GBSB Global Business School - Online programs

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

GBSB Global Business School adalah sekolah perniagaan pertama di Sepanyol dengan tumpuan kepada dunia. Sekolah perniagaan telah berada di kedudukan # 1 di Eropah dalam Panduan Sekolah Berkesinambungan dan telah diiktiraf sebagai Peneraju Pendidikan Global oleh Majalah Newsweek pada bulan Disember 2012. GBSB Global Business School (GBSB Global) adalah organisasi pendidikan yang dicipta untuk mencabar ekonomi baru keadaan dan perubahan masa. GBSB Global adalah satu-satunya sekolah siswazah di Sepanyol yang diundang untuk mengambil bahagian dalam Pertandingan Kes Etika Perniagaan Antarabangsa di California, bersama universiti seperti Oxford, INSEAD, University of California - Irvine, dan lain-lain, di mana pelajarnya menjadi finalis dan memenangi tempat pertama dalam pertandingan ini, dengan itu mencapai pengiktirafan antarabangsa terhadap kualiti pendidikan yang disediakan di GBSB Global Business School.

GBSB Global Business School menawarkan program perniagaan yang mendorong, memupuk, dan mengembangkan potensi inovatif yang dimiliki oleh pelajar kami. GBSB Global Business School adalah institusi pendidikan yang meraikan kepelbagaian pada setiap tahap proses pembelajaran melalui inklusif, empati, dan internasionalisme. GBSB Global Business School adalah tempat di mana pelajar dapat berkembang secara profesional dan peribadi, memperoleh pengetahuan dan kemahiran baru, mengembangkan rangkaian mereka, dan memajukan kecerdasan budaya dan emosi mereka. Belajar di GBSB Global adalah pengalaman yang mengubah hidup. www.masterstudies.com

GBSB Nilai Teras Global

 • Kepelbagaian Global | Pelajar dari 85 negara dan fakulti dari 20 buah negara
 • Fokus pada Inovasi | Dari kaedah pengajaran, kurikulum kursus dan bengkel untuk persekitaran pendidikan digital sepenuhnya, kita semua tentang inovasi dan status quo yang mencabar
 • Kesempatan Pekerjaan & Pembangunan Kerjaya | Pengetahuan dan kemahiran praktikal, kaunseling kerjaya dan sesi bimbingan individu

Diiktiraf sebagai Peringkat Pertama MBA Global dan Peringkat # 11 MBA dalam Majalah CEO

Mengapa GBSB Global?

 • Satu-satunya sekolah perniagaan di Sepanyol dengan pentauliahan antarabangsa dari ASIC
 • Diiktiraf oleh Majlis Akreditasi untuk Sekolah Perniagaan dan Program (ACBSP), Amerika Syarikat
 • Sekolah Menunjukkan Microsoft Rasmi
 • Anggota rasmi Majlis Eropah untuk Pendidikan Perniagaan (ECBE)
 • Sekolah Microsoft rasmi pertama dan satu-satunya di Sepanyol, yang diakreditasi oleh Microsoft sebagai peneraju dalam pendidikan digital, menyediakan pelajar dengan pengalaman pembelajaran paling canggih dari hari ke hari
 • Satu-satunya sekolah perniagaan di Barcelona dan Madrid dengan status Pusat Peperiksaan Berasaskan Komputer ACCA dan mempunyai status Rakan Belajar Perak
 • Direkodkan sebagai salah satu sekolah perniagaan terbaik di Eropah oleh MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Pemenang berulang Pertandingan Kes Etika Perniagaan Antarabangsa, Amerika Syarikat
 • Diiktiraf sebagai peneraju pendidikan global oleh Majalah Newsweek
 • Peringkat No. 1 di Eropah dalam Panduan untuk Sekolah Kemampanan

GBSB Global Business School diiktiraf sebagai salah satu sekolah perniagaan paling inovatif di Eropah di mana kurikulum mencerminkan permintaan pasaran semasa. Ia juga satu-satunya sekolah perniagaan di Sepanyol yang mengajar kajian wilayah seperti "Melakukan Perniagaan di Afrika", "Melakukan Perniagaan di Amerika Latin", dan lain-lain Badan pelajar sangat antarabangsa, mewakili lebih dari 85 kebangsaan yang berbeza. Sekolah ini mempunyai rakan strategik di Amerika Syarikat, UK, dan Switzerland yang menjamin mobiliti pelajar dan fakulti yang fleksibel.

GBSB Global Business School diakreditasi oleh Perkhidmatan Akreditasi untuk Sekolah Antarabangsa, Kolej, dan Universiti (ASIC) - diiktiraf oleh Pejabat Rumah UK dan diluluskan oleh Ofsted, Majlis Akreditasi Pendidikan Tinggi. GBSB Global adalah ahli Majlis Akreditasi untuk Sekolah Perniagaan dan Program (ACBSP), Amerika Syarikat. GBSB Global telah diiktiraf oleh Microsoft pada tahun 2017 sebagai Sekolah Pameran Microsoft pertama dan satu-satunya rasmi di Sepanyol, GBSB Global telah membuat kemajuan yang luar biasa dalam pengalaman kelas digital, mengubah persekitaran pembelajaran pelajar dan memperkasakan mereka dengan alat untuk melangkah jauh. Selain itu, pada bulan November 2013, GBSB Global Business School ditawarkan untuk menjadi rakan akademik rasmi Suruhanjaya Eropah semasa Hari Pembangunan Eropah, sebuah forum utama mengenai politik dan pembangunan dunia. Sekali lagi, ini adalah satu-satunya sekolah perniagaan dari Sepanyol yang memperoleh prestasi ini bersama dengan 20 universiti terbaik dari seluruh dunia.

Belajar di tawaran GBSB Global:

 • Lawatan industri yang unik ke syarikat multinasional dalam bidang pengajian anda
 • Microsoft 365 Education menawarkan persekitaran pengajaran dan pembelajaran digital yang tiada tandingannya
 • Kajian bahasa asing tambahan
 • Bantuan dan nasihat pembangunan kerjaya dan tawaran magang di seluruh dunia
 • Akses ke syarikat perunding universiti untuk memulakan perniagaan anda
 • Ijazah Sarjana Eropah dengan 60 kredit ECTS yang diiktiraf oleh Proses Pengajian Tinggi Bologna
 • Perjumpaan dengan eksekutif dari syarikat yang berbeza yang datang ke sekolah sebagai penceramah tetamu
 • Kelas dengan profesor dengan pengalaman kerja yang luas
 • Perjalanan Kajian Global ke Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, Pertubuhan Perdagangan Dunia, dan organisasi penting lain yang mempunyai kemungkinan untuk mendapatkan magang
 • Pendekatan pendidikan inovatif yang menekankan pengetahuan praktikal

137151_137144_logo.jpg

GBSB Global Business School dianugerahkan Akreditasi Perniagaan Global dari ACBSP

Kami dengan bangga berkongsi dengan anda bahawa pada 28 Mei 2020 Majlis Akreditasi untuk Sekolah Perniagaan dan Program (ACBSP) menganugerahkan GBSB Global sebagai Akreditasi Perniagaan Global program perniagaannya. GBSB Global Business School merasa terhormat dan bangga menjadi sebahagian daripada komuniti institusi yang menyediakan pendidikan perniagaan terkemuka di seluruh dunia.

ACBSP adalah sebuah persatuan akreditasi terkemuka untuk pendidikan perniagaan dan salah satu nama yang paling terkenal dalam pendidikan tinggi perniagaan di seluruh dunia - kini mengiktiraf program perniagaan di hampir 1,200 kampus di 63 negara dan terkenal kerana mempunyai standard kecemerlangan tertinggi dalam akreditasi.

Akreditasi ACBSP menilai aspek kepemimpinan, perancangan strategik, hubungan dengan pihak berkepentingan, kualiti program akademik, kelayakan fakulti, dan sokongan pendidikan. Akreditasi ACBSP mengesahkan bahawa proses pengajaran dan pembelajaran dalam program perniagaan yang ditawarkan melalui GBSB Global Business School memenuhi standard pendidikan yang ditetapkan oleh ACBSP.

Manfaat Akreditasi ACBSP untuk Calon Pelajar

Pentauliahan dari ACBSP berfungsi sebagai bukti kepada semua calon pelajar yang ingin memohon untuk belajar di GBSB Global Business School. Dengan itu, semua calon pelajar GBSB Global dapat yakin bahawa sekolah itu sendiri dan semua program pendidikannya telah dipertimbangkan dan dinilai dengan teliti berdasarkan kategori yang berbeza.

GBSB Global telah diakui menyediakan pelajarnya dengan badan fakulti yang berkelayakan, kurikulum akademik yang kuat , dan pelbagai kerjasama pendidikan dengan institusi lain. GBSB Global juga dinilai mempunyai sistem sokongan pendidikan yang kuat sepanjang pengajian perniagaan dan selepas tamat pengajian.

Manfaat Akreditasi ACBSP untuk Pelajar & Alumni Global GBSB

 • Pemindahan Kredit yang Lebih Mudah: pentauliahan ACBSP memudahkan proses pemindahan kredit ijazah yang diperoleh. Oleh kerana kredit ini lebih kerap diterima oleh institusi lain, lebih mudah bagi pelajar dan alumni GBSB Global, mengikuti ijazah lanjutan atau kursus lain untuk memindahkannya di kemudian hari.
 • Peluang Pekerjaan: standard akreditasi ACBSP sangat bernilai di seluruh majikan, badan perlesenan, dan agensi pengawalseliaan. Belajar di GBSB Global membuka pintu berita dan peluang profesional di seluruh dunia. Menamatkan pengajian dan memiliki ijazah perniagaan dari institusi yang diluluskan oleh ACBSP menjadikannya lebih mudah untuk mencari pekerjaan setelah menamatkan pengajian seseorang.
 • Keahlian & Sambungan: Sekolah perniagaan yang diiktiraf ACBSP adalah sebahagian daripada rangkaian pendidikan global. Rangkaian ini memberi pelajar dan alumni GBSB Global akses kepada pelbagai program penyelidikan dan pertukaran, serta peluang pengayaan budaya.

Lokasi

Sepanyol dalam talian

Alamat
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179
Barcelona

08011 Sepanyol dalam talian, Sepanyol

Barcelona

Alamat
Carrer d'Aragó,179
08011 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Madrid

Alamat
28039 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Program-program