ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan dan Pengurusan

Sekolah Perniagaan dan Pengurusan ENYD adalah institusi pendidikan yang khusus dalam latihan pascasiswazah, yang tujuan utamanya adalah untuk memudahkan pengambilalihan kompetensi utama yang diperlukan oleh profil profesional melalui metodologi praktikal 100% yang terpakai kepada persekitaran kerja dari hari ke hari

Selama hampir 20 tahun pengalaman, lebih daripada 40,000 pelajar dari 50 kebangsaan yang berbeza telah memutuskan untuk mempercayai model pedagogi ENYD, yang disahkan oleh Miguel de Cervantes European University. Antara bidang pengajiannya ialah: pengurusan perniagaan, pemasaran digital, perakaunan dan kewangan, perundingan perniagaan, pengurusan perniagaan, data besar atau pengurusan bakat, dapat memilih antara tahap latihan yang berbeza, seperti kursus pengkhususan universiti, ijazah sarjana atau MBA rasmi.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

Sekolah Perniagaan dan Pengurusan ENyD mempunyai latihan dalam talian, yang membolehkan pelajar mempunyai keserasian yang lebih besar antara kehidupan akademik dan pekerjaan mereka; pergi ke kelas maya, mengakses manual 100% yang dikemas kini, menyelesaikan latihan interaktif, dll. Mengira ini dengan bantuan tutor khusus dan penyelaras profesional sentiasa bersedia untuk menjawab sebarang soalan.

Selain itu, ENyD menawarkan bantuan kewangan dan biasiswa untuk memudahkan akses kepada latihan berkualiti. Berhubung akses kepada pasaran buruh, Sekolah Perniagaan dan Pengurusan menawarkan pelajarnya pekerjaan dan perkhidmatan latihan yang lengkap, dengan perjanjian dengan lebih dari 2,000 syarikat.

Lokasi

Madrid

Alamat
ENyD Madrid
Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID

Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol