Cass Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Salah satu daripada City, lima sekolah pakar di University of London, Cass Business School adalah antara sekolah perniagaan utama di Eropah. Memegang akreditasi triple-crown standard emas yang berprestij, ia juga merupakan salah satu daripada sekolah perniagaan terkemuka di dunia.

Reputasi bertaraf dunia

Satu bahagian penting dari City, University of London, Sir John Cass Business School adalah sebahagian daripada kumpulan elit global sekolah perniagaan. Sekolah, dan kursusnya, secara konsisten berada di peringkat terbaik di dunia.

Cass memegang akreditasi triple-crown standard emas dari tiga persatuan akreditasi sekolah perniagaan terbesar dan paling berpengaruh di dunia:

  • Persatuan Menuju Sekolah-sekolah Perniagaan Kolej Perniagaan (AACSB)
  • Persatuan MBA (AMBA)
  • Sistem Peningkatan Kualiti Eropah (EQUIS)

Terima kasih kepada reputasi selama 50 tahun untuk kecemerlangan dalam pendidikan dan penyelidikan perniagaan, Cass menarik akademik, pelajar dan perniagaan yang cemerlang dari seluruh dunia ke dalam komuniti yang berkembang pesatnya.

Kenyataan Misi

Di Cass, kami membantu individu maju dalam persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah dan saling berkaitan. Kami menggabungkan teori dan amalan canggih untuk mengilhami para pelajar di rumah London yang meriah, serta melibatkan rangkaian pelajar global kami yang semakin berkembang.

Sebagai salah satu sekolah perniagaan utama di dunia, pendekatan pendidikan kami adalah unik, intelektual dan bersemangat - sementara juga global, praktikal dan berdisiplin. Ini membolehkan kita membangunkan pemimpin perniagaan yang berkuasa yang menggalakkan ketangkasan, perbezaan dan kemampanan dalam kerja mereka.

Pengetahuan - kami membina pengetahuan yang memberi inspirasi kepada kepimpinan pemikiran yang berdampak dan berpengaruh

Pendidikan - kami memperibadikan pengalaman pembelajaran untuk membina kemahiran dan kepakaran dan mempromosikan perbezaan dan ketangkasan

Komuniti - kami cemerlang bersama sebagai komuniti, membantu kakitangan, alumni, rakan kongsi dan pelajar kami di seluruh dunia

Perspektif global

Capaian global kami adalah bahagian penting kejayaan kami dan menyokong komitmen kami terhadap kepelbagaian.

Di Cass, kami menggunakan pendekatan global untuk semua yang kami lakukan. Ini termasuk operasi kampus dua di Dubai untuk berkhidmat di Timur Tengah, untuk menyampaikan modul dan menganjurkan lawatan belajar di seluruh dunia dan merekrut pelajar dan akademik dari pelbagai latar belakang kebudayaan dan kebangsaan.

Melalui perspektif global, kami menyedari dan memeluk potensi kepelbagaian dan kolaborasi yang kuat.

Pendidikan praktikal

Sama ada anda menyertai Cass sebagai pelajar sarjana muda atau pelajar MBA, untuk mendapatkan PhD atau meningkatkan perkembangan anda melalui pendidikan eksekutif, anda akan terdedah kepada gabungan inspirasi teori dan amalan yang canggih.

Di Cass, kami tidak percaya dalam operasi dalam silo. Sekolah perniagaan utama kami membolehkan pengetahuan mendalam melalui interaksi rapat dengan pemimpin industri.

Pendekatan ini membolehkan kami membekali anda dengan wawasan, kemahiran praktikal dan keyakinan yang anda perlukan untuk berkembang dalam dunia perniagaan yang sentiasa berubah.

Sertai Cass dan menjadi sebahagian daripada komuniti global yang semakin berkembang di mana anda boleh membuat markah anda sendiri sebagai pemimpin pemikiran dan mencipta kisah kejayaan anda sendiri.

Yayasan Sir John Cass

Sejak usahawan terkenal Sir John Cass menubuhkan sebuah sekolah di Aldgate pada tahun 1710, Yayasan Sir John Cass telah menyokong pendidikan bertaraf dunia di London.

Pada bulan Mei 2001, Yayasan itu memberi sumbangan besar kepada projek bangunan baru Cass Business School . Hari ini, ia terus memberi sokongan berterusan kepada Cass dan masyarakat globalnya yang terdiri daripada lebih daripada 35,000 pemimpin perniagaan generasi akan datang.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online MSc »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

MSc dalam Kewangan Global (dalam talian)

Online Sambilan 24  January 2019 United Kingdom London

MSc dalam talian kami dalam Global Finance adalah program tuan bertaraf dunia, yang ditawarkan melalui salah satu daripada sekolah perniagaan terakreditasi 'triple-crown' yang terunggul di dunia. [+]

MSc dalam talian kami dalam Global Finance adalah program tuan bertaraf dunia, yang ditawarkan melalui salah satu daripada sekolah perniagaan terakreditasi 'triple-crown' yang terunggul di dunia.

Dengan format dalam talian yang fleksibel, kursus ini direka untuk memenuhi keperluan anda jika anda:

Mencari karier anda dalam kewangan, tanpa perlu membuat komitmen kerja anda terus atau komit untuk belajar di kampusBerpangkalan di mana sahaja di seluruh dunia dan ingin belajar MSc bertaraf dunia dalam Global Finance tanpa perlu berpindah ke UK atau berpindah tempat lainBaru kepada industri kewangan, berpengalaman tetapi ingin berpindah ke sektor yang berbeza, atau hanya ingin mengembangkan dan memperdalam pengetahuan kewangan global anda.... [-]