EUSchool European School of Leadership

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenapa Pilih EUschool?

Jika anda sedang mencari latihan, fleksibel, dalam talian, tetapi dengan kelas maya secara langsung, dengan kemungkinan bersemuka secara antarabangsa minggu, dengan susunan yang disesuaikan, membentuk sebahagian daripada kumpulan profesional profesional antarabangsa, dengan latihan aplikasi praktikal dan segera dalam prestasi profesional, diajar oleh pakar yang diiktiraf dan mempunyai hubungan yang baik dengan kualiti dengan harga, sekolah UPS adalah pilihan anda.118766_ImagenEUschool.jpg

Siapa kita

Kami adalah pasukan profesional yang mempunyai kerjaya yang panjang, bersemangat tentang latihan, dengan kerjaya yang jelas untuk menyampaikan pengalaman dan pengetahuan praktikal kami kepada profesional lain yang berminat untuk memperoleh keupayaan untuk memimpin dan memimpin tanggungjawab di syarikat mereka untuk mempromosikan diri secara profesional. atau mengembangkan idea perniagaan anda sendiri. Moto kami ialah: "Latihan dari profesional hingga profesional" .

Sekolah Kepimpinan Eropah

EUSchool, adalah Sekolah Perniagaan, yang berpusat di Madrid, yang bertujuan untuk menawarkan latihan antarabangsa yang berkualiti pada harga yang berpatutan. Pelajar kami memilih kami kerana mereka mempunyai:

  • Hubungan kualiti yang sangat baik dengan harga .
  • Kumpulan kecil dengan susunan yang sangat peribadi.
  • Satu pasukan profesor yang sangat diiktiraf dalam prestasi profesional mereka.
  • Latihan penuh praktikal, permohonan segera dalam profesion mereka.
  • Mod pembelajaran yang digabungkan, digabungkan dengan kelas jarak jauh dengan masa muka yang singkat di Madrid (1 atau 2 minggu).
  • Kumpulan profesional antarabangsa yang diperkayakan dalam proses latihan mereka.

118589_fondo-2.png

Lokasi

Kedua-dua pejabat Euschool terletak di daerah Salamanca, dianggap sebagai kawasan paling eksklusif di bandar ini, dan beberapa meter dari Castellana, distrik kewangan utama Madrid, berhampiran stadium Santiago Bernabéu.

kemudahan

EUSchool, mempunyai kemudahan yang selesa dan berfungsi, menekankan penyesuaian bilik darjah di mana sesi tatap muka diajar.

Kakitangan pengajar

Aset yang paling berharga yang mempunyai EUSchool ialah pasukan jurulatihnya, dengan kerjaya profesional yang panjang. Dipilih dengan ketegasan yang sangat baik, penentangan mereka di sekolah tertakluk kepada hasil yang sangat baik dalam tinjauan kepuasan yang pelajar balas.

nilai

Di EUSchool, pertama sekali kita membentuk keluarga, di mana kita berkembang secara profesional, tetapi juga secara peribadi. Kami mewujudkan hubungan yang sangat rapat antara semua ahli dan kami berkomunikasi dan membantu antara satu sama lain secara berterusan.

Lokasi

Madrid

Alamat
C/ Diego de León, Nº, 47 / Av. Brasil, Nº, 6
28006 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol