Universidad Europea - Programas Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi

Untuk menyediakan pelajar kami dengan pendidikan yang komprehensif, mendidik para pemimpin dan profesional yang bersedia untuk bertindak balas terhadap keperluan dunia global, untuk menyumbang nilai dalam profesion mereka dan kemajuan sosial melalui semangat keusahawanan dan komitmen sosial. Untuk menjana dan memindahkan pengetahuan melalui penyelidikan diterapkan, juga menyumbang kepada kemajuan dan kedudukan diri di canggih pembangunan teknikal dan intelektual.

Visi

Di Universidad Europea, kami menganggap kecemerlangan akademik menjadi salah satu tonggak strategi kami. Oleh itu, model pendidikan kami telah memeluk prinsip-prinsip Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah berdasarkan pembelajaran holistik individu. Dalam model ini, profesor adalah mentor serta penasihat yang menyokong pelajar sepanjang hayat universiti mereka. Pelajar, sebaliknya, memaparkan perjalanan pendidikan mereka sendiri, membangunkan pengetahuan, kecekapan, kemahiran dan nilai yang dikehendaki oleh masyarakat pada masa ini.

Nilai

  • Kerjasama: Kami menanggung segelintir persetujuan yang membezakan semangat keusahawanan kami: kami tegas dan berani, meletakkan pelajar di barisan hadapan. Kami bekerjasama dan bekerjasama untuk melaksanakan amalan terbaik di institusi kami.
  • Antarabangsa: Sebagai ahli Rangkaian Laureate, kami mempunyai kerjaya dan skop global, sambil mengekalkan akar-akar tempatan yang kuat. Kami menawarkan sumber-sumber antarabangsa untuk menyokong dan mengukuhkan pendidikan tempatan. Magnitud dan pengaruh Rangkaian Laureate membolehkan kami menyediakan para profesional dan pelajar kami dengan peluang yang sangat baik. Kami adalah organisasi multikultural inklusif yang menghargai kepelbagaian dan menghormati semua perspektif dan ciri-ciri kebudayaan.
  • Analisis: Kami melaksanakan proses penilaian diri yang ketat untuk terus meningkatkan maklumat dan pengetahuan kami untuk meningkatkan prestasi kami. Pendekatan refleksif ini, berdasarkan analisis data, membedakan kita dari institusi lain.
  • Dipercayai: Jika kita ingin menjadi "di sini untuk kebaikan" kita mesti memperoleh kepercayaan dari pelajar kita dan keluarga mereka, majikan dan komuniti di mana kita beroperasi. Semua peringkat organisasi kami tertakluk kepada tuntutan tertinggi; kami bekerja dengan penuh integriti dan bertanggungjawab sepenuhnya terhadap tindakan kami.
  • Audacious: Kami adalah usahawan; kami berusaha untuk berani dan bersedia untuk mengambil risiko yang dikira dan pada masa yang sama meletakkan keputusan kami pada perancangan yang rasional dan refleksif. Kami cepat memanfaatkan peluang dan membuat perubahan positif untuk memperkaya pengalaman pelajar kami. Kami mencari cara baru untuk meningkatkan pembelajaran tanpa sempadan dan mengubah model pendidikan tradisional. Kami mempunyai mentaliti inovatif dan kami menyediakan ahli-ahli masyarakat universiti dengan peluang untuk mencabar status quo. Kami menggunakan pendekatan kreatif untuk pendidikan dan perniagaan. Kami tidak pernah berhenti meneroka pendekatan baru, teknologi baru, model perniagaan baru dan teori baru. Kami pemimpin, bukan pengikut.
  • Bertanggung jawab: Mengasumsikan tanggungjawab untuk hasil pelajar kami adalah landasan revolusi kami dalam bidang pendidikan. Kami memberi tumpuan kepada pelajar dan majikan untuk menyesuaikan program kami dengan keperluan mereka. Kami berusaha untuk mengekalkan kadar pengekalan tinggi, tamat pengajian dan peluang pekerjaan supaya pelajar kami menyertai pasaran buruh menghasilkan kesan sosial yang positif.

Lokasi

Villaviciosa de Odón

Alamat
Calle Tajo,s/n
28670 Villaviciosa de Odón, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami