Baca keterangan rasmi

Kenapa Pilih EUschool?

Jika anda sedang mencari latihan, fleksibel, dalam talian, tetapi dengan kelas maya secara langsung, dengan kemungkinan bersemuka secara antarabangsa minggu, dengan susunan yang disesuaikan, membentuk sebahagian daripada kumpulan profesional profesional antarabangsa, dengan latihan aplikasi praktikal dan segera dalam prestasi profesional, diajar oleh pakar yang diiktiraf dan mempunyai hubungan yang baik dengan kualiti dengan harga, sekolah UPS adalah pilihan anda.118766_ImagenEUschool.jpg

Siapa kita

Kami adalah pasukan profesional yang mempunyai kerjaya yang panjang, bersemangat tentang latihan, dengan kerjaya yang jelas untuk menyampaikan pengalaman dan pengetahuan praktikal kami kepada profesional lain yang berminat untuk memperoleh keupayaan untuk memimpin dan memimpin tanggungjawab di syarikat mereka untuk mempromosikan diri secara profesional. atau mengembangkan idea perniagaan anda sendiri. Moto kami ialah: "Latihan dari profesional hingga profesional" .

Sekolah Kepimpinan Eropah

EUSchool, adalah Sekolah Perniagaan, yang berpusat di Madrid, yang bertujuan untuk menawarkan latihan antarabangsa yang berkualiti pada harga yang berpatutan. Pelajar kami memilih kami kerana mereka mempunyai:

  • Hubungan kualiti yang sangat baik dengan harga .
  • Kumpulan kecil dengan susunan yang sangat peribadi.
  • Satu pasukan profesor yang sangat diiktiraf dalam prestasi profesional mereka.
  • Latihan penuh praktikal, permohonan segera dalam profesion mereka.
  • Mod pembelajaran yang digabungkan, digabungkan dengan kelas jarak jauh dengan masa muka yang singkat di Madrid (1 atau 2 minggu).
  • Kumpulan profesional antarabangsa yang diperkayakan dalam proses latihan mereka.

118589_fondo-2.png

Lokasi

Kedua-dua pejabat Euschool terletak di daerah Salamanca, dianggap sebagai kawasan paling eksklusif di bandar ini, dan beberapa meter dari Castellana, distrik kewangan utama Madrid, berhampiran stadium Santiago Bernabéu.

kemudahan

EUSchool, mempunyai kemudahan yang selesa dan berfungsi, menekankan penyesuaian bilik darjah di mana sesi tatap muka diajar.

Kakitangan pengajar

Aset yang paling berharga yang mempunyai EUSchool ialah pasukan jurulatihnya, dengan kerjaya profesional yang panjang. Dipilih dengan ketegasan yang sangat baik, penentangan mereka di sekolah tertakluk kepada hasil yang sangat baik dalam tinjauan kepuasan yang pelajar balas.

nilai

Di EUSchool, pertama sekali kita membentuk keluarga, di mana kita berkembang secara profesional, tetapi juga secara peribadi. Kami mewujudkan hubungan yang sangat rapat antara semua ahli dan kami berkomunikasi dan membantu antara satu sama lain secara berterusan.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

EUSchool European School of Leadership

Program Superior dalam Pengurusan Perniagaan EUschool adalah latihan profesional peringkat tinggi yang menyediakan pengetahuan dan alat asas untuk arah dan pengurusan per ... [+]

Ijazah Pascasiswazah dalam Pengurusan Perniagaan: pembentangan

Program Superior dalam Pengurusan Perniagaan EUschool adalah latihan profesional peringkat tinggi yang menyediakan pengetahuan dan alat asas untuk arah dan pengurusan perniagaan dalam persekitaran perniagaan antarabangsa yang ditandai dengan Transformasi Digital dan Inovasi .

Pasca Siswazah dalam Pengurusan Perniagaan Online menawarkan visi global pengurusan perniagaan berdasarkan pengetahuan terperinci mengenai kawasan rentas yang sama dengan keseluruhan organisasi, seperti pengurusan strategik, sumber manusia, kewangan, pemasaran dan penjualan. .

Program Dalam Talian dalam Pengurusan Perniagaan ini adalah pelengkap penting bagi mereka yang ingin melaksanakan dalam jawatan pengurusan, di mana kepemimpinan, strategi, penguasaan kewangan dan pengetahuan mendalam tentang alat pemasaran digital adalah keperluan asas untuk kejayaan... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sambilan
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EUSchool European School of Leadership

Kursus Keselamatan Cybersecurity dan Ethical Hacking dari EUschool dibangunkan bersama dengan Entelgy Innotec Security, sebuah syarikat perkhidmatan antarabangsa dalam bi ... [+]

Kursus Siber Cybersecurity - Peretasan Etika

Kursus Keselamatan Cybersecurity dan Ethical Hacking dari EUschool dibangunkan bersama dengan Entelgy Innotec Security, sebuah syarikat perkhidmatan antarabangsa dalam bidang Cybersecurity, dengan kehadiran di Eropah dan Amerika Latin. Program ini bertujuan untuk profesional yang berminat membimbing kerjayanya untuk keselamatan siber dan mula meretas etika .

Kursus Cybersecurity menawarkan pengetahuan praktikal mengenai aplikasi serta-merta, serta pengalaman dalam makmal Innotec dengan penggodam pakar pasukan syarikat.

Guru-guru Entelgy Innotec Security diiktiraf profesional aktif yang menjamin pengajaran kontendidos dikemas kini dalam fungsi kecenderungan dan kemajuan dalam keselamatan sistem komputer. Dengan mereka, anda akan memperoleh visi global dan strategik alat utama, teknik dan prosedur Pemalsuan Etika.... [-]

Sepanyol Madrid
Oktober 2019
Sepanyol
Sambilan
2 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MBA

EUSchool European School of Leadership

Pemasaran Digital dan Jualan UBM khusus MBA adalah latihan profesional peringkat tinggi yang menyediakan pengetahuan dan alat asas untuk arah dan pengurusan perniagaan da ... [+]

MBA - Pemasaran Digital dan Jualan: maklumat umum

Pemasaran Digital dan Jualan UBM khusus MBA adalah latihan profesional peringkat tinggi yang menyediakan pengetahuan dan alat asas untuk arah dan pengurusan perniagaan dalam persekitaran perniagaan antarabangsa yang ditandai dengan Transformasi Digital dan Internet.

MBA Online - Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan menawarkan visi global pengurusan perniagaan berdasarkan pengetahuan terperinci mengenai kawasan rentas yang sama kepada seluruh organisasi, seperti pengurusan strategik, sumber manusia, kewangan, pemasaran dan jualan . Specialty dalam Pemasaran Digital dan Jualan Dalam Talian adalah pelengkap penting bagi para pengurus yang ingin sesuai dengan model perniagaan digital baru , di mana inovasi, pembezaan dan nilai tambah adalah penting untuk menarik dan mengekalkan pelanggan.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu