Ducere Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kelayakan Paling Berkaitan Industri Dunia

Ducere telah bekerjasama dengan University of Wales Trinity Saint David untuk menyampaikan darjah yang mengandungi sumber-sumber dunia perniagaan unik yang terkenal dengan Ducere, ditambah dengan kekuatan akademik yang disediakan oleh Royal Chartered University tertua di Wales dan England selepas universiti Oxford dan Cambridge .

Perkongsian ini telah menghasilkan Ducere dan University of Wales Trinity Saint David dengan bangga menawarkan ijazah paling inovatif - satu program sarjana yang unik yang membolehkan para pelajar bekerja pada projek-projek nyata dengan organisasi perniagaan terkemuka di UK.

Dūcere adalah perusahaan sosial moden yang berteknologi tinggi, yang membawa minda dunia yang paling menginspirasi dan teknologi paling maju ke pendidikan tinggi. Program pendidikan tinggi kami membiayai pembangunan penerbitan dan literasi yang meluas di seluruh 24 negara Afrika. Setakat ini Yayasan telah menerbitkan lebih 700 pengarang pelajar dalam 50 Koleksi Kisah Kanak-kanak Afrika.

Degree Universiti Untuk Ekonomi Inovasi Abad ke-21

Dengan kerjasama universiti dan syarikat-syarikat besar, Ducere menyampaikan darjah yang dirancang untuk memenuhi keperluan pelajar moden melalui kajian dalam talian yang fleksibel, projek perniagaan dunia sebenar dan sokongan pelajar yang tiada tandingannya.Study anywhere in the world with a Ducere online degree

Pendidikan Tinggi yang Praktikal dan Industri

Kursus Ducere dihantar dengan kerjasama organisasi terkemuka untuk menyediakan pendidikan universiti yang benar-benar menyediakan graduan untuk mengambil langkah kerjaya mereka yang seterusnya. Perkongsian industri Ducere menyokong penciptaan kandungan kursus praktikal dan relevan; projek industri sebenar yang menghubungkan pelajar dengan dunia perniagaan yang sebenar.

Melengkapkan ijazah dengan Dūcere dan UWTSD adalah pengalaman yang unik dan berharga yang anda tidak dapat di tempat lain. Sama ada anda memilih untuk memulakan perniagaan anda sendiri, membuat perniagaan sosial, atau bekerja dalam organisasi, anda akan belajar menerapkan kemahiran untuk cabaran perniagaan yang sebenar. Suatu ijazah yang diterapkan dengan kemahiran majikan mencari, akan memastikan bahawa anda berjaya dalam apa jua laluan yang anda pilih.

University of Wales Trinity Saint David historical Campus

Insight Real Daripada Pemimpin Global dan Inovator Perniagaan

Fakulti Pemimpin Global Ducere terdiri daripada lebih daripada 250 pemimpin industri dari eselon tertinggi dalam kehidupan awam, termasuk bekas Presiden, Perdana Menteri, CEO, usahawan dan dermawan.

Wawasan video dari para pemimpin ini ditenun sepanjang kandungan kursus dan kurikulum Ducere, merapatkan jurang antara kajian akademik dan pembelajaran praktikal, yang berkaitan dengan industri.

"Ijazah yang menangani masalah menjadi berkesan dan diterapkan di tempat kerja"

Sky News Live (Switzer Daily)

"Pemimpin Global ... menyampaikan kursus Kepimpinan Real-Life"

Majalah Mingguan Kajian Perniagaan

Lokasi

Swansea

Alamat
Swansea, Wales, United Kingdom