Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Zigurat adalah unik dan dibezakan sebagai Sekolah Perniagaan yang mengganggu

 • Siapakah kita?

Zigurat adalah Sekolah Perniagaan Global yang memberi tumpuan kepada Inovasi dan Teknologi. Kami menawarkan pelbagai program, termasuk tuan, latihan korporat dan acara, disesuaikan dengan keperluan profesional dan perniagaan. Program Zigurat dinamik dan berdasarkan pengalaman dan pengetahuan bahagian lembaga fakulti, yang merupakan pemimpin industri digital. Didorong oleh pasukan berbilang budaya dan berbakat, ingin mengubah sektor pendidikan, menyumbang kepada pembangunan masyarakat, melalui latihan mengganggu dan transformasi digital.

 • Dari mana asalnya?

Zigurat Global Institute of Technology adalah institut pendidikan yang mantap, dengan 16 tahun pengalaman profesional latihan dalam Pembinaan, Senibina, dan Kejuruteraan. Sekolah Perniagaan diasaskan dari pengalaman dan cita-cita Zigurat untuk menyediakan latihan untuk perniagaan dan profesional yang ingin mengambil bahagian dalam transformasi digital, yang membolehkan kami menawarkan pelbagai tuan dan program yang lebih luas, yang memberi tumpuan kepada Industri dan tahap organisasi yang lain.

Visi

Menjadi rujukan global untuk inovasi perniagaan yang berterusan, dibezakan sebagai Sekolah Perniagaan kecemerlangan pendidikan yang unik dan mengganggu.

Nilai

Kami percaya dalam pendidikan berkualiti, disesuaikan dengan keperluan persekitaran teknologi dan inovatif. Program kami direka supaya para pemimpin masa depan dapat mendorong perubahan yang diperlukan untuk masyarakat yang lebih baik.

 • Global

Dari kepelbagaian peserta kami kepada pensyarah dan kandungan program, Zigurat mempunyai pendekatan global dalam setiap aspek. Oleh kerana pelbagai sektor dan kemungkinan membina program yang tepat untuk peserta kami, para profesional dari seluruh dunia menyertai program kami.

 • Inovasi

Matlamat utama kami adalah untuk menjadi peneraju metodologi inovatif dan aplikasi industri. Ahli dewan fakulti kami adalah profesional yang berpengalaman dan telah mencapai kejayaan besar. Kandungan dan pengetahuan yang mereka kongsi adalah relevan dan terkini. Oleh kerana penyelidikan pasaran yang luas dan sedang dalam perkembangan berterusan amalan profesional kerja harian adalah bagaimana ini dapat dilakukan

 • Komuniti rangkaian

Kami menghargai apa yang boleh dibina sebagai sebuah komuniti, dan dengan mewujudkan persekitaran di mana semua peserta, profesor, dan alumni dapat mencapai potensi penuh adalah apa yang kami targetkan. Sokongan dan nasihat diberikan oleh semua pihak, dalam bentuk rangkaian yang membolehkan sinergi dilaksanakan. Budaya kita dibezakan oleh kolaborasi individu dari pelbagai profil, tahap dalam organisasi, dengan matlamat bersama untuk memimpin masa depan digital baru.

 • Komitmen

Pasukan Zigurat dibentuk oleh pakar-pakar industri, influencer dan pemimpin yang berpengalaman berkongsi pengetahuan dengan para peserta menerusi metodologi yang dipandu oleh hasil sehingga mereka dapat menjadi pemimpin industri masa depan. Sekolah perniagaan melibatkan pelajar dengan menyediakan sumber untuk pembangunan profesional yang dipertingkatkan dengan kecemerlangan pendidikan.

 • Pendidikan dinamik

Sarjana Zigurat mempunyai tahap interaksi yang tinggi yang memastikan pengalaman global dan tulen dan yang jelas menyumbang kepada peserta yang tetap aktif dan bermotivasi. Sesetengah nilai perbezaan tuan-tuan ini adalah pelaksanaan projek sebenar, pertunjukan peranan, komuniti, forum, multimedia, dan sumber interaktif, serta tunjuk ajar dan susulan individu.

Mengurus Planet kita

Kami komited dengan kemapanan ekonomi, sosial dan alam sekitar dalam apa jua aktiviti dan menganggapnya penting untuk berkembang di peringkat global. Zigurat menggalakkan projek lestari dan bekerjasama dengan perniagaan yang mengambil bahagian dalam mengubah hasil perkhidmatan atau produk yang boleh disediakan. WATTIA adalah perniagaan yang kami dukung dan bekerjasama. Projek-projek yang mereka terlibat adalah bersifat mampan, seperti menyediakan tenaga yang mencukupi, dan ia selari dengan kebimbangan kami dalam perlindungan alam sekitar.

Metodologi

Zigurat telah merancang metodologi unik untuk memastikan anda dikemas kini dengan alat dan inovasi terkini.

Komitmen kami bukan sahaja untuk berkongsi pengalaman profesional yang luas tetapi juga cara kami mendekati dan melebih-lebihkan kecemerlangan pedagogi yang luar biasa, untuk memberikan para pelajar kami perspektif yang lengkap mengenai pasaran global dan keupayaan inovasi.

Para pemimpin industri Fakulti Antarabangsa di pelbagai sektor, sentiasa mengemas kini kandungan yang kami sediakan, yang menjadikan kaedah pengajaran kami unik. Projek individu akhir, dengan bimbingan tokoh utama dalam inovasi dan teknologi, akan membolehkan anda menyelesaikan dan melaksanakan penyelesaian baru untuk perniagaan anda yang sedia ada atau membangunkan projek baru. Anda juga akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam persekitaran kolaborasi, dengan bertukar idea dan mewujudkan sinergi dengan peserta dan profesor lain.

LMS kanvas

Platform nº1 dalam talian di seluruh dunia, yang menjadikan pembelajaran lebih mudah.

 • Kampus Maya

Alat dan sumber moden yang memperkasa dan memudahkan pengalaman pembelajaran

 • Teknologi

Sistem pengurusan pembelajaran terbuka, mudah digunakan, awan asli dan perkhidmatan web Amazon dihoskan

 • Sentiasa ON

Selamat seperti tiada LMS lain dan berisiko rendah kerana awan asli bermakna tiada versi, tiada peningkatan, tiada muat turun, dan tiada migrasi

Susun atur platform LMS Campus Canvas

Komitmen Sosial

Zigurat komited untuk menyediakan geran berorientasikan kerjaya berdasarkan pengalaman profesional, keperluan kewangan dan akses antarabangsa ke pendidikan. Menyedari kesulitan yang terlibat dalam memiliki keupayaan untuk mendaftar dalam program sarjana, kami menawarkan geran kepada peserta yang sesuai dengan profil berikut:

 • Geran Keusahawanan

Profesional dan perniagaan yang dapat menunjukkan pemacu positif ke arah keusahawanan, projek perniagaan baru atau berkaitan dengan pengkhususan akan diberi sokongan kewangan sebagai geran. Penilaian cadangan akan dilakukan oleh jawatankuasa antarabangsa, menentukan keputusan kelulusan.

 • Geran untuk Negara-negara Membangun

Zigurat mempunyai tanggungjawab sosial untuk menyediakan akses yang sama kepada pendidikan kelas dunia sambil menjamin kepelbagaian antarabangsa. Kami menawarkan geran kepada profesional dari negara-negara membangun yang mengalami batasan kewangan dan tidak dapat meneruskan pendidikan lanjut. Pengagihan geran, mengikut negara, edisi program dan profil yang betul membolehkan kita memilih siapa yang akan dipilih.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Global MBA

Zigurat Global Institute of Technology

MBA Global Perniagaan Digital telah direka untuk profesional yang ingin memupuk kemahiran teknologi dan membuat keputusan mereka dan menambah nilai perbezaan untuk mening ... [+]

Mengganggu Industri

MBA Global Perniagaan Digital telah direka untuk profesional yang ingin memupuk kemahiran teknologi dan membuat keputusan mereka dan menambah nilai perbezaan untuk meningkatkan daya saing mereka di pasaran global.

Matlamat asas MBA Global Perniagaan Digital adalah untuk membimbing anda bagaimana untuk mentakrifkan cara prestasi organisasi anda melalui digitalisasi. Kami akan memberi tumpuan kepada bagaimana transformasi digital akan mempunyai kesan positif di semua peringkat dan jabatan organisasi, termasuk Pemasaran, Jualan, Pembelian, Logistik, Sumber Manusia dan jabatan lain. Dengan melengkapkan program, peserta akan mempunyai pemahaman yang lebih baik mengenai metodologi inovatif dan bagaimana alat digital dapat memperbaiki strategi dan proses perniagaan. Projek akhir difokuskan pada Transformasi Digital penuh sebuah syarikat yang sedia ada... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sarjana

Zigurat Global Institute of Technology

Master ini telah direka dan dibangunkan untuk menggambarkan aspek yang paling relevan dalam reka bentuk, pelaksanaan, dan penyelenggaraan projek bangunan dan infrastruktu ... [+]

Gambaran keseluruhan

Master ini telah direka dan dibangunkan untuk menggambarkan aspek yang paling relevan dalam reka bentuk, pelaksanaan, dan penyelenggaraan projek bangunan dan infrastruktur. Kes nyata profesional dan syarikat dari sektor ini dibentangkan, dengan tumpuan terhadap kelestarian, teknologi baru, dan pengurusan.

Master Global dalam Projek Struktural memberikan latihan antarabangsa yang mantap yang akan membantu anda berkembang menjadi Pengurus Projek Struktural yang bijak.

Profil profesional baru ini - ditakrifkan oleh kemahiran untuk menjana penyelesaian dalam semua fasa projek bangunan dan infrastruktur, menggunakan alat teknologi dan prosedur pengurusan moden - semakin meningkat permintaan oleh syarikat besar dalam sektor AEC.... [-]

Sepanyol Barcelona
Mei 2020
English
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Zigurat Global Institute of Technology

Master dalam Pengurusan BIM Global memberikan pengalaman yang benar dan membantu pelajar memperoleh visi global. Program ini menggalakkan kerjasama dengan rakan-rakan di ... [+]

Gambaran keseluruhan

Master dalam Pengurusan BIM Global memberikan pengalaman yang benar dan membantu pelajar memperoleh visi global. Program ini menggalakkan kerjasama dengan rakan-rakan di kawasan-kawasan geografi yang berbeza - setiap kumpulan projek 5 hingga 6 akan bekerjasama melalui pelayan BIM dan platform Pengurusan Projek-, memperkaya pengalaman umum dan menggalakkan perkembangan profesional dalam pasaran global yang semakin kompetitif.

Nº 1 mengesyorkan program Pengurus BIM di dunia.

Master ini mempunyai program akademik yang paling maju dan inovatif dalam Pengurusan BIM dalam sektor ini, di mana lebih daripada 600 profesional dilatih setiap tahun di seluruh dunia. Program ini direka untuk memenuhi keperluan profesional dari lebih daripada dua puluh sektor industri AEC. Struktur akademiknya menawarkan pelajar metodologi, alat dan kecekapan yang diperlukan untuk melatih para pemimpin yang akan datang dalam pelaksanaan BIM dan menyediakan profil yang berbeza yang akan membantu membawa perubahan paradigma: Pengurus, Pelaksana, dan Perunding BIM. ... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Zigurat Global Institute of Technology

Rujukan Master dalam Maklumat Bangunan adalah berdasarkan domain alat BIM yang terkemuka di pasaran untuk pengurusan maklumat dan dokumentasi sepanjang kitaran hayat proj ... [+]

Mengenai Wiki

Rujukan Master dalam Maklumat Bangunan adalah berdasarkan domain alat BIM yang terkemuka di pasaran untuk pengurusan maklumat dan dokumentasi sepanjang kitaran hayat projek. Di samping itu, kemahiran pemodelan, koordinasi, operasi, pelaksanaan dan pengurusan metodologi BIM dalam projek pembinaan besar, sederhana dan kecil diperolehi.

Keselamatan, kelajuan, kriteria dan keuntungan projek.

Pengkhususan di BIM adalah dalam talian dan memberi tumpuan kepada penceramah Portugis yang terletak di semua bahagian dunia, dengan itu menyediakan pertukaran pengalaman dan rangkaian antara guru dan profesional di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Di samping itu, kaedah e-pembelajaran membolehkan pelajar mengambil kursus dengan fleksibiliti yang lebih besar dan menyesuaikan latihan untuk kehidupan rutin dan profesional mereka.... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
Portugis
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Zigurat Global Institute of Technology

Master dirancang di bawah rangka kerja konsep Smart City, untuk memberikan peserta dengan pendekatan pelbagai disiplin, dengan mengambil kira alat teknologi baru dalam ko ... [+]

Master dirancang di bawah rangka kerja konsep Smart City, untuk memberikan peserta dengan pendekatan pelbagai disiplin, dengan mengambil kira alat teknologi baru dalam konteks bandar yang berlainan.

Kami melatih para pelajar untuk menjadi Pengurus Bandar Pintar, yang akan mengetuai jabatan-jabatan Smart City, dengan matlamat menyediakan kesalinghubungan kepada semua inisiatif dan projek sesuatu bandar, dari pendekatan pintar dan mampan.

Hari ini, 55% penduduk dunia tinggal di kawasan bandar dan diunjurkan pada 2050 angka ini akan meningkat sehingga 68%

Dalam konteks ini, pembangunan bandar yang mampan lebih relevan berbanding sebelum ini. Model perkotaan baru harus diilhamkan dari perspektif yang lebih hormat dan sensitif dengan rakyat dan planet.... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Zigurat Global Institute of Technology

Master dirancang untuk mendapatkan pengkhususan luas dalam bidang penghawa dingin (HVAC), satu perkara yang sangat penting dalam reka bentuk projek bangunan dan projek in ... [+]

Master dirancang untuk mendapatkan pengkhususan luas dalam bidang penghawa dingin (HVAC), satu perkara yang sangat penting dalam reka bentuk projek bangunan dan projek industri, dengan mengambil kira kemapanan dan kecekapan tenaga dengan menggunakan semua barang baru yang ia tawarkan kepada kami. pasaran dan peraturan semasa.

Mengkhususkan diri dalam profil yang berkembang pesat, Jurutera HVAC

Di dalam syarikat-syarikat besar di sektor ini, permintaan yang semakin meningkat bagi pakar-pakar dengan keupayaan untuk melaksanakan penyelesaian HVAC yang mampan dalam projek-projek bangunan kediaman, komersil dan perindustrian, yang boleh bertindak balas kepada penyaman haba dan pengurusan sumber yang berkesan.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2020
Sepanyol
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu