MindMetriks

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MindMetriks - Pemimpin di Neuromarketing di Amerika Latin

Perkhidmatan Neuromarketing, Perundingan Strategik, Pengambilan Neuro, NeuroShopper, Jualan dan Sewa Penjejak Mata, GSR, EEG dan Pengekodan Wajah.

 • Konsultasi Perkhidmatan Neuro dalam Inovasi, Pengurusan Pemasaran, Pengurusan Jualan dan Bakat Manusia.
 • Penilaian Saintifik Jenama, Konsep, Kempen, Produk, Pembungkusan, Pemasaran Sensori.
 • Makmal Neuromarketing, Ergonomi, Psikologi. Penjejak Mata, EEG, Pengekodan Wajah, Galvanic Response.
 • Perkhidmatan Neurosains untuk proses pemilihan dan pembangunan Bakat Manusia.
 • Kami menilai pembeli anda secara saintifik dan prestasi produk anda di tempat jualan.
 • Sarjana dan Kursus Neuromarketing dan Jualan Neuro Khusus oleh Industri.

internet, cyber, networkgeralt / Pixabay

Sokongan saintifik dan etika

MindMetriks adalah ahli Sains Neuromarketing

NMSBA berpusat di Belanda dan merupakan Persatuan yang paling penting dalam dunia Neuromarketing.

MindMetriks dalam satu-satunya syarikat yang diiktiraf oleh NMSBA di Colombia.

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif kami, Luis Fernando Rico Navas , telah menulis artikel neuromarketing untuk majalah seperti Majalah INSighs , satu-satunya majalah NMSBA yang didedikasikan untuk Neurosains Pengguna dan Kajian Pemasaran Cambridge, sebuah majalah yang khusus dalam Pemasaran di Universiti Cambridge United Kingdom

Pengalaman Terbukti
MindMetriks dalam angka:

122381_Mindmetriks01.jpg

Profesional Khusus
Pasukan kami:

MindMetriks adalah salah satu syarikat perintis di Neuromarketing di Colombia dan Amerika Latin dan salah satu syarikat perunding dan pengedaran terkemuka di Neuro dan Sains Bio Sains untuk makmal neurosains universiti utama Colombia, Mexico, Peru, Guatemala, Costa Rica, Chile dan Argentina antara lain.

MindMetriks mempunyai pasukan perunding di Colombia, Amerika Latin dan Eropah, khusus dalam pelbagai disiplin strategik yang menyokong dan membuat cadangan dengan nilai tambah tinggi dari analisis ukuran biometrik yang dibuat kepada pengguna dan pengguna.

Pasukan perunding kami mempunyai kakitangan dengan lebih dari 20 tahun pengalaman bekerja secara langsung dalam jawatan strategik dalam syarikat-syarikat seperti Procter

Kami telah mengambil bahagian dalam proses pembangunan rancangan inovasi dan perniagaan baru di Eropah untuk syarikat-syarikat seperti Osram (Leader in the Lighting sector), Panasonic dan Trend melalui bengkel unik dan fokus untuk tujuan ini.

Pasukan kami menggabungkan disiplin seperti Neuro Sains, Psikologi, Bio Teknologi, MBA, Sarjana dalam Reka Bentuk Perniagaan Strategik, Pakar dalam Pemasaran Strategik, Teori Constrains (TOC), Rekabentuk Rantai Nilai untuk inovasi antara lain.

Akhirnya, kami mempunyai pengalaman sebagai perunding dan penceramah antarabangsa mengenai topik seperti Strategi, Inovasi, Neuromarketing dan Kesetaraan Neuro, serta menyertai akademi dalam program Pengkhususan dan MBA di Colombia.

Visi Global
Operasi kami di dunia

MindMetriks didasarkan kepada menyediakan perkhidmatan neuromarketing di Colombia untuk semua Amerika Latin dan di United Kingdom untuk semua Eropah.

Terima kasih kepada dinamisme pelanggan dan pasaran kami, kami mempunyai sekutu di setiap negara di mana kami beroperasi, dengan itu memperoleh pengetahuan tempatan setiap negara yang kami bergabung dengan teknik Penyelidikan Sains Neuro yang paling canggih di seluruh dunia. Pengalaman di negara-negara di rantau ini: Mexico, Guatemala, Costa Rica, Panama, Colombia, Nicaragua, Salvador, Ecuador, Peru, Chile dan Argentina

Kekuatan metodologi kami membolehkan kami mempunyai kajian homolog untuk pelanggan serantau kami.

Apa yang Menggerakkan Kita
Kepercayaan dan Nilai dalam MindMetriks :

Di MindMetriks kami percaya dan menghargai:

  1. Penyepaduan dan pengalaman pelbagai disiplin: Kami sedar dan menghargai sumbangan yang dibuat oleh setiap perunding melalui bidang kepakaran mereka: Ahli antropologi, ahli psikologi, ahli matematik, saintis, dll.
  2. Menghormati pelanggan dan peserta kami: Etika dengan peserta dan pelanggan kami akan sentiasa berada di atas perniagaan kami.
  3. Proses dan metodologi pepejal: Kami membangunkan metodologi neuro-saintifik yang terbaik untuk mengintegrasikannya dengan metodologi penyelidikan tradisional yang terkenal.
  4. Penyelesaian dan bukannya laporan: Lebih daripada laporan anda akan sentiasa mencari penyelesaian untuk memperbaiki apa yang anda sedang menilai. Kami menemani proses anda sehingga 6 bulan selepas dinilai.
  5. Teknologi saintifik yang terbaik: Kami sentiasa mencari teknologi saintifik terbaik untuk meletakkannya di perkhidmatan pelanggan kami.
  6. Kerjasama: Kami membangunkan hubungan kerjasama dengan pelanggan, rakan kongsi, pesaing dan persatuan kami untuk meningkatkan tahap neurosains yang digunakan untuk Pemasaran Neuro, di Colombia dan dunia.

Lokasi

Madrid

Alamat
Madrid, Spain
Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol