Baca keterangan rasmi

Misi

Untuk menyediakan pelajar kami dengan pendidikan yang komprehensif, mendidik para pemimpin dan profesional yang bersedia untuk bertindak balas terhadap keperluan dunia global, untuk menyumbang nilai dalam profesion mereka dan kemajuan sosial melalui semangat keusahawanan dan komitmen sosial. Untuk menjana dan memindahkan pengetahuan melalui penyelidikan diterapkan, juga menyumbang kepada kemajuan dan kedudukan diri di canggih pembangunan teknikal dan intelektual.

Visi

Di Universidad Europea, kami menganggap kecemerlangan akademik menjadi salah satu tonggak strategi kami. Oleh itu, model pendidikan kami telah memeluk prinsip-prinsip Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah berdasarkan pembelajaran holistik individu. Dalam model ini, profesor adalah mentor serta penasihat yang menyokong pelajar sepanjang hayat universiti mereka. Pelajar, sebaliknya, memaparkan perjalanan pendidikan mereka sendiri, membangunkan pengetahuan, kecekapan, kemahiran dan nilai yang dikehendaki oleh masyarakat pada masa ini.

Nilai

  • Kerjasama: Kami menanggung segelintir persetujuan yang membezakan semangat keusahawanan kami: kami tegas dan berani, meletakkan pelajar di barisan hadapan. Kami bekerjasama dan bekerjasama untuk melaksanakan amalan terbaik di institusi kami.
  • Antarabangsa: Sebagai ahli Rangkaian Laureate, kami mempunyai kerjaya dan skop global, sambil mengekalkan akar-akar tempatan yang kuat. Kami menawarkan sumber-sumber antarabangsa untuk menyokong dan mengukuhkan pendidikan tempatan. Magnitud dan pengaruh Rangkaian Laureate membolehkan kami menyediakan para profesional dan pelajar kami dengan peluang yang sangat baik. Kami adalah organisasi multikultural inklusif yang menghargai kepelbagaian dan menghormati semua perspektif dan ciri-ciri kebudayaan.
  • Analisis: Kami melaksanakan proses penilaian diri yang ketat untuk terus meningkatkan maklumat dan pengetahuan kami untuk meningkatkan prestasi kami. Pendekatan refleksif ini, berdasarkan analisis data, membedakan kita dari institusi lain.
  • Dipercayai: Jika kita ingin menjadi "di sini untuk kebaikan" kita mesti memperoleh kepercayaan dari pelajar kita dan keluarga mereka, majikan dan komuniti di mana kita beroperasi. Semua peringkat organisasi kami tertakluk kepada tuntutan tertinggi; kami bekerja dengan penuh integriti dan bertanggungjawab sepenuhnya terhadap tindakan kami.
  • Audacious: Kami adalah usahawan; kami berusaha untuk berani dan bersedia untuk mengambil risiko yang dikira dan pada masa yang sama meletakkan keputusan kami pada perancangan yang rasional dan refleksif. Kami cepat memanfaatkan peluang dan membuat perubahan positif untuk memperkaya pengalaman pelajar kami. Kami mencari cara baru untuk meningkatkan pembelajaran tanpa sempadan dan mengubah model pendidikan tradisional. Kami mempunyai mentaliti inovatif dan kami menyediakan ahli-ahli masyarakat universiti dengan peluang untuk mencabar status quo. Kami menggunakan pendekatan kreatif untuk pendidikan dan perniagaan. Kami tidak pernah berhenti meneroka pendekatan baru, teknologi baru, model perniagaan baru dan teori baru. Kami pemimpin, bukan pengikut.
  • Bertanggung jawab: Mengasumsikan tanggungjawab untuk hasil pelajar kami adalah landasan revolusi kami dalam bidang pendidikan. Kami memberi tumpuan kepada pelajar dan majikan untuk menyesuaikan program kami dengan keperluan mereka. Kami berusaha untuk mengekalkan kadar pengekalan tinggi, tamat pengajian dan peluang pekerjaan supaya pelajar kami menyertai pasaran buruh menghasilkan kesan sosial yang positif.
Program diajar dalam:
  • English
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:


Universidad Europea - Programas Online

Bentuk diri anda dalam sektor dengan permintaan yang tinggi untuk profesional khusus dan mengesahkan diri anda dengan tiga kepakaran Kebersihan Industri, Keselamatan di T ... [+]

Bentuk diri anda dalam sektor dengan permintaan yang tinggi untuk profesional khusus dan mengesahkan diri anda dengan tiga kepakaran Kebersihan Industri, Keselamatan di Tempat Kerja dan Ergonomi dan Psikososologi.

Ijazah Sarjana dalam Pencegahan Risiko Pekerjaan melatih anda dengan kemahiran teknikal, organisasi dan pengurusan dan membolehkan anda melaksanakan tugas sebagai Jurulatih Kanan yang berkesan dalam pencegahan risiko di peringkat kebangsaan dan antarabangsa.

Anda akan mendapat pensijilan kepakaran Industri Kebersihan, Keselamatan di Tempat Kerja dan Ergonomik dan Psikososologi yang digunakan untuk pencegahan risiko dan Perubatan Pekerjaan (hanya doktor).Tuan ini mempunyai watak yang membolehkan dan anda boleh bekerja sebagai Juruteknik Pencegahan.Kelayakan rasmi diterima oleh Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah (EHEA) dan diiktiraf di peringkat antarabangsa.Fakulti terdiri daripada profesional aktif dari syarikat terkenal dan pakar dalam mata pelajaran yang mereka ajar.Kandungan eksklusif dan topikal disesuaikan dengan keperluan sektor.Anda akan mempunyai pelbagai jenis kandungan, sumber dan alat untuk pembelajaran anda dengan format dinamik, visual dan mudah diakses.Latihan teoretikal dan praktikal, mengikuti pembelajaran dengan membuat metodologi Universiti Eropah, diterapkan dalam persekitaran teknologi yang mudah dan fleksibel yang membolehkan anda keserasian sepenuhnya kajian anda dengan kehidupan profesional dan peribadi anda.Anda akan mempunyai mentor peribadi yang akan menemani anda sepanjang ijazah sarjana.Kami mempunyai perjanjian dan kolaborasi syarikat-syarikat utama di sektor ini seperti Sacyr, Ferrovial, Acciona, dan lain-lain.Profil pelajar masuk baru... [-]
Sepanyol Villaviciosa de Odón
Permintaan Maklumat
Sepanyol
10 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Europea - Programas Online

Kepulauan Canary bertindak balas kepada kecenderungan negara-negara dan syarikat-syarikat untuk semakin mengambil kira tujuan memerangi pencemaran, pelepasan gas rumah hi ... [+]

Ijazah Sarjana Universiti dalam Tenaga Boleh Diperbaharui Universiti Eropah Kepulauan Canary bertindak balas kepada kecenderungan negara dan syarikat untuk semakin menyedari tujuan memerangi pencemaran, pelepasan gas rumah hijau dan pengurangan penggunaan bahan api dari asal fosil. Sektor yang semakin berkembang yang memerlukan profesional yang bersedia, fleksibel dan serba boleh.

Universiti Eropah dibezakan dalam Sarjana ini dengan:

Kami menganjurkan kumpulan kecil untuk mendapatkan hubungan langsung dengan sektor profesional dan rangkaian rangkaian anda.Anda akan mempunyai lawatan teknikal ke kemudahan tenaga boleh diperbaharui supaya anda boleh menyemak bagaimana mereka mempraktikkan apa yang anda pelajari di dalam kelas.Anda akan menggunakan alat komputer terkini untuk pembangunan projek-projek seperti WASP untuk kuasa angin.Mengapa EUModel pembelajaran inovatifTeknologi di dalam bilik darjah. Kami bersediaAntarabangsaGuru aktif dengan trajektori profesional yang kukuh.Akses... [-]
Sepanyol Villaviciosa de Odón
Permintaan Maklumat
Sepanyol
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Europea - Programas Online

MBA terbaik dalam bidang urbanisme mengikut "Ranking 250 master terbaik. Satu-satunya ijazah sarjana rasmi yang anda akan memperolehi pengetahuan khusus mengenai pro ... [+]

MBA terbaik dalam bidang urbanisme mengikut "Ranking 250 master terbaik. Satu-satunya ijazah sarjana rasmi yang anda akan memperolehi pengetahuan khusus mengenai program MBA yang digunakan untuk khusus dalam sektor pembinaan.

HuraianIjazah Sarjana dalam Pengurusan dan Pembinaan Bangunan - MBA Construction Management Online menjadikan anda profesional yang kini menuntut syarikat, yang mampu menguruskan projek dan menganggap tanggungjawab pengurusan syarikat yang terlibat dalam pembinaan .Anda akan dapat mengambil semua peringkat kitaran bangunan , termasuk projek perancangan, teknikal dan eksekutif, pembinaan, pengurusan insiden, pemulihan dan pembinaan.Latihan dalam pengetahuan khusus untuk penyediaan projek dan pengurusan kerja di peringkat kebangsaan dan antarabangsa .Anda akan mengetahui secara mendalam pengurusan, strategi dan alat syarikat yang didedikasikan untuk pembinaan dan pembinaan awam.Cloister ini terdiri daripada profesional prestij yang diiktiraf dan pengarah nasional dan antarabangsa utama syarikat-syarikat utama dalam sektor seperti Sacyr, Ferrovial, Acciona.Termasuk akses kepada pensijilan profesional sebagai Perunding Bangunan Teknikal ACP.Latihan teoretikal dan praktikal, mengikuti pembelajaran dengan membuat metodologi Universiti Eropah, diterapkan dalam persekitaran teknologi yang mudah dan fleksibel yang membolehkan anda keserasian sepenuhnya kajian anda dengan kehidupan profesional dan peribadi anda .Anda akan mempunyai mentor peribadi yang akan menemani anda sepanjang ijazah sarjana.titratan... [-]
Sepanyol Villaviciosa de Odón
Permintaan Maklumat
Sepanyol
10 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Europea - Programas Online

Bersiap untuk menghadapi cabaran pendidikan universiti, dan mengetahui didaktik-pedagogi, penyelidikan, inovasi dan penggunaan bidang teknologi. ... [+]

Bersiap untuk menghadapi cabaran pendidikan universiti, dan mengetahui didaktik-pedagogi, penyelidikan, inovasi dan penggunaan bidang teknologi.

Huraian

Ijazah Sarjana dalam Pendidikan Universiti Online membolehkan anda berlatih sebagai guru di peringkat kebangsaan dan antarabangsa . Sebagai tambahan, terima kasih kepada sifat penyiasatan yang menyediakan penyelidikan dalam sektor pendidikan .

Kelayakan yang diiktiraf di peringkat Eropah dengan kualiti dan kekhususan yang tinggi di sektor universiti.

Anda akan memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk menjadi profesor universiti semasa dan global yang dituntut menerusi pengetahuan yang digunakan untuk bidang pengurusan universiti didaktik-pedagogi, penyelidikan, inovasi dan penggunaan teknologi.... [-]

Sepanyol Villaviciosa de Odón
Sept. 2019
Sepanyol
15 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu