Baca keterangan rasmi

Training Law Central, Merupakan pembekal terkemuka bagi latihan paralegal profesional dan kelayakan di UK. Mereka menyediakan latihan Paralegal hal khusus untuk meningkatkan profil anda kepada majikan dan membantu memajukan kerjaya anda. paralegal berkelayakan adalah permintaan yang tinggi dan graduan yang lalu telah berkembang untuk mendapatkan pekerjaan, melanjutkan kerjaya mereka dan mewujudkan perniagaan yang berjaya.

Latihan Undang-undang Pusat (Scotland) Ltd bersama-sama dengan Universiti Strathclyde, Mempelopori konsep latihan paralegal hampir 20 tahun yang lalu. kini mereka adalah sebuah pembekal terkemuka bagi kelayakan paralegal praktikal di peringkat siswazah di seluruh UK.

, Format belajar di rumah yang fleksibel membolehkan perwakilan untuk belajar pada kadar mereka sendiri di samping kerja dan keluarga sepenuh masa komitmen. bahan-bahan kursus yang komprehensif disediakan pada permulaan kursus ini, termasuk nota panduan, sukatan pelajaran kursus dan tugasan. Kursus ini adalah sepenuhnya serba lengkap dan pelajar tidak memerlukan apa-apa bahan selanjutnya. kakitangan kami dan tutor berasaskan industri dapat dihubungi di seluruh untuk memberikan sokongan dan bimbingan. Pelajar yang berjaya adalah dipelawa kepada graduan pada majlis anugerah tahunan di University of Strathclyde, Glasgow.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil

Central Law Training

CLT Scotland juga gembira untuk menawarkan Sijil Online Pengurusan Projek untuk Peguam yang memperkenalkan teknik pengurusan yang telah terbukti dan menyesuaikan diri ini ... [+]

CLT Scotland juga gembira untuk menawarkan Sijil Online Pengurusan Projek untuk Peguam yang memperkenalkan teknik pengurusan yang telah terbukti dan menyesuaikan diri ini untuk membuat mereka relevan dan terpakai kepada sektor undang-undang. Anda akan diperkenalkan kepada pendekatan berstruktur yang memastikan anda mencapai matlamat perniagaan yang sama meningkatkan nilai pelanggan dan memastikan keuntungan. A beberapa template disediakan dan anda akan dibimbing dalam penggunaan mereka untuk membuat mereka bekerja terbaik untuk anda. Kursus ini selesai secara fleksibel dalam talian di seluruh komitmen lain. Setelah selesai anda akan menerima Sijil Pengurusan Projek untuk Peguam dianugerahkan oleh CLT Scotland dengan kerjasama University of Strathclyde.... [-]

United Kingdom Glasgow
Og 2020
English
Sambilan
6 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu