Centre For Finance, Technology And Entrepreneurship (CFTE)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mempercepatkan perkembangan kerjaya melalui pembelajaran dan pembelajaran

Memandangkan teknologi membawa transformasi intensif industri kewangan, Pusat Teknologi Kewangan dan Keusahawanan sedang merekabentuk penyelesaian bagi orang dan organisasi untuk memperoleh pengetahuan, kemahiran dan pemikiran yang betul untuk memasuki ekosistem Fintech global.

Dalam dunia teknologi, kita bertaruh kepada orang ramai.

Kursus dalam talian

Kami bekerjasama dengan pakar terkemuka di akademik dan industri untuk menghasilkan kandungan terkini mengenai trend baru dalam kewangan digital

Ekosistem

Kami berusaha untuk menyediakan pelajar kami dengan rangkaian profesional yang kuat untuk meningkatkan peluang kerjaya mereka.

Sebagai tambahan untuk menyokong komuniti dalam talian yang aktif, kami komited untuk menganjurkan pertemuan-pertemuan setempat di mana pakar dan komuniti alumni kami boleh berinteraksi.

Pakar Industri

Pensyarah kami adalah antara yang terbaik dalam bidang mereka, sama ada mereka bekerja dalam organisasi besar, menjalankan permulaan mereka atau berada di dalam akademik.

"Dalam masyarakat yang benar-benar rasional, yang terbaik kita akan menjadi guru dan selebihnya kita perlu menyelesaikan sesuatu yang lain." (Lee Iacocca)

Di CFTE, kami juga percaya bahawa yang terbaik adalah guru. Itulah sebabnya pensyarah kami adalah antara yang terbaik dalam bidang mereka, sama ada mereka bekerja dalam organisasi besar, menjalankan permulaan mereka atau berada di dalam akademik. Pensyarah kanan dan ahli-ahli yang menyumbang CFTE adalah pakar bertaraf dunia, dan berkongsi pengetahuan mereka dengan mereka yang ingin belajar dari mereka yang membina masa depan kewangan.

Perkhidmatan korporat

CFTE sedang membina platform pendidikan untuk profesional kewangan dan teknologi untuk berkembang maju dalam dunia Kewangan 2.0.

  • Sediakan pasukan anda dengan pengetahuan asas tentang blockchain, cryptocurrencies, bank pencabar, bayaran peer-to-peer, dan peraturan baru yang membentuk industri kewangan
  • Sertai komuniti global ribuan profesional, ahli teknologi, dan usahawan yang kini membentuk dunia kewangan baru
  • Merancang perjalanan pembelajaran tersuai anda sendiri untuk pekerja dan rakan sekerja di semua sektor kewangan vs Eksekutif
  • Kami membantu syarikat memperoleh pemahaman yang kaya tentang Fintech dan menyokong transformasi digital masing-masing dari perspektif berorientasikan orang.
This school offers programs in:
  • English

Lihat Online Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

AI dalam Kewangan

Online June 2019 United Kingdom London

Kecerdasan Buatan kini menjadi realiti dalam kewangan. Tetapi apa sebenarnya AI? Apakah aplikasi dalam pembiayaan? Bagaimana profesional bersedia untuk dunia AI? AI dalam Kewangan adalah kursus berstruktur yang akan membantu membiayai para profesional dan ahli teknologi memperoleh asas yang betul untuk menjadi sebahagian daripada revolusi AI. [+]

AI akan datang

Kecerdasan Buatan kini menjadi realiti dalam kewangan. Tetapi apa sebenarnya AI? Apakah aplikasi dalam pembiayaan? Bagaimana profesional bersedia untuk dunia AI? AI dalam Kewangan adalah kursus berstruktur yang akan membantu membiayai para profesional dan ahli teknologi memperoleh asas yang betul untuk menjadi sebahagian daripada revolusi AI.

Apa yang Membuat Kursus Unik?

Kursus yang dipimpin oleh Industri untuk AI dalam Kewangan

Kursus yang dirancang oleh pakar kewangan dan teknologi, khusus untuk industri kewangan. Kesusasteraan dan kes penggunaan telah direka untuk mereka yang ingin memahami bagaimana Kecerdasan Buatan mengubah industri, dengan contoh khusus yang berkaitan dengan perkhidmatan kewangan.... [-]


Kursus Yayasan Fintech

Online Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Memahami kesan Teknologi dalam Kewangan dengan kursus Fintech dalam talian yang komprehensif CFTE. [+]

Bina Yayasan Fintech anda dalam 8 Jam

Memahami kesan Teknologi dalam Kewangan dengan kursus Fintech dalam talian yang komprehensif CFTE.

Pakar Kelas Dunia: 4 pakar industri dan 16 Ketua Pegawai Eksekutif Fintech, ketua inovasi dan pelabur akan membimbing anda.

Kursus Asas: Kursus ini akan memberi anda pengetahuan yang kukuh tentang apa yang berlaku di Fintech - dengan banyak contoh konkrit.

8 jam: 8 jam kandungan. Ketahui jadual anda sendiri, bila anda mahu, di mana anda mahu.

Persijilan: Sijil Penyelesaian dari CFTE akan mengesahkan pengetahuan anda sebaik sahaja anda lulus semua modul.

Perjalanan untuk belajar Fintech

Memandangkan kewangan menjadi digital, memahami teknologi kewangan (Fintech) semakin penting untuk berjaya dalam kewangan.... [-]


Contact

Alamat 11 Blackheath Village
SE3 9LA London, England, United Kingdom