B&20 British School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Siapa kita

B & 20 British School telah dibuat untuk memenuhi keperluan pelajar, profesional, dan syarikat yang ingin mengikuti kursus bahasa Inggeris atau kelas Pemasaran yang disasarkan secara dalam talian.

Kami menawarkan kursus untuk semua peringkat (Pemula, Menengah, Lanjutan), Bahasa Inggeris Perniagaan, dan persiapan untuk peperiksaan rasmi Cambridge ESOL, IELTS, CV & Persediaan Temuduga Pekerjaan.

Kami kini menawarkan juga Master dalam talian dalam Pengurusan Pemasaran Digital untuk graduan dan profesional dalam bahasa Inggeris dan dalam bahasa Itali yang menyediakan anda untuk meningkatkan kemahiran pemasaran digital untuk pekerjaan dan universiti.

Kami mempunyai pasukan profesional guru bahasa Inggeris yang akan membantu anda memperoleh 100% penguasaan bahasa Inggeris terus dari rumah anda.

Kursus akan berlangsung melalui Skype / Zoom atau pada waktu yang sesuai dengan keperluan anda, termasuk pada hujung minggu.

cuncon / Pixabay

Sekolah mana?

Kadang-kadang sangat sukar untuk mencari sekolah yang paling sesuai untuk keperluan bahasa anda. Sekiranya anda tinggal di London, misalnya, di satu pihak anda mempunyai pelbagai institusi pendidikan yang boleh anda pilih tetapi, sebaliknya, sayangnya, dapat menilai dan mencari sekolah Inggeris terbaik di London tidak tugas yang mudah sepertinya. Bandar ini memang menawarkan sebilangan besar sekolah yang beraneka ragam dan, walaupun, kadang-kadang kita nampaknya tidak dapat menemukan sekolah yang sesuai untuk kita.

Bagaimana kita membuat keputusan? Apa yang kita cari? Apa elemen dan perkhidmatan yang harus kita pertimbangkan dan analisis sebelum kita memutuskan di mana hendak mendaftar, berapa lama dan kursus mana yang harus dihadiri? Bukan tugas yang mudah, tentu saja, tetapi, mungkin kita dapat mengingat pepatah "tetap sederhana" dan, kemungkinan besar, kita akan berjaya. Berikut adalah cadangan kami. Pengetahuan anda tentang bahasa perlu dinilai oleh sekolah Inggeris, jadi mereka perlu mempunyai kemudahan ini sebelum anda memulakan sesuatu. Mereka mesti mudah diakses dari mana saja di bandar tetapi, pada masa yang sama, mereka juga harus dapat menyokong anda dari jauh (melalui WhatsApp, Skype, Messenger, misalnya) pada waktu tertentu, walaupun anda tidak melakukan fizikal menghadiri kursus mereka; mereka perlu memberi anda tutor / guru yang kurikulumnya boleh didapati di laman web mereka atau di tempat lain yang mudah diakses; mereka semestinya ada untuk membincangkan keperluan anda untuk menyesuaikan perkhidmatan mereka dengan keperluan anda, kebanyakannya. Ia juga akan menjadi kelebihan jika mereka juga dapat mengatur dan mendorong aktiviti ekstra kurikular di kalangan pelajar dan juga dengan tutor / guru mereka seperti lawatan ke muzium, kursus pembelajaran "kehidupan seharian" adat, pawagam, teater, dan lain-lain.

Alat adalah perkara yang paling penting dan, oleh itu, anda harus diberi buku tanpa perlu pergi dan mencarinya di kedai buku atau membelinya secara dalam talian. Pada asasnya, sekolah Inggeris terbaik di London semestinya dapat memberi anda perkhidmatan yang paling sesuai untuk anda sehingga dapat meningkatkan pengetahuan dan kemahiran berbahasa anda tanpa banyak usaha, sehingga menjadikannya senang.

Apa yang kami buat - Pada Skype

Gaya hidup yang sibuk hari ini tidak selalu memberi anda masa untuk mendedikasikan diri untuk belajar, hobi atau minat anda.

B & 20 British School telah menemui penyelesaian yang tepat untuk anda. Anda kini boleh mengikuti kelas dalam talian dan belajar bahasa Inggeris atau Pemasaran secara langsung dari keselesaan sofa atau tempat tidur anda di persekitaran rumah anda yang santai .

Anda akan menerima pelajaran berkualiti tinggi dari guru Bahasa Inggeris asli. Guru anda akan ada sehingga larut malam, termasuk pada hujung minggu.

Sangat sesuai untuk orang yang mempunyai masa yang terhad dan lebih suka pelajaran dalam talian pada bila-bila masa termasuk hujung minggu.

Kelas skype kami biasanya merupakan pilihan pertama bagi mereka yang tidak mempunyai masa untuk mengikuti kursus Bahasa Inggeris pada hari bekerja. Oleh itu kami menyediakan perkhidmatan ini sehingga jam 10 malam.

Pelajaran kami diajar oleh penutur Bahasa Inggeris Asli yang mempunyai pengalaman luas dalam menguruskan pelbagai peringkat dan permintaan khusus. Pelajarannya interaktif dengan semua topik yang diliputi termasuk, Tatabahasa Bahasa Inggeris, perbualan, mendengar, perbendaharaan kata, menonton video untuk memahami situasi sosial yang lebih baik. Anda tidak akan kecewa kerana guru kami akan membantu anda belajar bahasa Inggeris dengan cepat dan memberikan anda kualiti terbaik dengan harga yang kompetitif.

Untuk pelajaran dalam talian, anda memerlukan sambungan internet yang kuat dan boleh dipercayai dan PC desktop, komputer riba atau iPad. Pelajaran boleh dilakukan di telefon pintar, tetapi tidak sesuai. Fon telinga atau fon kepala dan mikrofon luaran mungkin bermanfaat. Anda perlu dapat menggunakan Skype atau aplikasi yang serupa.

Lokasi

London

Alamat
2, Regent House – Pepper Street, Muirfield Crescent
E149SZ London, England, United Kingdom