Baca keterangan rasmi

Program Sarjana

Sediakan diri untuk bersaing dalam pasaran kerja yang semakin antarabangsa. Mengkaji program lepasan ijazah diiktiraf di peringkat global di Business School University Durham. Kerapian akademik Masters kami akan menyediakan anda dengan permulaan yang bertaraf dunia dengan membantu anda membangunkan kemahiran analitikal dan kritikal yang nilai majikan. Ia akan menghubungkan anda dengan beberapa syarikat terkemuka di dunia. Jadi sama ada anda ingin menjadi seorang usahawan atau bekerja untuk sebuah organisasi antarabangsa, anda akan bersedia untuk cabaran dan persaingan perniagaan sebenar.

Menjadi mahir menggunakan pembelajaran penyelidikan membawa kepada cabaran perniagaan kontemporari

Gunakan peluang kerjaya meningkatkan seperti pertukaran antarabangsa dan acara-acara rangkaian

The Durham Full-time MBA

Anda dari segi intelek ingin tahu, ditentukan dan bercita-cita tinggi. Anda mempunyai potensi kepimpinan yang anda mahu untuk mengeksploitasi. Anda ingin maju kerjaya anda ke peringkat seterusnya - sama ada dalam peranan semasa anda atau dengan melancarkan diri dalam pekerjaan-fungsi baru atau industri. Anda mungkin mahu bersaing di peringkat antarabangsa. Anda adalah seorang Durham MBA.

The Durham MBA telah direka dengan pemimpin masa depan dalam fikiran. Belajar dengan kami dan belajar untuk memberi inspirasi, memotivasi dan menggerakkan pasukan. Mendapat kredibiliti dari kerapian akademik Durham. Menjadi mahir menggunakan teori kepada dunia sebenar melalui penglibatan praktikal dengan majikan.

MBA Online

Mempercepatkan kerjaya anda dengan kajian fleksibel pada MBA Online. Anda mungkin seorang eksekutif dalam perjalanan anda ke atas dalam pekerjaan anda; anda mungkin mahu untuk memulakan kerjaya yang berbeza dalam sektor baru - apa sahaja cita-cita dan gaya hidup anda, anda boleh menyesuaikan campuran modul kediaman talian dan blok-mengajar yang sesuai dengan anda. Belajar di mana anda mahu, apabila anda mahu, dan mendapat kemahiran untuk memohon teori akademik berwibawa untuk dunia sebenar perniagaan.

Tiga bertauliah

Durham University Business School adalah unik dalam pendekatan kepada pengajaran, penyelidikan dan hubungan dengan dunia yang lebih luas. Salah satu kumpulan elit sekolah di seluruh dunia, Universiti Durham Business School membawa ketiga-tiga kitemarks kualiti antarabangsa - AACSB (Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan), AMBA (Persatuan MBA) dan EQUIS (Sistem Peningkatan Kualiti Eropah). Ini akreditasi adalah pengendorsan terhadap kualiti program kami, menunjukkan kita telah diuji dan terbukti luar biasa.

reputasi yang mengagumkan

Ditubuhkan pada tahun 1965, Durham University Business School ialah salah sebuah sekolah perniagaan yang paling lama ditubuhkan di UK. Kami adalah sebahagian daripada Durham University, yang pada berumur lebih daripada 180 tahun, adalah salah satu universiti tertua dan paling berprestij di England. Dengan sejarah yang mengagumkan dan warisan, Durham University mempunyai kedudukan yang dicemburui sebagai lima universiti terkemuka UK (University Panduan Lengkap 2014).

Menyesuaikan kelayakan anda untuk kekuatan peribadi anda dan aspirasi.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Durham University Business School

Fleksibiliti adalah di tengah-tengah program MBA Online Durham kerana anda boleh memperibadikan program anda untuk memenuhi matlamat kerjaya anda. Anda boleh belajar sepe ... [+]

Pentadbiran Perniagaan MBA (Dalam Talian)

Sekali pandang Kod UCAS: N1T717 Tempoh Kursus: 2 tahun (sambilan) Cara pengajian: Separuh masa Lokasi: Bandar Durham Tarikh Mula: 02/10/2017, 18/04/2018

Penerangan

Fleksibiliti adalah di tengah-tengah program MBA Online Durham kerana anda boleh memperibadikan program anda untuk memenuhi matlamat kerjaya anda. Anda boleh belajar sepenuhnya dalam talian, menyelesaikan beberapa pembelajaran anda di Durham, dan menjalankan modul pilihan yang berkaitan.

Penyebaran global pelajar, alumni dan fakulti akan memberi anda keupayaan untuk rangkaian hampir dengan orang dari seluruh dunia, dan dari lebar pelbagai sektor perniagaan.... [-]

United Kingdom UK Online
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
Durham University Business School
Durham University
Mill Hill Lane

Durham, England, DH1 3LB GB