Baca keterangan rasmi

Institut Seni Visual adalah sebuah institusi swasta yang sejak 1994 telah didedikasikan untuk latihan khusus dalam bidang reka bentuk grafik, penciptaan multimedia, pembangunan komunikasi untuk grafik Web dan gerakan.

misi

Dalam latihan pelajar, matlamatnya adalah untuk menggabungkan pengetahuan teknikal dan konseptual tentang pelbagai bidang. Metodologi teoretikal praktikal membolehkan pelajar memajukan perkembangan latihan yang membolehkan untuk mengasimilasikan teori yang diajar sebelumnya, serta menganggap proses kerja profesional.

objektif

Objektif asas pusat ini ialah:

  1. Melatih pelajar dengan betul dengan kandungan dikemaskini dalam disiplin yang berkaitan dengan reka bentuk grafik, grafik gerakan dan untuk pembangunan komunikasi web.Melatih pelajar dengan cara membuat kerja profesional. Latihan kami berdasarkan kemajuan dalam pengetahuan bidang-bidang yang berlainan, melalui pelaksanaan melalui taklimat.

Menggalakkan kreativiti dan perkembangan kebolehan seni pelajar. Galakkan inisiatif peribadi dan sikap profesional yang inovatif.

Objektif ini dijalankan dalam pelbagai program latihan yang ditawarkan oleh pusat: Kerjaya dalam Seni Visual, Sarjana dalam Seni dan Komunikasi, Sarjana dalam Reka Bentuk Grafik atau Master dalam Multimedia dan Internet, serta dalam kursus profesional Reka Bentuk Grafik, Reka Bentuk Grafik Web, Fotografi Digital dan Fotografi, Reka Bentuk Reka Bentuk, Reka Bentuk Iklan, Reka Bentuk Editorial, Reka Bentuk Pembungkusan ...

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Sarjana

Instituto Artes Visuales

Reka Bentuk Grafik Master adalah Program Pengkhususan Siswazah yang praktikal yang mengurus bidang reka bentuk grafik: asas reka bentuk, pemasaran, identiti korporat, pri ... [+]

Sarjana dalam Reka Bentuk Grafik Digital adalah kursus pascasiswazah yang direka untuk semua orang yang ingin mengetahui secara profesional bidang reka bentuk grafik, kedua-dua alat profesional dan konsep teoritis yang setiap pereka mesti menguasai.

Reka Bentuk Grafik Master adalah Program Pengkhususan Siswazah yang praktikal yang mengurus bidang reka bentuk grafik: asas reka bentuk, pemasaran, identiti korporat, prinsip-prinsip prepress atau pelbagai jenis pekerjaan yang mesti dilakukan oleh pereka- serta alat perisian asas untuk pembangunan profesional.

Perkembangan produk dan perkhidmatan telah berkembang dengan pesat, yang memaksa mereka untuk bersaing antara satu sama lain untuk menduduki tempat di pasaran. Ia adalah saat ini ketika iklan muncul, dan dengan itu evolusi desain grafis sebagai cara strategis untuk berkomunikasi, menarik dan memenangkan pertempuran melawan pesaing. Bagaimana maklumat tertentu ditransmisikan adalah unsur transendental yang penting untuk meyakinkan, meyakinkan, dan juga memanipulasi sebahagian besar masyarakat.... [-]

Sepanyol Spain Online
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Instituto Artes Visuales

Pelan latihan ini ditujukan untuk terjemahan pengetahuan ini ke Internet. Menjalankan kerja-kerja untuk merealisasikan projek web berdasarkan standard. Pelajar tahu bahas ... [+]

Ijazah Sarjana dalam UCAM dalam Reka Bentuk Web adalah Tajuk dari Universiti Katolik San Antonio Murcia (UCAM) yang bertujuan untuk semua orang yang ingin mendapatkan pascasiswazah universiti dalam bidang komunikasi digital ini.

Pelan latihan ini ditujukan untuk terjemahan pengetahuan ini ke Internet. Menjalankan kerja-kerja untuk merealisasikan projek web berdasarkan standard. Pelajar tahu bahasa utama reka bentuk web, seperti HTML dan CSS, asas UI-UX, reka bentuk responsif atau WordPress.

Pelajar tersebut telah menggunakan hosting web untuk melakukan ujian dengan akses ftp, pangkalan data MySQL, WordPress dan sokongan teknikal.

Sebagai pilihan, pelajar boleh menerima lesen Creative Cloud sebagai bahan akademik dan semasa latihannya.... [-]

Sepanyol Spain Online
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Instituto Artes Visuales

Ijazah Sarjana UCAM dalam Seni dan Komunikasi adalah gelaran San Antonio Catholic University of Murcia (UCAM) di Graphic and Web Design yang berorientasikan kepada semua ... [+]

Ijazah Sarjana di UCAM dalam Seni dan Komunikasi adalah Tajuk Universiti Katolik San Antonio de Murcia (UCAM) dalam Reka Bentuk Grafik dan Web berorientasikan kepada semua yang ingin mendapatkan ijazah universiti dalam bidang komunikasi digital ini.

Dibahagikan kepada dua kawasan yang berbeza, yang pertama sekali menumpukan kepada pengetahuan mengenai bidang konseptual dan praktikal yang setiap pereka mesti tahu cara mengurus untuk disatukan menjadi sebuah studio atau agensi rancangan: iklan, poster, katalog, risalah, papan iklan, retouching digital, pembangunan logo dan identiti korporat.

Kawasan kedua didedikasikan untuk terjemahan pengetahuan ini ke internet. Mengatur kerja dalam merealisasikan projek web berdasarkan piawaian, pelajar mengetahui bahasa utama reka bentuk web, seperti HTML dan CSS, asas UI-UX, reka bentuk responsif atau WordPress.... [-]

Sepanyol Spain Online
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

cav-ucam-sound

Máster Diseño Gráfico