Cambridge Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Cambridge Institute adalah pusat pendidikan swasta khusus dalam latihan bahasa, terutama bahasa Inggeris, Sepanyol, Perancis dan Jerman, dengan pengalaman terbukti dalam sektor dan liputan antarabangsa. Metodologi kerja kami dijamin berjaya bagi pelajar yang komited dalam program latihan kami, yang kami menawarkan kualiti, inovasi, dan pelan pengajaran yang sepenuhnya disesuaikan dengan keperluan mereka. Dengan falsafah ini, Cambridge Institute kini berada di barisan hadapan sektor ini dan bekerja setiap hari dengan tekad untuk menduduki posisi ini walaupun pada masa akan datang, dengan memperoleh kepercayaan dan penghormatan para pelajar kami. Kami menawarkan portfolio perkhidmatan yang luas untuk memudahkan pembelajaran bahasa, baik untuk kegunaan harian dan kerja. Lebih-lebih lagi, kita bertaruh untuk penyertaan aktif pelajar kita dan perkembangan seimbang kemahiran asas bahasa mana pun: mendengar, membaca dan menulis. Apa sahaja kursus yang anda pilih, matlamat utama Cambridge Institute adalah untuk mengoptimumkan potensi pelajar kami dengan sumber yang terbaik. Kami disokong oleh pengalaman dan prestij antarabangsa, yang merupakan hasil kerja keras bertahun-tahun.

This school offers programs in:
  • English
  • Sepanyol

Lihat Online Kursus » Lihat Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus Bahasa Inggeris atau Bahasa Sepanyol Umum

Online Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Madrid

Kursus kami, yang dilancarkan pada bulan September 2012, termasuk pembangunan kemahiran bahasa dan pemerolehan semua pengetahuan yang diperlukan oleh peperiksaan rasmi Universiti Cambridge (KET, PET, FCE, CAE, BULATS). [+]

Kursus bahasa Inggeris / Sepanyol ini akan membolehkan pelajar dari seluruh dunia memperolehi pemahaman asas dan amalan tatabahasa.

Ia menggabungkan empat kemahiran bahasa: membaca, menulis, berbicara dan mendengar melalui teks, video dan latihan interaktif yang secara automatik diperbetulkan oleh sistem.

Kursus ini dilakukan melalui platform dalam talian kami, yang akan menawarkan unit bertema yang berlainan dalam pelbagai tahap intensiti dan kesulitan bergantung kepada tahap bahasa Inggeris pelajar.

Kursus ini termasuk: bahan pengajaran dan pendengaran, seksyen berita, pautan beberapa laman web yang paling penting dalam bahasa Inggeris atau bahasa Sepanyol dan kamus untuk menterjemahkan semua perkataan dan ungkapan.... [-]


Kursus VideoConference One to One

Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Madrid

Kaedah ini memberi peluang kepada anda untuk berlatih bahasa Inggeris berkomunikasi dengan guru dan pelajar lain selama 1 jam seminggu. Secara umum, anda akan mempunyai 12 kelas untuk meningkatkan Bahasa Inggeris anda. [+]

Kursus VideoConference One to One:

Belajar bahasa Inggeris atau Perancis dengan selesa di rumah, pada bila-bila masa dan bila-bila masa yang anda mahukan.

12/24/26 kelas kehadiran melalui sambungan video3/6/9 bulan akses kepada platform pembelajaran dalam talian.1/2/3 modul (bersamaan dengan kira-kira 60 jam pengajian).

Cambridge Institute menawarkan modul dari tahap A1.I ke C1.III dalam Bahasa Inggeris (Kerangka Rujukan Eropah Common).

Bahasa Perancis dari peringkat A1.I ke B2.II (Rujukan Rujukan Eropah Common).

* Selepas membeli kursus, anda perlu memilih tahap bahasa anda untuk menentukan modul mana yang sepadan dengan pengetahuan anda.

Kursus penyampaian video:

Kaedah ini memberi peluang kepada anda untuk berlatih bahasa Inggeris berkomunikasi dengan guru dan pelajar lain selama 1 jam seminggu. Secara umum, anda akan mempunyai 12 kelas untuk meningkatkan Bahasa Inggeris anda. Anda boleh memilih antara Isnin, Selasa, Rabu, Khamis dan Jumaat. Anda juga boleh memilih zon waktu yang sesuai dengan anda: 01: 00-04: 00, 04: 00-07: 00, 7: 00-10: 00, 10: 00-13: 00, 13: 00-16: 00, 16: 00-19: 00, 19: 00-21: 00, 22: 00-01: 00.... [-]


Contact
Alamat lokasi
Cambridge Institute,
Plaza de EspaƱa 6, 28008, Madrid

Madrid, Community of Madrid, ES
Media sosial