OBS International - Online Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

OBS Business School 100% secara online sekolah perniagaan pertama di Sepanyol untuk menawarkan MBA dalam talian dan ijazah Sarjana dalam pengurusan yang direka untuk melatih eksekutif dan pengurus perniagaan supaya ia boleh membawa syarikat-syarikat dan institusi dari paradigma baru kelestarian dan inovasi.

Metodologi talian ijazah, kursus dan MBA lepasan ijazah sarjana menggalakkan komunikasi fleksibel dan serta-merta, menggalakkan perbincangan yang berkesan, menggalakkan kerja berpasukan dan memudahkan interaksi di kalangan semua peserta, menjadi pelajar mereka, pensyarah atau tetamu profesional.

latar belakang-header-desktop

OBS Business School telah ditubuhkan pada tahun 2006 sebagai 100% Sekolah Perniagaan dalam talian yang pertama di Sepanyol. Ia diasaskan bersama-sama dengan Kumpulan Planeta, pemimpin dunia dalam penerbitan untuk pasaran berbahasa Sepanyol dengan luar biasa e-pembelajaran pengetahuan.

Objektif utama Pusat Pengajian adalah untuk melatih pengarah dan pengurus perniagaan untuk memimpin syarikat-syarikat dan institusi, dalam paradigma baru untuk pengurusan mampan dan inovatif. Dalam usaha untuk mencapai ini, melalui MBA kami, Sarjana dan program Siswazah kami menyediakan profesional dan syarikat yang mempunyai latihan yang komprehensif dalam semua bidang fungsi sebuah organisasi, yang sentiasa datang dengan fleksibiliti yang ditawarkan oleh metodologi dalam talian kami. Ini telah membawa kepada dua program MBA kami (Executive MBA dan Global MBA) yang diakui oleh Financial Times sebagai antara yang terbaik program MBA dalam talian di dunia. Selain itu, pada tahun 2015, bagi tahun kelima berturut-turut, kita telah diiktiraf sebagai terbaik Sepanyol sekolah perniagaan dalam talian oleh "American Kedudukan Latin Latihan dalam talian". Selain itu, kedudukan ini memilih enam ijazah sarjana OBS sebagai program dalam talian yang terbaik dalam kategori masing-masing:

  • Global MBA, dipilih sebagai terbaik MBA Online
  • Ijazah Sarjana dalam Pemasaran dan Pengurusan Commercial, dipilih sebagai yang terbaik dalam talian Sarjana dalam Pemasaran
  • Ijazah Sarjana Sumber Manusia, yang dipilih sebagai yang terbaik Online Sarjana Sumber Manusia
  • Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Projek, yang terbaik Online dalam Pengurusan Projek Sarjana
  • Ijazah Sarjana dalam Supply Chain Management & Logistics, yang terbaik Online dalam Pengurusan Rantaian Bekalan Master
  • Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Kewangan, dipilih sebagai yang terbaik dalam talian Sarjana dalam Pengurusan Kewangan

Salah satu sumbangan paling besar yang OBS Business School telah pembangunan metodologi yang fleksibel yang membolehkan pelajar untuk mencari keseimbangan antara keluarga, kerja dan kehidupan akademik. Terima kasih kepada kaedah ini, yang didaftarkan di Pejabat Pendaftar Hakmilik Harta Intelek, pemantauan dan tamat pengajian petunjuk untuk OBS telah mencatatkan tahap 91%; purata bagi program-program mengikut AACSB (Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business) tidak melebihi 60%. Sebagai tambahan, Sekolah menawarkan ijazah berganda bersama University of Barcelona, ​​universiti awam utama Sepanyol dengan lebih daripada 560 tahun sejarah.

Di OBS kita melihat untuk mengisi keperluan untuk latihan kualiti yang berterusan tanpa halangan fizikal, yang membolehkan pelajar-pelajar kita untuk mengimbangi kehidupan peribadi mereka dengan pembangunan profesional bahawa permintaan pasaran kontemporari.

Lokasi

Barcelona

Alamat
Av. Gran Via de l'Hospitalet, 16-20
08902 L'Hospitalet de Llobregat

Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami