Robert Kennedy College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi kami adalah untuk menyediakan kecemerlangan akademik dalam pendidikan jarak jauh untuk pelajar di seluruh dunia, melalui penerapan teknologi terkini.

Robert Kennedy College adalah sebuah institusi pendidikan swasta di Zürich, Switzerland yang ditubuhkan pada tahun 1998. Kolej ini mempelopori pembelajaran dalam talian Switzerland yang berkualiti; kami menawarkan program pembelajaran yang fleksibel tetapi fleksibel, dipertingkatkan dengan teknologi e-pembelajaran dalam talian seni yang telah dibangunkan sepenuhnya di dalam rumah.

Universiti Cumbria, Universiti Salford dan York St John University. Pengajar kami adalah graduan dari beberapa universiti terbaik di seluruh dunia, dan dengan lebih 5,000 pelajar dari 130 negara yang berbeza, kami adalah penubuhan antarabangsa yang benar-benar antarabangsa. Program kami menggabungkan pendidikan berkualiti Swiss di jauh dengan kediaman di premis Kolej di Zürich, Switzerland dan di England di kampus-kampus rakan kongsi eksklusif kami. Residen satu minggu mewakili peluang unik untuk pelajar menggabungkan pengalaman pembelajaran dalam talian mereka dengan persekitaran kelas tradisional.

Falsafah Berpusatkan Pelajar

Di RKC anda bukan hanya nombor pelajar. Anda adalah sebahagian daripada komuniti pembelajaran dalam talian kami yang terlibat dengan ahli fakulti dan pelajar lain.

Bersama-sama, Kami adalah Pasukan

Objektif utama pasukan ini adalah untuk membolehkan kami secara konsisten meningkatkan kualiti pendidikan - pendidikan anda.

Negeri Teknologi Seni

Dalam komitmen kami untuk menyediakan perkhidmatan seni kepada pelajar, kami menggunakan perisian canggih yang direka khas untuk penghantaran kursus dalam talian. OnlineCampus adalah perisian interaktif dan mudah digunakan yang menyeluruh yang menjadikan pembelajaran dalam talian pengalaman yang benar-benar menyeronokkan.

Fakulti Kelas Dunia

RKC menggunakan tenaga pengajar yang berkelayakan tinggi dari universiti terkemuka seperti Harvard Business School , Stanford University , Oxford University , New York University , dan Wharton , untuk menamakan beberapa.

Pengiktirafan di seluruh dunia

Apabila tamat pengajian, anda akan menerima ijazah yang sama seperti pelajar yang belajar di kampus di Universiti Cumbria, Universiti Salford atau York St John University. Ijazah diiktiraf di seluruh dunia.

Lokasi

Zürich

Alamat
Robert Kennedy College
Technoparkstrasse 1

8005 Zürich, Zurich, Switzerland

Switzerland Online

Alamat
Switzerland Online, Switzerland

York

Alamat
York St John University
Lord Mayor's Walk

YO31 7EX York, England, United Kingdom

Salford

Alamat
The University of Salford
The Crescent, Salford

M5 4WT Salford, England, United Kingdom

UK Online

Alamat
UK Online, United Kingdom

City of Carlisle

Alamat
University of Cumbria,
Fusehill Street,

CA1 2HH City of Carlisle, England, United Kingdom

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

1-year MBA
EMBA
MBA
Sekolah ini juga menawarkan: