Baca keterangan rasmi

Kenapa Pilih EUschool?

Jika anda sedang mencari latihan, fleksibel, dalam talian, tetapi dengan kelas maya secara langsung, dengan kemungkinan bersemuka secara antarabangsa minggu, dengan susunan yang disesuaikan, membentuk sebahagian daripada kumpulan profesional profesional antarabangsa, dengan latihan aplikasi praktikal dan segera dalam prestasi profesional, diajar oleh pakar yang diiktiraf dan mempunyai hubungan yang baik dengan kualiti dengan harga, sekolah UPS adalah pilihan anda.118766_ImagenEUschool.jpg

Siapa kita

Kami adalah pasukan profesional yang mempunyai kerjaya yang panjang, bersemangat tentang latihan, dengan kerjaya yang jelas untuk menyampaikan pengalaman dan pengetahuan praktikal kami kepada profesional lain yang berminat untuk memperoleh keupayaan untuk memimpin dan memimpin tanggungjawab di syarikat mereka untuk mempromosikan diri secara profesional. atau mengembangkan idea perniagaan anda sendiri. Moto kami ialah: "Latihan dari profesional hingga profesional" .

Sekolah Kepimpinan Eropah

EUSchool, adalah Sekolah Perniagaan, yang berpusat di Madrid, yang bertujuan untuk menawarkan latihan antarabangsa yang berkualiti pada harga yang berpatutan. Pelajar kami memilih kami kerana mereka mempunyai:

  • Hubungan kualiti yang sangat baik dengan harga .
  • Kumpulan kecil dengan susunan yang sangat peribadi.
  • Satu pasukan profesor yang sangat diiktiraf dalam prestasi profesional mereka.
  • Latihan penuh praktikal, permohonan segera dalam profesion mereka.
  • Mod pembelajaran yang digabungkan, digabungkan dengan kelas jarak jauh dengan masa muka yang singkat di Madrid (1 atau 2 minggu).
  • Kumpulan profesional antarabangsa yang diperkayakan dalam proses latihan mereka.

118589_fondo-2.png

Lokasi

Kedua-dua pejabat Euschool terletak di daerah Salamanca, dianggap sebagai kawasan paling eksklusif di bandar ini, dan beberapa meter dari Castellana, distrik kewangan utama Madrid, berhampiran stadium Santiago Bernabéu.

kemudahan

EUSchool, mempunyai kemudahan yang selesa dan berfungsi, menekankan penyesuaian bilik darjah di mana sesi tatap muka diajar.

Kakitangan pengajar

Aset yang paling berharga yang mempunyai EUSchool ialah pasukan jurulatihnya, dengan kerjaya profesional yang panjang. Dipilih dengan ketegasan yang sangat baik, penentangan mereka di sekolah tertakluk kepada hasil yang sangat baik dalam tinjauan kepuasan yang pelajar balas.

nilai

Di EUSchool, pertama sekali kita membentuk keluarga, di mana kita berkembang secara profesional, tetapi juga secara peribadi. Kami mewujudkan hubungan yang sangat rapat antara semua ahli dan kami berkomunikasi dan membantu antara satu sama lain secara berterusan.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Pascasiswazah

EUSchool European School of Leadership

Program Superior EUschool dalam Pemasaran Digital dan Penjualan adalah latihan profesional peringkat tinggi yang menyediakan pengetahuan asas dan alat untuk pemasaran dan ... [+]

DiggityMarketing / PixabayPemasaran Digital dan Jualan pascasiswazah dalam talian: maklumat am

Program Superior EUschool dalam Pemasaran Digital dan Penjualan adalah latihan profesional peringkat tinggi yang menyediakan pengetahuan asas dan alat untuk pemasaran dan pengurusan penjualan dalam persekitaran perniagaan antarabangsa yang ditandai dengan Transformasi Digital dan Internet.

Ijazah Pascasiswazah dalam Pemasaran Digital dan Jualan Dalam Talian adalah pelengkap penting bagi para pengurus yang ingin selaras dengan model perniagaan digital baru, di mana inovasi, pembezaan dan nilai tambah adalah penting untuk menarik dan mengekalkan pelanggan.

Pada akhir Program Lanjutan dalam Pemasaran dan Jualan Digital, anda akan dapat melaksanakan kempen dalam talian (komunikasi, promosi dan kesetiaan), menguasai cara analisis yang perlu untuk mengesan dan mengukur keberkesanan kempen, menubuhkan pelan jualan dan jualan dalam talian , melalui kawalan semua sumber yang ditawarkan oleh rangkaian untuk pengetahuan dan segmentasi pengguna.... [-]

Sepanyol Madrid
Mac 2020
Spanish (Spain)
Sepenuh masa
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EUSchool European School of Leadership

Pascasiswazah dalam Pengurusan Projek dalam talian dari EUschool diajar oleh pakar dan profesional yang bekerja sebagai pengurus projek atau Pengurus Projek di syarikat-s ... [+]

TheDigitalArtist / PixabayProgram Kanan dalam Pengurusan Projek: pendekatan praktikal

Pascasiswazah dalam Pengurusan Projek dalam talian dari EUschool diajar oleh pakar dan profesional yang bekerja sebagai pengurus projek atau Pengurus Projek di syarikat-syarikat antarabangsa. Kakitangan pengajar, terdiri daripada eksekutif yang diiktiraf dan profesional aktif, menjamin pemindahan pengetahuan sebenar, disesuaikan dengan realiti pasaran buruh.

Dengan Program Unggul dalam Pengurusan Projek, anda akan belajar secara praktikal untuk menentukan skop dan menentukan daya maju projek, merancang dan melaksanakan pelaksanaannya, menguruskan perubahan yang mungkin timbul dan memantau dan mengawalnya sehingga selesai.... [-]

Sepanyol Madrid
Mac 2020
Spanish (Spain)
Sepenuh masa
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA

EUSchool European School of Leadership

Pemasaran Digital dan Jualan UBM khusus MBA adalah latihan profesional peringkat tinggi yang menyediakan pengetahuan dan alat asas untuk arah dan pengurusan perniagaan da ... [+]

MBA - Pemasaran Digital dan Jualan: maklumat umum

Pemasaran Digital dan Jualan UBM khusus MBA adalah latihan profesional peringkat tinggi yang menyediakan pengetahuan dan alat asas untuk arah dan pengurusan perniagaan dalam persekitaran perniagaan antarabangsa yang ditandai dengan Transformasi Digital dan Internet.

MBA Online - Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan menawarkan visi global pengurusan perniagaan berdasarkan pengetahuan terperinci mengenai kawasan rentas yang sama kepada seluruh organisasi, seperti pengurusan strategik, sumber manusia, kewangan, pemasaran dan jualan . Specialty dalam Pemasaran Digital dan Jualan Dalam Talian adalah pelengkap penting bagi para pengurus yang ingin sesuai dengan model perniagaan digital baru , di mana inovasi, pembezaan dan nilai tambah adalah penting untuk menarik dan mengekalkan pelanggan.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2020
Sepanyol
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu