mendapat syarat setelah berjaya menyelesaikan kursus. Pelajaran akan dilakukan dengan menggunakan zoom atau platform yang serupa.


Kenapa pilih kami?

Memilih kursus bahasa yang paling sesuai sangat penting kerana ia adalah untuk membuat pelaburan untuk masa depan. Sama ada anda mencari kursus dalam talian yang diajar atau pakej kursus yang hanya dalam talian dan belajar sendiri untuk diri sendiri, ahli keluarga anda atau salah seorang pekerja anda, kami pasti bahawa jawapannya adalah Belajar Bahasa Inggeris dengan kami!

Lokasi

Alton

Alamat
GU34 Alton, England, United Kingdom