Instituto Tecnológico MasterD Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

persembahan

Kunci kejayaan profesional terletak pada kemahiran yang seseorang mampu memperoleh, kerana ini semakin dinilai oleh syarikat ketika memilih calon untuk pekerjaan.

Oleh itu, Instituto Tecnológico MasterD Online yang bertujuan untuk melatih para profesional di sektor ini untuk memperoleh kemahiran profesional yang sesuai untuk memasuki pasaran buruh.

Untuk ini kami mempunyai institusi kami dengan pasukan profesional terbaik dalam sektor ini yang akan membantu para pelajar kami memperoleh kemahiran yang tepat, dengan bantuan bilik-bilik teknologi kami diagihkan di seluruh geografi negara. Dalam ruang teknologi ini pelajar kami akan melatih kemahiran yang sesuai untuk mengukuhkan pengetahuan teoritis yang diperoleh sebelumnya.

Akhirnya, untuk memenuhi misi kami, Instituto Tecnológico MasterD Online bekerjasama dengan syarikat-syarikat teknologi yang paling penting dalam setiap sektor. Kerjasama ini akan membantu pelajar kita memperoleh kemahiran yang betul dan memudahkan kemasukan mereka ke dalam pasaran buruh.

metodologi

Institut teknologi MasterD Online menawarkan latihan terbuka kualiti, dicampur dan disesuaikan dengan keperluan para pelajar kami. Kami mempunyai pakar dalam setiap subjek yang akan membantu pelajar mencapai matlamat mereka melalui kelas langsung, ceramah dan bengkel bersemuka. Semua aktiviti tatap muka akan dijalankan di setiap bilik kelas teknologi yang diedarkan di seluruh wilayah negara atau kemudahan syarikat-syarikat kerjasama kami. Tidak dinafikan, kami komited untuk latihan praktikal dan fleksibel bagi sesiapa sahaja yang ingin mengembangkan kemahiran profesional mereka.

Instituto Tecnológico MasterD Online adalah sebagai matlamatnya sebagai analisis integral institusi yang mengajar kursus-kursus, untuk menjamin pengajaran, dan juga ijazahnya sendiri yang diajar. Untuk ini, Instituto Tecnológico MasterD Online memberi kejayaan aspek-aspek berikut:

  • Integriti Institusi: mengesahkan aspek yang berkaitan dengan maklumat, kemasukan, kadar dan pengurusan proses dan perkhidmatan.
  • Tanggungjawab Pentadbiran: memastikan kualiti keadaan undang-undang, relevannya kemudahan, kestabilan peribadi dan kewangan institusi, nilai etika dan komitmen untuk peningkatan yang berterusan.
  • Kualiti akademik: merujuk kepada kualiti dalam mata pelajaran yang berkaitan dengan pengajaran, pembelajaran dan perkhidmatan. Sebagai institusi pendidikan pemohon, kami mematuhi prosedur untuk memberikan kecemerlangan akademik. Dalam pengertian ini, kita mesti menunjukkan mengapa prosedur kami meningkatkan kejayaan pelajar dan meningkatkan jangkaan pengajaran, pembelajaran, penyelidikan dan perkhidmatan. Kerja yang baik ini membawa objektif dan misi institusi. Sama, anda perlu menunjukkan kualiti kursus tertentu yang anda mahu sahkan.

amalan

Satu bahagian penting dalam proses latihan kami adalah pelaksanaan kemahiran yang diperoleh dalam sebuah syarikat. Untuk ini, para pelajar akan mempunyai perkhidmatan latihan dalam syarikat. Kami mempunyai bantuan lebih daripada 1,200 syarikat teknologi yang bekerjasama dengan kami untuk mencapai matlamat anda.

Setelah anda menyelesaikan latihan teoretikal dan praktikal, anda akan memulakan proses latihan semua kemahiran anda yang diperoleh selama kursus di sebuah perusahaan yang sesungguhnya. Untuk melakukan ini, dan sebagai sebahagian daripada proses latihan kecekapan, kami akan bekerjasama untuk belajar tentang pasaran buruh dan bagaimana untuk menangani dengan tepat dengan kemasukan di tempat kerja.

This school offers programs in:
  • Sepanyol

Lihat Online Diploma » Lihat Online Kursus » Lihat Online Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

FP Dalam Talian Darjah Elektrik Sederhana

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Dengan tenaga elektrik ini, kami menawarkan kepada anda peluang mendapatkan darjah online, dicampur atau jarak jauh di FP Electricity dan anda boleh menjadi juruelektrik profesional. [+]

Tajuk FP Elektrik

Dengan tenaga elektrik ini, kami menawarkan kepada anda peluang mendapatkan darjah online, dicampur atau jarak jauh di FP Electricity dan anda boleh menjadi juruelektrik profesional.

Kitaran latihan peringkat sederhana dalam elektrik menyediakan anda supaya apabila kandungan teori-praktikal selesai anda boleh mendapatkan tahap rasmi pemasangan elektrik dan automatik dengan menyampaikan diri anda kepada ujian percuma yang dimainkan oleh masyarakat autonomi setiap tahun.

Profesional teknikal adalah permintaan yang tinggi pada masa kini dan mendapat ijazah sederhana dalam bidang elektrik adalah jaminan kejayaan.

Sediakan tahap purata elektrik pada kadar anda sendiri, dengan kelas hidup, kemungkinan melakukan kelas praktikal di pusat terdekat anda dan pemantauan berterusan anda boleh berkembang secara profesional. Latihan kami dalam talian atau dicampur anda memilih cara melakukannya.... [-]


Kursus

Kursus Dalam Talian Automata Boleh Diprogram

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Kursus automaton yang boleh diprogram ini direka supaya sesiapa sahaja yang mempunyai pengetahuan minimum tentang elektrik boleh belajar untuk program, reka bentuk dan mengintegrasikan automata dalam sistem automatik. [+]

Kursus PLC dengan Siemens Automata

Pernahkah anda tertanya-tanya bagaimana automaton diprogram berfungsi? Dan bagaimana anda boleh mengautomasikan proses? Jika ya, ini adalah kursus anda.

Kursus automaton yang boleh diprogram ini direka supaya sesiapa sahaja yang mempunyai pengetahuan minimum tentang elektrik boleh belajar untuk program, reka bentuk dan mengintegrasikan automata dalam sistem automatik.

Anda akan belajar bagaimana untuk mengendalikan Portal TIA, perisian Siemens baru untuk mengawal unsur-unsur automatik, memberi tumpuan kepada automatis S7-1200.

Dengan bantuan guru khusus kami, kelas live dan bengkel praktikal di pusat terdekat anda akan dapat menjadi pakar programmer automatik. Di samping itu, kami mempunyai perjanjian dengan syarikat-syarikat penting dalam sektor perindustrian, jadi sebaik sahaja anda menyelesaikan kursus pengaturcaraan PLC, anda akan mempunyai pilihan untuk melakukan latihan di syarikat.... [-]


Kursus Dalam Talian Automatik Industri

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Dengan kursus automasi perindustrian ini, anda akan belajar mengendalikan alat utama yang diperlukan dalam automasi: automata, komunikasi perindustrian dan skrin SCADA. Anda akan bersedia untuk mengawal pengeluaran dan memantaunya, mencari kekurangan, dan mengetahui cara merancang, mengkonfigurasi dan menggunakan rangkaian komunikasi perindustrian. [+]

Kajian Automasi Perindustrian

Industri semasa cenderung kepada automasi lengkap semua prosesnya dalam Industri 4.0 yang dipanggil. Adakah anda mahu menjadi sebahagian daripada perubahan ini?

Dengan kursus automasi perindustrian ini, anda akan belajar mengendalikan alat utama yang diperlukan dalam automasi: automata, komunikasi perindustrian dan skrin SCADA. Anda akan bersedia untuk mengawal pengeluaran dan memantaunya, mencari kekurangan, dan mengetahui cara merancang, mengkonfigurasi dan menggunakan rangkaian komunikasi perindustrian.

Salah satu alat yang digunakan untuk latihan anda dalam automasi dan robotik akan menjadi Portal TIA, perisian Siemens baru.

Dengan bantuan guru-guru pakar kami, kelas hidup anda, kelas-kelas praktikal di pusat terdekat anda dan semua latihan yang dirancang anda akan dapat menjadi profesional yang benar dari sektor ini.... [-]


Kursus Dalam Talian dalam Mekanik Automobil

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Kursus mekanik auto ini mempersiapkan anda untuk mendapatkan gelaran rasmi, sijil profesionalisme dalam penyelenggaraan sistem penghantaran kekerasan dan pengunduran kenderaan kenderaan yang membentangkan anda ke proses akreditasi kompetensi bahawa pentadbiran buruh komuniti otonomi . [+]

Adakah anda ingin bekerja sebagai mekanik kereta?

Kursus mekanik auto ini mempersiapkan anda untuk mendapatkan gelaran rasmi, sijil profesionalisme dalam penyelenggaraan sistem penghantaran kekerasan dan pengunduran kenderaan kenderaan yang membentangkan anda ke proses akreditasi kompetensi bahawa pentadbiran buruh komuniti otonomi .

Kursus mekanik kereta menawarkan anda kemungkinan untuk menyediakan secara dalam talian melalui kampus di mana anda akan mempunyai semua bahan dalam kelas video dan kelas hidup dengan guru anda. Di samping itu, anda akan mempunyai pilihan menghadiri seminar dan bengkel bersemuka di pusat terdekat anda di mana anda boleh mengamalkan semua yang anda pelajari.... [-]


Kursus Dalam Talian di Tenaga Solar Photovoltaic

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Tenaga solar fotovoltaik adalah asas di mana model tenaga baru akan dibina. Permintaan untuk profil yang berkelayakan, yang mampu menjalankan jenis pemasangan ini, merupakan salah satu yang paling dituntut pada masa kini. Penggunaan diri adalah realiti, dan semua Eropah sudah melabur supaya semua rakyat EU mempunyai akses ke teknologi ini. [+]

Adakah anda mahu menjadi pemasang panel solar?

Tenaga solar fotovoltaik adalah asas di mana model tenaga baru akan dibina. Permintaan untuk profil yang berkelayakan, yang mampu menjalankan jenis pemasangan ini, merupakan salah satu yang paling dituntut pada masa kini. Penggunaan diri adalah realiti, dan semua Eropah sudah melabur supaya semua rakyat EU mempunyai akses ke teknologi ini.

Dengan kursus panel fotovoltaik ini, anda akan belajar cara memasang panel solar photovoltaic, untuk menjalankan dimensi, pemasangan dan penyelenggaraan pemasangan atau cara menyelesaikan kerosakan pemasangan ini.

Kami mempunyai kerjasama dalam penyampaian seminar bersemuka dan online dengan beberapa syarikat terbaik dalam sektor tenaga seperti Ingeteam, Endef atau Ecomesh.... [-]


Kursus Dalam Talian Kecekapan Tenaga

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Pensijilan dan audit tenaga adalah dua sektor dengan paling banyak unjuran. Kini semua bangunan yang dibina, yang ingin menyewa atau menjual mesti mempunyai sijil tenaga. [+]

Adakah anda mahu menjadi Penyelia Tenaga?

Pensijilan dan audit tenaga adalah dua sektor dengan paling banyak unjuran. Kini semua bangunan yang dibina, yang ingin menyewa atau menjual mesti mempunyai sijil tenaga.

Sifat wajib audit tenaga di bangunan tertentu menyebabkan peningkatan dalam aktiviti kerja dalam sektor buruh yang mengagumkan ini.

Dengan kursus kecekapan tenaga ini, anda akan mempelajari pengurusan semua program pensijilan dan proses lengkap bagaimana melaksanakan audit tenaga.

Untuk menyatukan pengetahuan anda, anda akan dapat melengkapkan latihan anda sebagai pengiktirafan tenaga, menjalankan kes praktikal yang terperinci, kedua-dua pensijilan tenaga dan bagaimana melaksanakan audit dari awal hingga akhir, khususnya MasterD, sebuah syarikat yang terdiri daripada lebih daripada 20 pusat.... [-]


Kursus Dalam Talian Pemasang Elektrik

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Dengan kursus pemasang elektrik kami, anda akan mempelajari perhimpunan dan penyelenggaraan pemasangan elektrik voltan rendah untuk dapat mengamalkan sebagai juruelektrik profesional. [+]

Kursus Elektrik

Dengan kursus pemasang elektrik kami, anda akan mempelajari perhimpunan dan penyelenggaraan pemasangan elektrik voltan rendah untuk dapat mengamalkan sebagai juruelektrik profesional.

Syarikat memerlukan kakitangan yang diakredit di dalam elektrik untuk meluluskan pemasangan elektrik. Dengan kursus elektrik ini, anda akan memperoleh pengetahuan teori dan praktikal untuk mempelajari salah satu profesion teknikal yang paling dituntut dan anda akan mendapat lesen profesional elektrik anda.

Anda boleh belajar talian elektrik atau semipres khas di pusat MasterD kami melalui kelas langsung dengan guru anda, bengkel kelas dalam bilik darjah khusus dan kemungkinan latihan praktikal dalam syarikat-syarikat dalam sektor elektrik seperti Electrigran dan Prosegur, antara lain.... [-]


Kursus Dalam Talian Pemrograman Android

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Kursus pengaturcaraan Android ini memberikan anda peluang untuk menjadi pakar profesional dalam pengaturcaraan dan membangun aplikasi untuk Android, platform peranti mudah alih yang paling luas di pasaran, dan salah satu profil yang paling dicari dalam pasaran buruh. [+]

Belajarlah untuk Jadual pada Android

Adakah anda ingin membuat aplikasi anda sendiri untuk Android?

Kursus pengaturcaraan Android ini memberikan anda peluang untuk menjadi pakar profesional dalam pengaturcaraan dan membangun aplikasi untuk Android, platform peranti mudah alih yang paling luas di pasaran, dan salah satu profil yang paling dicari dalam pasaran buruh.

Dengan kursus Android ini, anda akan belajar cara mengendalikan persekitaran Android Studio dan mengetahui tentang perkembangan terbaru dalam Apl Android. Di samping itu, anda boleh membuat aplikasi Android anda sendiri dan kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh menyiarkannya di Google Play.

Sediakan latihan ini dalam aplikasi Android, dengan kadar anda sendiri, dengan kampus dalam talian, kelas langsung dengan guru dan video anda, dengan semua ini anda boleh menjadi pemaju aplikasi untuk Android.... [-]


Kursus Elektrik Perindustrian Dalam Talian

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Dengan perjalanan elektrik perindustrian anda akan memperoleh pengetahuan teoretikal-praktikal yang anda perlukan untuk dapat bekerja di perhimpunan dan penyelenggaraan pemasangan elektrik dan automatik. [+]

Kajian Elektrik Perindustrian

Dengan perjalanan elektrik perindustrian anda akan memperoleh pengetahuan teoretikal-praktikal yang anda perlukan untuk dapat bekerja di perhimpunan dan penyelenggaraan pemasangan elektrik dan automatik.

Sediakan kursus ini di elektrik perindustrian pada kadar anda sendiri, dengan metodologi dalam talian atau campuran dengan bengkel praktikal di pusat MasterD dan kursus video anda. Di samping itu, sebaik sahaja anda menamatkan latihan elektrik industri anda, anda akan mempunyai pilihan untuk melakukan latihan dalam syarikat rakan kongsi dan menjadi sebahagian daripada kumpulan kerja eksklusif kami untuk pelajar.

Semua ini dengan jaminan kerjasama SIEMENS untuk keseluruhan isu latihan dalam produk dan pemacu automasi.... [-]


Kursus Kursus Aplikasi Atas Talian untuk iPhone

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Ketahui program di persekitaran iOS dan bersiap sedia untuk menjadi pakar khusus dalam pembangunan aplikasi iOS. Perkembangan aplikasi mudah alih bermaksud dalam beberapa tahun kebelakangan ini "ledakan" dalam perkembangan komputer dan perniagaan. Mengetahui bagaimana untuk membangunkan aplikasi dalam persekitaran Apple, adalah untuk memasuki dunia syarikat yang paling bernilai dan paling penting di dunia. [+]

Aplikasi Kursus untuk iPhone

Adakah anda ingin belajar pengaturcaraan iOS dan membuat aplikasi dan permainan video untuk iPhone, iPad, Apple Watch atau Apple TV?

Ketahui program di persekitaran iOS dan bersiap sedia untuk menjadi pakar khusus dalam pembangunan aplikasi iOS.

Perkembangan aplikasi mudah alih bermaksud dalam beberapa tahun kebelakangan ini "ledakan" dalam perkembangan komputer dan perniagaan. Mengetahui bagaimana untuk membangunkan aplikasi dalam persekitaran Apple, adalah untuk memasuki dunia syarikat yang paling bernilai dan paling penting di dunia.

Kursus pembangunan aplikasi iOS ini dikemas kini sepenuhnya dengan siaran dan siaran Apple terkini. Sistem operasi IOS, Xcode sebagai alat pembangunan dan bahasa pengaturcaraan Swift. Anda juga akan belajar cara membuat reka bentuk dari 0 aplikasi anda dengan alat Sketch.... [-]


Kursus Kursus Percetakan 3D Online

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Adakah anda ingin belajar percetakan 3D? Semakin banyak berita atau laporan muncul pada pencapaian teknologi 3D dalam pelbagai sektor (perindustrian, teknologi, kesihatan, dan sebagainya), perkara-perkara yang hingga tidak lama dahulu kelihatan seperti fiksyen sains benar. [+]

Kursus Latihan dalam Percetakan 3D

Adakah anda ingin belajar percetakan 3D? Semakin banyak berita atau laporan muncul pada pencapaian teknologi 3D dalam pelbagai sektor (perindustrian, teknologi, kesihatan, dan sebagainya), perkara-perkara yang hingga tidak lama dahulu kelihatan seperti fiksyen sains benar.

Atas sebab ini kami telah mencipta kursus percetakan 3D ini dengan mana anda akan mempelajari semua manfaat teknologi baru ini dan anda akan dilatih dalam reka bentuk, pemindaian dan percetakan 3D dan pencetakan pasca 3D.

Dengan kursus pencetak 3D ini, anda akan mengetahui sektor mana yang mendapat manfaat daripada teknologi 3D ini. Setelah mengetahui mereka, anda boleh mempertimbangkan untuk mengkhususkan diri secara khusus.... [-]


Kursus Lanjutan Onlne dalam Aplikasi Mudah Alih

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Dengan kursus pembangunan aplikasi mudah alih ini, anda akan belajar cara membuat aplikasi mudah alih Android atau Iphone. Selain mempelajari pengaturcaraan Android dan iOs, kursus aplikasi mudah alih ini termasuk latihan di JAVA, bahasa pengaturcaraan yang diperlukan untuk memajukan pengetahuan anda dan menjadi pakar dalam pengaturcaraan aplikasi mudah alih. [+]

Cara Buat Apl

Adakah anda ingin belajar bagaimana membuat aplikasi untuk peranti mudah alih Android dan iPhone? Adakah anda ingin memasuki pasaran dunia yang berkembang pesat?

Dan pernah dibuat, adakah anda ingin memanfaatkan aplikasi anda dan membuat wang dengan mereka?

Kursus lanjutan dalam aplikasi mudah alih ini mempersiapkan anda untuk memasuki dunia pembangunan aplikasi dan membuat penyelesaian untuk platform teknologi mudah alih Android dan IOS (iPad, iPhone dan iPod Touch).

Dengan kursus pembangunan aplikasi mudah alih ini, anda akan belajar cara membuat aplikasi mudah alih Android atau Iphone. Selain mempelajari pengaturcaraan Android dan iOs, kursus aplikasi mudah alih ini termasuk latihan di JAVA, bahasa pengaturcaraan yang diperlukan untuk memajukan pengetahuan anda dan menjadi pakar dalam pengaturcaraan aplikasi mudah alih.... [-]


Kursus Pembaikan Dalam Talian Komputer

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Kursus penyelenggaraan dan pembaikan komputer ini menyediakan anda untuk mendapatkan pensijilan rasmi Persatuan Juruteknik Komputer (ATI) dalam "Keselamatan dan Kerjasama di Internet". [+]

Pembaikan dan Penyelenggaraan Komputer

Adakah anda ingin menjadi juruteknik pembaikan peralatan komputer? Adakah anda ingin mempromosikan profil profesional anda dengan sijil komputer rasmi? Adakah anda tahu dunia percetakan 3D?

Kursus penyelenggaraan dan pembaikan komputer ini menyediakan anda untuk mendapatkan pensijilan rasmi Persatuan Juruteknik Komputer (ATI) dalam "Keselamatan dan Kerjasama di Internet".

Pada masa kini, adalah penting untuk memiliki pensijilan profesional yang berjaya untuk menghadapi wawancara kerja dengan jaminan.

Menguasai pemasangan dan pembaikan mana-mana komputer apa sahaja teknologi anda dan belajar untuk melakukan pembaikan dengan mengambil kira keselamatan komputer dan kerjasama dalam talian menggunakan alat akses jauh di Internet.... [-]


Kursus Pemrograman Aplikasi Mudah Alih Dalam Talian

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Dengan menjalankan aplikasi mudah alih, anda akan mempelajari dua bahasa pengaturcaraan yang paling penting seperti Java dan Swift, yang mana anda akan mengembangkan aplikasi multiplatform anda. [+]

Kursus Aplikasi Mudah Alih

Adakah anda ingin belajar bagaimana membangunkan aplikasi anda sendiri untuk dua platform paling penting di pasaran?

Dengan kursus pengaturcaraan aplikasi mudah alih ini, anda akan dapat membuat aplikasi untuk telefon bimbit Android dan Iphone.

Dengan menjalankan aplikasi mudah alih, anda akan mempelajari dua bahasa pengaturcaraan yang paling penting seperti Java dan Swift, yang mana anda akan mengembangkan aplikasi multiplatform anda.

Kami akan melatih anda untuk menjadi peneraju profesional aplikasi mudah alih, salah satu pekerjaan yang paling dituntut hari ini.

Di samping itu, dengan kursus penciptaan aplikasi mudah alih ini, anda juga akan mempunyai kelas langsung dengan guru pakar, dengan mana anda akan melengkapkan latihan anda dengan pengetahuan dan kemahiran tambahan yang akan anda peroleh semasa kursus.... [-]


Kursus Penyelenggaraan Industri dalam talian

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Dengan kursus ini anda akan belajar tentang subjek utama yang berfungsi dalam penyelenggaraan industri: automatisms, automata, mekanik, hidraulik, dan anda akan memperoleh semua pengetahuan teoritikal dan praktikal yang akan membantu anda memajukan kerjaya profesional anda. [+]

Latihan Penyelenggaraan Industri

Industri memerlukan tenaga khusus untuk bekerja dalam penyelenggaraan.

Kursus penyelenggaraan industri ini disesuaikan dengan keperluan pasaran tenaga kerja permintaan industri perindustrian.

Dengan kursus ini, anda akan mempelajari subjek utama yang berfungsi dalam penyelenggaraan industri: automatisms, automata, mekanik, hidraulik ... dan anda akan memperoleh semua pengetahuan teoritikal dan praktikal yang akan membantu anda memajukan kerjaya profesional anda.

Pilih cara anda ingin mempelajari kursus dalam penyelenggaraan industri dalam talian atau dicampur dengan bengkel praktikal di pusat, pelajaran video dan kelas hidup dengan guru anda. Semua ini, dengan kerjasama Siemens untuk latihan dalam produk dan pemacu automasi.... [-]


Kursus Tenaga Boleh Diperbaharui Dalam Talian

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Adakah anda mahu bekerja di sektor Tenaga? Perubahan model tenaga telah tiba, kita akan menjalani transformasi penggunaan tenaga, bahan bakar fosil akan diketepikan untuk ditempati oleh teknologi berdasarkan tenaga boleh diperbaharui. [+]

Latihan yang boleh diperbaharui

Adakah anda mahu bekerja di sektor Tenaga? Perubahan model tenaga telah tiba, kita akan menjalani transformasi penggunaan tenaga, bahan bakar fosil akan diketepikan untuk ditempati oleh teknologi berdasarkan tenaga boleh diperbaharui.

Kesatuan Eropah mahu menjana lebih daripada satu juta pekerjaan pada tahun-tahun akan datang dan salah satu jawatan itu boleh menjadi milik anda!

Dengan kajian-kajian ini dalam tenaga yang boleh diperbaharui, anda akan menangani teknologi yang boleh diperbaharui yang berbeza, anda akan mempelajari ciri-ciri utama panel solar, melaksanakan dimensi kompleks dan pemasangan kemudahan yang boleh diperbaharui.

Dengan kursus ini, anda akan terbentuk dengan kerjasama syarikat-syarikat yang paling penting dalam sektor ini, INGETEAM, ENDEF, FERROLI, BETSOLAR, dan anda akan berpeluang untuk menghadiri seminar di tempat dan dalam talian di mana anda akan dapat mengetahui produk dan berita tentang sektor boleh diperbaharui. Di samping itu, kami menawarkan anda kemungkinan, apabila latihan anda selesai, untuk menjalankan latihan magang dan menjadi sebahagian daripada pertukaran pekerjaan eksklusif untuk pelajar.... [-]


Laman Web Pemrograman Kursus Dalam Talian

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Kursus pengaturcaraan web ini akan membolehkan anda mempelajari cara membuat portal web dan anda akan belajar untuk memprogram dalam PHP, bahasa HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, dan sebagainya. Selain itu, secara percuma, kursus pengantar dalam bahasa pengaturcaraan Python dimasukkan , yang akan membantu anda memahami asas metodologi pengaturcaraan secara umum. [+]

Belajar untuk Jadual Halaman Web

Adakah anda ingin mendedikasikan diri secara profesional untuk pengaturcaraan halaman web?

Pada masa ini, sebagai seorang pengatur web web pakar adalah salah satu daripada profesion yang paling dikehendaki oleh syarikat-syarikat di seluruh dunia berkat kemajuan besar dan pengenalan halaman web dalam semua jenis peranti, dari telefon bimbit ke komputer peribadi.

Kursus pengaturcaraan web ini akan membolehkan anda mempelajari cara membuat portal web dan anda akan belajar untuk memprogram dalam PHP, bahasa HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, dan sebagainya. Selain itu, secara percuma, kursus pengantar dalam bahasa pengaturcaraan Python dimasukkan , yang akan membantu anda memahami asas metodologi pengaturcaraan secara umum.... [-]


Sarjana

Master Dalam Talian dalam Penyelenggaraan Industri

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Penyelenggaraan industri adalah sektor di mana banyak bahan berkumpul dengan apa yang harus menjadi pakar yang baik dalam bidang elektrik, automata, pengurusan, hidraulik, serta dalam teknologi terkini inovasi yang merupakan industri 4.0, dengan mana anda akan memastikan nilai tambah dalam pasaran buruh. [+]

Ijazah Penyelenggaraan Perindustrian

Sarjana dalam Penyelenggaraan Industri adalah ijazah dari Universiti Umum Rey Juan Carlos dari Madrid. Master ini mempunyai tempoh 1500 jam (60 ECTS).

Penyelenggaraan industri adalah sektor di mana banyak bahan berkumpul dengan apa yang harus menjadi pakar yang baik dalam bidang elektrik, automata, pengurusan, hidraulik ..., seperti dalam teknologi inovasi semasa iaitu industri 4.0, dengan bahawa anda akan memastikan nilai tambah dalam pasaran buruh.

Sekiranya anda ingin menjadi pakar dan memperoleh ijazah yang menyokongnya, dengan tuan dalam penyelenggaraan industri anda boleh mendapatkannya.

Melalui sistem peribadi dan kualiti kami dengan kelas langsung, kemungkinan menjalankan kelas praktikal di pusat terdekat dan tindak lanjut berterusan akan membolehkan anda berkembang secara profesional.... [-]


Master Dalam Talian dalam Tenaga Boleh Diperbaharui

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Sarjana dalam Tenaga Boleh Diperbaharui diajarkan oleh Institut Teknologi Masterd dan terlibat oleh syarikat penting dalam sektor ini, seperti Endef atau Ingeteam, untuk menyediakan anda dengan profesional yang terbaik dan menjadi ahli profesional yang hebat dalam tenaga yang boleh diperbaharui. [+]

Kajian dalam Tenaga Diperbaharui

Ijazah sarjana dalam tenaga boleh diperbaharui adalah ijazah dari Universiti Awam Rey Juan Carlos dan berlangsung selama 1500 jam (60 ECTS).

Sarjana dalam Tenaga Boleh Diperbaharui diajarkan oleh Institut Teknologi Masterd dan terlibat oleh syarikat penting dalam sektor ini, seperti Endef atau Ingeteam, untuk menyediakan anda dengan profesional yang terbaik dan menjadi ahli profesional yang hebat dalam tenaga yang boleh diperbaharui.

Dengan latihan ini dalam tenaga yang boleh diperbaharui, anda akan mempelajari segala-galanya yang berkaitan dengan tenaga yang boleh diperbaharui: Solar, fotovoltaik, angin, biomas, hidraulik, serta sistem automasi.... [-]


Onlne Master dalam Industri Automasi

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Adakah anda ingin memperoleh pengetahuan untuk menjadi seorang profesional dalam sektor ini? Dalam tuan lengkap ini dalam automasi perindustrian anda akan mendapati semua yang anda perlukan untuk dapat melaksanakan tugas dengan teknologi terkini dalam robotika kolaboratif, pencetakan 3D, data besar dan drone. [+]

Adakah anda ingin belajar automasi perindustrian?

Sarjana dalam Industri Automasi adalah ijazah dari Universiti Umum Rey Juan Carlos Madrid. Master ini mempunyai tempoh 1500 jam (60 ECTS).

Adakah anda ingin memperoleh pengetahuan untuk menjadi seorang profesional dalam sektor ini? Dalam tuan lengkap ini dalam automasi perindustrian anda akan mendapati semua yang anda perlukan untuk dapat melaksanakan tugas dengan teknologi terkini dalam robotika kolaboratif, pencetakan 3D, data besar dan drone.

Kini sektor perindustrian memerlukan orang yang bersedia untuk menguruskan aktiviti pengeluaran, penyelenggaraan, konfigurasi dan pengaturcaraan dengan pengetahuan ini.

Automasi adalah faktor utama supaya industri tidak menjadi usang. Profesional dengan pengetahuan ini banyak dituntut.... [-]


Onlne Master dalam Kecekapan Tenaga

Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Tenaga boleh diperbaharui dan kecekapan tenaga adalah dua teknologi yang dipanggil untuk menjadi masa depan sektor tenaga di seluruh dunia dan yang tidak difahami tanpa satu sama lain. Bangunan-bangunan seperti yang kami tahu, akan berubah secara mendadak pada masa depan, bangunan-bangunan baru dipanggil untuk menggunakan tenaga yang sedikit dan sedikit yang mereka makan akan datang dari sumber yang boleh diperbaharui. Bangunan yang telah dibina, perlu mengambil langkah simpanan dan mematuhi peraturan yang memerlukan pensijilan dan pengauditan bangunan. [+]

Kajian Kecekapan Tenaga dan Boleh Diperbaharui

Ini Master dalam Kecekapan Tenaga dan Tenaga Boleh Diperbaharui adalah ijazah dari Universiti Awam Rey Juan Carlos Madrid dengan tempoh 1500 jam (60 ECTS).

Tenaga boleh diperbaharui dan kecekapan tenaga adalah dua teknologi yang dipanggil untuk menjadi masa depan sektor tenaga di seluruh dunia dan yang tidak difahami tanpa satu sama lain.

Bangunan-bangunan seperti yang kami tahu, akan berubah secara mendadak pada masa depan, bangunan-bangunan baru dipanggil untuk menggunakan tenaga yang sedikit dan sedikit yang mereka makan akan datang dari sumber yang boleh diperbaharui. Bangunan yang telah dibina, perlu mengambil langkah simpanan dan mematuhi peraturan yang memerlukan pensijilan dan pengauditan bangunan.... [-]