LABASAD - Barcelona School of Arts & Design

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

LABASAD , Sekolah Seni Reka dan Atas Talian Barcelona , adalah rujukan kepada latihan dalam talian antarabangsa khusus dalam reka bentuk dan seni, dengan tujuan melatih para profesional mengembangkan kreativiti dan inovasi mereka.

Belajar dari bahagian atas! 100% dalam talian dan secara langsung

Model pedagogi didasarkan pada metodologi dalam talian, diperibadikan, fleksibel dan dengan kelas dalam talian hidup supaya pelajar dapat belajar mengikut langkahnya dan disertai setiap saat dengan pereka yang terbaik.

Kaedah 100% dalam talian

Sambungkan bila-bila dan di mana sahaja anda mahu. Kampus maya berada pada pelupusan anda 24 jam sehari, 365 hari setahun. Pelacakan Custom. Anda akan sentiasa diiringi oleh guru setiap subjek dan penyelaras peribadi. 100% Praktikal. Latihan praktikal dan realisasi projek yang akan menjadi sebahagian daripada portfolio profesional anda. Kelas dalam talian secara langsung. Pelajaran yang dijadualkan mingguan di mana bengkel praktikal akan diberikan kepada konsep pengetahuan. Kelas induk. Kelas induk yang diajar oleh profesional reka bentuk yang diiktiraf. Latihan interaktif. Kongsi keraguan dan kebimbangan anda dengan guru dan rakan anda melalui forum dan berbual. Sumber didaktik. Akses kepada sumber pembelajaran yang berbeza: pembacaan pelengkap, skim dengan idea-idea utama, dll. Sistem penilaian berterusan. Pembelajaran progresif dan berterusan berdasarkan penyampaian amalan berkala sepanjang kursus.

Mengenai fakulti kami

Semua fakulti kami aktif dan mengembangkan kerjaya profesional mereka di agensi atau kajian berprestij di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Dengan mereka, anda akan belajar bagaimana hari ke hari seorang profesional reka bentuk grafik. Mereka membawa pelajar lebih dekat kepada realiti pasaran buruh. Mereka adalah nama reka bentuk yang hebat, animator rujukan atau pencipta kreatif dan transgressif. Kebanyakan mereka telah dianugerahkan hadiah dan pengiktirafan profesional.

Lokasi

Barcelona

Alamat
Calle de Pau Claris, 115, CP: 08009,
08009 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Sepanyol dalam talian

Alamat
Sepanyol dalam talian, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami